| Autor |
Zpráva |
rendik
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 20:00
- Nahlásit
Shelticka
No vidíš, ideální podmínky... Když si k těm milijonářům pořídíme každá eště minimálně jeden kravín (nebo teda radši něco jinýho, aby po nás nešli, že...), tak máme vystaráno!!
Dasha
třídit hrách do ošatky a popel do džberu!
To se může hodit, Biluš tě určitě zapíše
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 20:09
- Nahlásit
Dasha
ta máš naprosto kompletní vzdělání na miliunářskou manželku, Biluška se zaraduje
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 21:11
- Nahlásit
Jimmi
du napsat SMS manželoj, že nebudu doma, páč musím na celkovou rekonstrukci k Měšťákovi
a čo také si predstavujete pod celkovou rekonštrukciou?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 21:17
- Nahlásit
Dasha
Tvé znalosti a vědomosti mě opravdu uchvacují . Hned tě píšu jako další posilu milijounářského teamu.
Začneme tím, že odstraníme stávající partnerky a milenky milijounářů. Musíme proniknout na nějaký milijounářský banket. Ideální by bylo, aby se konal na střešní terase nějakého mrakodrapu. V nejlepším tam vypustíme pumu s povelem "kde máš ragbyč". Puma začne šacovat přítomné dámy, poněvadž některá určitě ukryla ragbyč do podprdy, nebo do ponožky. Nervově labilnější dámy se rovnou vrhnou z terasy na dlažbu Manhattanu. Ty odolnější možná neskočí, ale zaručeně skončí na uzavřeném oddělení pod dohledem statného ošetřovatele. A cesta bude volná .
Už zbývá jenom sehnat ten banket na té terase. V krajním případě by to mohl být i coffebreak. Nejsme v situaci, že bychom si mohli moc vybírat
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 21:40
- Nahlásit
gabifi
to je jak když uvidíš trosky, odvezeš a vybuduješ pracně a za těžšký prachy znovu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 21:44
- Nahlásit
Biluška
musíme se přemístit z Manhatanu do reality, do Jůsej nás nepustí páč sme chudý a v Jůsej chtěj jenom prachatý, musíme je zlikvidovat nějakejma introvlnama, nebo je pozvem na raut do Práglu, tady se ostatně o ně postaraj ruský nebo tmavý gangy hnedkoj na letiši...to vyjde nejlevnějc
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 07:34
- Nahlásit
Jimmi
No jo, ale jak ty milijounáře dostaneme do Práglu? Myslíš, že je nalákáme na jedinečný raut v množírně?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 07:37
- Nahlásit
Biluška
nalákáme je jako ty ostatní, na Karlův most a Kárlštejn, ty otrlejší na levný sex
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 08:10
- Nahlásit
Jimmi
No, zkusit to můžem, ale nevím nevím jestli se nám sjedou všichni milijounáři dohromady . Nemá smysl se s tím crcat po jednom, to chce nějakou hromadnou akci Musíme vymyslet nějakou pořádnou záminku
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 12:24
- Nahlásit
gabifi
nedáváš Kendymu něco na klouby? Nevím, jestli bych neměla dávat něco Jimovi. Sem se zeptala i na foru. jo a dala jsem si nový nick
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 13:02
- Nahlásit
Kroupovka z Ďáblic
nedáváš Kendymu něco na klouby?
dávala jsem po úraze (natržená šlacha ramenního kloubu z honění zajíce) a pak jsem dávala tu poslední agi sezonu i Akimu i Kendymu. Teď nedávám nic. Kupovala jsem přípravky pro lidi, tuším GC Condro.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 13:04
- Nahlásit
Jimmi
otrlejší na levný sex
na levný sex se ti za chvíli udělá fronta a jak pak poznáš, kterej v tý frontě má tučný konto?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 13:31
- Nahlásit
gabifi
na levný sex se ti za chvíli udělá fronta a jak pak poznáš, kterej v tý frontě má tučný konto?
budou platit platinovou kartou, povinně
GC Condro jak poznám, že to funguje?
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 13:55
- Nahlásit
Jimmi
hele, pokud ti pes nekulhá nebo nemá jiný problémy, tak to podle mě nepoznáš. Ale je to bezva prevence!
jinak jsem ti odpověděla vedle na foru, ať to sem nemusím psát znovu, musím jít třídit hrách od popela!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:09
- Nahlásit
Dasha
díky moc, já pořád nevím, jestli to mám zařadit jako prevenci, jestli to není jenom vyhazování peněz, u labroušů to naprosto chápu, ale u KK si nejsem jistá
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:17
- Nahlásit
Jimmi
já myslím, že jako jarní a podzimní kůru to může dávat kdokoliv jakýmukoliv plemeni. Ty sice nemáš hopsací psy, tam je podle mě ta zátěž na klouby větší, kor na přední hnátky, ale to je podle mě šumák. Zase Jim je kórsingáč, je určitě parádně nasvalenej, ale i tak, jako tu preventivní kúru bych to nasadila. Ty dva-tři měsíce a třeba delší pauzu než píšou(místo 1-3 třeba 5). Wami hodně chválí Giom, taky jsem na to kukla a uvažuju o něm.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:22
- Nahlásit
Dasha
právě, že hopsacího psa mám , nedělám agi, ale flyball, tam se hopsinkuje, běhá, zprudka brzdí a zase akceleruje, není to tak složitý jako agi, nicméně klouby tam dostanou zabrat
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:26
- Nahlásit
Jimmi
fakt? ty jo, já myslela že jen sprinting!!!
Tak to jo, to se omluvuju!
U toho flájbólu jsou určo nebezpečný i ty obraty, co? To mi nejvíc připomínal vet, pozor na prudké obraty v zatáčkách a slalom. No, v tom případě bych neváhala
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:28
- Nahlásit
Dasha
nebezpečný i ty obraty, co?
ba, ba, někdy mu to nevyjde a netrefí se zpátky mezi branky
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:33
- Nahlásit
Jimmi
a za koho závodíte? a jak dlouho to děláte?
jsem to nikdá neviděla na živo, jenom na fotkách
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:38
- Nahlásit
Dasha
http://www.flyball.cz/index1.html
na těhle stránkách je v záložce vlevo Flyball, když to otevřeš, napravo jsou asi uprostřed flyballová videa, nejzajímavější je evropský rekord za 16 sec, běží ho družstvo na červených překážkách...je to fofr
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:39
- Nahlásit
Jimmi
závodit teď začnem za HOP TROP PANTHERS
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:41
- Nahlásit
Jimmi
ááá, pozóór, Jimik půjde na černo, jo?
těch Hop Trop je ale víc, ne?
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:44
- Nahlásit
Jimmi
Ty vole!!! Já mám úplně husí kůžu!!! To nemá chybu!!!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:46 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
Dasha
no jasně, letos už 6, ještě nový jsou Hurikans, HOP TROP je značka pro Letňanský družstva
a pardon, ještě NIMBUSOVÉ
ještě upozorňuju, že my půjdeme s časem tak 24 sec , do poslední divize, na těch 16 sec mají maximálně borderky
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:51
- Nahlásit
Jimmi
ah, tak jsem zase o něco chytřejší, to se bude v tahu na milionáře hodit!
borderky borderky, bože kdy už to skončí?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:54
- Nahlásit
Dasha
my máme v družstvu jednu borderku Almičku, dělá nám urychlovače
zatím trénujeme jako blázni , turnaje máme teprve před sebou
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:58
- Nahlásit
Jimmi
tak se pak nezapomeň pochlubit, že máte závody!!! A vůbec, bývají i na Moravě? Poblíž Olmika a Brna? Bych to chtěla vidět
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 15:09
- Nahlásit
Dasha
10.8. je v Brně , zatím nevím adresu
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 15:11
- Nahlásit
Jimmi
noooo, to by šlo! teda pokud nebudem sami někde krepčit a pokud bude milionář, jak zdroj krepčení...
|