Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2016 21:27
- Nahlásit

Xerxová
ježíš tak to jsme se dneska o chlup minuly my došli k Vidláku v jednu odpoledne
krásně tam bylo a těch bledulek !

birma
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2016 22:20
- Nahlásit

Tak my dneska něco přes 40. Áda s baťůžkama, i s nima lezl po skalách byl boží a teď je tuhej

Xerxová
Parádní fotky!!! Sníh jsme dneska místama potkali taky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2016 06:18
- Nahlásit

tak supr, ze mama doma, stihli ste i neco s psejkama a ses SIKOVNA! vidis, a mas mapy

jeeee hele dobra zprava! (tu SS bund na vyzkouseni ti z vakupytle tahat ted nebudu, kdyz ses nevyjadrila zavcas a pripadne postou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2016 07:00
- Nahlásit

Fajka no vida - to bylo o fous - my na parkoviště u Vidláku dojeli první - vycházeli jsme ve čtvrt na devět a přesně po 4 hodinách jsme dorazili zpátky. A to už tam bylo aut mocmoc.
A zatímco ráno jsme hned u Krčáku potkali místní krásnou kokřici a pak fakt vůbec nikoho... tak zpátky mezi Věžákem a Vidlákem to byla německy mluvící vižla, pak dva kavalírci a voříšek a špic (uječená čtyřka), potom dva trpajzlíci - krysaříček překrásný štíhlý a statečný a nějaký minichlupáč a pak vořech trochu jako australák honák... k tomu davy lidí a honících se dětí... Ještě že to tam neznám v plné sezóně za krásného počasí.
Jelítko jsme neviděli a ani neslyšeli (a že se to v těch skalách ozvývá - o té bandě kavalíří jsem měla pocit, že je za vodou těch psů alespoň padesát. Byli 4 a nebyli za vodou )

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2016 07:03
- Nahlásit

PetraK tak ať se mamina hned na začátku doma "chytí" a naběhne do pozitivní nálady. Budeš mít velkou honičku, abys ji obstarala - ale se svou bandou podpůrnou to zvládneš. Protože jsi co?? Holka šikovná

Hezky si užijte procházku - k nám dorazí na oběd Trpajzlíci - Mrňavka měla ve středu svátek, tak bude "mejdan"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2016 09:15
- Nahlásit

tak si uzijte paradne mejdlicko k svatku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2016 10:00
- Nahlásit

to jsme ráno stihli i docela výživnou průzkumnou v lese - přemrzlý sníh, spousta větví, kamení - blbej terén - a psisko řádilo tak, že jsem se bála, že domů ho poneseme. Nechápu - nemá jediný šrám, nevím, jak to dělá Dneska si to fakt užil - a přitom když jsem měla pocit, že se vzdaluje moc, stačilo houknout... a hned trýýýskal v povoleném rádiusu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2016 10:14
- Nahlásit

je to zlaticko proste. ja dnih nevidela uz tak mesic

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2016 10:54
- Nahlásit

polívka bublá, jdu plácat bramborový knedlíky. Maso udusil Pepa už včera úplně do měkka, takže dítka i praděda s prababčou si nebudou na kvalitu masa moct stěžovat. Je zajímavé, jak se strava dítek a staroušů sjednocuje...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2016 16:12
- Nahlásit

jako ze ditka i prarodice radi maso?

my sme meli sraz trochu adrenalinovej ale nakonec vsichni zivi, hospodu kachna vybrala paradni, takze ja su spoiojena.

zvazuju, ze bych si na dovce vytvorila bramborovy placky, pokud tam bude val, protoze maji klasicky elektricky plotynky ale to asi jdebibimprovizovat a tozmackat hrncem, kdyby nejhur.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2016 17:32
- Nahlásit

čaj děti neradi žvejkaj maso - a raději mleté nebo měkkounký gulášek. Bezzubí důchodci se k tomu (někdy i neradi) vrací... Totéž se zeleninou - najemno, raději méně. Z příloh kaše a knedlíky... Prostě jídelníček dětský se po dlouhém čase zase stane oblíbený

Fifi tak letos mě vítězná doga vůbec nezaujala... Nejde mi o odlišný lehký "britský" typ Velkého Dána - prostě na fotce je ta fena celkově divná...

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2016 18:11
- Nahlásit

Xerxová
ukaž divnou dogu, špice maj teda často pěkný
cernej caj
adrenalin? tak se někdo pochlubte
ale hlavně že se líbiílo
a užijte si s mužem dovolenou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2016 18:17
- Nahlásit

Maya jestli se mi povede vložit odkaz... tak tady

loňský hárlekýn se mi líbil víc

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2016 18:31 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Maya
Bilej spic tam lital na agility jak drak.

Xerxová
Oni maji divny typy ve vice plemenech, rtw se mi taky moc nelibil. Jsem zvedava na teriery za chvili.
cernej caj
sme meli sraz trochu adrenalinovej
Copa se delo?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2016 18:47
- Nahlásit

Fifijejich (a americké a severské) dogy bývají lehčí, štíhlejší. Jsou jak chrti - ne jako mastifové. To by mi nevadilo. Ale vadí mi ten ocas pod tělem (doga má být sebevědomá, vrtichvostící) a divně "hrbatá" záda - ale to je asi fotkou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2016 19:34
- Nahlásit

chudak maja se lekla psa a utekla k silnici, kde ji kachnovic lovili az ulovili. ale silnice velika, siroka, nastesti pomohli hodni lidi...

kachni deti sou paradni a neuveritelne rostou, martinek tapal jak drak docela dlouho a rumicek uz je fakt velkej pef. bubitku vic zajimal zvanec, nez pohlazeni mam spoustu fotek zezadu. rumicka

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2016 19:38
- Nahlásit

Xerxová
jsem si vygúglila větší fotku, no taky se mi zdá divná, divnej zadek a nějak neladí předek se zadkem, se mi fakt nelbí. lehčí typ by mi taky nevadil, chrti se mi líběj

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2016 19:41
- Nahlásit

cernej caj
zrovna nedávno jsem měla na fb reklamu na stránku fotek zezadu s popiskem něco jako Každej fotí jen nudně zepředu
ale teda hlavně že se Maje nic nestalo a podařilo se jí ulovit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2016 19:59
- Nahlásit

rozhodne je dobre, ze to melo tenhle konec

budu delat wxperimentalni bramborovo orechovy placky. su zvedava

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2016 20:00
- Nahlásit

tohle tady zajisté zaujme

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2016 20:01
- Nahlásit

cernej caj
chuť brambor s ořechama si teda ani nedovedu představit

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2016 20:02
- Nahlásit

chudak maja se lekla psa a utekla k silnici,
Brrr, jesis, jeste, ze se trdlo nechalo odlapit! Huf! Uzijte si dovolenou.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2016 20:11
- Nahlásit

Maya

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2016 20:12
- Nahlásit

Fifi jací byli teriéři?? Já na ně zapomněla kouknout...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2016 20:12
- Nahlásit

no prej ji prekrosila dvakrat ale nastesti fakt dobrekj konec...

diky

maya

je to docela dobry ale muz tam dal vic vajec nez sem mu nakazala a je to lepivy a ne tuhy takze kdo vi

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2016 20:26
- Nahlásit

Xerxová
jací byli teriéři??
Uzasni, tezka volba. Moji favoriti se umistili vsichni.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2016 21:12
- Nahlásit

Maya
tohle tady zajisté zaujme
clovek co to psal, perfektne chape stav dnesni spolecnosti, musi to byt nesmirne schopny obchodnik...presne tohle totiz lide chteji...jdou dokonce tak daleko, ze jsou ochotni prvne zaplatit za to, ze mohou neco delat a pak znovu nekom jinemu, ze za ne dela to, za co predtim platili, aby to mohli delat

birma
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2016 07:01
- Nahlásit

Tapeta ze soboty - kam vylezeš ty, tam se dostanu taky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2016 07:54
- Nahlásit

birma
pekny

tesim se pak zbpc na zbytek fotek

my mame dneska s muzem zaplanovanych 6 ferinko km dopoledne, tak uz na nej cekam nez vstane

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2016 08:40
- Nahlásit

cernej caj
Si to uzijte, snad tam mate taky takovy azuro jako tady
birma
Adam je teda peknej horolezec
Jste meli borderku s sebou?
zbrnd
No jo bejt tam telefon tak tipuju vydela majlant

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání