| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 15:38
- Nahlásit
gabifi
No dobře, chápu to . Sice nechápu co jí na tom může být nepříjemné, krom vědomí, že naletěla té krávě, ale dobře. Tak se třeba vyjádří sama. Ta nemocná čuba je s největší pravděpodobností zase nakrytá, tentokrát to pravděpodobně budou bezpapíráci, protože na svých stránkách se žádným krytím nechlubí. Zlatá Bártů ti povím
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 15:45
- Nahlásit
Biluška
ono je to trošku složitější, u nás na cvičáku momentálně probíhá tvrdá a hnusná válka, jedna půlka chce vyštípat z cvičáku tu druhou a poměrně dobře se jim to daří. Proto byla naštvaná. Vyjádřila se v tom smyslu, že už těch všech dohadů mezi kynology má plné vintry. Je to holka, které není ještě ani 18. Proto jí to nebudu říkat. Ať jí zbydou nějaké iluze a ať se o svého šeltiho nebojí předem.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 15:49
- Nahlásit
gabifi
Chuděra holka, asi brzo zjistí, že svět není tak růžovej
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 15:52
- Nahlásit
Biluška
no to už na cvičáku zjistila. Někteří dospělí a otřískaní takykynologové se neštítí na cvičáku jet tvrdým způsobem proti puberťákům, kteří si tam se svými psy chodí zacvičit.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 15:59
- Nahlásit
Biluška
Téda, na cz-psovi je to dost zajímavý, to vám povim... Jsem zvědavá, jak to bude pokračovat.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 16:05
- Nahlásit
rendik
slečno a nespletla jste si náhodou diskúze?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 16:54
- Nahlásit
gabifi
Nó, jéjééé, na mujpsovi samozřejmě jsem měla na mysli
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 18:36
- Nahlásit
no na Mujpsovi to bude určitě ještě zajímavé neb momentálně vstoupila do diskuse jedna z nejzodpovědnějších chovatelek od KK
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 18:43
- Nahlásit
gabifi
chacháááá
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 18:46
- Nahlásit
gabifi
Sleduju to a myslim, že až zítra dorazim domů ze školy, bude zase co číst...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:05
- Nahlásit
gabifi
jedna z nejzodpovědnějších chovatelek od KK
není to ta, co se jí občas kraťandy zaběhnou s leoprdama?
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:17 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
chudák zaneprázdněná studentka před maturitou (to jako já ) absolutně nestíhá číst, natož tak odpovídat, jsem ráda, že zhruba vím, kolik má Biluše psů, kolik hodin denně spím a kolik km denně uběhnu (kvůli agi ) a že za týden mám písemnou a ještě jsem se nezačla pořádně učit se divim, že ještě žiju sakra jdu číst toho mujpsa, aspoň kousek učení opět chvilku počká
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:25
- Nahlásit
Shelticka
Začni tak čtyři stránky od konce
Na písemné se stejně naučit nedá, tak to nemá smysl
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:45
- Nahlásit
Biluška
nj ale když tam bude líčení, tak ať aspoň vím co to je, neboť doteď nevim jakej je rozdíl mezi popisem děje, vypravováním a líčením?
říkáš 4 od konce? já jsem na 6. od konce, tak to ty 2 přeskočím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:51
- Nahlásit
jakej je rozdíl mezi popisem děje, vypravováním a líčením?
To máš fuk. Prostě tam něco napiš, stejně to nikdo nečte
Nám profesorka češtiny vysvětlila, že předsedu komise vždycky zaujmou ty písemky, které se odlišují. Takže jsme si museli všichni koupit stejné prupisky, udělat stejné okraje a psát stejným písmem. Týden před maturou jsme seděli nad písankama pro první třídu a učili se psát v daném sklonu, tak aby to všichni měli stejný
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:26
- Nahlásit
Biluška
týýý jo, tak to taky navrhnu, ale to asi neprojde
normálně jsem se ještě neprokousala ani 1 stránkou na mujpsovi
|
wami
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 23:27 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
all
sim sim, kde sehnat nahubek typu "miniseltie"? Je jedno, ze je Melzi cistokrevny vorisek, jde mi jen o to, jak nejlip popsat zhruba velikost tlamky...
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 06:35
- Nahlásit
Shelticka
Klídek, jsem na tom dost podobně... Spoléhám na to, že nám tam dají úvahu, vypravování a volný slohový útvar, z toho by se vybrat dalo.
wami
Co tohle: náhubek špic, pinč - fena, nebo spíš jezevčík? Fotky tam mají všechny stejný, takže by asi bylo nejlepší jim napsat a zeptat se na rozměry. Jinak bych možná zkusila zveráč, občas se tam nějaký menší náhubek vyskytne
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 07:25
- Nahlásit
wami
VEm ji do zveráku a vyzkoušej, ne? Nebo ji vem v červenci na Intercanis, tam vybereš 100% .
Shelticka
týýý jo, tak to taky navrhnu, ale to asi neprojde
Proč by to neprošlo? Vždyť je to v zájmu všech . Minimálně ty prupisky. Není problém zajít do nejbližší trafiky a koupit třicet prupisek z jednoho balení.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 07:44
- Nahlásit
Biluška
není to ta, co se jí občas kraťandy zaběhnou s leoprdama?
ta, co se jí občas zaběhnou i jiní psi, nejenom kraťandy, má chovku Zátoka snů.
Dáma z Mujpes má úspěšnou chovku na pomluvy
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 07:48
- Nahlásit
gabifi
Dáma z Mujpes má úspěšnou chovku na pomluvy
Jo takhle. Oni se někde líhnou jo? Mě to bylo furt divný odkud se pořád berou
Co má ještě za psy?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 07:50
- Nahlásit
Biluška
odchovala dva vrhy krátkých, jiná plemena nechová
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 09:52
- Nahlásit
gabifi
Biluška
dámy vy jste ranní ptáčata
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:19
- Nahlásit
Jimmi
dámy vy jste ranní ptáčata
z donucení, ne z přesvědčení
Koupila jsem klukům multivitamíny Marťánci s příchutí zeleného jablka. Sem si myslela, že mi tuto příchuť hodí na hlavu. Paštička Cesar je přesvědčila, že zelené jablko je taky dobré
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:23
- Nahlásit
rendik
diky, jukam...
Biluška
no, potrebuju nejdriv ty zveraky obvolat, kde neco takovyho maj na sklade, at nejezdim od certa k dablu. A abych je mohla obvolavat, potrebuju vedet zhruba tipy, na co se ptat...
v cervenci je pozde, jedu na akci, kde ten kos musim mit, v kvetnu...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:34
- Nahlásit
gabifi
Koupila jsem klukům multivitamíny Marťánci s příchutí zeleného jablka. Sem si myslela, že mi tuto příchuť hodí na hlavu. Paštička Cesar je přesvědčila, že zelené jablko je taky dobré
ty jim kupuješ mulťoše?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:53
- Nahlásit
Jimmi
ty jim kupuješ mulťoše?
nekupuji, tohle je výjimečná situace, kvůli ráně na hrudníku. Bych byla nerada, aby se dostavila infekce. Akimek se svezl s Kendym. Akim dostává z marťánka hlavu, Kendy tělo
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 11:10
- Nahlásit
gabifi
Ti naši miláčci, jsou zdrojem neustálého potěšení
Jim si opět! ošoupal polštářky až na krev. Holka ho vzala ke kolu a jela opravdu pomalu, protože měla s sebou i Andyho.
Cesta je 80% polňačka a dvacet asfalt.
Moc toho nenajeli a stejně se mu to povedlo. Nevíš o něčem, co by mu ty polštářky zpevnilo? Andy je štěndo, ale ty polštářky má bezproblémů.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 11:56
- Nahlásit
Jimmi
Moc toho nenajeli a stejně se mu to povedlo. Nevíš o něčem, co by mu ty polštářky zpevnilo?
nektery psi maj polstarky citilvejsi... zkouselas boticky?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:12
- Nahlásit
Jimmi
Mám dojem, že se to kdysi kdesi někde řešilo. Pak se přišlo na to, že ten pes má na těch polštářcích plíseň (která normálně vůbec nebyla poznat) a ta způsobovala, že jsou tak tenký. Nech mu buď udělat stěry na plíseň anebo to rovnou přeléč nějakým fungicidem. Tím se nic nezkazí a vyjde to levnějc.
wami
Tak se ptej přímo na šeltii ne? Nebo na pinče, ti jsou taky dlouhočumákový. Velikost ti bohužel neporadím, ani jedna šeltka náhubek nemá. Pumí je jim velkej. Pak tady mám jeden na foxlíka a ten je taky velkej. Padá jim z čumáku
|