| Autor |
Zpráva |
leila
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 18:56
- Nahlásit
Mucholabka
Emma má mámu 3/3 a tátu 2/3-nebo 3/2, to je už fuck.
a emma ještě nemá DKK udělané že?? Je děsně hubená na Tosu jo...... no vidíš emmice je superní... jak to vidíš s tou ostravou??
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 19:16
- Nahlásit
leila
jak to vidíš s tou ostravou??
no buď jo, nebo ne, nemám co vidět...je to prostě drobná fena, ale má hezkou hlavu. Však tatínek byl taky malošek. V Petřkovicích mají tosáka a zas tak o moc tlustší a větší taky není.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 19:22
- Nahlásit
Mucholabka
fák jo ono to jsem zvědavá kvůli vám tam přijedu dříf jinak klubovka nám začíná až v 11
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 19:47
- Nahlásit
leila
Koukám, že ocásek mu nedrží. Na všech fotkách ho ten chlap nenápadně přidržuje . Kamila to stejně neprodá a bude pěkně nahraná. Dopadne jak ta holka s pulíkama, bude to vnucovat kde komu kdo projde kolem
máme houby členskou základnu a většinou jsou u nás úplní nováčci....
V tom to není. Nás je pět (doslova), z toho tři děti a Praděd cup vždycky šlapal jak hodinky. Pochopiila bych, kdyby se něco stalo, třeba přestal fungovat počítač, nebo tak něco. To se stát může. Ale v Třebovicích se nic nestalo, tam se prostě všichni flákali Žádala jsem Jardu, aby trošku zrychlili, on se akorát smál a říkal "vo co gou, však máme čas". Já jsem ho teda neměla Podle propozic jsem měla v deset začít závodit a ve dvanáct odjet domů. Ve tři jsme měli odběhaný jeden běh..... Počítala jsem s tím, že budeme obědvat už doma, měla jsem s sebou děcka. V kantýně byl akorát pěkně hnusnej guláš, takže děcka měli hlad. Měla jsem na odpoledne domluvené něco jiného co jsme pochopitelně nestihli.... No, mě v Třebovicích fakt nikdo neuvidí dokud nedostanu spolehlivé zprávy, že už umíte máknout
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 20:26
- Nahlásit
Biluška
Pani, koukala jste na stránky Cibely? Byli se podívat v Jarošově: "Případ paní Bártů nám nedal spát, a protože se po internetu nesly zprávy, že pohazovala mrtvé psy na kompost a různě po zahradě, chtěli jsme zjistit více a v případě nálezu zavolat Policii a podat trestní oznámení na obecné ohrožení a také upozornit na porušení veterinárního zákona. Při příjezdu jsme byli v šoku, že paní Bártů dál pobývá v objektu kravína (měli jsme informace, že vyklidila pole) a dokonce za námi přiběhli dva psi – jezevčík a americký kokr.... Tyhle psy si nechala nebo obnovuje chov??
|
leila
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 20:56
- Nahlásit
Biluška
no ona už je inzeruje asi rok a nikdo se jí ještě neozval paní co mi napsala o pumíka jestli o někom nevím - ta Dana co bere čubís z finska tak se o Kamile taky 2x hezky nezmiňovala a první mail z něl hlavně ne po té hysterické Jessy .....
Jj no já nevím to jsem tam ještě nebyla ani se kouknout tak nevím jak to tam probíhalo, OŠRA probíhla myslím docela v pohodě jako sem tam nějaká ta chyba ale jinak docela na čas a rychle uvidím jak to bude teďka....
Každopádně sem si vydupala že budu trénovat podle sebe zóny targetem a že pumu chci spíš zrychlit než zpomalit.. Takže teď v podstatě hledám trenéra chtěla jsem jít k té Wsenbauerové ale hodně lidí mě odrazovalo s tím že rovnou teda můžu zapomenout že budu běhat v třebovicích a na soustředění na tábory atd... tak nevím.....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 07:56
- Nahlásit
leila
chtěla jsem jít k té Wsenbauerové ale hodně lidí mě odrazovalo s tím že rovnou teda můžu zapomenout že budu běhat v třebovicích a na soustředění na tábory atd... tak nevím.....
Mám to chápat tak, že kdyby jsi šla k W. tak v Třebovicích už budeš nežádoucí jo? To bych je teda pěkně rychle poslala do špic.
hlavně ne po té hysterické Jessy
Nevím, já jsem Jessy viděla jen párkrát a hysterická mi teda nepřipadla. To už je Puma desetkrát hysteričtější. Jessy mi právě přišla děsně klidná, taková unylá... taková vůbec ne puma. Dokonce si ani nechtěla s Pumou hrát a to jí Pumice nabízela ragbyč !!!
rendik
To jsem nevěděla. Dík za info. Spojím se s cibelákama. Jezevčíka a kokra si určitě nenechávala, to jí nejspíš zloději vrátili ty ukradené
|
leila
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 08:15
- Nahlásit
Biluška
Mám to chápat tak, že kdyby jsi šla k W. tak v Třebovicích už budeš nežádoucí jo? To bych je teda pěkně rychle poslala do špic.
nene v třebovicích nee ale myslím my toříkala Barča od mudíků že když budu trénovat u W. že už nebudu moct trénovat jinde... prý si tak W. hlídá svoje ovečky
No já nevím já to taky nepochopila.... viděla jí jenom na NVP v Ostravě kde po všech vyjížděla, na schůzi si prý nikde nelehla a vyhledávala bitky, prostě nebyla v klidu, bylo vidět že je nervózní prý..... No a potom Danu zarazila ještě sama Kamila která přišla k její útulkové pumici(vypadá jako pumi akorát má o 10kg navíc ) a začla jí škubat...
Dokonce si ani nechtěla s Pumou hrát a to jí Pumice nabízela ragbyč !!!
no to samé udělala Alfovy v Brně on si s nima chtěl hrát a ona po něm jenom vyjížděla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 09:19
- Nahlásit
leila
Tak po Belině nevyjížděla. Tiskla se Kamile k noze a říkala "paničko, zažeň toho zlého psa pryč" . Nevím, já ji fakt skoro neznám, jenom z Kamilina vyprávění )
sama Kamila která přišla k její útulkové pumici(vypadá jako pumi akorát má o 10kg navíc ) a začla jí škubat...
Jako trimovat? Jo, nemoc z povolání je sfiňa . Hele, mě tohle dělá kde kdo, většinou šeltiím cpou chlupy za uši a tak podobně. Když se mi to nelíbí tak prostě zavolám psa pryč a hotovo. Eventuelně toho druhého upozorním, ať na psa nesahá. Většina lidí to fakt dělá automaticky a neuvědomuje si to.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 19:58
- Nahlásit
Biluška
Tiskla se Kamile k noze a říkala "paničko, zažeň toho zlého psa pryč" .
no nevím no možná to bylo tím že tam mělůa Clarka to víš když jsou dva je to o něčem jiném....
Jo, nemoc z povolání je sfiňa
dobré nemoc z povolání bych brala ale ona to dělala i potom co jí majitelka řekla že jako jí trimovat nebude když jí 7let stříhala no jinak na pumu si nikdo nešáhne buď chce lidi sežrat nebo dělá jaký má děsný strach jak například u tebe za ani ne 10min chtěla sežrat kámošku od belginů... no nevím je nevyzpitatelný.....
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 19:00
- Nahlásit
rendik
Jsi tady někde????
Prosím o vymazání inzerátu na krátkosrstku Easyho - má už nový domov.
Jsi zlatá, že děláš SOS stránky, máš u mne obří lízátko....teda jestli se někdy potkáme
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 20:02 - Změnil/a: rendik
- Nahlásit
gabifi
Jsem tu a jdu na něj, jsem ráda, že už má nový pánečky . Já bych si spíš dala obří facku, protože nezvládám aktualizace tak často, jak bych si představovala... I když poslední dobou mi dost škodí počítač - vůbec mi nejde otevřít adresa www.pavliskop.blogspot.com pokaždý se celej internet zasekne... Zkuste to někdo jestli se to děje jen mě?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 20:07
- Nahlásit
rendik
mi to taky nejde otevřít
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 20:11
- Nahlásit
gabifi
zkus to teď, chybělo mi tam o... No a potkat se můžem třeba v Budějovicích na výstavě, jestli jedeš - když už jsme zbojkotovaly tu schůzi
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 20:11
- Nahlásit
rendik
Máš blbě odkaz - www.pavliskop.blogspot.com jinak mi to jde bez problému, ale to, že se mi sekl celej net, mi taky dělalo u různých stránek, zničeho nic... Nepomohlo nic, až novej počítač
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 20:16
- Nahlásit
Berčová
mi to jde bez problému, ale to, že se mi sekl celej net, mi taky dělalo u různých stránek, zničeho nic... Nepomohlo nic, až novej počítač
No to nestraš, kde bych vzala novej počítač... Zkusim stáhnout jinej prohlížeč ještě, třeba má explorer problém. Jiný stránky mi to nedělají, jenom tyhle.
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 20:21
- Nahlásit
rendik
Tak nám potom zdechl úplně, přestalo fungovat snad všechno, co mohlo, takže výsledkem je prakticky novej komp... Ale je fakt, že explorer se mi sekal dost často, jen tak, bez důvodu... Kolikrát jsem musela restartpvat celej počítač - a když má člověk rozjetých hromadu programů kvůli webu a uprostřed musíš restartovat, tak to taky potěší
Pak jsem si prosadila Mozillu a všechno jede jak má
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 20:24
- Nahlásit
Berčová
Pak jsem si prosadila Mozillu a všechno jede jak má
Něco takovýho nedávno brácha stahoval, ale já tomu moc nerozumim, mam tady na ploše ikonku na explorer, tak to otevřu a je to . I když je fakt, že restartuju každou chvíli, ale aspoň sem se naučila si rozdělaný věci průběžně ukládat...
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 20:40
- Nahlásit
Biluška
Bilůš někde jsem četla, že jedeš na fůru závodů, kam se chystáte? Já jsem se hlásla na červen do Horky a Hrušek
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 20:45
- Nahlásit
rendik
aspoň sem se naučila si rozdělaný věci průběžně ukládat
To jsem se taky snažila naučit, ale většinou jsem si na nějaký ukládání vzpomněla až při tom restartu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:05
- Nahlásit
Shelticka
kam se chystáte?
No mě se ptej. Sem to přihlásila a pak zase zapoměla . Vím, že jedem za dva týdny do Brna a bude to trapas, protože Winice prostě neuznává náběhy na slalom . Pak jedem Opavu, 2x Olomouc, Jarní Brno (myslím) a pak už netuším. Ví to moje sekretářka Žába
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:06
- Nahlásit
rendik
Dají se někde najít zápisy ze schůzí výboru? Nebo je jeden co je na stránkách ojedinělá vlaštovka?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:12
- Nahlásit
Berčová
To jsem se taky snažila naučit, ale většinou jsem si na nějaký ukládání vzpomněla až při tom restartu
To já něco píšu a když se mi zdá, že už se to dlouho neseklo, tak to uložim... Teď třeba přestala spolupracovat tiskárna - tisknu si maturitní otázky a v půlce národního obrození se začala tvářit, jako že tu neni... Nepomoh ani ten restart, takže na to pro dnešek kašlu, myslim, že bez národního obrození přežiju než se to umoudří...
Biluška
To těžko říct, ale co sem tak koukala, tak kde nic, tu nic - jen tenhle jeden zápis... Ale třeba odteď je na stránky dávat budou, aby i ti zevláci, co místo na chůze chodí vláčet psy po parkuru věděli, co se děje.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:19
- Nahlásit
rendik
Teď třeba přestala spolupracovat tiskárna - tisknu si maturitní otázky a v půlce národního obrození se začala tvářit, jako že tu neni...
nebyla jsi náhodou u nás? akorát místo NO jsem tiskla něco jinýho k maturitě teda snažila jsem si vytisknout
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:20
- Nahlásit
rendik
To by mohli. Docela by zajímalo co se tam děje. Ale na schůzi přes celou republiku nepojedu, i kdyby k tomu obědu byla zdarma i sodofka
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:26
- Nahlásit
Shelticka
nebyla jsi náhodou u nás?
Kdepáák, to mam docela daleko si myslim... Já skončila na třetí stránce, co se dělo na čtvrtý, to už si na papír nedám. Ale tak aspoň ten začátek se teda naučim nó... a budu doufat, že se m to do května povede vytisknout.
Biluška
Ty jo vidíš, to sem se ani neptala, když sem mluvila s kámoškou co tam byla, co bylo k tomu obědu... To naprosto chápu, že se ti nechtělo jezdit přes celou republiku, mě se nechtělo jet ani těch 60 km.
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:28
- Nahlásit
rendik
U nás se zase strašně ráda ztrácí barva v tiskárně když jednou za čas někdo něco potřebuje tisknout, tak se vypaří obvykle před tou nejdůležitější částí
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:54
- Nahlásit
Berčová
Jó, to taky znám... K týhle nemoci mají tiskárny asi ňáký vrozený dispozice nebo co...
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:59
- Nahlásit
rendik
Berčová
souhlas
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 22:04
- Nahlásit
rendik
Berčová
Shelticka
Barva v tiskárně by mi nevadila. Ta ať se klidně ztrácí, furt mám nachystanou náhradní. Ale mě se ztrácí prachy v peněžence 100% tam mám nějakou bakterii, která je žere,nebo přemisťuje do jiné dimenze
|