| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 15:07
- Nahlásit
Xerxová
dekuju moc
s tema drapama me desis, ja se fakt bojim vic strihnout aby mi doma nevykrvaceli a ty jeste potvrdis, ze to fakt tece
chudak pan doktor asi neni zvyklej ze ta vyska je moc mala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 15:09
- Nahlásit
háááskej víkend všem a já letím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 15:21
- Nahlásit
taky kraasnej vikend, volala sem muzi aby jel na tu veterinu a jeho argument, ze je hnusne ze tam zajede jindy me teda dost rozlitil
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 15:23
- Nahlásit
cernej caj
zajede jindy me teda dost rozlitil
mám zaskáknout pro koberec??
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 15:28
- Nahlásit
PetraK
Adamovi se občas střeva na den zblázněj a po rejži je zas cajk. Doufám, že je to ten případ, jen se mi nelíbí, že je to takhle hned po očkování... Měla jsem v plánu ho vzít zítra odpoledne na For Pets a v neděli vyjet na výlet. Tak asi máme smolíkof
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 15:29
- Nahlásit
čaj do stejné ordinace chodíme s dogama už víc jak dvacet let... Takže jsou na nás zvyklí... i když tenhle mladý pan doktor je tam nový od září - a je dost malý - takže si kouká s dogounem skoro z oka v oko Ale rozhodně se nebojí a moc hezky se k němu choval. Zbytek personálu nás zná jak svý boty... dnešní "hlavní" paní doktorka nám "ošetřovala" Aronku v ordinaci s tátou nebo s mámou (podle toho, kdo měl zrovna službu) jako dítko základní školou povinné (fakt byla chudinka vykořisťovaná - ordinují doma, ta měla panečku let praxe, když nastoupila na vejšku ).
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 15:32
- Nahlásit
kachna_
rychlozaschnout (schne rychle) Jsem asi hodila polité kalhoty do pračky se světlými věcmi (nevím, vše je zakryto neproniknutelnou temnotou).
Ešusce by se u nás teď líbilo. Je tu černo.
eh ze života
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 15:34
- Nahlásit
kachna takhle napsané je to hezká groteska... chápu, že v reálu to až taková psina není
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 15:38
- Nahlásit
xerxova
tak jeste, ze je najtik hodnej jinak by mohl pana doktora slupnout
fajka
jestli mas navic nevratim
kachna
litt lity pani ale smeju se tu pod vousy, nicmene teda snad nebudou skody nenavratny na necem fakt dulezitym?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 15:56
- Nahlásit
cernej caj
snad nebudou skody nenavratny na necem fakt dulezitym?
no asi to bude znít trochu absurdně, ale snad to půjde obarvit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 16:31
- Nahlásit
kachna_
bude znít trochu absurdně, ale snad to půjde obarvit
... na bílo???
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 16:43
- Nahlásit
Fajka
... na bílo?
no, původně jsem chtěla barvit na modro, ale nevím, jestli to zakryje ty fleky od barvy? Nebo to vyperu a pak uvidím Namočila jsem to hned jak jsem dala prát ty boty
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 16:51
- Nahlásit
kachna_
ale nevím, jestli to zakryje ty fleky od barvy
eh...něco podobnýho už sem absolvovala a stajnak jsem skončila u černý
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 17:08
- Nahlásit
Fajka a bohužel u nějakých kombinací textilu a barev to vždy skončí flekaté - ani černá není zaručená...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 17:16
- Nahlásit
kup barvy na textil - svetly a nech tam deti namalovat kyticky, mracky kdyz bys mela mit cernoflekaty veci tak kyticka nebo slunicko to rozveseli
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 17:32
- Nahlásit
cernej caj
kup barvy na textil - svetly a nech tam deti namalovat kyticky, mracky
no ono je to bohužel ručně malovaný oblečení , já to bílý vůbec nenosila a chtěla jsem to modrou duhou, se kterou mám vynikající zkušenosti, obarvit na tmavomodro.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 18:37
- Nahlásit
New York Times vydaly hezký článek o Jágrovi
kachna_
teda to je historka Ale škoda, že musíš řešit i následky
cernej caj
Psal mi Martin - to Středohoří je už příští víkend? asi nestíhám sledovat čas....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 19:17
- Nahlásit
kachna_
teda fakt se tady směju, ale nezávidím teda
všechno černý pošli k Brtníkům, ti to využijou a máš to
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 20:03
- Nahlásit
kachna
aha to je skoda, tak snad s tim neco vymyslis
birma
jj, uz pristi tyden
vet byl na skoleni, tak k druhymu uz nejel. zkusim koupit aspon ty kapky ale ted uz toho moc nesezenu...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 20:05
- Nahlásit
Najtovi přijeli Trapjzlíci - tak nevím, kdo řádí víc Jen je tedy strašně hladovej - prostě dvoukilové kuřátko a zásoba rýže jak pro regiment mu prý nestačí a žebrá...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2016 09:06
- Nahlásit
chcije a chcije. jedem po nakupech
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2016 09:11
- Nahlásit
U nás zatim jen pod mrakem. Adam vypadá zcela OK, takže se navracíme k původnímu plánu a dneska ho čeká socializační For Pets. Jsem zvědavá, komu z nás dvou tam hrábne dřív
cernej caj
pošleš mi trasu na ten příští víkend s přibližnym časovym rozvrhem, ať se domluvíme, kde bych se v sobotu připojila?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2016 09:47
- Nahlásit
jojo, jak budu doma, tak ti to poslu, ale ten casovej rozvrh bude zajimavej
moc si to uzijte, mo zrusili kvuli desti vylet, ale fakt nejsu masochista abych chodila ven jen za deste
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2016 10:38
- Nahlásit
birma
tak pak poreferuj. Skřeti mě na For Pets vůbec nepustili Jen na králičí hop
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2016 10:44
- Nahlásit
kachna_
No já si toho s Adamem asi taky moc neprohlídnu Hlavně chci sehnat kelpu a zastavit se za kamarádkou, od který mám vstupenku, jinak co uvidim to uvidim a až toho bude moc, vypadneme...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2016 14:58
- Nahlásit
dnešní lesní procházková...
snažíme se o kratší procházky - ale on řádí i na zahradě. Dnešní hovnota již takřka dobrá (a hlavně až po 26 hodinách) Tak snad se to zítra už dorovná zcela a v pondělí na kontrolu nepůjdeme (dohoda je, že pokud bude zcela o.k., mám jen zavolat)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2016 15:37
- Nahlásit
krasna fotka
dobre, ze hovnoty se vracej k normalu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2016 15:45
- Nahlásit
maya
tak se mi mizes smat, spad mi telefon a rozflakl se displej... asi mam vydelano
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2016 17:46
- Nahlásit
Tak jsme doma. Adam to zvládal o 100 % líp, než jsem čekala, já o 100 % hůř
kachna_
o nich jsi nepřišla, řekla bych, že na každý větší výstavě je potřeb asi 5 x víc...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2016 17:52
- Nahlásit
tak jsem si kousla do krajíce chleba... a odkousla si korunku... Takže v úterý se stavím u zubařky, že potřebuji trochu lepidla...
Psisko si dalo další půlkuřátko s rýží... a že prý bych mohla ještě něco navalit. Nenažranec je to.
|