| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2016 21:09
- Nahlásit
Fifi
no je to už taky 12 let nebo tak nějak, každopádně i pro toho psa mi to takhle přijde komfortnější pokud to není nějaká salámista, kterýmu je všechno fuk
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2016 21:14
- Nahlásit
fifi
to je dobrej napad sreakcema do ockovaku
kvizova otazka - o dela chcipla mys ve vane? a co vede mys k tomu, ze vubec de do vany?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2016 21:15
- Nahlásit
donesl ji tam kocour ??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2016 21:16
- Nahlásit
Maya
Ja nevim, kdyz mel problem Kremyl s tim - moje puvodni verze - kolenem, a ktery bylo v poradku, dle pohybovych zkousek, slo se na rtg. Nedelal se snimek ala pro ofiko posouzeni, v kolibce a tak, ale jen snimky na boku, z jedny a druhy strany. Takze haji, zustan, takhle ti podrzim hnatu. A jasny, ne kazdej pes tohle zvladne, pak ta sedace je na miste, ja proti ni neprotestuju. Lezet na zadech a nechat si natahovat obe kycle bez protestu by si ani Kremyl nenechal libit, navic by to byl snimek k prdu. Ale na boku v pohode.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2016 21:23
- Nahlásit
Fifi
no Kim to taky neměl ofiko, ani v kolíbce, ale kyčle na zádech a ty nohy jsem mu musela držet vytočený, aby byl vidět ten úhel a to by fakt nedal, pak mu ještě fotil ramena a lokty, to už bylo taky na boku a tak, pár minut by to možná dal, ale takhle dlouho ne, pravda on byl jako hodně špiců v tomhle trochu hysterák
když byl štěně, fotil mu nohy na panostitu a to v pohodě bez sedace, ale to byla chvilka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2016 21:31
- Nahlásit
cháááá sem dobrá!! Neuvěříte!! Letím z práce, nakoupit mámě housky, pití, vyzvednout prádlo, na.... nááá jsem byla fest, čekalo jí peklo na zemi, v duchu si sumíruju jak jí to šécko řeknu, vo těch podřezanejch větvích, ležácích a proleženinách a zaprděných nemocničních pokojích a... a.... a vono helemeseeee. Máma dostala čočku po telefénu a kohopak to nevidim jak se vrací s hůlčičkou z venku??? Měla jsem obří radost, tak jsem jí vychválila do nebes. A "za odměnu" jí fest namasírovala záda. A tisíckrát znovu zdůraznila, jak mi udělala radost. Juchéé, jak málo stačí člověku k radosti.
Stejně málo bude stačit Fifině a Skřítkoj.za pár dní - až teda Křemýl dohárá.
víc asi nestačím dočíst??
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2016 21:33
- Nahlásit
PetraK
si dočti někde o stránku zpátky návod na google
s maminkou teda super, že byla sama od sebe venku, holt v tom paneláku je to blbější než v domečku se zahrádkou, ale tak snad to dá, když teď bude hezky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2016 21:34
- Nahlásit
Maya
estli máš teda google účet
áási jo - musím to prozkoumat, díky za návod. Jen nevím, kdy se k tomu dostat
lapphund ala medvěd
ani houby medvěd, je to puncovanej vlkodlak - pomoooc bojim!
Fifi
V Bubu veku tak dlouho atb, lepsi se poradit, vic hlav, vic rozumu
on se bojí, že jak se vysadí naráz atb, tak se to vrátí, vzhledem k věku. Zas ale neznaj mou železnou lejdy. Zítra má službu ten druhej, tak mu cinknu, jak to vidí on. Pokud se shodnou, nedá se asi nic dělat.
Xerxová
olizovat prázdnou misku. Je chudák
nebožák, hlady tejranej, leta nekrmenej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2016 21:36
- Nahlásit
PetraK
tak asi zase lepší atb než nějakou patálii s boulí
vidím všechno, když si vezmu jak blbě vidím, tak je to nějakej divněj test
http://prask.nova.cz/clanek/novinky/zahada-rozlust ena-vidite-na-obrazku-jen-cerveny-puntik-tak-se-po divejte-jeste-jednou.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2016 21:38
- Nahlásit
Xerxová
nějak se neumylo
hajzl nevděčnej!!
Maya
ještě že to není chlupáč
ježíííš to je kretén, zabít je ho/jí málo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2016 21:42
- Nahlásit
Maya
holt v tom paneláku je to blbější než v domečku se zahrádkou,
no to je jasný, ale kruci, není velkej rozdíl - jen pár schodů - mezi baráčkem se zápražím a panelákem. Z podesty je to fakt osm schodů, lavička je pár kroků vedle. Když nebude trénovat, nebudou svaly, síla, energie. Naštvala mě hodně, hooodně moc, taky to v tom telefonu slyšela asi se bojí, tak radši šla a za to jsem moc ráda. Na ní musí bejt halt bič. Sama nic. ALe je to náročný, cvičilo to se mnou hodně, vyprávěla jsem to kolegyni - asi dost sugestivně - byla pak naštvaná taky
tak asi zase lepší atb než nějakou patálii s boulí
on tvrdí, že se to bude vracet , že to bude hnisat, nedohojí se to .... no uvidíme co zejtra kolegáček. I Bubinu víc zná, víc o ní ví, takže na něj dám víc.
si dočti někde o stránku zpátky návod na google
prohledám, prohledám, díky moc.
DAAARENKA NA NÁS FAKT PRDÍ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2016 21:43
- Nahlásit
cernej caj
a co vede mys k tomu ze vubec de do vany?
potřeba osobní hygieny?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2016 21:56
- Nahlásit
cernej caj
já si teda moc nedovedu představit jak by myš sama vlezla do vany, pokud jí teda nemáte zapuštěnou v zemi a nebo tam není něco po čem by vylezla, to by tam asi mohla hledat něco k jídlu, jinak tipuju nějakou kočku anebo špice
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 06:00
- Nahlásit
mysi zahada nevyresena ale mame vedle vany zidli tak tamasi vylezla, co ja vim.
jinak kocoura uz nemame a psi sou venku v dobe nasi nepritom osti...
petrak
tak to je skvely, ze mama takhle byla venku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 06:36
- Nahlásit
PetraK je fajn, že to mamka dokázala a sama vyrazila. Aspoň ví, že se jí dneska zadaří i ten doktor (možná, že její úterní potíž byla psychická)
Psisko spalo celou noc v klidu - a to večer dostal druhou porci - poloviční normální večeři, tj. granule se syrovým hovězím. Ještě nevylezl - jdu je vzbudit...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 07:14
- Nahlásit
PetraK
To je super, že se maminka odvážila!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 07:20
- Nahlásit
birma
posles mi pls tu trasu z toulovce? ty fotky sou bozi a nemuzu se na ne vynadivat vubec
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 09:09
- Nahlásit
PetraK
tak to zni paradne s edikem a budu na vas myslet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 09:31
- Nahlásit
jedna adelkova z fb
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 09:33
- Nahlásit
PetraK
To je super s Edikem tak snad to slecne vyjde a bude delat hodnou sestricku
Jsem si stahla hvezdnej motiv do mobilu a vono jr to fialovy s galaxiema tak mam celej mobil fialovej vcetne klavesnice
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 10:06
- Nahlásit
Maya
zajimavy,ja zadny skiny ani nezkousela jeste
dneska su total rozbita a tuha, uz sem 4dny skoro nespala,t ak se k tomu pridalo rezani oci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 10:16
- Nahlásit
cernej caj
adelkova
helee, zrzafka!! Řekni Darence, že má povinnej raport, ať na nás tak nekašle.
Mám v práci metr!! tak se změřím.!!
Maya
To je super s Edikem tak snad to slecne vyjde a bude delat hodnou sestricku
moc bych jí to přála, je to skvělej člobrdík. Hodně poslouchala, když jsem jí říkala nějaký základy. Bylo vidět jak se snaží s Edíkem ho rozehrát a bylo vidět, jak jí mrzí, že to úplně nejde - přeci jen je dospělý, teď už tak pětiletý. Pokukovala vždycky po nás i po Bubrdli, jak řádi. Tak si hráli aspoň doma s přetahovadlem, ale venku jim to dlouho nešlo /vysvětlovala jsem jí, že je pro něj venku tisíc a jedno lákadlo, že Bubrdle si taky zpočátku nehrála, že se to musí naučit, musí se ten pes pro tu hru nadchnout a pak to půjde postupně i venku , kde je to těžší- notabene na psím plácku/. Pak ho draplo házení sněhových koulí a ona měla taaaaak obří radost.A Eďule taky, štěkal jako bláásen . No a dneska - no to bylo super. Stála jsem tam s hubou kolem celý hlavy a smála se jak dement. Měla jsem radost.
fialovej vcetne klavesnice
já to mám jednodušší. Mám ho celej černej a přes obražofku.... stříbrnej Rrrramštajní kříž . Je to takový pěkně přehledný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 10:22
- Nahlásit
Jo a mám velký dilemata.
V srpnu. Ve Wroclavi. Hrajou. Hošíčci. Aaaale hrajou tam ještě další tři kapely..... nemám tyhle hromadný akce ráda, chci jít jen na tu jednu kapelu, nechce se mi poslouchat někdo jinej. No a když půjdu jen na čas jejich koncertu.... nemám šance se dostat dopředu.... taky lístky jsou kurňa drahý......... Jsem zbabělec, nechávám rozhodnout Brtnika
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 10:27
- Nahlásit
PetraK
ja bych pretrpela ten zbytek asi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 10:35
- Nahlásit
cernej caj
no jo, ale to nevydržim. Já ne. Je to od pěti. A Štajni jako hlavní hvězda přijdou na pořad dne až večír. Řešení je - do tý doby si prohlídnout Wroclaw a pak se smířit s tím, že buď neuvidím nic (a to se mi teda ale nechce) a nebo jít do sektoru k sezení (kde se v podstatě nakonec taky nesedí). Ono jde i o to, že Poláci jsou na koncertech hrozný hovada. A to jsou ředěný - když jsou tady u nás nebo v Německu. Trochu se bojím, že když 90% davu budou pšonci, že to nebude moc dobrý. Já ten dav obecně nemusím, koncík Rrrramštajnů, Eisbrechrů a DM je tvrdá výjimka. Dav je hrozná věc, brrr. a polskej dav bude ještě hroznější věc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 10:50
- Nahlásit
PetraK
tak a nejsou hosicci i jinde nez tam?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 11:11
- Nahlásit
PetraK
A to uz nehrajou jinde b okoli? A nebo s sebou tahaj ten doprovod vsude?
Bych asi vzala ty mista k sezeni
cernej caj
No ja jsem si musela nejakou barvu stahnout bo sem to mela vsecko bily
Jsem to brala z toho ssmsung obchodu s motivy co se ukazuje v tech samsung apps, je tam toho hodne zadara
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 11:18
- Nahlásit
A jsem zjistila ze nemam hudebni prehravac a ani radio to v tom starym uz teda bylo radio ozelim ale prahravac si budu muset nejakej najit a pak budu doufat ze se mi to podari oripojit k pc kdyz konecne se mi vejde snad veskera muzika co mam
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 11:27
- Nahlásit
budou čarodějnice, že jo?
Tak proto mi asi někdo upálil počitač
cernej caj
inde nez tam?
zatím právě ne Jsou to smetáci, nevim, proč nemůžou zajet aspoň do Ostravy.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 11:46
- Nahlásit
Maya
tak me to bily neva, ze je klavesnice a tak...
v samsung apps sem vzivote nebyla
radio se nedava, to nemam ani ja, dneska leti online poslech hudby aby te to sstalo co nejvic penez
PetraK
tak skoda, no...
|