Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 08:45
- Nahlásit

PetraK a reagoval Rumík na teplo a nebo to vzal v pohodě?? Night večer i ráno řádil jak magor - Karla dělal opravdu jen odpoledne...

A jak mamka zvládla cestu na kontrolu??

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 10:59
- Nahlásit

Kruci stejnej prohlizec vetsi displej a tady mensi pismo????
Apky jakoze si neco pamatujou? Ani prt
PetraK
Ono s tema lidma bude jeste hur

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 11:05
- Nahlásit

cernej caj

čajdo - prosím Tě, až v tramvaji mi došlo, že mě budeš chtít zastřelit a nedivím se Ti, ešče ti přinesu aji náboje a kulovnici. Já se k tomu nedostala.

Bude moc a moc debilní, když tě požádám nejen ještě o jeden den, ale taky jestli bys mi sem mohla hodit ještě jednou ty odkazy na bundy, ať to nemusím hledat?? A cenu??? Já se moc omlouvám, fakt že jo, ale teď na sebe jako takvovou nemám vůbec čas (např. máma včera díky tý příhodě, zase všechno rozhodila, já musela překopávat program a tohle mi totál vypadlo z makovice) Je mi fakt už trapně. bez přehánění. Kdybych měla v práci metr aspoň, tak to bude hned.,

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 11:08
- Nahlásit

Maya

Ty jo fakt mi nějak dochází trpělivost a síly s tím, jak debilita lidí silně vzrůstá. Asi mě brzo internujou, to nemůže skončit dobře.

Hele - vysvětlí mi někdo, proč v tom debilním telefonu vypadají často stránky úúúplně jínak?? Včera jsem si našla stránky handicap transportu (překvapivě skvělý ceny dopravy po Praze a okolí, jsem příjemně překvapená. No a když jsem večer potřebovala najít na ně kontakt a nechtěla zapínat kvůli tomu počítadlo, hledala jsem to v tlf. a ty stránky vypadají o dost jinak, neměla jsem třeba možnost najít tam odkaz na kontakt . Byla to jen taková hodně očesaná stránka a když jsem chtěla najít kontakt, musela jsem to dát do jejich vyhledávacího políčka

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 11:19
- Nahlásit

PetraK
No mobilni verze stranek jsou holt icesany aby to bylo lip citelby a nezralo to moc data
Evidentnrme staci i jinej tlf protoze fakt na tom novym mam tady czpsa daleko hur citelnejsiho nez ns tom starym mrnavym displeji

birma
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 11:37
- Nahlásit

PetraK
většina těch hodně očesanejch stránek má dole takový tlačítko "Plná verze" na to klikneš a uvidíš to stejně jako na kompu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 11:45
- Nahlásit

Maya
no ja pouzivam nejvetsi v opere na s5 - mensi rozliseni v tom hraje roli...

PetraK
a kde mas ty fotky z dovolene?

jinak teda supr, ze vedro mu neva.

holt blbej majitel je blbej majitel a s hezkym pocasi sou jak houby po desti...

to je v poho, mam ti to hodit radsi do mailu?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 11:46
- Nahlásit

birma
takze mnohem vic k prdu mi prijde - protoze na telefonu 5x8cm mas web delanej na 30x80cm a je to mnohem horsi nez ty mobilni verze versinou...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 11:55
- Nahlásit

cernej caj
Mam vsude nastaveny nejvetsu pismo
Ns starym tlf to ve ff bylo prt platny ale v seznam orohlizeci bylo krasne velky pismo zafirmatovany krasne na sirku displeje
Ted na novym je i v seznamu mrnkama samo to jde zvetsit potazenim ale pak se to musi posouvat do stran coz je na ort
Takze evidentne stejnej orohlizec neznamena stejny zobrazeni

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 12:00
- Nahlásit

Maya
pouzivam tu operu a to mi teda vyhovuje nejvic. urcite se tam nekde da nastavit veliost pisma a je to urco kvuli jemnejsimu displeji. pokud mas zadefinovany na hrubym displeji ze pismo je x pixelu velky, tak ma treba 3mm, ale na jemnejsim displeji je ten pixel polovicni a stejnej pocet pixelu proste zabere min mista na tom displeji

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 12:16
- Nahlásit

Mayabirma

většina těch hodně očesanejch s

áha - díky! takže Neználek jest zas o něco poučenější

cernej caj
a kde mas ty fotky z dovolene?
ty sou... ty sou.... v ............. teleféénu

to je v poho, mam ti to hodit radsi do mailu?

jej., to bys byla ale hodná, je tam dneska větší šance, že to nepřehlídnu. Mám v plánu, až obstarám mámu, sednout si a podívat se na stránky o Novohradských horách, kam bychom mohli vyrazit na dovču a chci se podívat co a jak a kam a kde a s kým

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 12:33
- Nahlásit

cernej caj
Aha no zkusim jeste jiny prohlizece msm tu i nejakej od t- mobile
Jo ti splnili co slibili takze mam svuj prvni nestandardni nasrane vyrvanej tarif a tajy asi castecne kvuli tomu rlf

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 12:33
- Nahlásit

PetraK
v mobilu? co tam delaj

novohradky sou krasny, tam by se vam mohlo libit, ja tam byla uz tak 8let to bude

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 12:35
- Nahlásit

Maya
tak aspon super, ze splnilico slibili

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 12:55
- Nahlásit

cernej caj
novohradky
vidíš, tam bych jela z fleku. Kdysi jsem tam byla, ještě s rodičema, v Hojný vodě a bylo to úžasný. Viděla jsem tam dudka!

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 13:06
- Nahlásit

jehééé, vy to asi znáte, ale tohle mě dostalo - debata o selfie fotkách - v dobe dnesniho rozliseni fotek HD /hnusny detail/

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 13:35
- Nahlásit

cernej caj

ja tam byla uz tak 8let to bude

ááá to je nádhera!!! My kdysi byli jen v Terčině údolí, hrozně se mi to tam líbilo, tenhle kout nemáme moc prozkoumanej. Máš nějakej tip na výlety?

v mobilu? co tam delaj
dělaj tam to co ten metr v šuplíku - čeká to, až mi dojde do hlavy, že s tím mám něco dělat - fotky přesunout a metr vytáhnout a změřit se.

kachna_

fotek HD /hnusny detail/

mám v mobilu foťákovou funkci - funkce krásný tváře. myslim, že ji už začnu využívat, vypadám všude jako debil, tak to třeba pomůže?

ad selfie - já vůbec nechápu co ty lidi blázněj . My si ještě na starým analogu dělali sami společný fotky a přišlo mi to normální, žádná senzace . Brtnik natáhnul ruku, namířil a cvaknul. A měli jsme se ve foťáku. Stejný už roky s digitálem.
Dneska z toho dělaj senzaci a všichni kupujou nějaký selfí udělátko - který navíc nepotřebujou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 13:35
- Nahlásit

hmmm - tak asi vím, proč včera dělal Karla...

Vítal mě nadšeně, ale zároveň jsem zavětřila už ve dveřích zradu - a chlapec vyklopil komplet snídani (nenatrávenou) a ještě se u dveří na zahradu na kraji koberce octl průjmový flekanec.

Venčil se hned ještě jednou. Od té doby je klid - lítá po venku (má otevřeno), hází si s polenem, chlemtá vodu... a dokonce olizuje prázdnou misku a tázavě na mě hledí, kde že je oběd ???

Uvidíme. Dám uvařit prsa z kuřete, a pytlík rýže... a večer bude dietka. Asi nějaká virózka ... dietní chybky si nejsem vědoma

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 13:44
- Nahlásit

kachna_
taky sme byly v hojny vode, 5dni v penzionku u starsiho pana, co ta vsechno znal, poradil i cesty mimo znacky... ale uz je zavrenej

dobe dnesniho rozliseni fotek HD /hnusny detail/ neznam

PetraK
takhle z hlavy ne, ale mrknu jak bude doma cas (my bydleli v hojny vode a tam se dalo celkem dobre chodit z mista nebo busem a vracet se)

vyhoda telefonu je v predni cocce kdy i vidis co fotis a nemas to zablesk naslepo

Xerxová
snad to bude taky s najtikem dobry!

buldozer snad taky bude OK, prej dietka a nic se u nej nenaslo na veterine takze asi to ted fakt radi...

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 13:59
- Nahlásit

Xerxová

a chlapec vyklopil komplet snídani (nenatrávenou) a ještě se u dveří na zahradu na kraji koberce octl průjmový flekanec.

nemohl se nalemtat nějaký blbý vody? Příp. jestli nelítá něco ve vzduchu?

cernej caj

buldozer snad taky bude OK

co je s buldozerem? přehlídla jsem.

vyhoda telefonu je v predni cocce kdy i vidis co fotis a nemas to zablesk naslepo

no! proto fakt jako nechápu, proč je z toho taková senzace? Prostě normální fotka, ne?

ale uz je zavrenej

za co?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 14:00
- Nahlásit

nakonec jsem vyměkla a vydala hrst libového namletého hovězího... Dětem na víkend budu muset pořídit jiné masíčko Uvidíme, jestli ho Night ze žaludku vyhodí... ale řádí, lítá, blbne... tak snad jen drobná epizodka s velkým úklidem

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 14:05
- Nahlásit

PetraK přišlo to zcela nečekaně - taky si myslím, že něco "přiletělo" virového původu...

Špatná voda... on pořád pije "špatnou" vodu - chlemtá leknínovou limonádu (oblíbený to zahradní rybníček všech našich dog) , má kýbl u přepadu pod vanou na dešťovku, včera se řáchal a chlastal v potoce v Jizerkách (tam je voda tekoucí a čistá)... Ale je zvyklý pít "nečistou" vodu od malička. A teď i hodně pršelo, takže je "čerstvá" a ve studené je méně "živočichů" než v teplé v létě...

Když si vzpomenu, jaké "bublající" kaluže je schopen občas ochutnávat... tak si myslím, že z vody to teďnemá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 14:13
- Nahlásit

PetraK
to je in a cool pro pubertaky a dobrej zdroj penez pro obchodniky protoze kazdej pubertak chce byt in a cool. taky ma vyhodu ve foceni vic zvrchu kdyz mas treba kratkou ruku (pro malyho cloveka asi supr) ale kdyz pak stejne je akorat pacicka mezi tunou pacicek tak nemas kyzenej rozhled

no ze buldozer mel taky srajdu docela spatnou tak byli vcera u veta ale prej dieta by to mela spravit...

asi za absenci majitele

Xerxová
drzim palce, aby dobry

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 14:39
- Nahlásit

PetraK
Selfie ma bavic to ze to muzes v pristi vterine prsknout na fb a pak se kochat komentikama prece
Xerxová
Tak treba jen ze ta voda byla teplejsi? Tak hlavne ze to nebude nic vazneho

Zas mame na pristi anglinu orezentaci to vypada na castejsi akce ja tam snad kvuli tomu prestanu chodit nebo co

Ted mi volala mamka a jsem myslela ze to sbi nezvednu v tom multicmvokynkovym rezimu to bude jeste perny s timhle tlf

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 14:42
- Nahlásit

je tu krásné aprílové počasí. Ráno ještě doprchávalo (v noci i lilo), pak bylo tak šedivě, ale po chvíli vylezlo slůňo. Poo bylo krásně, pak přišel lijavec a už zase svítí.
Potřebuju dneska už konečně dopsat jednu zprávu a nemůžu se k tomu dokopat... Ale dávám si závazek... že to večer bude hotovééééé. Procházku jsem raději vygumovala z programu, takže mám i čas navíc

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 15:21 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

Xerxová
Tady takxmy sluno

Zkouska kopirovani trxtu
Morgen, morgen nur nicht heute, sagen immer faule Leute

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 15:24
- Nahlásit

Zkouska fotky z tlf
Normal auto foto

URL

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 15:27
- Nahlásit

Zkousk foto z tkf
Auto foto

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 15:29
- Nahlásit

Maya

Morgen, morgen nur nicht heute, sagen immer faule Leute

Jááá, dů hast reéécht!

Zkouska fotky z tlf

hele - tys nějaká šikovná! Jaks to vyrobila?? Já vím, že mi kolega nastavil nějakej gůůgl účet, aááále vůbec nic dál nevim. Kde to hledat, jak to hledat, co synchronizovat (prej si tam mám zálohovat kontakty - jaaak, to už mi neřeknul) fotky dávat.... ty jo prooooooč musim znát tolikatě věcí?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2016 15:30
- Nahlásit

Maya

Auto foto

autofoto nevyšlo, špic byl lepčí pokus

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání