Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 15:31
- Nahlásit

Tak nic ani mi nejdou nahrat na nahrajto tak asi jedine fb ti je teda blby.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 15:43
- Nahlásit

Xerxová

tady je taky zatím hezky. Snažila jsem se dostat mámu ven a zas jsem se vytočila. Nepůjde. Ona prostě nemůže sjet dolů debilním výtahem, sejít osm schodů a jít si sednout na lavičku vedle domu . Na sluníčko na vzduch. Když je tam tak krásně. Tak jsem jí řekla, ať si teda doma shnije v zavřeným smrdutým bytě, že mi je to jedno. že velmi rychle skončí jako ta osoba, co s ní byla na pokoji a co byla nepohyblivej ležák, kterýmu myli zadek. Tak. Teď se tomu směju teda, ale ..... grrr.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 15:44
- Nahlásit

Maya

Tak nic
ale špic tam je!
v odkazu sice, ale je.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 17:02
- Nahlásit

jo w pedometr mi dneska vzal 500 jrku, coz neni ani pulka cesty do prace a behani po meste coz sou tak 3km vyignotocal zcela a pritom vcera asi dobry...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 17:26
- Nahlásit

psík se tváří zdravě a děsně žebrá - prý pytlík rozvařené rýže a čisté vařené maso (bez kloubů a kůží) z půlky kuřete mu k večeři nestačí. Že snídani vyhodil, oběd nedostal a večeře je krajně nedostatečná Má smolíka - až kolem deváté (pokud bude v pohodě) dostane druhou véču...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 19:05
- Nahlásit

PetraK
jestli máš teda google účet, tak já nevim jak to má lenovo, ale já mám v mobilu v nastavení položku účty a tam si najdu google účet a tam se přihlásím tím google účtem, taky si můžeš stáhnout google apku Fotky, a pak si někde v nastavení musíš povolit synchronizaci nejlíp na wifině a bude se ti to zálohovat automaticky, když si přihlášíš i pc, tak tam samo taky všechno co tam přišlo z mobilu, uvidíš, jdou tam i dokumenty, videa, prostě cokoliv
jen jsem koukala, že na fotky je tam zdarma 15GB, tak jsem zvědavá, za jak dlouho to zaplním
ale tak pak je člověk může šoupnout jinam a zas pokračovat

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 19:07
- Nahlásit

PetraK
akorát teda jak vidno nejde tam odsud odkazovat přímo na fotky a zobrazí ze jen odkaz, což je dost blbý
samo ty odkazovaný fotky musíš přehodit do sdílenýho alba
úplně stejně se dá používat třeba dropbox a jiný apky a úložiště, ale android je googlu, tak je tam holt primárně nastavenej ten google

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 19:08
- Nahlásit

jsem právě chtěla odkázat na nějaký fotky z toho mobilu, ale do nahraj.to se mi vůbec nenahrály, zkusím to nějak teď

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 19:16
- Nahlásit

koukám on tam jde stáhnout celý ten google disk, takže postahovat si ty fotky půjde v pohodě
odkazovat přímo na fotku fakt asi nejde
poslední pokus

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 19:21
- Nahlásit

Rrumstajn,
tika mi voko, Skritkovi taky. Vcera snad harani Kremylovity kulminovalo, ale huuuf teda.
Xerxová
Tak snad bude ptak spanelak v pohode, ono fakt radi virozek hodne mezi psama. Jestli i tema vykyvama pocasi. Timto preju aj Buldozerovi pevne hovnoty!
PetraK
Jsem to tu prolitnula, vsak proc nekonzultovat i s druhym vetem. V Bubu veku tak dlouho atb, lepsi se poradit, vic hlav, vic rozumu. A s maminou pevnej nerv, dneska bylo fakt prijemne. Vcera este lip. Skoda, ze nevyleze ven.

Co vubec Darenka? Pred porizenim stenete nas tu bombarduje a ted na nas prdi, doufam, ze hajca vnouce, jezdi s kocarem a vychovava Adelu.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 19:22
- Nahlásit

Fifi
tak nebudou pruhatý rtw?
Darenka postuje na fb vcelku dost, tak tipuju, že tady už to nestíhá bo co dřív proseděla u pc, tak teď asi lítá venku s Adélou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 19:27
- Nahlásit

uffff - zpráva odeslána. S psiskem jsem obešla zahradu (běhá, řádí, klacky tahá, hrabe...) a nevenčil se. Po návratu opět šel olizovat prázdnou misku. Je chudák - jak je poměrně nežravý a dost hubený, tak když projeví zájem o misku - tak mu vždy něco přihodím - a dneska nic... I s ohledem na jeho dobrou náladu doufám, že to byla jednorázová epizoda...

Jdu na nádobí - nějak se neumylo

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 19:30
- Nahlásit

Maya
tak nebudou pruhatý rtw?
Chran buh!
Darenka postuje na fb vcelku dost, tak tipuju, že tady už to nestíhá bo co dřív proseděla u pc
Jasny, proste na nas prdi.
Xerxová
I s ohledem na jeho dobrou náladu doufám, že to byla jednorázová epizoda...
To tak snad bude, ono lepsi to neprehnat s krmenim, pokud mu nebylo uplne dobre.

birma
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 19:36
- Nahlásit

Adámek naočkován. Nechala jsem mu vzít krev a udělat biochemii, ať vím, že je ok. Plus jsem se domlouvala na rtg páteře a kolen, ať mám lepší představu, co se mu tam děje. To mě trochu vyděsil, že by nafotil i kyčle, do toho se mi kvůli sedaci moc nechce...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 19:42
- Nahlásit

birma
tak ta sedace na rtg není nic strašného, zas bys věděla jestli to nemá od hnutý kyčle

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 19:42
- Nahlásit

lapphund ala medvěd

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 19:44
- Nahlásit

birma
A nemuzes Adamitu predem naklikat na podobnou manipulaci? Ja s Kremylem zvladala rtg ve veste a bez sedace, ala nechces - musis, haji a lez. A krev bude mit urcite cajk, dyk tapete hodne a nema problemy.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 19:53
- Nahlásit

birma kyčle pro bonitace se dělají v uspání - neboť je potřeba speciální manipulace... Ale u neoficiálního snímku lze kyčle nafotit i "za živa". Aronku jsme zvládli nafotit zcela bez potíží - a na šesti a půl letech měla kyčle přímo ukázkové. Bohužel její náhlé kulhání mělo tehdy mnohem horší (a konečný) důvod... osteosarkom...

birma
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 19:55
- Nahlásit

Maya
Vzhledem k tomu, jak to vypadalo na dornovce, bych řekla, že je to určitě koleno. Pánev má hnutou, ale co je příčina a co následek, to netuším.

Fifi
Ty kyčle vytažený fakt nenaklikám. Zatím mi i všichni veti řekli, že to nejde se sebehodnějšim psem (a to Adam fakt neni), protože podvědomě zatne svaly každej.

birma
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 19:57
- Nahlásit

Xerxová
Uvidíme. Napřed chci páteř a klena a až když budou kolena čistý, tak asi budem hledat, jestli není problém jinde...

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 20:01
- Nahlásit

birma
No tak pokud chces vzorovej snimek jak pro posouzeni ofiko, to samoze bez sedace nejde. Ale kdyz ji zvladnul Kremyl v 11 letech, tak to da i Adamita, pokud krve vyjdou bez problemu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 20:02
- Nahlásit

birma
Este k tem kolenum, ty se poznavaj lip pri chodu a bez uspani, suplikovej efekt a tak. Byt to ja, udelam to pri jedny navsteve veterinare, at nema pes vic stresu, ortoped prohlidnout kolena bez uspani, promakani a pak treba mirne sedaci a rtg vseho.

birma
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 20:03
- Nahlásit

Jo a dozvěděla jsem se, že když bude mít po očkování bouli, mám tam zajít a on nám napíše do pasu poznámku, aby se mu příště dala jiná vakcína. Třeba tato informace bude někomu k užitku.

birma
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 20:04
- Nahlásit

Fifi
Jj to jsem i probírala s Ťapinou. Podle všeho tam nemá nic než artrózu a tam se rtg hodí.
Jinak má teď chlapec aptoflex a řekla bych, že mu to dělá dobře

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 20:21
- Nahlásit

birma
tak su zvedava, co adamek po rtg.

my meli na feri druhej rtg bez sedace na kontrolu, jen ji pridrzeli chvili

fifi
tak huf, uz to bude jen lepsi

darenka dost dava na fb, moc nestiha ale na hodne fotky spojojenyho psa navolno, s cizima, nejaky kdyztak cydoluju

xerxova
tak snad uz to bude dobry a veceri si necha

maya
pekny fotky z telefonu

birma
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 20:23
- Nahlásit

Zatim do rtg daleko, před vejplatou to nepůjde...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 20:37
- Nahlásit

birma
já bych to taky asi nechala udělat najednou, tu půlhodinovou sedaci, všechno v klidu nafotit, pak se ti iprobere a odejde po svejch, začít kyčlema a kdyby se pak ke konci už probíral, tak to ostatní už dáte i tak
Kimovi to taky takhle kdysi dělali a výhoda byla, že asi dva snímky se nepovedly, protože na ně mohl rovnou v klidu kouknout když pes spal, tak je hned udělal znova a líp a dýl jak tu půl hoďku to všechno netrvalo

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 20:44
- Nahlásit

Maya
Na tohle je super ten digitalni rtg, zadny vyvolavani snimku a vysledky za par minut.
birma
Kdyz Adamit utape longa, celej vysmatej, tak je urcite v poradku a jedna se jen o nejaky tvy vnitrni pocity. Ad to ockovani a boule, urcite dobra vec to zapsat do ockovaku, coby reakci. Kdysi mel pes reakci na odcerveni, celej se osypal, sileny to bylo. Jak se ten srac jmenoval... joo, Pratel! Mel poznamenano pak v karte i ockovaku. A pak taky silena reakce na ockovani, ale na tu vakcinu si uz nevzpomenu.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 20:52
- Nahlásit

Fifi
no já nevím co to bylo za rtg, ale měl ty snímky hned, vedle se na ně mrknul a ty blbý hned přefotil znova, kdyby pes nebyl uspanej, tak ho to čekání na tom rtg stole jen akorát stresuje, to by se předpokkládám nafotilo a kontrolovalo až pak

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 21:05
- Nahlásit

Maya
Tak to byl digital, ne vyvolavani klasika desek.

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání