| Autor |
Zpráva |
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 15:12
- Nahlásit
Jimmi
jo a do Radslavic kórsingovat toho 4. května(nebo 3. teď nevim) jedete? To tam budeme možná taky, udělala bych si transparent a fáborky!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 15:18
- Nahlásit
Dasha
ne máme právě první turnaj Eager´s Cup v Trmicích
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 17:14 - Změnil/a: rendik
- Nahlásit
Nechci vám do toho moc kecat teda, ale zdá se m, že akci milijounář zbytečně komplikujete... Proč je zvát sem, zbytečně to budeme všechno organizovat, pak do toho pánům bohatejm něco vleze a na levnej sex přijedou akorát chudý německý ouchylové... Já navrhuju najít miljounáře tady, jedna z nás se obětuje - nemusí si ho ani brát, bude stačit, když bude jeho milenka po dobu potřebnou pro získání dostatečnýho množství peněz. No a potom pojedem (nebo spíš poletíme asi) za Bilem a ostatníma milijounářema ne?
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 17:23
- Nahlásit
rendik
dobrej plán, ale kde najít českýho milijounáře, co není škrt a nemá všecko na kontách na zejželách Až ho najdeš, tak dej vědět
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 17:47
- Nahlásit
Shelticka
já bych o jednom věděla,ale ten je až moc frý a je věčně mimo Čr, takže to asi vyjde nastejno.Ale zase je pro každou špatnost...
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 17:54
- Nahlásit
Shelticka
No, to nevim, ale zmáš to pořekadlo - kdo hledá, najde...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 19:01
- Nahlásit
Jimmi
jestli dávat něco na klouby u KK záleží na akčnosti. Pokud je po Kendym a udělá za prochajdu několik salt, hafo vývrtek, brzdí z prudkého běhu dvoumetrovým smykem a podobně plus flyball coursing, tak bych začala dělat kúry po 4. roce. Pravidelně bych dávala možná tak od 6-7 let nebo při problémech. U klidných zvířat bez sportu bych se na to úplně vyprdla.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 19:09 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Jimmi
GC Condro jak poznám, že to funguje?
Já to poznala na sobě. Než přišly na trh kloubní výživy, užila jsem si s mýma ramanama občas peklo. Na periartritidu jsem brala prášky na revma po kterých mi bylo blbě, pusu jsem měla plnou boláků a vůbec nepomáhaly až jsem občas skončila na injekcích proti bolesti. Teď při prvním zabolení začnu brát Colafit nebo Condro a po 10 dnech je po problému bez jiných prášků nebo dokonce injekcí.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 20:07
- Nahlásit
Dasha
kdo je to? kdo je to? kdo je to?
rendik
tak to přeju mnoho štěstí
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 20:14
- Nahlásit
Shelticka
jeden blázen...makám na tom už přes rok, už to vypadalo nadějně a ten cvok se přesunul z Německa do Njů Jorku a pak do Moskvy!!! No nezabilla bys ho? Nakonec jsem ho nezabila, přecejen, aspoň může eště chvíli vydělávat ty biliouny
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 20:22
- Nahlásit
Dasha
dobrýýý tak až se vrátí z novýho jorka tak po něm skoč
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 20:32
- Nahlásit
Shelticka
neboj, pořád udržuju konťakt!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 20:40 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Dasha
správně správně, to se hodí ten kdyby viděl jak tu píšem
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 20:56
- Nahlásit
Shelticka
hihi, tak by měl určitě radost, že na něho myslím!
sim tě, ten tráví volný čas přehazováním Eur a Dolárků vidlema a plaváním v korunkách, jak strýček Skrblík.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 21:43
- Nahlásit
Dasha
ten se má
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 21:59
- Nahlásit
Shelticka
tak to přeju mnoho štěstí
hmm, díky no ... asi to bude dlouhý hledání, navíc budu muset zvážit, jestli tomu obětuju svůj drahocenný volný čas nebo se budu učit na tu maturitu mizernou, přece jen by se mohla hodit, kdyby to s těma milijounářema neklaplo...
Dasha
No toto! My tady vymejšlíme takový šílený plány a z tebe pak vypadne, že milijounáře znáš, že dokonce pořád udržuješ kontakt...
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 22:05
- Nahlásit
rendik
to jsem celá já, dělám že nic tu nic, přebírám hrách od popela a pak...vytáhnu miliounáře!
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 22:18
- Nahlásit
Dasha
no koukám, nejseš ty ta pověstná tichá voda? se tváříš jakože neumíš do pěti počítat a po večerech přebíráš hrách a pak nejdnou tohle... ha! už to mám - že sou to ňáký tajný šifry ten tvůj hrách a popel?? beztak po večerech přebíráš eura a dolary!
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 22:21
- Nahlásit
rendik
beztak po večerech přebíráš eura a dolary
Já nestaším koukat, sem člověk chvilku nekouká a už se tady vytahují kontakty s milijounářema
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 22:27
- Nahlásit
Berčová
Já nestaším koukat, sem člověk chvilku nekouká a už se tady vytahují kontakty s milijounářema
mi povídej, člověk se vrátí ze školy a než dojde vyvenčit pejsky, tak tady Dasha jentak mezi řečí prohlásí, že vlastně jednoho milijounáře zná... kdyby to řekla rovnou, sme tady nemusely zaplácat dvě strany geniálníma plánama
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 22:37
- Nahlásit
rendik
dyž já zapomněla... bo on se zjevuje jen občas, je to takový občasník, takový můj klubový zpravodaj, no.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 22:45
- Nahlásit
Dasha
dyž já zapomněla...
Jen jestli si nám ho nechtěla zatlouct ... no a jak seš na tom téda s těma milijounama - bylo už by bylo na ňáký to cestování do njů jorku?
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 22:49
- Nahlásit
rendik
zatouct ne-e, leda bych ho chtěla utlouct tyčkou ze skočky, to jóó!
no,jsem na tom bledě, čéče. Už už to na to cestování vypadalo, ale pak se cuklo s ručičkou a frnklo se do Moskvy!
Dyk řikám, že je to blázen, nechat si ujít MĚ!
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 08:10
- Nahlásit
Dasha
Tak to je teda blázen, to jóó ... Ti asi nakonec nic jinýho než to utlouct tou tyčkou nezbyde, jestli bude takle zdrhat. Ale hlavně nejdřív zjisti PIN nebo kde má ty milijoóóny zakopaný.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 12:04
- Nahlásit
kde jste kdo? Lovíte ty milijonáře?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 14:30
- Nahlásit
gabifi
díky za rady, ještě jsem to frkla vedle, Jim je po Kendym asi na 100%, chci vědět, že je dobrej, jenom si tu haxnu vždycky přeleží
Dasha
ty zatloukáš kontakty na milijounáře? , to budeš hóódně platit
počkej až přijde Biluš a zjistí to
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 18:42
- Nahlásit
já zrovna v pondělí jednomu milionáři řekla, že je můj nejhorší klijent a že si proto bude muset najít jinou ingliš týčr....to sem asi podělala, že?
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 18:58
- Nahlásit
gabifi
to si piš žes to podělala
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 19:23
- Nahlásit
gabifi
No nejhůř s tebou!! Vy si s Dashou nemáte co vyčítat - jedna ho necháte utect a druhá ho vyhodí z angličtiny... No to ža uvidí Biluš koho má v týmu na milijounáře...
Jak to tak vypadá, nejjistější bude ňákej ten kravínek a pár pejsků...
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:08
- Nahlásit
No počkejte, za chvilku si Dasha vzpomene, že se sice ten její milijounář zjevuje jen občas, ale taky tu nezapomene nechat pár těch dolarů a éur, aby měla po večerech co přebírat
Ale nechci vidět Biluš, tu trefí, až tenhleten bordel uvidí
|