Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 12:30
- Nahlásit

Dasha
chápu tě. O plemeno jde fšem.....teda hlavně o ty příslušníky plemena, co mají doma Jako vždy, není to ani černé ani bílé. Prohlášení na fóru a na stránkách chovek ber s nadhledem. Prostě se opravdu budeš muset spolehnout na intuici a na štěstí. Je to jako psala Jimmi. Ať koupíš kdekoli, neuděláš chybu.....teda kromě zmíněných jezer a zátok.

Terka chce modrou fenu, což je nedostatkový sortiment. Bude muset udělat ústupky, například počítat s dlouhou čekací dobou a podobně. Já myslím, že má doma dvě fenky, takže to čekání nemusí být tak nepříjemné, jako když doma nemáš nic a modrá fenka v nedohlednu.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 20:29
- Nahlásit

rendik
kachna_

holky, mrzí mi to, ale vaše příspěvky jsem četla až teď, včera jsem už na netu nebyla, takže fotky nemám...se omlouvám

V Litkách bylo super, Andy a jeho bráška Bodie (Black Odie RZ) se moc líbili, oba dva dostali Velmi nadějná, nebo co to je Andy se líbil o mikrochlup víc, tak tam má VN1. Marta měla hroznou radost. Fialová ty dva naše miláčky chválila. až jsem se rděla
Líbila se jí hlava, úhlení a moc pěkně nasazené a klopené uši. Po tom boji s Jimovým uchem, je to slast vystavovat
A ještě u Andyho pevná záda a široké plece
Že prý jí bude potěšením nás zase posuzovat
Takže Adélka zase málem plakala, tentokrát štěstím, prý v Řepči byla trochu přehlídnutá...no nic. takže měla krásnej den
No a Jim zase dělal křoví dostal res. CACIB, tentokrát se Fialové nelíbila hlava. Regee jí má hezčí, tak dostal CACIB. BOBa dostala GILL.
Sabiny Šotek (nefim, jak se píše jeho origoš méno:confused dostal CAJC a mladých fenkách CAJC Artemiska BB
V otevřence psů (byli tři) bylo pořadí: Regee, Faro KL a Čoro Moro. Fialová řešila jeho skořicovou barvu na zadku...to jsou slova Eriky. Já to neviděla, už jsem stála připravená u kruhu s Jimem. Jinak sorry, ale ucelenější přehled bude asi na foru od někoho pečlivějšího

younglady
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 21:11
- Nahlásit

Jimmi
tak to moc gratulujeme pani

gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 21:11
- Nahlásit

Jimmi
mám radost, že se Adélce výstava líbila, měla jsem trošku obavu o rozhodčí. Pohárky ti nechala, nebo si je musela odevzdat

Čče Martě úspěch přeju, je to typ chovatele, co mám ráda. Zakousne se a postupuje odhodlaně vpřed....a tak to má být! Výsledky docela fajn, pro mne je CACIB pochopitelně Jim a asi napíšu naštvaný dopis rozhodčí, klubu, čmku, fci....

Dasha
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 21:15
- Nahlásit

Jimmi
gratuluju k mega pochvale a výsledkům!

rendik
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 21:35
- Nahlásit

Jimmi
nevadí, gratuluju tomu tvýmu "křoví"

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 11:46
- Nahlásit

uklízím, uklízím, uklízím

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 10:08 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

gabifi
rendik
Dasha

dík za pochvalu, jinak vedle jsou pečlivé výsledky, zase jsem něco asi napsala špatně, Čoro Moro dostal VD3, a dostal to za černou plotnu a krátký ocas. No nic, každej máme svoje.
Jinak nejmenší fenka (ne nejmladší) byla Issa KL. Na fotkách od Marty má nádhernou hlavu a kukuč. Obrovský mandlový oči.
Jenom ve skutečnosti je nesmírně drobná, vypadá jako štěně. Bych jí přidala trochu pigmentu. Trocha řas , nebo lososového oleje do žrádla by to mohla spravit.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 10:10
- Nahlásit

Marta nafotila z výstavy moc pěkné fotky a jsou u nich i jména psů a fenek. tak se jukněte

http://tinahaf.rajce.idnes.cz/MVP_Litomerice_24-25 .5.2008/

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 10:13
- Nahlásit

Issa KL

Dasha
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 10:33
- Nahlásit

Jimmi
ty fotky jsou fakt krásný, takový Ivanorůžičkový!
Čerys se mi líbí. A Andy je taky moc pěknej! A Regouš No prostě všichni!

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:02
- Nahlásit

hurááááááááááá.....dcera udělala před chvilkou státnice a je z ní slečna baklářová. Ještě pár let a živí se sama

Fotky z výstavy krásný Issy je drobná jako brouček. Je to jedno z mých srdcových štěňátek. Když je velký vrh, vždy jsou tam nějaká opravdu malinká štěňátka a ta mi pak nejvíc přirostou k srdci, protože je nebezpečí, že tu svou nízkou porodní hmotnost nerozchodí a já se o ně první dva měsíce bojím.....a tím jsou mi pak milá.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:17 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

gabifi
no obrofskááá gratulace dceři a tobě, že jsi to přežila

Issy je fakt broučínek, škoda, že to z těch fotek není vidět. Já jenom doufám, že to rychle dožene, ještě malinkej kousínek a bude z ní nádherná fenka....sakra ani nevím kolik jí je, musím juknout k Míše

hele co ona má v pp za jméno ? ICY?

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:29
- Nahlásit

Jimmi
Isla. Taky doufám, že to dožene. Pokud ne, bude z ní doživotní brouček.....a to taky nejni špatný.
Jo a k tomu pigmentu, to jídlem nedoženeš. Prostě u některých štěňátek Eddie a Celi zvítězili nad Bju a Bertou.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:42
- Nahlásit

gabifi
jo tak Islička, tak to jo, já ti tak koukala a nikde Issy

no jo, to budou ty gééény, a je to tady, zasejc nám připraví hezkou debátku, tentokrát na téma: zlatá barva, co je a co není
Podle mě je dost světlá a jestli trochu barvy nepřidá, aspoň kousek, tak už bych to brala jako malej hendikep
Kdo to frkne vedle, abychom se v nastávajícím týdnu pobavily?

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:49
- Nahlásit

Jimmi
já to vedle frknu i s tou velikostí, ať je prdel.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 12:01
- Nahlásit

gabifi

jdu si udělat něco k jídlu, aby mě neutekly nervy někam do ciziny

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 16:54 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

hlásím, že nám umřel džungaráčkový křečík Ferda

Gratulovat k tomu, že nám ubyl jeden hladový krk v našem zvěřinci, mi můžete hned, nebo zítra po 12:00, to už budu u kompu

Jimmi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 12:16
- Nahlásit

gabifi
tak já nevím, jestli má gratulovat nebo kondolovat

gabifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 12:35
- Nahlásit

Jimmi
tak já nevím, jestli má gratulovat nebo kondolovat
byl dost nemocný.....takže asi gratulovat.

rendik
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:10
- Nahlásit

Ahoj lidi, tak je to za mnou. Bylo to hrozný a vtipný zároveň, nechápu, za co mi dali ty známky co mi dali, protože jsem si vytáhla skoro všude otázky co jsem nechtěla...

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 12:33
- Nahlásit

rendik

za co mi dali ty známky co mi dali
za růžovou ofču?

rendik
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 12:38
- Nahlásit

gabifi
za růžovou ofču?
asi jo, jiná možnost neni... i když to jde totálně proti tátovo teorii. Ten mi prorokoval, že když s těma vlasama něco neudělám, tak mě vyrazí jen tam vlezu, ani nebudu muset nic řikat . To samý platí i o přijímačkách na vejšku...

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 12:56
- Nahlásit

rendik
i když to jde totálně proti tátovo teorii
táta tomu vůbec nerozumí. Čím víc barev, tím víc jedniček

rendik
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 13:07
- Nahlásit

gabifi
Čím víc barev, tím víc jedniček
Jojo, stará dobrá přímá úměrnost .

Jimmi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 19:25
- Nahlásit

rendik
supéér
inteligentní soudružky naše republika potřebuje jako sůl!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 19:26
- Nahlásit

rendik

jo máš u mě ještě pořád ten baťůžek, nepojedeš někam na výstavu? nebo ti ho můžu po někom poslat, jenom nevím po kom

rendik
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 07:01
- Nahlásit

Jimmi
inteligentní soudružky naše republika potřebuje jako sůl!
No, to nevim nevim téda, jestli budu naší republice něco platná...
jo máš u mě ještě pořád ten baťůžek, nepojedeš někam na výstavu
Pojedu teď asi do Brna, s kámoškou se podívat a možná vystavovat jejího psa, na podzim se určitě chystám do Budějovic a do Prahy. Ten baťůžek ani nepotřebuju, takže jestli třeba budeš zase v Letňanech, tak mi ho klidně dej až tam.

gabifi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 10:06
- Nahlásit

Léto je tady, dovolená v nedohlednu, na Táborsku dopravní kolaps, klukům je vedro....co víc si přát?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 14:08
- Nahlásit

gabifi
bazén!!!!!!!!!!!!

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání