| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 18:21
- Nahlásit
rendik
věř mi, v Řepči se nemůžeš ztratit
Výstava je ve výstavním areálu místního zemědělského družstva. Zemědělci tam vystavují dobytek, náš klub kolie a šeltie
Je to prima místo s krytou tribunou, toaletami, občerstvením atd.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 18:29
- Nahlásit
gabifi
Výstava je ve výstavním areálu místního zemědělského družstva. Zemědělci tam vystavují dobytek, náš klub kolie a šeltie
Hmm, začínám se těšit ... Snad teda trefim no, kdyžtak vyrazim dřív a kdybych bloudila, stopnu nějakýho místního zemědělce a zeptám se, kde se tam vystavuje dobytek
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 18:38 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
fšem Jihočechům:
2.8. je v Českém Krumlově koncert Markéty Irglové a Glena Hansarda
rendik
stopnu nějakýho místního zemědělce a zeptám se, kde se tam vystavuje dobytek
a místní se tě zeptá na dojivost Florí
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 18:57
- Nahlásit
rendik
odkud jsi, sim tě? moje kámoška totiž v Budějkách dělala ZOPku(nebo ZZOčko) a nějak jsme narazily na šeltičky a ona, že tam s ní dělala jedna "flekatá" se slečnou s růžovou ofinou. A ty jsi v republice předpokládám taková jediná s plesnivkou Tak já jen, jestli jsi to byla ty.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 19:07
- Nahlásit
gabifi
a místní se tě zeptá na dojivost Florí
Tak dojivost nic moc no... a za masný plemeno jí asi taky těžko budu vydávat... no nic, tak kdyžtak budu tvrdit, že si tam jedu ňákou tu kravku koupit...
Dasha
Já jsem od Písku, v Budějkách jsem dělala ZOPku, jinak tady s myslim, že slečna s plesnivou maličkou šeltií a růžovou ofinou je minimálně tady na jihu jen jedna ... A ta kámoška byl kdo? Tipla bych někoho od těch borderek...
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 19:08
- Nahlásit
rendik
nene, Markétka od beaucerona Amíga
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 19:09
- Nahlásit
Dasha
Ahá, no jo, to mě taky mohlo napadnout, když sem jí na mezinárodce v budějkách zahlídla u kruhu kolií...
Hele a když už sme u toho, ty seš taky tady z jihu?
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 19:11
- Nahlásit
rendik
z Moravy, Přerov/Prostějov, stráááášná dálka to je k vám...
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 19:13
- Nahlásit
rendik
když sem jí na mezinárodce v budějkách zahlídla u kruhu kolií...
ona to pomáhala organizovat a je kamarádka Dity od kraťand (Bila Kaifa), tak proto ty kolie
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 19:13
- Nahlásit
Dasha
z Moravy, Přerov/Prostějov, stráááášná dálka to je k vám...
Co k nám, ale k vám... Škoda, sem chtěla začít plánovat jihočeskej sraz, takhle se srazíme tak akorát já s gabifi...
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 19:16 - Změnil/a: Dasha
- Nahlásit
rendik
no jo no...já mám kolikrát pocit, že kolem olomouckýho kraje je nějaký silový pole, prče všechny akce, na který bych chtěla jsou daleko, daleko, za devatero horama a devatero řekama...
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2008 09:34
- Nahlásit
Taky se hlásím k jihočechům - ikdyž už 5km na vysočině
gabifi
jedeš na tu Hlubokou? je to 8.5
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2008 12:59
- Nahlásit
Madabiš
nemůžu jet, protože to vypadá na úplně jiný výjezd
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2008 17:12
- Nahlásit
Dasha
já mám kolikrát pocit, že kolem olomouckýho kraje je nějaký silový pole, prče všechny akce, na který bych chtěla jsou daleko, daleko, za devatero horama a devatero řekama...
Tak takovej pocit mívám taky, aspoň, že tady máme ty výstavy v Budějovicích
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 10:50
- Nahlásit
Jimmi
tak pani, jak jste dopadli??? jaktože nepodáváte hlášení???
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 11:42
- Nahlásit
Dasha
eeee.....pani leští získané medajle
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 16:24
- Nahlásit
Dasha
gabifi
Leštím si medajli za třetí místo ve 4. divizi, pro neodborníky jsme 15tý ze 16 družstev.
bylo to super super super
Svítilo nám sluníčko, Jim trochu blbnul, ale svoje si odběhal a teď odpočívá.
Ti nejlepší toho naběhali jednou tolik, někteří psi prostě ani běhat nechtěli, no prostě si vybrali svůj den.
Až budou nějaké fotky, tak si hned dám na stránky.
Taky máme pohárek, ale musíme si ho půjčovat, protože je nás šest Takže si ho vyfotim, podlepim kartonem a dám na čestné místo
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 16:40
- Nahlásit
Jimmi
Takže si ho vyfotim, podlepim kartonem a dám na čestné místo......šmarja, pani, vy jste snad z minulého století, ne? Pohárek kámošům šlohnu, a je to
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 16:47
- Nahlásit
gabifi
To nemůžu šlohnout, páč pohárek patří kapitánce, ještě ovšem neví, že jí sesadíme a zvolíme na další závod dalšího člena. Takhle se k pohárům dopracujeme fšichni
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 16:54
- Nahlásit
Jimmi
Takhle se k pohárům dopracujeme fšichni
ok, nejste z minulýho století, plán už máte
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 19:04
- Nahlásit
Jimmi
téééda, vy jste šikovní! Tak gratuluju k pohárku!
Jak se dostáváte do jiných divizí?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 22:24
- Nahlásit
Dasha
lepším časem , jenže třeba v první divizi běhají skoro samé borderky lehce šmrncnuté parsonama a jen výjimečně větším psem
pokud budeme trénovat a vynecháme chyby, tak bychom velmi teoreticky se mohli dopídit na lepší pozice v třetí divizi
nicméně divize se určují podle počtu přihlášených družstev se stejným vstupním časem, takže na velmi malém turnaji můžeme být ve třetí divizi a na ME až v šesté
doufám, že jsi to pochopila, páč já některé věci nechápu ani dneska
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 22:42 - Změnil/a: Madabiš
- Nahlásit
Jimmi
Taky gratuluju
to že ste byli třetí ve čtvrtý divizi zní moc hezky nesmíš k tomu dodávat to vysvětlení
můžu se přidat s nechápavostí? kde se bere vstupní čas? z minulých závodů nebo osobních rekordů?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 08:35 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
Madabiš
Čas si musíš změřit na tréninku, od toho nejlepšího ubereš 1s a to je vstupní čas družstva, ten napíšeš na přihlášku.
Podle nahlášeného času, tě frknou do divize ke stejně silným/slabým soupeřům. Pokud se ti náhodou povede, že tvoje družstvo zaběhne rychlejší čas, než mezní čas v divizi, jsi disknutá a jedeš domu .
Tohle pravidlo neplatí pouze v případě první divize. Tam se prolamujou časy na rekordy.
Pravda, je to trochu složitější, ale o to víc větší adrenalin
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 10:45
- Nahlásit
Jimmi
Pokud se ti náhodou povede, že tvoje družstvo zaběhne rychlejší čas, než mezní čas v divizi, jsi disknutá a jedeš domu
a je to rozmezí mezního času od "běžných časů" v té oné divizi velký? prče co když vám to ten den všem v týmu sedne a prostě budete kua rychlí? to ty psy brzdíte pak bo co?
a ještě, jaké chyby děláte?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 13:28
- Nahlásit
hlásím, že mne odchytli cajti s nesvítícím levým pravým reflektorem. Akim na ně poctivě držkoval, a tak jsem čekala, že začnou řešit, jak to ty čokly v autě vozím - bez pásů a bez mříže. Neřešili, odplula jsem finančně nedoknutá
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 13:41
- Nahlásit
Jimmi
sem prohledala vaše stránky a žádný nový flajbolový foto tam není
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 14:02
- Nahlásit
gabifi
zatím ne, kdo si počká, dočká se super fotek
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 14:04
- Nahlásit
gabifi
no, potkat nás, jedouc na závody do Brna, tak asi nevyjdou dlouho z údivu: v předu Venuše, já a vepřadůrek, vzadu Deniska, 2 domečky, Barča a borderka, batohy a židlička, v kufru šelťáci-štěkavci uštěkaní 2ks. To vše v nekombi autíčku.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 14:05
- Nahlásit
jo a ještě vepřadorkova Vila Vilekula! Za holkama
|