Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
rendik
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 22:11
- Nahlásit

Biluška
No jo, když něco v tý peněžence máš, to je jasný, že se baktérie živí... Zkus jí dát tak dva, tři měsíce hladovku.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 22:13
- Nahlásit

rendik
furt má hladovku

Berčová
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 22:16
- Nahlásit

rendik
Jo, přesně

Biluška
Tak to já jí nemám jenom v peněžence, ale všude, kam peníze strčím

Já to balím, že přeju brou noc a psiskám že vyřizuju pusu na čumák ( a kraťandám jich posílám aspoň padesát )

Shelticka
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 22:26
- Nahlásit

ja mam peňáze zamčeny v takovym tom dětským trezoru a ten ještě schovanej nepovim kam, ale bakterie tam nelezou a máti mě podezřívá, že ty prachy tisknu mě taky připadá, že se to tam nějak množí ale to dlouho nevydrží

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 06:23
- Nahlásit

Berčová
rendik
ja mam peňáze zamčeny v takovym tom dětským trezoru a ten ještě schovanej nepovim kam, ale bakterie tam nelezou
Tak je to jasný holky. Potřebujeme trezorek. Sice se obávám, že budu vypadat blbně když budu chodit nakupovat s trezorkem a ještě k tomu schovaným bůhví kde, ale co se dá dělat . Dneska ho jdu koupit a od teď prachy jenom do trezorku

rendik
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 06:47
- Nahlásit

Biluška
No jó, trezorek!! Ještě, že tě tady máme! Ale až ho pudeš koupit, tak si hlavně nedávej prachy do tý peněženky, aby sis ty baktére nepřenesla i do trezorku! Ideálně s pučit prachy od Shelticky, když se jí tam dobře množí - jakože trošku pozměnit chov...

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 07:24
- Nahlásit

rendik
Jako novou krev myslíš? Na tom něco bude . Pořídím si komplet novou línii

Shelticka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 08:00
- Nahlásit

Biluška
ale ten trezorek nemožeš nosit sebooou ten je schovanej na bezpečným místě a jenom v případě potřeby z něho tajně, aby tě žádná baktérie neviděla, ty peňáze vytáhneš. Bacha klíček musí být zase schovanej na jinym bezpečným místě A než tu trošku papírků strčíš do peněženky, tak ju musíš odbakteriovat

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 08:42
- Nahlásit

vy stíháte dávat prachy do trezorku? Zásada je utrácet stejně rychle jako vydělávat a za trezorek ušetříte

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:02
- Nahlásit

gabifi
tak Bonýsek stejně jako Easy má nový páníčky, to jsem tedy ráda, to je krásnej začátek týdne

jinak já mám penězožrouckými bakteriemi napadenej už účet, to je tragédie, páč potom nemám co dát do portmonky ani do trezórku

rendik
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:13
- Nahlásit

Biluška
No jasný, chce to založit úplně novou línii, jak to tak sleduju, tak by bylo nejlepší vzít jako základ nějaký odchovy od Shelticky, když se jí to tak dobře množí... Já byla pro pěníze dneska na poště a mam takovej pocit, že už mi je tam infikovaný vydali...

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:58
- Nahlásit

gabifi
Zásada je utrácet stejně rychle jako vydělávat a za trezorek ušetříte
Utrácím rychleji než vydělávám

Jimmi
jinak já mám penězožrouckými bakteriemi napadenej už účet
Ten mám taky zavirovanej. Ty prachy se ztratí odkudkoliv, i kdybych je měla založený na 158 straně Haryho Pottera

rendik
tak by bylo nejlepší vzít jako základ nějaký odchovy od Shelticky, když se jí to tak dobře množí...
To by mohlo stát za pokus. Jenom jestli Šelťas nebude moc drahá. Drahý odchovy si nemůžu dovolit, poněvadž živím ty baktérie

Berčová
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:40 - Změnil/a: Berčová
- Nahlásit

Biluška
rendik
Jdu kupovat trezorek, někdy v květnu očekávám nové přírustky, musím doufat, že budou bakterií nenakažené a chovu schopné

rendik
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:47
- Nahlásit

Biluška
Jenom jestli Šelťas nebude moc drahá. Drahý odchovy si nemůžu dovolit, poněvadž živím ty baktérie
No, to s ní budeš muset vyjednat téda... Ale vedle psala, že tě má ráda, tak třeba udělá nějakou slevu, no a nebo budeš muset zakoupit nestandardního jedince, ty se přece prodávají za půlku ne?

Berčová
Zjistila jsem, že brácha má taky trezorek. Sice asi jinej než Shelticka, nemá k tomu klíče, ale je to na kód, ale to je asi jedno. Podle toho co řikal, mu tam ty peníze celkem zůstávaj, takže to vypadá, že trezorky by mohly být proti baktériím odolný...

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:48 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

sečteno a podtrženo, buď nula nebo mínus.....přátelé, ale takhle Billa Gatese nedoženeme!

pro fšecky, co je sere počasí a zůstatek/nezůstatek na úúúčtu

Berčová
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:00 - Změnil/a: Berčová
- Nahlásit

rendik
To má brácha asi nějakej spešl, páč naši mají taky trezorek, je na kód a ještě k němu mají kartu, ale i tam se baktérie dostaly

rendik
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:10
- Nahlásit

Berčová
Nebo má brácha sakra štěstí, že se k němu baktérie nedostaly... Asi si od něj nechám rozměnit.

gabifi
přátelé, ale takhle Billa Gatese nedoženeme!
No to máš pravdu, takhle určitě ne, ale jak?? Máš plán? (Kromě vykoupení banky, to už je starý )

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:17
- Nahlásit

rendik
Máš plán?
gdybych měla plán, tak furt nelezu do práce, ne?

Berčová
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:20 - Změnil/a: Berčová
- Nahlásit

rendik
Kdeže bydlí brácha? Že bych si taky zašla rozměnit

Kromě vykoupení banky, to už je starý
A co tahle oloupit Billa Gatese?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:29
- Nahlásit

Berčová
Kromě vykoupení banky, to už je starý
A co tahle oloupit Billa Gatese?

Si prdlá. Má ochranku. Na to se musí fikaně. Vybereme tu nejhezčí z nás, ta si Billa Gatese vezme za muže, pak ho zabijem a ta bohatá vdova se s náma rozdělí. Kdyby se náhodou vdova nechtěla dělit tak ji zabijem taky a ty prachy šlohnem
Otázka je, jestli někdo není náhodou bohatší než GAtes, aby to fakt stálo za to.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:33
- Nahlásit

mám vymytej mozek, nenapadá mě co napsat Já si B.G. klidně vezmu, ale nebudete mi ho zabíjet, on bude pěkně vydělávat dál a já budu ty melounky ulívat na nějaký vaše konta na zejželách ať máme stálý příjmy Ale musíte mi ještě sehnat nějakýho milenca v mém věku, protože B.Gates... no

Berčová
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:36
- Nahlásit

Biluška
Shelticka

musíte mi ještě sehnat nějakýho milenca v mém věku
Já myslím, že oni se seženou sami, až zjistí, že máš za manžela Billa

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:36
- Nahlásit

Biluška
Vybereme tu nejhezčí z nás, ta si Billa Gatese vezme za muže, pak ho zabijem a ta bohatá vdova se s náma rozdělí. Kdyby se náhodou vdova nechtěla dělit tak ji zabijem taky a ty prachy šlohnem

tak to sem fklídku, páč nejsem ani nejhezčí ani nejmladší
de voto, jestli ta nejhezčí s tím bude svolná a taky jak ji vyberem! páč to by mohl bejt šutr úrazu celýho plánu

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:38
- Nahlásit

Shelticka
si fandíš, si nejhezčí? jak to víš?
jestli chceš bejt nejhezčí musíš navalit úplateček, ale né v čoklech, těch mám sama dost

Berčová
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:48
- Nahlásit

Pozor všeci, pročítám si tu nějakej článek a Bill je prý až na třetím místě nejbohatších lidí
Nějaký Warren Buffett je prý ještě bohatší...

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:49
- Nahlásit

Berčová

ten vypadá nadějně, do hrobu má jenom pár kroků

Berčová
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:57 - Změnil/a: Berčová
- Nahlásit

Jimmi
jestli chceš bejt nejhezčí musíš navalit úplateček
Nás si třeba uplatí, ale co když jií nebude chtít Bill? Toho uplatit... nevím, no

ten vypadá nadějně, do hrobu má jenom pár kroků
Že jo a kdyby něco neklaplo, ještě je v záloze nějakej mexičan s rodinou

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:59
- Nahlásit

Tak to je rozhodnutý. Shelticka si vezme toho staršího, poněvadž mi něco napovídá, že bude jeho typ. Staří pánové jsou ulítlý na mladé blondýnky Jimmi si vezme GAtese, poněvadž čím víc želízek máme v ohni, tím líp. Ty bakterie jsou totiž hodně nenažraný a potřebují velký přísun peněz
Milence začneme řešit až budou bohatí dědci zmáknutí, aby nám náhodou nezdrhli

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 17:03
- Nahlásit

holky nebyli by tam něco s životností pár týdnů? Tihle vypadají, že ještě nějaký rok vydrží.

rendik
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 17:07
- Nahlásit

Biluška
Shelticka
Jimmi
Berčová
gabifi
No téda, člověk na chvíli odejde venčit a procvičit psíky a tady už se skoro rozdávaj milijóny!!

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání