Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 14:34
- Nahlásit

Jimmi
bazén!!!!!!!!!!!!
nemáme
budu muset zvolit alternativní léčbu....lavor s vodou a gambrinus strčený na 10 minut do mražáku

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 10:43 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

šmarjá, kam jsme se to propadli??? Okurková sezóna.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 11:40
- Nahlásit

gabifi
prázdninýýýý

týjo já každej den jsem v čoudu, ani večery netrávím doma a od pondělí si jdu vydělávat penízky A 8.6. už máme první závody s Končetinou

rendik
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 13:22
- Nahlásit

gabifi
zrovna včera jsem si řikala, že vám sem napíšu jak si to jako všichní představujete - doklud člověk chodí do školy a je chudák rád, že si může večer na chvilku sednout k počítači, je tady popsáno x tisíc stránek, ale jak mam volno, můžu tady vysedávat celej den a průběžně to kontrolovat, tak je ticho po pěšině... nebo klid před bouří?

Shelticka
týjo já každej den jsem v čoudu, ani večery netrávím doma
No tý jo, to mi povídej, minulej tejden sem rodinu skoro neviděla - přišla sem v noci, když sem se vzbudila byli všichni pryč, odpoledne sem občas někoho zahlídla když sem zase odcházela . Potkali sme se až v pátek ve škole na předávání maturitních vysvědčení

Shelticka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 15:36
- Nahlásit

rendik
nebo klid před bouří?
to bude dneska ono u nás už bouří

sem občas někoho zahlídla když sem zase odcházela
joo tak to je uplně přesný včera jsem potkala mamku jak ona šla smerem domů a já od domu, jsme se viděly tak půl minuty a vrátila jsem se až dneska o půl 11 a to už je zas v práci

rendik
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 16:17
- Nahlásit

Shelticka
u nás už bouří
u nás naštěstí ne a doufám, že ani nebude, bouře nemam moc v lásce...
včera jsem potkala mamku jak ona šla smerem domů a já od domu, jsme se viděly tak půl minuty a vrátila jsem se až dneska o půl 11 a to už je zas v práci
to je dobrý no, to sem ráda, že to takhle funguje všude ... spolužáci ze mě ale měli celkem srandu, když se mě táta na tom předávání ptal, jestli eště žiju, že mě skoro tejden neviděl . No ale teď už sem celkem doma, musim začít něco zase dělat s pejskama než všechno zapomenou

Shelticka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 16:27
- Nahlásit

rendik
jj tak to ja s pejskama jsem furt venku prave když nejsem někde s kamošama nebo jdeme s kamoškou i s pejsanama a tak to je nejlepší ale dneska je škaredě, tak sedíme doma no a od příštího týdne už jak bude ta brigáda, tak to asi taky bude s večerníma výletama trochu bledší

rendik
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 16:47
- Nahlásit

Shelticka
tady naštěstí je pořád celkem hezky, což se teda Kimoušovi moc nelíbí, takže ho vláčim po lese jako kozu. Jo, brigádu bych taky potřebovala, ale pořád si nějak nemůžu nic vybrat - buď se mi zdá, že málo platí nebo se mi nechce jezdit někam do aleluja... V pátek dělám v Praze přijímačky a od pondělí sem měla v plánu už jít někam pracovat, ale nevim nevim, jestli něco najdu.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 17:32
- Nahlásit

rendik
ho vláčim po lese jako kozu
já takhle vláčím Bessinu a to mě to čeká celý léto vždycky říkám, že ju musim tahat jak prase na porážku
to já jsem ráda, že jsem tady vubec nějakou brigádu našla a ne tak ještě si vybírat

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 18:33
- Nahlásit

rendik
Jo, brigádu bych taky potřebovala, ale pořád si nějak nemůžu nic vybrat - buď se mi zdá, že málo platí nebo se mi nechce jezdit někam do aleluja

takhlenc ty milijóny nevyděláš

Shelticka
taky vláčím Akima. Celoročně. Jemu se prochajdy jeví jako něco nedůstojného.

rendik
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 20:02
- Nahlásit

gabifi
takhlenc ty milijóny nevyděláš
Já se obávám, že milijóny se vydělat nedaj, milijóny se podle mě musí buď ukrást nebo zdědit . A já mam stejně takovou smůlu, že když už si pár stováků vydělám, tak mi pošta někam zašantročí složenku a mam stejně pendrek.
gabifi
Shelticka
No jó, vy vláčíte šeltie, víte co to je vláčet medvěda? To si nedokážete představit...

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 08:30
- Nahlásit

rendik
v zimě, když jsou moc velký závěje, tak přes ně občas Akima přenáším. Medvěda bych v nich asi nechala

rendik
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 09:42
- Nahlásit

gabifi
No, je fakt že v zimě medvěda vláčet netřeba, to spíš vláčí on mě občas těma závějema, v zimě je na procházkách spokojenej

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 08:19 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

koupila jsem si knížku od Davida Mecha Arktický vlk. Přečetla jsem jí a jsem zase o něco chytřejší. Takže: pejsek, který vás přijde vzbudit nechce čůrat. On po vás chce, aby jste šli LOVIT

dnes budu lovit v Hypernově

Dasha
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 09:11
- Nahlásit

gabifi

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 10:46
- Nahlásit

Dasha
gdyž deš kolem, tak si rejpnu
Předpokládám, že po tyto dny před spaním držíš v každé ruce jednu fotku, na jedné je Dejdy a na druhé Fajny a dumáš: "TAK KTEREJ?!?!"

Dasha
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 11:50
- Nahlásit

gabifi
auuu
nedumám, už mám oddumáno

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 16:43
- Nahlásit

Dasha
nedumám, už mám oddumáno
škoda, já myslela, že to vemeš zgruntu, jako Jimmy, a že budeš dva měsíce všecky napínat, aby sis nakonec koupila třeba malinu

Dasha
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 21:53
- Nahlásit

gabifi
já si už totiž přírustek pořídila, je trikolorní a krásně mě vítá pištěním!
nene, malinu ani borůvku si nekoupím, možná pozděj

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 14:49
- Nahlásit

Dasha
já si už totiž přírustek pořídila
a u nás přírůstek furt v nedohlednu

rendik
slečno řidičko z Budějovic, mám pro tebe jedno varování. Dnes se nám na placeném parkovišti poblíž státní jazykovky (nevím, jak se to tam jmenuje, ale je to nedaleko hotelu, co se jmenoval Gomel) vnucoval do auta nezvaný soudruh opálené pleti. Podařilo se nám ho vystrnadit, ale bylo to velmi nepříjemné, proteže jsme byly samy, jenom já a dcera. Stěžovali jsme si obsluze parkoviště a ti nám sdělili, že tam operuje denně a že jim policie sdělila, že dokud nikomu nic neudělá, jsou bezmocní.
Pokud tam parkuješ, před odemčením auta se rozhlédnout a jen co do něj vlezeš se zase zamknout.

rendik
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 15:35
- Nahlásit

gabifi
DěkujU za varování, naštěstí nejsem z Budějovic, jen se tam občas vyskytnu na výstavě nebo na cvičáku. Ale věřim tomu, že podobní soudruzi operujou i jinde. V Písku chodí jeden soudruh (ani neni tak moc opálený) po placeném parkovišti u kostela a somruje peníze.

Dasha
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 16:18
- Nahlásit

gabifi
no ten můj novej přírustek žije v akvárku a je střapatej a miluje pampelóchy!

no a pejsčí miminko snad přibude taky, ale nechcu to zatím zakřiknout, takže psssst!

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 17:04
- Nahlásit

Dasha
morčátko?

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 17:30
- Nahlásit

Sama doma

Autor: Terka Hillebrantová

Dasha
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 21:40
- Nahlásit

gabifi
jojo morčák, věčněhladový Otík s průhlednýma ušima

ta fotka je parádní, andílek...

Jimmi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 08:31
- Nahlásit

gabifi
cháá, to je ale slušná a hodná holčička a kde je ten bordel?
ten schovali?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 18:32
- Nahlásit

Hele, kdo bydlí blízko a chtěl by se podívat, tak příští neděli 22.6 je u nás v Letňanech závod- flyballový turnaj. Běhá se od 9 hodin. Koukání a fandění je zadara. Vemte i pejska třeba zjistíte, že by se vám to líbilo. Očkovák bych vzala s sebou, ani nevím, jestli je koukající povinný

gabifi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 07:36 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Holky, máte zkušenosti s bio holistickým krmivem Almo Nature? Objednala jsem pro kluky dva balíčky. Jestli ho budou bojkotovat stejně, jako ten drahej holistickej Eagle Pack, tak mi picne

Jo a taky jsem jim koupila holistický Pro Pac. Ten zatím jedí, protože ho míchám s Pro Planem.

Dasha
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 09:36
- Nahlásit

gabifi
s tímhle holistickým ne, ale kvalitní holistickou řadu (mimojiné) má FirstMate.
Šelťáci měli průjmy, jen když čuchli k něčemu horšímu (Romišovi stačilo ke kuřecímu) a teď jsou v cajku!

gabifi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 09:47
- Nahlásit

Dasha
mi se líbí, že jsou v těch holistických řadách ovesné vločky, ovoce, zelenina a bylinky......klukům se asi zrovna tohle nelíbí, neb to moc smrdí po rostlinách

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání