Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 09:20
- Nahlásit

Easy má podle údajů na stránkách útulku 64 cm a necelých 22 kg. Buď ho špatně změřili nebo zvážili, anebo je opravdu dost vyhublý. Kendy má teď 24 a 57 cm a je tak akorát.

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 09:50
- Nahlásit

hlásím, že venčíme na vodítku a že je z toho Kendy celej nadšenej. Honit místní kočky z vodítka je naprd. A ta malá chlupatá sfině, která se o kočky jinak nezajímá, je začala lovit. Vím určitě, že ví, že Kendy nemůže a dělá to proto. Jděte do vyčůrané šeltie, o zábavu máte postaráno

Jimmi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 09:52 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

gabifi

Jim má 58, v 1 roce(při bonitaci) a 27-29 kg, to nevodhadnu, ale je kusanec pěknej

Easy má podle údajů na stránkách útulku 64 ????????? trochu moc ne?

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 09:58
- Nahlásit

Jimmi
trochu moc ne?
ano, ale vzhledem k rodičům nic překvapivého

Dasha
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 10:26
- Nahlásit

gabifi
když v tom útulku vydrží ještě týden dva (jakože to mu nepřeju), tak bych možná měla zájemce. Čeká se na rozhodnutí, jestli bude mít čajovnu a zůstane tady a nebo nebude a za rok odjede do Anglie...teď jí umřel pejsek a ona by ráda už staršího a právě říkala že by si určitě brala z útulku...a KK se do čajovny hodí, ne?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 10:34
- Nahlásit

Dasha

hodí nehodí, hlavně aby páníček měl velké a zlaté srdce

Jimmi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 10:39
- Nahlásit

gabifi

ad límec, Jimík ho měl loni týden a vydržel to, pil i žral, prostě pořád, nemohla jsem být s ním doma, takže se to naučil a hotovo, neříkám, že se mu to líbilo, to ne

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 10:53
- Nahlásit

Jimmi
já poslední operaci nožky vyřešila obvazem a ponožkou. On se spokojil sundáním ponožky a na další už nezbylo Tohle obvázané nemá a musím hlídat. Ještě mne napadlo, že bych mu mohla obléct tričko. V pondělí si ho budu brát do práce a pak se uvidí.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 11:00
- Nahlásit

gabifi

držím palce

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 19:51
- Nahlásit

do CHS Z Roztockého zámku se vrátil jeden zlatý pejsek z důvodu časové zaneprázdněnosti majitelů. Tak kdyby tady úúúúúplnou náhodou NĚKDO chtěl zlatýho pejska........Dasho

Kendyho stížnost: Jsem furt zašitej a tady v tom blbákově mi nedovolí si to ani nenápadně prozkoumat jazýčkem. Zítra volám na ligu a do Novy a pak balím kufry!!!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 20:42
- Nahlásit

gabifi
do CHS Z Roztockého zámku se vrátil jeden zlatý pejsek z důvodu časové zaneprázdněnosti majitelů
to snad ne

Dasha
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 22:00
- Nahlásit

gabifi
ty voe, kde to jako sme? si někdo pořídí štěndo a pak zjistí, že vlastně nemá čas???
jdu se mrknout

Dasha
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 22:05
- Nahlásit

počítám dobře, že se vrátil domů po 11 dnech? 15.3. bylo napsaný, že odjel do nového domova a 26.3. aktualizace, že je zpátky...ach jo

gabifi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 14:02 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

fenka šeltie k mání:
URL

na uvedený mejl jsem psala doporučení na web SOS kolie a šeltie, tak snad to zadavatel inzerátu využije.

rendik
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 19:12
- Nahlásit

gabifi
zadavatel se zatím neozval, ale mám v plánu stejně fenku zítra přidat na stránky, dneska už to bohužel nestíhám...

gabifi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 19:38
- Nahlásit

rendik
mně se taky nikdo neozval, a tak nevím, jestli je ten inzerát ještě platný nebo ne.

gabifi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 21:38
- Nahlásit

rendik
tak už se mi paní ozvala, šeltička je asi stále volná, protože o inzerci na SOS má zájem

Jimmi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:04
- Nahlásit

gabifi

kuk při pondělku, fčéééra jsem byla v Pticích u Ivany na prochajdě a bylo to supééér. Ivan fotil, takže se těším jako malé děcko na bonbonek

jo a ještě jukni sem

http://www.coromoro.estranky.cz/stranka/kniha-navs tev

gabifi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:59
- Nahlásit

Jimmi
my nebyli na prochajdě, jenom na vodítku, zato 2x u veta Ale zatím to vypadá OK, tak co si stěžuju.

Ad návštěvní kniha. Možná by stálo za to nasměřovat majitele na fórum a v klidu probrat, jak to s těma zánětama očí u mladých šeltií a kolií je. Jenomže my jsme vlastně fšicí totálně zdraví, ptže jsme fšicí chovní a naši páníčci soutěží, který je ten nejzdravější

Dasha
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:01
- Nahlásit

Héééč, my asi budeme mít novýho igeliťákovýho čléna! Zairinku Bila Kaifovou s paničkou Evou.

gabifi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:04
- Nahlásit

Dasha
to ti asi panička Eva bude muset od krátkosrsté igelitky furt trhat ruce, ne?

Dasha
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:10
- Nahlásit

gabifi

no, jen k nám přišli, hned bylo boží dopuštění, protože Zairuš se chtěla zúčastnit obran, který "nacvičovali kynologové" na vedlejším place. Tož jsme si něco vyslechly, teda hlavně Venuše, já tam nebyla. Ale Zairuš jako super, hned tam poletovala se všema psama a naháněla vepřadorka, bo měl balónek. A ten sosááák. Jako naživo ho mají ti psáci delší než na fotkách, to se až člověk diví, kde že to maj ty oči?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:34
- Nahlásit

Na foru je odkaz na jednu KK s WF, našla to někde Sabina.
Ta fenka až vyroste bude hezoučká.

gabifi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:51
- Nahlásit

Jimmi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 19:42
- Nahlásit

gabifi
u Skípů na stránkách je prvních pár fotek z vychajdy...taková návnadička
bože ty kraťandy sou nádhernýýýýýýýýýýýýýýýýýýý

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 08:51
- Nahlásit

Jimmi
paní, což takhle vkládání obrázků a odkazů pro líné kamarády? Kdo to má na tom netu furt hledat?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:08
- Nahlásit

gabifi

http://www.collie-smooth.com/

sem teď fstávala, sem hrooozně unavená

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:36 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Jimmi
já si dnes udělila dovolenou, ale moc si jí neužiju, neb Kendymu se pátý den po šití podařilo šitíčko rozpárat
Za chvilku jedu shánět hadicové obvazy, protože pochopitelně v téhleté naší prdeli mají všecko v lékárnách jenom po jednom kuse a pokud se chceš předzásobit, musíš je objet všecky
Rána sice zatím vypadá čistě, ale do zahojení má ještě daleko.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:58
- Nahlásit

gabifi
Gábíííínooooooooooo, seš tu někde? Tě nutně potřebuju. Na můjpsovi Hydra frajeří, že všichni noví majitelé štěňat vědí o tom, že si vzali štěně po feně s nemocnýma ledvinama. A že ta choroba je dědičná. Prosím, můžeš se zeptat té holky co má CoudyBlacka jestli o tomto opravdu ví? Pokud možno rychle. Děkuji

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 15:32
- Nahlásit

Biluška
Bilu, ptát se jí nebudu, už posledně to bylo na hraně. Bylo jí to dost nepříjemné (to s tím CEA). Psa už mají doma, milují ho a nebudu jí psát, že má máma nemocné ledviny. Mujpsa čte, přispívá a pokud bude mít chuť vstoupit do diskuse, určitě to udělá.
Do prdele, to jsou ale situace!

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání