Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:17
- Nahlásit

Biluška

díky, to udělám, ale žádný fungicid neznám, dá se koupit v lékárně?

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:20
- Nahlásit

Jimmi
bez předpisu asi ne. Nevím jak ty, ale já je co chvíli fasuju na gyndě.... no a ty zbytky pak používám na cokoliv . Jdu hrábnout do lékárenské krabice a písnu ti nějaké názvy. Nebo možná najdu i nějakou tu mast a můžu ti ji poslat.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:22
- Nahlásit

wami

botičky jsem nezkoušela, počkám co vet, pokud se nepotvrdí plíseň tak je koupím

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:23
- Nahlásit

Biluška
na gyndu se chystám, třeba mi něco napíše, jenom nevím, jak se bude tvářit až jí řeknu, že to je pro psa

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:23
- Nahlásit

Jimmi
tak jsem našla Fungicidin, nebo Clotrimazol. Ale je jich spousta. Možná Můdr poradí, až večer přijde

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:25
- Nahlásit

Jimmi
Jo a špičkově účinný byl Pevaryl. Ten jsem měla pro činčily. Svého času to byla absolutní novinka a zabilo to kdejakou spóru. Ale gynďáci to nepředepisujou . Tohle bylo z kožního

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:28 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

Biluška
sakra, takže ještě i na kožní? no tam se mi nechtělo, ale jako správná čarodějnice mám! jednu věcičku s kterou bych mohla vopruzovat na kožním

hele ale já plíseň nepoznám, raději asi zajdu k vetovi

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:29
- Nahlásit

jinak jsem si přečetla forum na šeltiích, to je zase síla,
pramen zdraví přímo tryská

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:56
- Nahlásit

Jimmi
hele ale já plíseň nepoznám, raději asi zajdu k vetovi
U toho psa tenkrát taky nebyla poznat. V podstatě i když ji má člověk třeba na nehtech, nebo na nohách tak není nijak vidět. Poznalo se to jenom na těch stěrech. Netuším kolik to stojí. Ani netuším jak na to u toho psa tenkrát přišli. Jenom si vzpomínám, že mi ta informace někdy prošla hlavou

jinak jsem si přečetla forum na šeltiích, to je zase síla,
pramen zdraví přímo tryská

Viď. Posledních deset příspěvků už jsem radši ani nečetla, bo bych se rozčílila Hydra jedna špinavá. Furt si tam bude honit triko a tu svoji nevymáchanou poďobanou ústa prostě nezavře a nezavře
Té feny je mi vyloženě líto. Nemocná, krmená kdejakým levným šuntem a ještě imrvére březí. A aby jí to nebylo málo tak ji bude honit po coursingu, agility, výstavách a kde čem. Kde ty boží mlýny pořád trčí.

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 15:37
- Nahlásit

Jimmi
pani, vy se asi vůbec nedíváte na tíví reklamy, tam se proti plísním mažou furt a pak se spokojeně usmívají, že je už nohy nesvědí

Porovnala jsem polštářky obou kluků a je pravda, že Akim, ač menší, kůži na polštářcích má daleko hrubší. Kendy je proti němu jemňouš.

Jimmi + Biluš
šetlije už radši nečtu, já jak vidím reklamu na svatozář, tak zvracím

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 15:46
- Nahlásit

sem zapomněla napsat, že fšecky ty zázračné krémy na plísně z tíví jsou v lékárně volně prodejné (teď jsem se tam stavovala, tak jsem se zeptala)

wami
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 15:54
- Nahlásit

Biluška
kdyz ono "seltie" nema vlastni typ kose...
proto jsem se ptala. Zatim to vypada bud na "jezevcik fena" nebo "trp. pudl fena"

Venuše
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 17:16
- Nahlásit

wami
hele já šla normoš do zverimexu a zakupila koženej malej, sice v něm vypadají oba jak Hanibal Lectr když ho převáželi kamsik do vězení, ale účel to splnilo

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 18:01
- Nahlásit

gabifi
Tak se uvolnilo další štěndo, tentokrát z Leneli
odpouštím jedině smrt v celé rodině

Shelticka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 18:02
- Nahlásit

těm našim nesedí náhubek žádnej a na šeltie asi nikdo náhubek nevymyslí, protože každá šeltie má ten čumák jinačí
wami
v Přerově ve zveráči mají náhubky, co vypadají jak náprstky a jejich tam moc ;) Ale já nevim odkud ty jsi ;)

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 18:02
- Nahlásit

kdyz ono "seltie" nema vlastni typ kose

to nějak výrobci zaspali ne?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 18:04
- Nahlásit

Biluška
propisky nevyjdou, neboť jako třída netvoříme vůbec žádnej ten u nás oslavovanej "kolektív"

Mujpsa jsem ještě nečetla, nemam čas a sílu (možná to najdu v sýru )

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 18:09 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Jimmi
kdyz ono "seltie" nema vlastni typ kose

Vidím v tom zcela jasnou díru na trhu . Navrhu to Davídkové, přihodíme si to k výrobě traverz. Ostnatý košíček a tak podobně

Shelticka
Mujpsa jsem ještě nečetla, nemam čas a sílu (možná to najdu v sýru )
Zkus osvědčenou čokoládu

Tak se uvolnilo další štěndo, tentokrát z Leneli
odpouštím jedině smrt v celé rodině

Tady se uvolnila Rozarka a jeden Krtek. Rozarku odřekla paní, Krtka já jelikož se mi nová majitelka vůbec nelíbila.
Zato ta, co si teď jednoho odvezla do Ostravy se mi líbila moc . Krtek bude agilitit v Třebovicích, Šagynka konečně nebude jediný agilitící anglán

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 18:13
- Nahlásit

Biluška
mě štve, že lidi to vracejí z tak pitomých důvodů: hodně práce, štěně čůrá a kaká, štěně chce čas atd atd

leila
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 18:17
- Nahlásit

Biluška
hele kde bydlí krtek?? v Třebovicích agilitíme zatím i my

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 18:20
- Nahlásit

Jimmi
No holt si to představovali růžově, zjistili, že to růžové není tak šup se štěňátkem pryč
Před chvílí jsem přijela z města a cestou jsem vzala jakousi stopařku. Přišla řeč na psy a paní mi s klidem povídá "já jsem měla takovýho nádhernýho psa, mladej byl, tříletej, fakt krásnej. Ale stěhovali jsme se a vůbec jsem nevěděla do čeho jdu, jací tam budou lidi a tak. Tak jsem ho dala do útulku. Teď jsme chvilku přestěhovaní, ale až se tam rozkoukám tak si zase nějakýho seženu...." grrrrrr. Sem ji málem vyhodila z auta
Nejhorší je, že to je běžné uvažování většiny populace. Od toho přece útulky jsou, ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 18:22
- Nahlásit

leila
nevím kde bydlí, ale někde prý kousek od toho cvičáku. Vydrž pár měsíců, on se tam objeví . Sem jim říkala, že od čtyřech měsíců tam mají naklusat. Bydlí někde v domku se zahradou, sousedi tam mají kokra a z druhé strany haskyho. Asi kříženýho. Tak koukej, někde tam bude i Krtek. Jmenuje se Harley.

leila
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 18:25
- Nahlásit

Biluška
ok budu koukat ale kokra tu má každej druhej... jj až nakluše tak ho uvidím a snad tam nebudeme s Lízou jediní blázni a přibyde i další bude asi chodit k efce že?? to začínám o tom taky hoodně uvažovat že se od jany dáme k efce přece má jenom podobného degena jakým je puma.... dnaska mi místo klacku sebral ruku.... ale obrany už jsem dáávno zavrhla i když by byl asi dobrý .... budete v ostravě na NVP??

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 18:32
- Nahlásit

Jimmi
za trest přijdou o velký výdělky, dobře jim tak!

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 18:34
- Nahlásit

Biluška
a druhej Krtek se jmenuje Ferrarri, ne?

Šmarjá, vracení štěňat, snad se z toho nestane móda

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 18:36
- Nahlásit

leila
obrany už jsem dáávno zavrhla i když by byl asi dobrý
Za mlada (teda pumina mládí) jsem je zkusila. Velice rychle jsem toho nechala, protože se mi začala vrhat na lidi na ulici. Stačilo, že byli vzdáleně podobní figurantovi, nebo třeba podobně oblečení a šla po nich. Takže jsme to utli, ona je moc nervák na to, aby mohla dělat takové věci.

budete v ostravě na NVP??
Ne, já to v Ostravě nemám ráda. Je tam moc narváno, furt mi někdo šlape po psech, takže už tam nejezdím. Nemám přihlášenou žádnou výstavu, jenom fůru závodů.

leila
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 18:39
- Nahlásit

Biluška
no já to prto jsem se na tovykašlala a vrhla se na fly....

Nemám přihlášenou žádnou výstavu, jenom fůru závodů.
fůru závodů a o Třebovickou laťknu ne jo?? no tohle teď si nás všechny urazila

no já mám přihlášenou ostravu a potom brno ať uděláme juniora pak chcu udělat championa a na výstavy do budapeště kašlu téda krom toho finska .... no hlavně jsem se už několikrát pohádali s Kamilou jelikož ona tu svojí Jessy chce krýt psem 2/2 co má předka nějakého 4/4 ale ať si dělá co chce ale její výraz na NVP bude zajmavý

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 18:44
- Nahlásit

leila
Třebovickou laťknu ne
Ne, o Třebovickou laťku ne. Byla jsem tam loni na zkouškách a byla jsem krajně nespokojená s organizací Takže do Třebovic znova pojedu až tak za dva-tři roky, až se to třeba naučíte zvládat

jelikož ona tu svojí Jessy chce krýt psem 2/2 co má předka nějakého 4/4
Jdu blejt.

leila
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 18:51
- Nahlásit

Biluška
Byla jsem tam loni na zkouškách a byla jsem krajně nespokojená s organizací
hele organizce už je lepší díky OŠRU ale i tak to není ono no to jako jo.... ale je to taky tím že zatím máme houby členskou základnu a většinou jsou u nás úplní nováčci....

jelikož ona tu svojí Jessy chce krýt psem 2/2 co má předka nějakého 4/4
Jdu blejt.

a to není všechno von je hnusnej vypadá skoro jako Clark.... no ale to je ta typická stará pumi že no mě se vůbec nelíbí tady je

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 18:51
- Nahlásit

leila
chce krýt psem 2/2 co má předka nějakého 4/4
Emma má mámu 3/3 a tátu 2/3-nebo 3/2, to je už fuck.

A nasralas mě, bo hubená není, bo pan veterinář říkal, že je to prase, a paní bývalá majitelka ji v sobotu a pak ještě v pondělí viděla a říkala, že to je úplně jiný pes, povahou i postavou.

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání