| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:47
- Nahlásit
Biluška
myslím, že na C pučovala psa JanaZ z Mujpsa. Všechno normální, solidní lidi.....A největší obavy mám z toho, že Elí prostě "vypla" a papíry řešit nebude.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:56
- Nahlásit
Jimmi
cau pani, zase sem vas soupla na nějaký cvičení na květen, tak na to jukni ju
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:14
- Nahlásit
gabifi
A největší obavy mám z toho, že Elí prostě "vypla" a papíry řešit nebude.
Jj, taky to tak vidím. Prostě hraje mrtvého brouka, to je přesně její styl. Počkat až věci tak nějak samy odplují, lidi pozapomenou a pak se do toho znova vrhnout. Znova nasekat průšvihy, znova hrát mrtvého brouka...... ježíš, kolikrát už jsem to s ní zažila A pokaždé to projde, tak proč by to nedělala znova, že?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:56
- Nahlásit
gabifi
nejlepší jsou 4 zlaťáci běžící v zákrytu za jedním klackem......Co bylo, když Skípu dohnali?
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 13:05 - Změnil/a: Madabiš
- Nahlásit
Biluška gabifi
no ještě že vás mám - já blbec je chtěla prodávat jako kozy za pár kaček a ono se na tom dá takhle hezky vydělat
Biluška
koukala sem, že slečna začala používat asi jiný stránky a v klidu se ničím okolo nevzrušuje
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 13:26
- Nahlásit
Madabiš
kozy kozy, to dneska pani pořádnej trhák, a vy máte úplně nový liniový plemeno psa, ani granule kupovat nemusíte, páč se napasou sami
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:27
- Nahlásit
Madabiš
koukala sem, že slečna začala používat asi jiný stránky a v klidu se ničím okolo nevzrušuje
fakt? prosimtě jaký?
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:50 - Změnil/a: Madabiš
- Nahlásit
rendik
tyhle URL
ale těď koukám, že na návštěvku reagovala naposledy v lednu - tak asi dělá opravdu mrtvýho brouka
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:53
- Nahlásit
Madabiš
Jo, ty znám, myslim, že je měla dřív než tamty...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 16:34
- Nahlásit
Biluška
Bilu, plemenka asi duplikáty nevydá, pokud nevydala ani původní papíry - v tomhle stádiu jsou například tuším šicáci z Bohemia Acro, plemenka majitelům nemůže pomoci, neb neobdržela podklady k vydání papírů. Pokud ing Pavlovský z klubu přihlášku vrhu Hydře vrátil, neexistuje síla, která by jí přiměla napsat novou. Pokud tu původní, i když špatně vyplněnou přihlášku správce plemenky klubu má, možná by stačilo dovyplnit, zaplatit za podnikavou slečnu poplatky a klub může poslat vše potřebné na čmku. A pak už je jedno, jestli je Hydra rozešle majitelům nebo ne, ptže by bylo možné žádat o duplikáty.
Ať žije umění vydělat prachy úplně na všem, třeba na prodávání psů získaných v útulku.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 16:36
- Nahlásit
Madabiš
řekni, že je to plemeno z Aljašky a že jsou to v Evropě první kusy. Věř mi, pár blbů bys nachytala
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 16:38
- Nahlásit
gabifi
Ať žije umění vydělat prachy úplně na všem, třeba na prodávání psů získaných v útulku.
My tady vymejšlíme megaplány jak získat ty milijóny a vono je to tak jednoduchý...
Sem po tobě chtěla v Budějkách vymáhat to lízátko cos mi tady slibovala, ale ty ses takticky ukázala než sme šly s Florí do kruhu a když sme měly odvystavováno, tak se po tobě země slehla...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 16:46
- Nahlásit
gabifi
Pokud tu původní, i když špatně vyplněnou přihlášku správce plemenky klubu má, možná by stačilo dovyplnit, zaplatit za podnikavou slečnu poplatky a klub může poslat vše potřebné na čmku. A pak už je jedno, jestli je Hydra rozešle majitelům nebo ne, ptže by bylo možné žádat o duplikáty.
No z toho vycházím. Že ty vrhy přihlášené jsou, ale Hydra nerozešle papíry majitelům. Pokud nejsou přihlášené vůbec tak je to fakt v háji. Akorát by se mohli všichni ti majitelé spiknout a podat na ni žalobu za podvod. Mohli by vysoudit zpět své peníze. Pak už jenom předat rozsudek exekutorům a čekat až jí exekutoři zabaví ten ukradený foťák a počítač
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 16:47
- Nahlásit
rendik
a víš, že jsem na to lízo myslela? Ale nechtěla jsem tě rušit v tvé vzrušující práci stylistky.....jezdila si hřebenem po Florí tak vytrvale, žes ji málem nabila na 220 voltů. Příště máš u mne 2 (slovy DVĚ) LÍZÁTKA (úroky)
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 16:55
- Nahlásit
Biluška
Akorát by se mohli všichni ti majitelé spiknout a podat na ni žalobu za podvod. ....lepčí a rychlejší je na ztracené prachy zapomenout a slečnu v ústraní nezávazně proplesknout
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 17:01
- Nahlásit
gabifi
To víš, když je maličká, tak ať je aspoň učesaná a nabitá . No a ty dvě lízátka si teda budu pamatovat - jak jde o jídlo, tak já nezapomínám
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 17:05
- Nahlásit
rendik
šmarjá, ještě párkrát zapomenu a dlužím ti víc, než naší bance hypoteční
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 17:09
- Nahlásit
gabifi
No to si dávej bacha, nebo se poradim tady s Biluš jak z tebe ty dluhy vymlátit...
Tak mě napadá - myslíte, že Hydra aspoň sleduje internet a svojí návštěvku nebo hraje mrtvýho brouka se všim všudy?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 17:38
- Nahlásit
rendik
Hydře prý net střihli, protože neplatila faktury . Ale každopádně má net Zajac a Hydra chodívá k němu. Každý den tu ale není. Na cz-psovi jsem ji ještě nepotkala, podle mě o tomto serveru neví. Vsadila bych se, že o svých stránkách ví, pečlivě to sleduje, ale prostě hraje brouka. Akorát doma ze vzteku mlátí psy, protože někde si tu zuřivost vybít musí
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 17:47
- Nahlásit
Biluška
Hydře prý net střihli, protože neplatila faktury
To mě taky mohlo napadnout... By spíš bylo jednoduší psát co platila než co neplatila
Akorát doma ze vzteku mlátí psy, protože někde si tu zuřivost vybít musí
Myslim, že návrh co tady napsala gabifi - tedy v ústraní proplesknout by bylo dobrý realizovat... Co proplesknout, skopat do kulatý krychle, aby věděla, jaký to je
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:30 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
ahoj všicí! Přifičím ke kompu na kafe a tady nikdo
Dají mi na tohle v klubu papíry?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 16:52
- Nahlásit
gabifi
Zasláno: 22 Dub 2008 12:30
Přifičím ke kompu na kafe a tady nikdo
No jó, my studenti touhle dobou nesedíme s kafem u počítače, ale někde v lavici, víte??
A když se pak večer konečně dostaneme domů, vyvenčíme psíky a můžeme u toho počítače sedět, tak vy pracující, kteří celý den sedíte s kafem u počítače a prohlížíte internetový diskuze, tady už nejste...
Jinak si myslim, že papíry ti daj, ale musíš vyplnit správně přihlášku vrhu, aby se v tom nikdo nezačal šťourat...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 18:52 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
rendik
A když se pak večer konečně dostaneme domů, vyvenčíme psíky a můžeme u toho počítače sedět, tak vy pracující, kteří celý den sedíte s kafem u počítače a prohlížíte internetový diskuze, tady už nejste........nejsme tady ptže jsme zase odjuchali do práce
přihláška vrhu je vyplněná, Evža je přihlášen jako štěně krátkosrsté gólie - na šeltii nebo dlouhosrstku je moc vylínalej. A teď hurá na výstavy, určitě zapadnem!!!!!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 13:53 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
tak já mám trápení s pesama, je to spíš takový kňouráníčko,ale co, sem si každej píše co chce.
Nejdřív Jim. Chodíme přes rok na flyball. Jsou před náma první závody....a asi nepojedem. Běhá, skáče, nosí balonky, pomalej taky není, psy nenapadá, ale! Prostě dělá ještě chyby. Kdyby jenom občas, ale to je spíš na dva blbý běhy jeden dobrej. Nebo 50/50. S takovou do družstva nemůžem. Zbytečně bychom kazili ostatním jejich práci. To je na flyballu alfa omega. Být tým. Chce to čas, je velkej..tedy na flyball a prostě některý věci se musí naučit jinak než menší psi. Takže musím doufat, že se dopilujem do dalších závodů.
No a andy, malej magůrek, kterýmu se líbí cvičák a povely . Pro mě je to novinka, protože Jim jenom "naznačuje" sedni, lehni. Nikdy to neudělá pořádně a na cvičáku se votravuje a dává to fšem najevo, nejvíc mě!
Andy ne, do všeho jde s chutí a vervou, nejvíc se smějem jeho lehni. Více méně sebou tříská o zem , je mu jedno kam, ani louže mu nevadí. Blaženě z bahna kouká, co bude za další povel. Při dlouhodobým odložení usíná, nebo se meje, šašek jeden
No problém je, že neaportuje. Bych z toho scípla. Jeden pes se může po tenisáku utlouct, ten druhej ho schutí pochčije
Andy nosí malé klacíky, ale jenom ty, které najde sám a jsou něčím zvláštní...pro něj ovšem. Na moje lákání na balonek, nebo hračku kouká nedůvěřivě a nevěřícně, že u nás přeci balonky nosí Jim!!! a paničko nosí je přeci perfektně brečela bych.
sem na mrtvici, na louce jsem za blázna, protože jednou rukou házím tenisák a druhý pes se u mě různě pohybuje podle povelů.
Jenom naučit Andyho aportovat, to je můj sen. Cokoli aportovat. asi začnu házet buřta, fak nevím. Zkoušela jsem uvázat Jima a házet jenom Andymu. No a dopadlo to tak, že jsem házela sama sobě, Andy na mě házel bobek a Jim u stromu kolaboval, že ten tenisák je jehooooooooooo. Bože, co sem komu udělala.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 14:06
- Nahlásit
Jimmi
Zkus lítací talíř. Hesina taky prděla na tenisáky, ale talíř se jí líbil. Časem se naučila nosit cokoliv.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 20:54
- Nahlásit
Jimmi
A co to zkusit přes žrádlo? Předpokládám, že když nemaká za mičín, tak maká za pamlsek. Někde jsem viděla takovej rozepínací pešek jakoby, nevim, jak to popsat, každopádně princip je ten, že uvnitře jsou pamlsky a pes je dostane když ti to přinese...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 21:17
- Nahlásit
rendik
Biluška
zkusila jsem talíř, tak ten jo, peška nevím, musela bych se podívat na nějaký výstavě
ještě má do zásoby pískací hračku
Jinak Andy za talířkem letí i za balonkem, problém je, že to nevezme do huby, natož aby to donesl
Nejvíc mu jde aport a honění Jima
Asi budu zkoušet zatím ten talíř
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 21:20
- Nahlásit
gabifi
Evža dostane výbornou za spadlou záď a za kvadratický rámec, vidím to zcela jasně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 21:23
- Nahlásit
Jimmi
Nejvíc mu jde aport a honění Jima
To mi dělá celá smečka. Ze všech desíti aportuje akorát Puma, Hessit a Armiš. Zbytek by v životě nevzal balon do huby, ale honit aportující psy, ječet na ně a snažit se je kousnout je ta nejlepší zábava pod sluncem
Nýnu nutím do aportování kvůli motivaci na agi a daří se to na plyšáky. Napřed se o plyšáka potaháme a zabijeme ho. To miluje. Pak ho zahodím (asi tak půl metru, víc to zatím nefunguje), ona ho přinese,abysme ho mohli vraždit dál. Akorát máme nehoráznou spotřebu plyšáků, protože na závěr se prostě musí zabít a vykuchat
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 21:30
- Nahlásit
Biluška
Akorát máme nehoráznou spotřebu plyšáků
u nás to jsou pískací hračky, ty nosí, vraždí je a hrozně u toho vrčí a mručí
blbý je, že doma se mu to snaží Jim sebrat, takže od Andyho je to přirozená reakce hračku nechat na aport Jimovi, tady jsem udělala chybu, kterou budu blbě napravovat, už mám plán, že Andy dostaně svojí hračku, jedno jakou a ta bude jenom jeho na házení, nesmím Jimovi dovolit jí Andymu sebrat
Tak, plán mám, ještě to uskutečnit
|