Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2016 18:45
- Nahlásit

birma
sikovnej adamek a ty holt musis vic trenovat

Xerxová
neprijemny, to se da i chlebem? lity lity!

Maya
panzer glass to ustlo po blizsim ohledani doma, na displeji nic, akorat pavucinka na tom ochrannym skle ale v pohode to funguje i tak

mame drez. Z ikey. byl tam docela levnej, akorat svete div se, maj jeste jeden sklad v brne, a vyzvednout se to muselo jeste dnes, tak sme si trochu pojezdili po brne a paradni desky v obi, obyc ale uriznou na pockani, v cene desky, takze at zije lamino na lisovany drti. ale sak co, par let to taky vydrzi. kdo ma stesti, ze chytne vsechny akce v techle obchodacich, takze lidi 3x vic nez kdykoli jindy?

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2016 18:55
- Nahlásit

Xerxová
to je teda krásná fotka, taky super, že hovnousama už se blíží normálu
cernej caj
ty jo, tak to krycí sklo stojí pár korun, to můžeš koupit nový, vyměnit to snad jde? ale takovej test bych si nechala ujít, moje noční můra tedkon jak si rozbláknu tak drahej telefon a jsem nikdy žádný tyhle bazmeky na tlf neměla a s žádným se mi nic nestalalo, ale to je zákon schválnosti, proto taky tam nechávám furt to sklo co mi tam dali i když mě štve, že je to trochu menší a hodlám si poprvý v životě koupit i pouzdro
no a levnej dřez mám taky a nadávám na něj v podstatě od začátku a lituju, že jsem si nepřiplatila, jsem si taky říkala, že mě to stačí, ale údržba je práce pro vraha
birma
Adámek byl vzorňák? to říkám furt, že ho podcenuješ

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2016 19:13
- Nahlásit

Maya
jj, de, prave ja sem si myslela ze krupl fakt displej ale nastesti jen to sklo (tak jen tim vlastne rikam jak je to bozi vec si kup taky nejaky to specialni ochranny tvrzeny sklo), ale taky zakon schvalnosti, tak blbe mi telefon fakt 10let nespad

fakt? jakej je rozdil ve drezu za litr nebo za dva?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2016 19:38
- Nahlásit

čaj mně se to občas stává, že korunka odpadne - zubařka tvrdí, že moje sliny snad to "lepidlo" rozpouští. V pondělí učím a schůzuji, ale v úterý poobědě se u ní stavím - nasadí mi ji hned zpátky.
Tady začalo mžít až odpoledne - jinak počasí docela slušné, žádné lijavce nejsou

birma
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2016 19:41
- Nahlásit

cernej caj
ty holt musis vic trenovat
nebo se takovejm místům víc vyhejbat

Maya
to říkám furt, že ho podcenuješ
jindy ho zas přeceňuju Ale tentokrát fakt klobouk dolu. Čekala jsem, že tam vydržíme tak deset minut, bude vypnutej, nebude chtít pamlsky a bude jak kretén. Místo toho jsme tam byli asi hodinu, celou dobu krásně reagoval na jméno, v klidu procházel hustýma davama, zajímal se o veškerý žrádlo na celý výstavě (vyloženě ho urážel prodej prázdnejch misek ) a byl strašně fajn i se mně u jednoho stánku ptali, proč má tak milej a vychechtanej pes na hubě košík

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2016 19:52
- Nahlásit

Xerxová
tak to je zajimavy, ze nekdo muze mit k tomu lepidlu agresivni sliny. Tak hlavne, ze to bude brzo zase v poradku

zavidim, tady fakt uplne celej den, az ted se to zklidnilo.

birma
no vidis, to je skvely

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2016 20:16
- Nahlásit

Xerxová
no já mám tu korunku taky už přes rok a má bejt na dva až tři, tak jsem zvědavá, kdy mi taky odpadne, ale když jí jen přilepí zpátky, tak to je asi lepší varianta než když rupne
cernej caj
no to co mi tam dali je prej nějaký to ochranný sklo, ale jestli tvrzený nebo co to netuším, ale stejně si časem zajdu jinam, jeslti nemaj větší a taky chci to pouzdro, protože je pravda co se o tomhle mobilu píše, že se strašně omatlává
no ty dřezy, máma má nějakej normální a dobrý, já si koupila ten nejlevnější co měli, jakože mi to stačí a v podstatě po těch dvou letech nebo jak ho mám dlouho jsou tam už fleky, který nejdou ničím umejt, je to asi zažraný do toho materiálu a taky v podstatě od začáku to co máma něčím nastříká, utře a má čisto, tak já drhnu pískem a houbičkou, jinak by ten dřez byl furt jak prase a to tam myju v podstatě jen hrnky a tak
podle mě záleží na tom materiálu z čeho je a nejspíš příště už bych šla do toho granitovýho, sice dražší, ale kdo ho má, nemůže si ho vynachválit

nahrajto mi nebere fotky z mobilu ani z pc, už jsem si jen stáhla, že sem něco postnu, sem zkoušela fotit doma, jako žádná extra bomba a pohyb to nebere vůbec, ale venku budou dobrý
tak nevím co je s nima blbě, ani že by byly moc velký mi to neukazuje, tak nevím proč to nejde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2016 20:17
- Nahlásit

vite co mam v kuchyni? zimni gumy...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2016 20:20
- Nahlásit

Maya
tak jasne, je to furt mobil a doma mas asi mega tmu... a kdyz zkusis pro jistotu mensi?

jinak se drezem teda uvidime, kdyz to bude naprd, tak se vymeni za tech par let... spis horsi s baterii, mela sem baterii na drezu jednou, navic asi celkem nizkou a stvalo me to furt, byla sem dycky zvykla na klasiku ze zdi, pekne vysoko ze i hrnec nebo dvoulitrovka se pod to veslo

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2016 20:28
- Nahlásit

cernej caj
tak baterii já mám ze zdi, takže to je v pohodě
ale ten dřez asi taky brzo vykopnu
tak uvidíš, třeba tvůj bude lepší, ono asi stejně záleží na výrobci jak ožulí ten materiál
jdu teda zkusit zmenšit nějakou tu fotku

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2016 20:31
- Nahlásit

a tak zmešený asi na 700kb to bere
Dorin zrovna zívnul, takže rozmazaný

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2016 20:32
- Nahlásit

ale je to divný, mi to píše, že origoš fotka má 9MB a nahrajto bere do 10MB a ani omylem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2016 20:32
- Nahlásit

Maya
zkus s bleskem vevnitr, ono by to mohlo pomoct docela. ale teda aspon nemusis u tehle fotky kontrolovat pocet zubu

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2016 20:34 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

a na chodbě, říkám Dorinku jdeš ven?

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2016 20:36
- Nahlásit

cernej caj
no to je fakt že vidím, že i když řezáku mu padaj, stoličky má furt
blesk ještě nevím kde se zapíná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2016 20:38
- Nahlásit

Maya
nemas tam autozapinani ve tme? ja teda taky presne nevim, ale podarilo semi v obi chtela sem vyfotit drez a nejak sem si prepla foceni na predni fotak a nevedela sem jak to vratit napred si rikam ze to je divny ze tam mam prst kdyz to drzim fakt dobre total zmatena, sem do dneska nevedela, ze to predni cocku ma

a sla si s nim? ja doma mam zakaz rikat slovo "ven" v pritomnosti psu jako planej poplach

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2016 20:42
- Nahlásit

cernej caj
von nechce jít nikdy ven, proto taky uši a ocas dole
pak obvykle hodí vyčítavej pohled a odplíží se a dělá že tam není
kdyby bylo po jeho, tak je furt doma a ven by šel jen poštěkat u plotu, když jde někdo kolem
autozapínání ve tmě taky existuje? fakt netuším, ten foťák má takovejch funkcí, že to budu objevovat rok
na přední se mi podařilo přepnout taky a i se vyfotit, ono to totiž nedělá žádný zvuky při focení, ten starej mobil cvakal
jako že přední to má teda vím, jak jinak dělat selfíčka a používat skype
ale taky mi teda chvíli trvalo na to přijít, omylem jsem zapla video a natočil trávu, taky moc pěkný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2016 08:09
- Nahlásit

Maya
aha ja si rikala ze vypada tak zplihle chudak

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2016 09:22
- Nahlásit

ufff - všichni vyrazili do bazénu (neb venku poprchává) a my s Nightem máme službu v kuchyni
Brzo ráno jsme spolu byli na procházce, venčil se až po delší době (rozhodně nic akutního a poprvé od včerejšího odpoledne), ale stále struktura nicmoc... Oproti středě a čtvrtku je to paráda, ale od včerejška posun žádný. Uvidíme.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2016 18:21
- Nahlásit

Xerxová
tak jeste mate vecerni hovnoty a uvidite, jak zitra.

doufam, ze si to na bazenu vsichni paradne uzili

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2016 18:47
- Nahlásit

čaj bazén v pohodě (jsou kachny veliké všichni - kachna místní promine, že její jméno si beru do úúúst)
NIght se naposledy venčil ráno - i odpolední hodinový tryskovýlet lesní byl z hlediska venčení zbytečný. Tak snad už se to dorovná...

Je hladový (a to si myslím, že toho dostává hodně) - neb si zpestřil dietku dítek snídaní (a to tvrdím, že nekrade ) - ale "suché" pečivo (nerady dítka náplně) ho naštěstí neprohnaly.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2016 19:11
- Nahlásit

Xerxová
co zkusit Probican nebo něco takového? nebo to dostává?
u nás mega hnusně, tak jsem se byla akorát kousek projít a fotit a tak jsem alespon zjistila, že foták v mobilu má kromě mnoha úprav i autoopravu, kde stačí jedno kliknutí a srovná to horizont a prosvětlí fotku, takže z těch pár dnešních tmavejch podmračenejch fotek mám nakonec celkem slušný
cernej caj
blesk jsem ještě nenašla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2016 19:21
- Nahlásit

Maya
urcite to tam nekde je ja to mam kdyz vlezu do fotaku a tam v nastaveni mam blesk, vypnuto/zanuto/automaticky

Xerxová
tak suchej rohlik se s oblibou basti vsude, kde je nejakej podobnej prujmovej problem

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2016 19:27
- Nahlásit

dostal FortiFlora (Canine Probiotic Complement) a kromě toho Diadog a v tom kromě bentonitu jsou taky nějaké "regulátory" na obnovu trávení.
Kdybych nehlídala bobky, tak je od pátku úplně "zdravý" - venčí se jednou či dvakrát denně a není to žádná rychlovka, spí celou noc jak špalek, má chuť k jídlu, je veselý a radioaktivní...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2016 19:29
- Nahlásit

čaj to nebyl rohlík... to bylo kynuté sladké pečivo (ale už od pátku pečené )

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2016 19:42
- Nahlásit

Rrrumstajn,
chcalo a chcalo, v tydnu bude jiste pekne. Ale bylo to potreba, vcera durch takovy ten "zahradnicky" destik, slava za nej. Jen nevim, esli to neodprdne merunka, kdyz ji do kvetu prselo.
Troldidlo uz prilis neharasi, radsi stale hlidam. Ale to bylo radosti mezi dvojcatama, kdyz se zase muzou rubat a rvat se a spat telo na telo.
Uz mate ty mobily vyladeny?
Poseroutkum preju pevny hovnoty, at se jim traveni uz definitivne zklidni.
A zkysla mi porkova polifka, blbec jsem ji nechala venku pres noc, kdyz bylo jeste teplo.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2016 19:51
- Nahlásit

Fifi
však porek je fuj
teda teda žádnej deštík, ale furt mrholí a už toho namrholilo nějak hodně, všude je strašně podmáčeno
super že Troldík už je připuštěn k tetičce
Xerxová
aha, tak snad se mu to brzo srovná úplně, však ono než se upraví trávení i u lidí, tak to není ze dne na den
cernej caj
se teda snad pudu podívat po tom blesku
já tam žádný nastavení nemám, jen takový ikonky, který nevím co znamenaj

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2016 19:59
- Nahlásit

Fifiškoda pórkovky. Dala bych si... s nasucho opečenou houstičkou ňamňam... U nás je převývarováno... neb vedlejší produkty dietky se taky musí využít

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2016 20:09
- Nahlásit

cernej caj
tak jsem ho našla, překvapivě je to ikonka blesku
auto tam je, tak jsem to tak nastavila
taky jsem zjistila, že se dají stáhnout další režimy, tak jsem si stáhla režim sport na pohyb, tak to někdy příště vypustím Dorina a vyzkouším to
jako celkově to má víc funkcí než muj starej foťák
nemáš nějakej odkaz co se jak kdy nastavuje ručně, ISO, závěrka a tak nebo co to tam píše, bych vyzkoušela i ten ruční režim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2016 20:25
- Nahlásit

Maya
supr to ja ani nevim ze tam sou nejaky dalsi rezimy
zaklady k casu, clone, isu

Fifi
to je skoda, porkovku bych si dala

ale supr, ze se uz muzou ti dva zas pekne spolu rubat tak drzim merunce palce, at to zvladne

Xerxová
tak to uz je skoro to samy kdyz je to tvrdy, ne?

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání