| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 19:17
- Nahlásit
tady je docela hezky. Psisko "neběhá" často (od včerejšího odpoledne byl až dneska v poledne a pak na procházce ještě jednou) - ale prostě to není ta správná konzistence... Věřím, že bude v pohodě... jen pokud zítra to nebude dobré, tak večer tu veterinu asi navštívíme - neb o víkendu tam případně nechci otravovat.
Jen spotřeba rýže a kuřat je větší než obvykle a pořád se tváří, že jsou dávky potravy silně nedostatečné.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 19:34
- Nahlásit
Xerxová
to je jasny, lepsi mit jasno pred vikendem, kdyz uz, nez o vikendu...
Maya
asi si budu muset vylepsit anglictinu...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 19:39
- Nahlásit
Xerxová
tak snad bude ok, ale tak vet na něj kouknout může
tady taky prší a je kiosa, víkend bude asi stejnej
birma
Protože on je jeho lordstvo, tak co by odcházel? Ty mu máš jako správná poddaná číst myšlenky a včas přestat
jj, tak to je přesný, člověk prostě musí dělat co chce kočka a že si to umí vynutit i pohledem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 19:41
- Nahlásit
cernej caj
tak já taky nerozumím všem slovům, ale tak nějak v celku jo, to taky dáš, alespoň ty body dole, protože to je jako fakt pravda co tam je si myslím
se mi líbí jakože tam píše, že tyhle plemena nejsou pets, teda jako mazlíci, ale spíš jako spolubydlící
špice tam maj zahrunutý jako european spitz
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 19:51
- Nahlásit
lapina prej černá, asi taky pěkně reznou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 20:02
- Nahlásit
Maya
ale tahle vypada hezky
mela bych asi uz schovat zimni boty a bundu, coz vypada to uz ze to nebude definitivne potreba, ale ta lenost...
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 21:44 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 21:53
- Nahlásit
Tak jedna pruhatá z domova a ty další z oblíbené louky se spoustou myší a 5 členou skupinkou srnek, které se občas ukážou.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 21:58
- Nahlásit
cernej caj
konečně jsem se dostala k tý mapě. Najdeš ji tady a doufám, že bude přesná, blbne mi myš a tak se mi blbě pracuje na takovejch věcech
Darenka
To je nám vzácná návštěva! Tak ať zdraví slouží, protože všechno ostatní už zjevně máte
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 22:52
- Nahlásit
Darenka
hele ji - dorostenku!! Myslím Adél je z ní pěknej kus fenky. TAkže se vám daří všechno dobře, podle představ? To je fajn. Však jsme ti to říkaly.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 22:54
- Nahlásit
Maya
apina prej černá, a
sem barvoslepá?
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 06:54
- Nahlásit
birma
Tak ať zdraví slouží, protože všechno ostatní už zjevně máte
Děkujeme
PetraK
Jsme za Adél moc rádi. Myslela jsem že vím dost než jsme si jí pořídili, ale v reálu je to samozřejmě všechno daleko "výživnější" - akčnější
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 07:15
- Nahlásit
Darenka
tak to se ma adelka luxusne, 2-3h venku kazdy den, to je skvely
s Darenkou teda dobre, ze se zatim z toho dostala, at zdravi jeste slouzi, i kdyz 9let to uz je berni babicka. drzim palce, at z ni mate jeste dlouho radost
birma
dik, nemas bordel v ty dire s laserem?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 07:28
- Nahlásit
cernej caj
Nemám. Nefunguje mi kolečko, pravý tlačítko se vzchopí k akci tak v 1 z 10 pokusů, levý má úspěšnost tak 50% ale z toho zas v 50 % udělá dvojklik, takže je veselo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 07:49
- Nahlásit
birma
tak to chce novou mys
si vzpominam, nekdy loni v lete sem byla na servis pc u kamarada a prvni co rikam, ze ma rozbitou mys, at si koupi novou (na 10kliku to vzalo tak jeden, obcas to udelalo dvojklik takze to znas, no a ted sem tam byla v breznu a rikam ze tvl ze tu mys nevymenil jeste, ze by mu to pomohlo s milionem starosti tak druhej den psal ze ma novou mys a ze to fakt pomohlo, ze priste nebude po moji rade cekat pul roku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 08:17
- Nahlásit
Darenka
S ja to rikala ze podle fotek jsi furt nekde v trapu
Tak hlavne ze je vsechno OK i Darenka
cernej caj
Me se mys snad nikdy nerozbila a pred lety jsem si koupila novou jen proto ze jsem chtela s koleckem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 08:19
- Nahlásit
cernej caj
Cist uzivatelskou prirucku se nekdy vyplaci 2x stisk toho dolniho orostredniho tlacitka otevre fotak treba ti to funguje taky?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 08:21
- Nahlásit
Maya
me se taky nikdy nerozbila, ale on muze byt i spatnej kontakt pod tlacitkem, ze to zacne zlobit (ja mam doma mys, ta ma asi 12let, co mam v praci mam asi 10let protoze sem mela doma dva kompy. v jihlave co mam kompl, tak ta mys ma asi 10let stari taky, i kdyz ja ji mam asi 8, to bylo ferrari mezi mysima ale je spis do mohutnejsi chlapsky ruky, ale je supr
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 08:50
- Nahlásit
tak jsem volala na veterinu - že pes je veselý, akční, se zájmem o žrádlo - venčí se jen dvakrát denně - ale na závěr s průjmem (celá noc opět v pohodě - ale ráno zase nicmoc)...
A máme se stavit - neb prý řádí viróza přesně s tímto průběhem (veselý pes s občasným průjmem) ... a má tendenci se po více dnech zlomit do urputných krvavých průjmů...
Takže v poledne jedem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 08:53
- Nahlásit
Xerxová
jo, to mel buldozer, prave i s krvi tak se radsi zastavte, ted si fakt stezuje azdej druhej pejskar, ze ma pes prujmy coz je fakt uz na povazenou...
ale dobre, ze to zvlada doma a neni to tak akutni, aby to dopadlo jako posledne.
ja doufam,z e muz dneska stihne veterinu na odbery a drapy, a taky ferina se dost drbe na pravym uchu tak bych rada, kdyby se podival na to ucho - kapla sem tam nejaky usni kapky trochu, tak se ji uvolnila hromada mazu, co sem ji opatrne z horni casti setrela, ale fakt si drbe furt jen to jedno ucho a kdyz sem ho zkusila trochu v korenu promnout, byla reakce mirne nespokojena, coz u druhyho ji to nevadilo...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 09:14
- Nahlásit
Xerxová
Tak alrspon to podchytite v zacatku a na ty krvavy prujmy uz nedojde
cernej caj
To bude zanet v uchu to chce atb kapky co nejdriv to urcite pres vikend nenechavej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 09:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Xerxová
Takže v poledne jedem
ajjaj jaj. No tak ale hlavně, že se to podaří chytit hned v začátku.
cernej caj
byla reakce mirne nespokojena,
hm, tak to chce se na to juknout,
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 09:34
- Nahlásit
Maya
tak ja to muzi rikala rano, ale cukal se nejhur mozna jeste zitra zajet k tomu druhymu do hustopec, tam maj v sobotu dopo normalne hodiny, holt na ukor vychazky
PetraK
tak to je s bubi supr
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 09:56
- Nahlásit
cernej caj
smrdí jí to ouško? Jaký máš kapky? Možná by stačilo důkladně vyčistit?
Používáme tuto a je to dost účinné, plus vždycky v takovém případě ještě vytřu ucho měsíčkovým macerátem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 09:59
- Nahlásit
cernej caj
tak to je s bubi supr
vona je teď jak ty call girls z nějaký starý reklamy, jak vykřikovaly že:
Jmse mladé, jsme hravé!
tak Bubi taky
Ráno se vždycky po uvítání všichni zmasakrujeme v kůchni na pelíšku a pak se jdeme honit do obýváku /to kdyby věděl Brtnik, tak ho střelí ,páč dycky vykřikuje -"Obyvák neni vod toho, abyste tu smradi dělali bordel!" a pak sám jde a serve se tam s Rumenigem , ale to je prej něco jinýho , nicméně obývák prej nejni na hraní, ani tělocvična. No my to vidíme jinak
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 10:08
- Nahlásit
Maya
Me se mys snad nikdy nerozbila
já měním relativně často. Možná by to mohlo mít nějakou souvislost s tím, že jí nějaká z koček shodí alespoň jednou denně na zem
Xerxová
Tak moc držím palce. Já právě dala vařit vodu. Taky mám veselýho psa se zájmem o žrádlo, jen od půlky procházky kadil čirou vodu...
PetraK
To zní jako mooooc bezva start dne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 10:08
- Nahlásit
PetraK
Bubice je skvela kdyz si tak clovek vezme jaka je skoda ze tohle nemela celej zivot
Kdybyste nekdo chtel ve volnych chvilich pocitat tucnaky tak info v clanku nekde zde primej odkaz mi to nechce vzit
http://zpravy.aktualne.cz/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 10:11
- Nahlásit
PetraK
mlade a hrave ja nemam ve svym veku ani pulku energie, hruza
ja nasla doma ejaky kapky do usi od beaphar doma, ale nevim jestli vytreni nahore v uchu pomuze a dovnitr se neodvazim. jestli smrdi me vubec nenapadlo zjistovat... doma zjistim.
doporucujes radsi ty co mas ty poridit, pro takovyhle pripady?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 10:25
- Nahlásit
Super reklama na purinu na fb nejde mi to sem postovat man to nasdileny na zdi tak muze nekdo zkusit hodit sem nejak odkaaz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 10:38 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
do usi od beaphar doma,
beaphar neznám, taky nevím, jak se používá. Tuhlety naše kapky naleješ do ucha, promneš to důkladně a necháš psu vyklepat, . Tím dojde k uvolnění a vyčištění toho sajrajtu. Pak vytřeme do sucha a já pak nastoupím druhý den ráno se svým měsíčkovým macerátem a pár dní vždy to vnější ucho a kraj vnitřního tím macerátem nakápnutým na papírovou utěrku zlehýnka vytřu.
Tohle píšou k Otifree (a hle ani jsem netušila, že tam i ten měsíček ve složení mají
OTIFREE roztok má schopnost intenzivně rozpouštět ušní maz a nečistoty, významně se tak rovněž snižuje počet bakterií a kvasinek přítomných v zevním zvukovodu. Díky vyváženému složení spolu s měsíčkem lékařským zabezpečuje přípravek normální strukturu a odolnost kůže. Současně nevysušuje a udržuje kůži vlhkou a vláčnou. Pro psy i kočky. Dávkování: Do zevního zvukovodu 1 x týdně, častější aplikace po konzultaci s veterinárním lékařem. Naplnit zevní zvukovod roztokem, ohebnou část zvukovodu uchopte mezi palec a prsty a mírným tlakem směrem nahoru a dolů masírujte. Intenzita masáže se řídí citlivostí ucha. Tekutinu vysajte vatou, úplné vysušení zevního zvukovodu není nutné, jelikož uvolněné nečistoty z hlubších částí zevního zvukovodu odstraní již zvíře samo. Při neodborném čistění zevního zvukovodu vatovým tamponem hrozí nebezpečí zánětu zvukovodu jeho poraněn
|