| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 11:56
- Nahlásit
Maya
A to uz nehrajou jinde b okoli? A nebo s sebou tahaj ten doprovod vsude?
mají v plánu fesťáky, což je ještě horší varianta , asi to zkusíme s tou variantou k "sezení". Sice nebudu vpředu, ale dát habakůk prachů za to , že sice budu v sektoru u pódia, ale dopředu se nedostanu, teda nic neuvidím, se mi nechce.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 12:43
- Nahlásit
PetraK
Ze tys jim nenapsala kam maj prijet?
cernej caj
No ja v tom starym radio mela je videt ze to byl starej mobil
Me teda to bily vadilo to bylo vsecko bily i roletka menu a tak
V samsung apps mas jako majitel samsungu zdarma spoustu jinak placenejch veci se tam mrkni jestli by se ti neco nehodilo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 12:44
- Nahlásit
PetraK
Vem si kukatko a nebo dakekohled
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 12:46
- Nahlásit
Furt premejslim o cem mam mit pristi tejden tu prezentaci asi nskonec otevru wiki s vezmu to orvni co tam nabehne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 13:08
- Nahlásit
Maya
do angliny? tak vem barevny razy lapin
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 13:22
- Nahlásit
Maya
Ze tys jim nenapsala kam maj prijet?
no byl kdysi úkol pro brůtici, že jim napíše, ale když už sem nechodí, tak co nadělám
Vem si kukatko a nebo dakekohled
to zas tak daleko nebudem, jen vybrat dobrej sektor
cernej caj
tak vem barevny razy lapin
viď? No stejnak už by se měla tak nějak psychicky připravovat....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 13:29
- Nahlásit
juchééééééééééééééééé po dvou letech usilovnýho otravování mám..... horizontální žaluzky!! Máme kanceláře v přízemí, kolem chodí všichni, takže člověk je jak v akvárku. tudíž věčně zatažený žaluzky - vertikální. Přes ně je do místnosti prostě vidět i když je na okně fólie. A aaa tetkon už nejsem v akvárku a můžu mít aspoň trochu přístupu denního světla. Huraráá!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 13:29
- Nahlásit
PetraK
cernej caj
A co jako by se vo tom dalo povidat 5 minut kfyz vsechny ty barvy vyjmenuju za 5 vterin???
Jako ja potrebuju neco co ma hodne fakta kdyz neumim vokecavat
Tuhle knizku si budu muset koupit ten popis je bozi
https://m.martinus.cz/detail/235845/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 13:30
- Nahlásit
PetraK
Tak to gratulka bejt jak ve vykladni skrini to bych fakt nedala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 13:31
- Nahlásit
Maya
dalo povidat 5 minut kfyz vsechny ty barvy vyjmenuju za 5 vterin?
jak ty barvy vznikají. Která je nejvíc žádaná, která se ti nejvíc líbí a proč. A proč se ti nelíbí ta, co se Ti nelíbí. Do toho zamontuješ povahu tý rasy, proč sis ji vybrala. jak je těžký je sehnat a proč. Jak je těžký sehnat kvalitního jedince. Něco o dobré chovce................ ty vole a seš na deseti minutách
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 13:33
- Nahlásit
Maya
Tak to gratulka bejt jak ve vykladni skrini to bych fakt nedala
fakt blbý no. Ještě musím vychytat nastavení těch lamel, jak sem dostat max světla a nebejt vidět. U mýho okna je navíc teploměr-takže každej jde číhnout na teploměr, koukne rovnou do okna.... grrr. A to nemluvím o těch, co se u okna upravujou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 13:41
- Nahlásit
Tak konzultace s druhým veterinářem. Vidí to zatím stejně, jde totiž podle toho co říkal, o nezhoubné novotvary žlázek nějakých chlupových, či jak to říkal. A že to se zase pak otevře-bez těch ATB . Nesouvisí to s věkem (ptala jsem se, že jestli se bojí ohledně toho, že by to její tělo nezvládlo samo vzhledem k věku, tak že se dost pletou, protože má neuvěřitelnou kondici a je zdravá), stejný postup by byl i u mladého, protože tak se prý chová tyhlety mrchy, že se to furt otvírá . Takže teď budeme snižovat a pak se uvidí. Štve mě to ale hodně. Bojím se, aby to na ní nebylo moc. Dneska dovalím echinaceu, budu dávat česnek, ostropestřec a uvidím.
Maya
ad ta knížka o kočkách - říkala jselm si, že jednou kočku budeme mít, zvlášť kdyby byl domeček (to bych se těšila, že bychom si jich mohli vzít víc, i takový ty, co potřebují jen zázemí a o člověka nestojí, a tak je nikdo moc nechce) . Jenže - ty jo o kočkách vůbec nic nevím, tak abychom se měli vůbec rádi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 14:16
- Nahlásit
PetraK
No ty bys mela rada tu kocku ons by ti to blahosklonne trpela a ty bys ji mohla za odmenu krmit, proste normalka jako s kockou
Ten referat jsem rikala fakta a jen fakta ja nemam tj tvoje vokecavaci strevo
cernej caj
Jsem ted koukala na fotak zajimava se zda funkce selektivni ostreni, taky jn tam mas? Jako tady muzu prt ozkouset
Taky to ma nejajy rucni nastavivani ale poznala jsem jenon iso
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 14:17
- Nahlásit
PetraK
No ty bys mela rada tu kocku ons by ti to blahosklonne trpela a ty bys ji mohla za odmenu krmit, proste normalka jako s kockou
Ten referat jsem rikala fakta a jen fakta ja nemam tj tvoje vokecavaci strevo
cernej caj
Jsem ted koukala na fotak zajimava se zda funkce selektivni ostreni, taky jn tam mas? Jako tady muzu prt ozkouset
Taky to ma nejajy rucni nastavivani ale poznala jsem jenon iso
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 14:22
- Nahlásit
Maya
myslim ze jo (neni to ostreni prstem?)
PetraK
tak snad ty atb dobere a bude to dobry, zas vidis, ze kdyz se zhodli, ze muzes duverovat fakt i tomu druhymu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 14:23
- Nahlásit
Sorry za 2x, ani nevim jak jsem to udelala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 14:27
- Nahlásit
cernej caj
No jestli jsem to dobre pochopila tak tuknes na to ci chces zaostrit a pak nasledne to jde jeste na fotce prohodit
PetraK
Tak to je dobry kdyz se oba shodli tak to asi tak bude asi lepsi atb nez nejakej bolak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 14:32
- Nahlásit
Maya
nemam tj tvoje vokecavaci strevo
ale má znalosti plemene a psů - to je samej fakt
No ty bys mela rada tu kocku ons by ti to blahosklonne trpela a ty bys ji mohla za odmenu krmit,
a když já si myslím, že to není až tak, že kočky člověka trpěj, ne? A taky jde o to, že mají jiný potřeby (na chování, prostředí, styl hry, zacházení...) než má pes. Já mám zajetý ty psí stereotypy . Viděla jsem tuhle nějakej pořad o kočkách a čuměla jak jsou některý maličkosti důležitý - nebo spíš jak důležitou roli hrajou. Já bych chtěla aby tomu zvířeti bylo dobře. Pokud není, projeví se to na chování. Jasně, můžu to brát, tak jak se kočka vždycky brala,nedělat z toho složitosti, prostě si říct, je to "jen" kočka, ale když já tyhle věci vnímám jinak. Kočka je stejně úžasná jako je pes - jen si najít tu správnou cestu, aby ona sama měla potřebu být se mnou, chtít být se mnou a ráda. ne mě trpět. Prostě jako u psa - vybudovat si vztah. To je vlastně vono co mám celou dobu na mysli. A že tohle se svou psí povahou asi nebudu umět tak dobře jak bych chtěla. (ne že by to byla tragédie, když se kočka bude mít dobře, tak o nic nejde.... ale byla byl to třešnička na dortu - a pro mě docela důležitá třešnička )
cernej caj
ak snad ty atb dobere a bude to dobry,
já ti nevím jestli jsem ho dobře pochopila - mám z toho pocit, že bez aspoň malý dávky atb to nepůjde No ale, jdu v úterý k homeopatovi, takže ho přepadnu i kvůli Bubině. Max mě na někoho nasměruje, když sám nebude vědít.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 14:34
- Nahlásit
Maya
aha tak to nevim to se musim podivat ale prijde mi divny to prohodit pak na hotove fotce...
PetraK
aha jako nafuuuurt tak to by bylo blby
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 14:43
- Nahlásit
cernej caj
Jsem ted kiukla na to shealth ti mas asi v tlf taky krokomer tam je a dela to zalohy na samsung uctu
Krome sportu je tam i chuze a oesi turistika a taky sledovani vseho moznyho a meri to skrz tlf tep a kyslik v krvi tak jsem se hned zmerila
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 14:54
- Nahlásit
PetraK
Ale ja to nemyslela tak ze s kockou nemas nebo nemuzes budovat vztah to ssmozrejme jo
Ale je uplne jinej nez se psem a v podstate je to tak ze vas vztah je takovej jakej chce ta kocka
Ono ty vtipy jak je clovek nejvic otviracem konzerv a dveri nejsou zas tak uplne takovej vymysl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 14:54
- Nahlásit
Maya
jo mrknu na to. v pedometru sem musela dat citlivost na 2 protoze mi logoval i mhd, ale o vikendu ASI fungoval, vcera a predevcirem uz nee
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 15:03
- Nahlásit
Maya
Ale je uplne jinej nez se psem a v podstate je to tak ze vas vztah je takovej jakej chce ta kocka
jojo jo, tak jsem to myslela. A že jí musím dát ten důvod - což právě nevím, jestli to budu správně umět. Jako nic se nestane strašlivýho, když budeme žít spokojeně vedle sebe, ale žít spolu je lepší varianta.A myslím i pro tu kočku, že má možnost mít nějakou sobě blízkou bytost Můžu být klidně i jen ten krmič - což předpokládám, že u těch tzv. stodolovek (jak říkali v jednom útulku kočičím, kam jsme jezdili, těm kočkám, který právě tak dlouho žili bez lidí, že o ně neměli zájem, ale pochopitelně potřebují nějaké zázemí, který jim ráda dám), ani jinak nebude, ale taky bych ráda třeba právě vzala kočičóna z útulku a dala mu víc, než jen to zázemí - a pak kudy na to. U psa to vím, u kočky ne. a chtěla bych to umět.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 15:35
- Nahlásit
PetraK
jen si najít tu správnou cestu, aby ona sama měla potřebu být se mnou, chtít být se mnou a ráda. ne mě trpět.
Ti nevim, mě maj mý kočky rády tak, že tim já trpim V noci se nemůžu otočit, protože na mě aspoň jedna leží, polštář už taky neni můj a pořád to vrní, je to trochu jako usínat vedle letiště
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 15:43
- Nahlásit
PetraK
No s kockou je to jednodussi musis ji krmit a hladit a pripadne chovat kdyz teda bude chtit venkovni kocky co mam vypozorovano si v dospelosti moc nehrajou jsou asi vyblbnuty zvenku
Takze venkovni kocka obvykle dma jen zere a spi a duvernejsi vztah s tebou ds najevo ze kdyz se ji bude chtit bude chtit chrapat na tobe at se ti to libi nebo ne a to privilegium bejt polstarem taky nema v domacnosti kazdej s musis si ho zaslouzit nevyhanenim kocky i kdybys mela prijit pozdr do prace
Ale obecne jsou kocky kontaktni a i kocky co ti klidne i po letech souziti ukousnoi ruku jen proto ze je hladis o vterinu dyl nez se jim libi a vzbec to nesouvisi s budovanim vztahu nebo s plachosti kocky a tak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 15:43
- Nahlásit
PetraK
No s kockou je to jednodussi musis ji krmit a hladit a pripadne chovat kdyz teda bude chtit venkovni kocky co mam vypozorovano si v dospelosti moc nehrajou jsou asi vyblbnuty zvenku
Takze venkovni kocka obvykle dma jen zere a spi a duvernejsi vztah s tebou ds najevo ze kdyz se ji bude chtit bude chtit chrapat na tobe at se ti to libi nebo ne a to privilegium bejt polstarem taky nema v domacnosti kazdej s musis si ho zaslouzit nevyhanenim kocky i kdybys mela prijit pozdr do prace
Ale obecne jsou kocky kontaktni a i kocky co ti klidne i po letech souziti ukousnoi ruku jen proto ze je hladis o vterinu dyl nez se jim libi a vzbec to nesouvisi s budovanim vztahu nebo s plachosti kocky a tak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 16:05
- Nahlásit
Maya
tak se mám jednou na co těšit, tak koukám.
To delší hlazení - tuhle mě právě překvapil sousedův kocour. Tvářil se nadšeně, sám přišel a netrvalo dlouho a jednu mi natáhnul. zvostra teda. Tak jsem si říkala, že jsem něco asi udělala špatně, navíc jsem cizí..., ale prej se takhle chová normálně . To mě zaskočilo - proč neodejde, jeliman? Já ho nedržela, ani nevnucovala kontakt.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 18:27
- Nahlásit
PetraK
To mě zaskočilo - proč neodejde, jeliman?
Protože on je jeho lordstvo, tak co by odcházel? Ty mu máš jako správná poddaná číst myšlenky a včas přestat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 19:00
- Nahlásit
uffff - neb je ségra se švárou do neděle na dovče, tak jsem musela stihnout proběhnout i u našich (naštěstí zvládají skvěle). Spsiskem jsme byli na chvíli v lese - zažívání ještě zcela srovnané není, ale nálada a chuť k jídlu mu nechybí. Vet mi říkával - 3 dny má čas zažívání na srovnání bez veteriny, pokud je jinak zviřoň vesel... tak má šanci do zítřejšího odpoledne...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2016 19:11
- Nahlásit
Xerxová
tak snad se mu to aspon trochu ustalilo a zitra uz bez potizi
u nas zacalo prset co sem vylezla ven, tak su zvedava, skoda, ze na sobotu hlasi destivo
|