| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 20:46
- Nahlásit
Ty jo, takový šílený téma
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 21:01 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Biluška
jo to bylo nejschůdnější a byl to volnej slohovej útvar, tak jsem z toho udělala úvahu s vyprávěním Další téma bylo "...země česká, domov můj..." úvaha a měla se tam nějak zapojit historie atd - ja skoro nic přesně nevim navic nedokažu si představit, že bych popsala 3 strany pak tam bylo to zas... líčení co doted nevim jak ma být a bylo tam cosi s přírodou stylem "ve stínu tvém, pod korunou tvou..." a bylo to dlouhý snad na 3 řádky to se tam ale neměla popisovat krajina, ale nějaky naše duševní stavy, tak to raděj nééé a poslední "to je můj svět, pojďte dál" publicistický styl-reportáž nebo fejeton, jsem puvodně chtěla - AGILITY forever ale jsem si řikala, že učitelka asi musi byt už na slovo agility alegrická a nebudu to riskovat u maturity jsem se zařekla, že se tam o psech ani nezmíním, ale nevydržela jsem a slovo pes se tam objevilo a ti vlci no
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2008 08:00
- Nahlásit
Shelticka
Psali jsme akorát ve čtvrtek fráninu, vybrala sem si téma, jestli svoboda myšlení znamená, že si můžeme myslet cokoliv. Psala sem tam děsný blbosti, ale předpokládám, že se od nás nic jinýho nečekalo... jen aby tam nebylo moc gramatickejch chyb ... No a češtinu píšem v pondělí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2008 09:29
- Nahlásit
http://www.blueboard.cz/kniha_0.php?hid=e0inh6hcax 5dxerpe69j6ax0rop6if
Vřele doporučuju ke shlédnutí . Ale rychle, než to dotyčná smaže
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2008 14:43
- Nahlásit
Biluška
Ale rychle, než to dotyčná smaže
drsný
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2008 17:45
- Nahlásit
Biluška
Ty bláho, to je počtení téda...
|
Conny
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2008 20:39
- Nahlásit
Biluška
Biluško mohla bych poprosit tvůj mail? Potřebovala bych se na něco zeptat...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2008 20:40
- Nahlásit
Biluška
fakt hustý, ale nevím o koho jde?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2008 22:20
- Nahlásit
Jimmi
ale nevím o koho jde
URL
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 07:39
- Nahlásit
Conny
Libuse.kotkova@seznam.cz - klidně se ptej.
Jimmi
fakt hustý, ale nevím o koho jde?
O již několikrát zmiňovanou slečnu Hydru
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 07:52
- Nahlásit
Biluška
ty to je maso..ona jekt asi pi*a na jejím místě smažu celej web a odstěhuju se
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 07:54
- Nahlásit
ahojte, doma mi trpajzlici stávkujou v kablicich, tak se na net skoro nedostanu Celej čípítač je upe kaput Tedka jsem ve škole, tak se jdu tajně podivat na ten web hydry
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 08:14
- Nahlásit
sarax
na jejím místě smažu celej web a odstěhuju se
Nejpikantnější na tom je, že ona si pořád neuvědomuje co dělá. Prostě ona je naprosto OK a všichni kolem ní jsou magoři, tupci a zasedli si na ní. A ubližujou jí, přestože ona je chudinka z děcáku a život se s ní nikdy nemazlil. Vůbec nevidí kolik lidí se jí snažilo pomoc, kolik by pro ni udělalo první poslední, ona je jenom využila, odkopla a teď pomlouvá.
Ale čert to vem, kdyby se pořádně chovala ke svým psům tak mě osobně je jedno kolik má kde dluhů. Mě vadí hlavně to její chování vůči psům, kteří jsou třikrát denně skopáváni do kuličky
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 08:24
- Nahlásit
Biluška
Nejpikantnější na tom je, že ona si pořád neuvědomuje co dělá. Prostě ona je naprosto OK a všichni kolem ní jsou magoři, tupci a zasedli si na ní.
a nebude příbuzná s aren?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 08:32
- Nahlásit
Mar
Ty jo, tak to nevím . Zeptala bych se, ale jsem na jejím blacklistu jako nežádoucí č.1 takže se mnou asi nebude mluvit
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 09:03
- Nahlásit
Biluška
Nejpikantnější na tom je, že ona si pořád neuvědomuje co dělá. Prostě ona je naprosto OK a všichni kolem ní jsou magoři, tupci a zasedli si na ní.
to bohužel není pikantní, ale úplně normální vzorec chování fšech debilů, asociálů atd. atd. Psy jí asi nevyrveš, tudíž nejlepčí bude na ní zapomenout....teda pokud neudělá echt píp....čovinu, aby na ní mohly příslušné orgány
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 09:22
- Nahlásit
gabifi
Po zkušenostech s Bártů si nedělám iluze, že by na ni příslušné orgány šly, i kdyby tu echpitchovinu udělala
Bacha, návštěvní kniha pokračuje . Je to napínavější než Harry Potter
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 09:30
- Nahlásit
Biluška
Kája na mujpes - to je stejná osoba?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 09:38
- Nahlásit
Madabiš
Kája na mujpes - to je stejná osoba?
Ano prosím . Kája, Caila, Cailetka na můjpsovi. Selticky, nebo kaktusek5 na ifauně.... asi těch nicků bude mít víc, ale všechny je neznám.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 09:38
- Nahlásit
Mar
ne, aren je jiná sorta, ta to honí přes svatozář.
Biluška
chi, a pak pučuj někomu prachy
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 09:40
- Nahlásit
Biluška
čče obávám se, že v těch PP se bude muset angažovat klub
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 09:45
- Nahlásit
gabifi
čče obávám se, že v těch PP se bude muset angažovat klub
Alena Kynclová tam píše, že ten dluh za ni zaplatí. Potom už by nic nemělo bránit vydání PP ne? Pokud tedy bude schopná papíry převzít a rozeslat. Což máš další prachy. Obyč. dopis dneska stojí 10,- Z těch dvou vrhů je to tuším devět nových majitelů...... Asi by bylo nejjistější, kdyby ty papíry převzal a rozeslal klub, ale netuším jestli to jde. Těm lidem teda nezávidím. Štěńata po nemocné feně, od psychopatky a ještě takové trable s papírama
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 09:54
- Nahlásit
Biluška
tak. A já teď mám dilema, jestli nakopnout kámošku, ať si PP od Elišky pohlídá, anebo jestli se mám na to vyprdnout. Znáš to, nakonec je zastřelen posel špatných zpráv.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:06
- Nahlásit
gabifi
Jestli myslíš tu od Coudyho tak ta to ví. Nedávno o tom psala na můjpes v tématu "průkaz původu".
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:18
- Nahlásit
Biluška
ok, jdu se na to mrknout....jestli to najdu. Nečtu tam téměř nic, tak mi to uniklo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:21
- Nahlásit
gabifi
mě na to někdo upozorňoval, tuším, že REndik. Jinak bych to taky nevěděla
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:22
- Nahlásit
Biluška
jenomže já tam takové téma vůbec nenašla. Nevíš, jak se to fórum jmenovalo?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:33
- Nahlásit
gabifi
jmenovalo se průkaz původu.už to bude dýl, tak čtyři-pět dní, takže je otázka jestli tam ještě je.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:36
- Nahlásit
gabifi
Je to na straně 2, asi tak uprostřed.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:39
- Nahlásit
Biluška
už jsem to našla. Nejhorší je, že se Eliška schovala za legální bordel s PP, který teď díky čmku vládne. No nic, Saša o tom ví, tak nemám co řešit. My se teď co nechodím na cvičák téměř nevidíme a ozývat se jí jenom kvůli tomu, že je její chovatelka kráva, se mi nechtělo.
|