Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Dasha
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 09:59
- Nahlásit

gabifi
tak to papej ty!

gabifi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 10:00
- Nahlásit

Dasha
no gdyž to nebudou chtít asi budu muset

rendik
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 17:39
- Nahlásit

gabifi
klukům se asi zrovna tohle nelíbí, neb to moc smrdí po rostlinách
já mam asi divný psy - vypustim Florí ven a ta běží k nejbližsí rostlině, který ukousne kus listu. Nejradši má hluchavky, který pravidelně Kimouš pochcává... No a Kimouš se co krok někde zastavuje a spásá trsy trávy...

gabifi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 18:36
- Nahlásit

rendik
noooo, kluci se furt pasou taky. Akorát ta holistika jim nejede

Na Koliích a šeltiích v nouzi je to čím dál hezčí

rendik
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 19:36
- Nahlásit

gabifi
noooo, kluci se furt pasou taky. Akorát ta holistika jim nejede
tak přejděte na barf a uvidíš, jak jim to pojede, když k těm rostlinám budou mít kus masa, tak si ani nevšimnou, že je sežrali
Na Koliích a šeltiích v nouzi je to čím dál hezčí
děkuji, jak sem teď doma a mam čas, tak usoudila, že je čas na změnu

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 07:33
- Nahlásit

rendik
tak přejděte na barf a uvidíš, jak jim to pojede
na to mi chybí odvaha. Nedokážu si představit, co by tady nastalo, kdybych klukům v obýváku pohodila čerstvě zařezanou slépku

rendik
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 08:42
- Nahlásit

gabifi
Nedokážu si představit, co by tady nastalo, kdybych klukům v obýváku pohodila čerstvě zařezanou slépku
To já ti řeknu co by klidně mohlo nastat - za a)každej by sebral kus slépky, jeden by zalez za křeslo, druhej třeba za televizi a spokojeně by jedli, jen by jim peří od huby lítalo , za b)by se potkali u jednoho kusu slépky a servali, vítěz by si za křeslo nebo za televzi odnes nejen slépku, ale i poraženýho a lítalo by peří a chlupy .

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 09:40
- Nahlásit

rendik
zapomnělas na vobejvák natřenej krví slépky a servaných čoklů a na střeva roztahaný po novým koberci (doufám, že střeva by byla jenom tý slepice)

rendik
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 09:56
- Nahlásit

gabifi
No jó, to sem zapomněla, tak to se omlouvám. Novýho koberce by bylo škoda, to je fakt... No tak co třeba vypustit pséky někam k sousedům ať si slépku sami uloví a střeva roztahají venku?

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 10:00
- Nahlásit

rendik
střeva roztahají venku?
u sousedů můžou klidně střeva roztahat i v obejváku.....z cizího krev neteče, ne?

rendik
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 10:18
- Nahlásit

gabifi
u sousedů můžou klidně střeva roztahat i v obejváku
No vidíš, a je to vyřešený

všichníí
Lidi, v neděli na nás myslete, jedeme s Florí do Budějovic na zkoušku ZPU-1. Jestli bude počasí jako dneska, tak mi to Florí ze stopy odfoukne ...

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 13:45
- Nahlásit

rendik
kdyby moc foukalo, může to vzít místo Florí Medvěd. Jsou téměř k nerozeznání, tak si to rozhodčí určitě nevšimne

rendik
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2008 10:59
- Nahlásit

gabifi
kdyby moc foukalo, může to vzít místo Florí Medvěd
To je nápad! Jenom si nejsem jistá, jestli by mi to bylo něco platný - medvěd nestopoval tak rok a půl... Dneska jsme s Florí zkoušely tu stopu bez pamlsků. Byla z toho tak vykolejená, že šla pomalu a přešla předmět, což se jí nikdy nestalo. Tak jsem na to zejtra zvědavá...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2008 11:01
- Nahlásit

týjo jsme na stopě nebyli snad od podzimu

rendik
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2008 11:28
- Nahlásit

Shelticka
No, my nebyly asi dva měsíce, byla děsně vysoká tráva, učila jsem se na tu maturitu, nebyl čas... No a pak jsem si řekla, že za ten skoro měsíc tu stopu na ty ZPU natrénujeme. Jenže trávu tady posekali teprve minulej tejden. Takže jsem na to zvědavá. I když jsem slyšela, že na ZPU1 se ta stopa tak nehrotí...

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2008 14:13
- Nahlásit

gabifi
almo nature krmíme asi 3 měsíce a super, krom bezva složení i voní a chutná, určo vyzkoušejte

Shelticka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2008 16:50
- Nahlásit

rendik
tak ja nějaký zkoušky nějak moc nehrotím ;) to už mě přešlo

rendik
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2008 19:36
- Nahlásit

Shelticka
tak ja nějaký zkoušky nějak moc nehrotím ;) to už mě přešlo
to já je hrotim celkem, ZOPka a ZZO se nám povedly, tak mě to baví, ale myslim, že až nás zejtra vyrazí z tý ZPU, tak to taky hrotit přestanu

Shelticka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2008 21:10
- Nahlásit

rendik
jo nás vyrazili z BH, tak me to bavit prestalo ono to koninu moc nebaví ta poslušnost mě stačí že poslouchá, má ZZO a je to

gabifi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2008 16:01
- Nahlásit

eva od jondy
objednáváš ho na netu? Pokud ano, kde? V mém bydlišti ho zatím ve zveráčích nemají, budu se muset spoléhat jenom na net.

rendik
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2008 18:21
- Nahlásit

Ahoj všem, tak už to máme za sebou. Sice nás nevyhodili, ale budu se stydět dát si ty výledky na stránky . To, co plísňák předváděl na poslušnosti, to jsem zírala.Přivolání - že skoro nemáme volno, to vim, už ale nevim, že ke mně = oběhnu tě a sednu si rovnou k noze, ať se nemusíš namáhat s dalšim povelem. Další cviky celkem v pohodě, sice se u nohy občas zapomněla, sedla si křivě, ale to bych přežila. Na odložení se snažila, ale nakonec se zvedla páč jí otravoval nějakej hmyz. Naštěstí si uvědomila, že je vlastně odložená a zůstala stát, takže to nebylo za nulu. nejhorší byl ale aport. Vyběhla, běží, běží, činku už měla dva metry za sebou. Pak si vzpomněla, že asi běžela pro něco a začala lítat po cvičáku. No šílenost. Takže aport za nula - nechápu jak tu činku mohla nevidět. A to má ZZO za plnej počet... Navíc stopy nebyly dopoledne (v rose) jak jsem myslela že budou a jak byly minule, ale byly až po poslušnosti, tudíž v poledne. Tak jsem se po vydařené poslušnsot smířila s tím, že zkouška je od slova zkusit, a že jsme to teda zkusily. Na stopě jsem se nestačila divit, začátek byl trochu rozpačitý, musela jsem použít několk povelů, ale pak se plísňák chytil a došel až na konec, 16 bodů z 20! No zázrak. Poslední část - skupinový cviky jsme jakž takž se ztrátou několika bodů teda daly a nakonec nám to po sečtení dělalo 118 bodů, tudíž známka uspokojivě... Plíseň mizerná, kdyby tu činku aspoň po nějakym tom tisícim povelu zahlídla, sebrala a přinesla, mohly jsme mít o 2 body víc a to už by bylo na známku dobře

gabifi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2008 19:38
- Nahlásit

rendik
tý jo, ukecat čeltiji ke stopám, to je na zápis do gínesovy knihy!

U psovoda je zkouška od slova zkoušet, u psa od slova zkoušet, co páníčkovy nervy ustojí
Ten hmiz ti tam poslali závistiví soupeři. Příště se jim musíš pomstít a při vodložení vhoď na plac kočku

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2008 19:59
- Nahlásit

gabifi

Ten hmiz ti tam poslali závistiví soupeři. Příště se jim musíš pomstít a při vodložení vhoď na plac kočku

vidím, že jsi zkušený záškodník

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2008 20:10
- Nahlásit

Já se měla báječně o víkendu, trochu mě bolí nožičky, kyčličky a kolínka, taky hlava, protože jsme to pořádně zapili.
Celkem slušná smečka několika (nebudu to pčítat, prostě jich bylo dost ) psů se s náma v uspokojivé náladě prošla 16 km a ani se neporvali, asi na nás kašlali a nechali nás v mučivé nejistotě, jestli jsou kamarádi nebo ne.
Možná, že to bylo jenom 14km, ale po těch peripetiích hledání cesty v kopřivách jsem si samovolně přidala 2 kilometry jako náhradu za to utrpení
Andy málem lapil srnku. Tedy lapil jí na 100% pouze ve snu. V reálu mu naštěstí utekla
Byla to srnka celkem vyčůraná, číhala v krovíčku sotva pár kroků od nás. Já najifka chytila pevně stojícího Jima, který nejevil jakékoli známky běhu, no a emm Andy mi jaxi proklouzl. Příště to udělám obráceně
Jim na srnky prdí, pořád je srovnává s koněm, ze kterého má respekt...asi blbě vidí na pět kroků či co

rendik
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2008 20:10
- Nahlásit

gabifi
náhodou hele plíseň stopuje celkem ráda - na první stopě zjistila, že stopa je něco, kde se nachází tuňák a od tý doby hledá celkem poctivě... bála jsem se, že se ztratí na lomu a překvapila. Ale že blbeček nenajde činku, to by mě ve snu nenapadlo...
Ten hmiz ti tam poslali závistiví soupeři.
sv**ě! beztak jo, páč na tom odložení se skoro všichni psi zvedli, asi to místo bylo zakletý... a tak když plíseň ležela jako přibitá, poslali hmyz

gabifi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2008 20:18
- Nahlásit

Jimmi
proč tě bolí kolínka, gdyž kopřivy altrózu léčí? A ve slově ZÁVODNÍK jste pani udělala překlep.....jestli to nejni překlep, jdu se urazit

rendik
Akimek hledá salámek taky spolehlivě....akorát že se to vůbec na stopu nepodobá.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2008 20:32
- Nahlásit

gabifi
jestli myslíš, že to ohromné množství kopřif vyléčí moje kolínka a kyčličky, tak nevím jestli opravím chybku

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2008 23:19
- Nahlásit

gabifi
objednávám tady, protože nad 500 dovezou po práglu zadáčo
http://www.e-prodej.com/47-almo-nature/
rendik
hlavně že to máte,ne??
náhodou jonda stopuje taky hecky, při ZPU-1 se vytáhl- v listopadu poprvé sníh a poté potopa s celodenním lijákem a za VD, ale taky ztratil činku - se zrovna ohlídnul za ženskou,no, taková blonďatá babradorka..

rendik
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 10:35
- Nahlásit

eva od jondy
Jj, já jsem ráda, že to máme, ale štve mě, že za tak málo bodů když vim, že tu poslušnost normálně umí. Teď asi začnemě nějaký rozlišování předmětů a časem vyrazíme na ZMMP, já jí pokoj nedám ...

gabifi
No jestli hledá salámek, tak je to dobrej základ na stopu. Jen jestli nebude chyba na opačnym konci vodítka

Shelticka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 11:57
- Nahlásit

tak to Koninka stopuje že by jí mohl kdejakej NO závidět Akorát panička je líná jít na nějaký zkoušky, protože ji to nebaví My žijem pro agility a zbytek jen tak aby se neřeklo a aby se nenudila atd Včera jsem byla stopovat snad poprvé od podzimu a luxus tak jsem hleděla, nezapomněla nic, i předměty označovala Miluju svého psa akorát je fakt všude vysoká trává a nedá se to no

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání