| Autor |
Zpráva |
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 21:30
- Nahlásit
Biluška
Napřed se o plyšáka potaháme a zabijeme ho. To miluje. Pak ho zahodím (asi tak půl metru, víc to zatím nefunguje), ona ho přinese,abysme ho mohli vraždit dál.
Takhle jsem učila aport Medvěda i tu Florí a u obou to celkem fungovalo. Nejdřív jsme si jen hráli, přetahovali se, äby zjistili, že největší sranda s hračkou je se mnou. Pak jsem to taky začínala odhazovat, nejdřív s tm chvíli lítali a pak zjistili, že to vlastně neni tak zábavný, jako když se přetahujeme... Akorát Kim nevraždil plyšáky, ale od začátku míče a gumový věci, jnak bych si musela koupit celý hračkářství! Plyšáka měl jen jednoho. Asi dvě minuty...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 00:49
- Nahlásit
Jimmi
vy si na něco stěžujte pani Vám asi maličkýho vezmu a bude to
Jinak - australanda má potvrzenou březost a bylo jich tam hodněěěě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:14
- Nahlásit
Jimmi
nesmím Jimovi dovolit jí Andymu sebrat
Tak, plán mám, ještě to uskutečnit
pak sem napiš návod. U nás veškerý majetek patří Akimovi a Kendy má smolíka....Kendyho to nijak netrápí, naopak. Místo toho, aby si s uloupenou hračkou někam nenápadně zalezl, tak s ní běhá provokovat chlupatou vzteklinu. Je to hra, která je nikdy nepřestane bavit
Někdy se Akimovi podaří nanosit na kupičku třeba 5 plyšáků, o které sice vůbec nestojí, ale přesto je hlídá a vrčí, aby si náhodou můládežník nepohrál. Prostě je to majetnický typ
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:57
- Nahlásit
younglady
Tak to gratuluju pani , to si snad konečně vyberete
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:06
- Nahlásit
Andy si našel novou lásku, nebo spíš staronovou, včera na prochajdě řádil s jednou dobrmaní slečnou zvanou Kytička, při odchodu domů fňukal a to prosím i vyčerpáním mnohdy i padnul !!!
Taky se k nám připojili s jedním nesmírně vychovaným mladým RR, z toho mi spadla čelist.
Včerejší prochajda se protáhla na neskutečný tři hodiny.
Andy se doma napapal a chudinka usnul u misky, ani nešel somrovat ke kocourovi, jestli něco nezbylo.
Ve spánku běhal a kňučel a štěkal, celé to lítání si dal znovu.
Ovšem v v jedenáct večer se probral, došel se vyčůrat a začal řádit. Bohužel pro něj už nikdo neměl pochopení pro jeho zmrtvýchstání, tak začal dorážet na Jima a ten mu docela jasně vysvětlil, že tedy tohle ne.
začíná být to jejich vysvětlování trochu hlučnější
Dneska uděla Andy první jarní brázdu a menší pokus o tunel do Letňan a zase vytahal fšecky umělý kytky. Ty normální nechává bejt, ale ty umělý ho vážně asi štvou
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 16:48
- Nahlásit
Jimmi
začíná být to jejich vysvětlování trochu hlučnější
vítej v klubu
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 17:06 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Kendy a Ajsí
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 18:09
- Nahlásit
gabifi
Takhle nenápadně to začíná.....
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 18:11
- Nahlásit
gabifi
a takhle to většinou končí
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 19:40
- Nahlásit
Jimmi
Akim si často i štípne
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 11:00
- Nahlásit
bluemerle kočka
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 19:34
- Nahlásit
gabifi
supééér
se těšim až povyroste Pavle ta malá krasavice, to bude krásnej unikát
P.S. příští týden v sobotu si vzpomeň na Jima a drž palce, jedem na první závody ve flai
konečně se mu splní sen, proběhat celej den s balonkem v hubě
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 11:24
- Nahlásit
Jimmi
jedem na první závody ve flai
budu držet palce celý víkend....to je fajn, aspoň nebudu muset prát, vařit, uklízet
se těšim až povyroste Pavle ta malá krasavice, to bude krásnej unikát
těžko říct, třeba si to rozmyslí, přesrstí a bude z ní obyčejná trikoška. Poté, co Akim v 1,5 roce přesrstil ze světlého zlaťáka na mahagon střihlej extrémním přehozem, barvám štěňat a mládeže moc nevěřím.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 15:26
- Nahlásit
Včera jsme byli v ZOO, bylo to příšerný, bylo krásně a byl nával
Andy byl u vytržení, Jim trucoval, že tak krásnej den proflákáme ve smradu a mezi lidma.
No ideální do ZOO je hnusnej den s mírným deštěm a navíc musí být pracovní.
Taky jeden průvodce vykládal svojí skupice cizinců, že je to český unikát dovolit jít psům do ZOO a bez košíku.
Máte někdo zkušenost, jak je to jinde?
Mě to přijde normální.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 17:00
- Nahlásit
Jimmi
v Olomouci na Kopečku psi můžou být bez náhubku do velikosti kokra, ti vyšší s náhubkem. Ale vepřadorek takz chodil nahoře bez a nevadilo to. A u v chodu po zaplacení 20,- dostanete papírovej pytlík(ZOO zřejmě nepočitá s řídkou variantou či častějšími s*áči. )
a kdesi tady se řešilo, že do Zlínské ZOO psi nesmí vůbec, aby nerušili svým štěkotem klid ostatním zvířatům
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 17:02
- Nahlásit
Jimmi
dobrý den paní máte přihlášený další výcvik - takže suma sumarum jste přihlášená na 1.5., 3.5., 8.5. a 10.5. a už por vás máme i balooooonek
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 22:10
- Nahlásit
ahojte ahojte, vubec nestiham to tu číst, ted jsem byla celej víkend na intenzivce, tak muzete mrknout tady na par fotenek http://shelticka.rajce.idnes.cz/Intenzivka_Vetrkov ice_25.-27.4.2008/ nemam ani čas to nahazet na stránky
Zdravíme a zase na čas asi mizíme
|
Hrachovcova
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 19:23
- Nahlásit
Biluška
přímo pro Líbu Kotkovou
Clark je CZCH, SKCH, VETERÁN CH, II.BIS, IV.BIG a na NVP Ostrava, odkud je foto na cz-pes získal jako nejlepší veterán v závěrečných soutěžích 5.místo - to pro upřesnění, když to nejsou pomluvy.
Dále ke střihu našich psů, je stejný jako u většiny Maďarů, se kterými se setkáváme a setkali v cizině. A jestli se vám to nezdá, váš problém.
Irena Hrachovcová, Poradce pro plemeno pumi
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 19:24
- Nahlásit
Tak jsem si udělala aktualizaci stránek, fuj to byla práce.
Mám tam kompletní flyballové družstvo.
gde ste fšickiiiii
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 19:41
- Nahlásit
Jimmi
týýý brďo! už se vám to krátí! už jen 3 dny a je to tu!
budu držet pěsti, ať máte fantastickej závodní začátek!
a fotky pana Růžičky jsou překrásný, jak jinak...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 20:10
- Nahlásit
Dasha
dík za ty pěsti, budeme to moc tůůůze třebovat , jde oto, abychom měli aspoň jeden běh O.k
du čučet na Růžofku, co tam páni doktoři zasejc vyléčí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 20:27
- Nahlásit
Hrachovcova
Přímo pro paní (slečnu) Hrachovcovou
Nechápu proč mi to píšete.
Libuše Kotková
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 18:51 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
ahooooj!!!
fšecky zdravím a hlásím, že do našeho zapadákova nic podobného ZOO zatím nedorazilo, a tak nemuším řešit, jestli mne tam s čokly pustí, nebo ne
Sousedům hárá fena, tak mám místo psů dva erotomanský debily. Včera jsem měla pocit, že staříka klepne, neb měl pěnu u huby, třásl se a vojížděl všecko, co trčelo aspoň 1 mm nad zemí.
A teď mizím, jdu se pořádně omámit alkoholem.
Hezký svátek!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 19:05
- Nahlásit
gabifi
vojížděl všecko, co trčelo aspoň 1 mm nad zemí
no ještě, že nenarazil na ježka
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 19:13
- Nahlásit
Jimmi
no ještě, že nenarazil na ježka
ti dva blbci jsou tak nadržení, že by toho ježka vojeli úplně bez problénů
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 20:11
- Nahlásit
gabifi
Jimmi
A teď mizím, jdu se pořádně omámit alkoholem.
Hezký svátek!
Že hezkej no, já budu sedět doma páč zejtra dělám testy obecnejch studijních předpokladů, který fungujou jako přijímačky na 2 ze čtyř vysokejch škol, na který sem si podala přihlášku. Takže se dneska mámit nemůžu, ráda bych toho zejtra vyplnila co nejvíc...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 22:33
- Nahlásit
rendik
co blbneš? dneska máme srazík no ne?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 09:20
- Nahlásit
rendik
tfuj tfuj tfuj = ať se daří!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 09:23
- Nahlásit
Konečně jsem našla definici krátkosrsté kolie, která se hodí na Kendyho. Definici Akima už mám jasnou několik let.
Šeltie je pes, který s vámi chodí i na záchod.
Krátkosrstá kolie je skvělý rodinný pes s vlastní vůlí.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 15:22
- Nahlásit
gabifi
Díky, uvidíme za 14 dní, jestli to bylo něco platný... Prosimtě kde přesně je v Řepči ta klubovka? Nemůžu se nikde dopátrat mapky...
|