Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 11:45
- Nahlásit

PetraK
a kolik ji bylo? ted ji je tak 12? ztracim se v tom, zamrznu dycky v nejakym zminenym veku a dalsi 2 roky ziju v ty predstave

ale zas myslim prave, ze 3x 20km by treba vokoun dal, kdyby mohl pak doma neresit a chrapat, ale na vandru kde bude i spani venku a bude nutny, aby fakt dal skoro 80 coz je jeste o 20 vic si nejsu moc jista s tim, ze 6 + 6 h ve vlaku, jestli to pro nej nakonec celkove neni uz moc, no.

Maya
vubec netusim, o cem je predana nevesta, mam pocit, ze chcou zenskou prodat za ciziho chlapa?

pravda, balet je v jednom pytli s operou/operetou

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 11:58
- Nahlásit

Maya

S pidlou v zadech s Dvorakem

to mi zrovna kdysi pláchlo a mrzí mě to. Jo a taky jsme s tímhle Dvořákem (Brouk v hlavě byl s J. Dvořákem ) viděli Lucernu a pamatuju si, že jsem si taky poplákla, páč on tam příšerně mučil tu... Filipovskou, děsně, děsně jí mučil )

nevite i cem je treba Prodana nevesta

no to je ten případ, kdy to víš díky předchozím zkušenostem /či i vzdělání, páč to se zmiňuje i během štůdyjí /, ale jinak fakt nerozumím moc.

Co vy me asi unudilo k smri je balet
tam bych bez předchozího návodu neměla šanci vůbec.

cernej caj
a kolik ji bylo? ted ji je tak 12?

dvanáct a 3/4 tuším jí bylo. Teď jí bude 14 přesně za 20 dní! Bude mít narozeninky, Bubrdlína vod Berlína, tralaláá, udělám oslavičku
A Rumouškovi budou dva velký roky Bude to veeelikej pán už

dalsi 2 roky ziju v ty predstave

mám to stejně. nějak nechápu, jak může Luciášek od kachny chodit do školy. A když jsem minule na Sraženině viděla Káčátko, který mělo stěží sedět v autosedačce a šlapalo s náma ty kilometry, tak to se mnou dosti zacukalo

je jeste o 20 vic si nejsu moc jista s tim, ze 6 + 6 h ve vlaku, jestli to pro nej nakonec celkove neni uz moc, no.
no jasně, je to jiný, než když pes přijde na pokoj v hotelu, tam s sebou buchne do měkkýho teplýho pelšíku, a chrupe si v pohodlíčku, pak dostane mističku s dlábesem a zase regeneruje a pak se jde otráveně vyčůrat o půlnoci a zas do rána nerušenej spánek.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 12:01
- Nahlásit

Hmm si tady jedu Rrrrumštajn koncertík,jinak by mě z toho tisku fakt kleplo. Rozšlapu to.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 12:08
- Nahlásit

PetraK
takze jo, 12 (predstava) + 2(nez se preorientuju) takze 14, presne to sedi tak to pak poslem dorta, a rumik je kdy?

je to proste hrozny, jak to casto leti rychle...

no prave, uvidime. na podzim sem myslela ze jo, ale ted si nejsu jista. A to sem si jeste v rijnu myslela, ze to uz uslapnem s feri

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 12:15
- Nahlásit

cernej caj
takze 14, presne to sedi

máš to nachlup přesný -to dvouletý zamrznutí

rumik je kdy?

v úplně ten stejný den , oba naprosto stejně jen s rozdílem 12 let. Tak jsem si fakt nemohla vybrat jinak byl mi souzenej čudla malej.

uvidime. na podzim sem myslela ze jo, ale ted si nejsu jista.
a taky by záleželo na počasí. A hlavní otázkou je fakt jeho kondice a jak se cítí..

A to sem si jeste v rijnu myslela, ze to uz uslapnem s feri
jo - člověk míní a vazy mění , ale tak víš co, hlavní je, že operace se povedla. A kdyby to neklaplo na žádnej způsob, tak zas nevíš proč to neklaplo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 12:17
- Nahlásit

Neuvěřitelné ! Vytisknuto jdu koupit žampuňský

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 12:26
- Nahlásit

PetraK
Ted si ty dopisy zaramujes kdyz se ti je podarilo protlacit s takovou namahou?
Bubice 14 to to fakt leti
cernej caj
Tima bych asi nebrala ono oak se podle me i v prubehu blbe odhaduje jak na tom je pokud nema zranenj ale je jen unavenej a to ze to bylo pres caru poznas az kdyz je po vsem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 12:29
- Nahlásit

PetraK
ajo, tak to bylo fakt znamnei

no jako ze sem myslela ze 6 mesicu po operaci uz bude behat jako za mlada ale ted vim, ze letos to nebude.

sikovna! pickutek

Maya
jj, prave ze si myslim, ze bych ho snadno mohla pretahnout

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 13:20
- Nahlásit

Maya
Ted si ty dopisy zaramujes kdyz se ti je podarilo protlacit s takovou namahou?

no a ještě je před tím ale musím nechat podepsat. U nejvyššího. Pokud to ta blbka růžová ovšem pochopí, to bude taky proces, že má dát podepsat jen část. Takže pak budou ještě cennější . Naštěstí by tentokrát neměla pomíchat dvě zcela nesouvisející věci. Tohle je jednodušší

Bubice 14 to to fakt leti

hrozně moc, mně třeba přijde,že už je u nás fakt odjakživa a pak taky, mi nepřijde, že by Rumouš už nebyl ščenátko , k čemuž ovšem on zdatně přispívá svým chováním blbečka .. Je ale pravda, že už nemá takovou potřebu kontaktu se psy a někdy by rád dělal důležitýho pána

cernej caj.

ale ted vim, ze letos to nebude.

aha, jo takhle , to mi nedošlo

sikovna! pickutek

jo, i s prstíčkama

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 13:27
- Nahlásit

PetraK
Nemas to jednoduchy
cernej caj
Prave kdyz oni ti psi nic na sobe nedaj znat

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 13:38
- Nahlásit

Maya

Nemas to jednoduchy

ale hele pak ten pocit úlevy, že tak jednoduchá věc vyšla!!! dneska se mi trochu "zhroutil " nový kolega. Měl tu čest něco dopo řešit s Růžofkou následně nás odmítl ,během cesty na oběd, s kolegyní doprovodit s těma dopisama tam, že prej na nás radši počká v jídelně, až to tam hodím , že tam rozhodně jít nechce Řekla sem mu, že je zbabělej pán, že my jsme statečný a jdem!

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 13:42
- Nahlásit

Maya
Prave kdyz oni ti psi nic na sobe nedaj znat

hm, tohle furt řeším u Bubi, abych něco nepřehlídla, nepřetáhla jí /občas teda mívám velkou, velkou touhu jí spíš něčím přetáhnout po makovici, když se kousne / v tom denním režimu,abych nepřehlídla, že nestačí . Furt mi přijde že stačí. Ale pokud venku má na konci procházky chuť honit balonek a hopikat přes překážky, ač jsme venku dvě hodiny, tak snad ne. A doma pak padne jen Rumouš, kterej si pospí, zatímco bábrdle furt monitoruje okolí, aby o něco nepřišla. Tak snad to odhaduju dobře Nerada bych jí ublížila

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 13:51
- Nahlásit

PetraK
No Kim to ma prave ze pobiha a cucha a vubec se tvari jakoze nic a oroc by nemohl jit na poradnou prochazku a pakk ve vterine otoci a mam pocit ze to s nim svihne na miste a ani nedojde domu takze dat na psa v tonhle smeru uz jsem se odnaucila

Super fotka, jak se ksichti

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 14:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya

je to těžký , těžký. Já se zatím opirám o to, že i doma Bubi prudí. Rozhodně napadne únavou a neprahne po tom, stočit se na pelíšku a chvíli si dáchnout. Pokud to tedy není pod pohrůžkou zastřelením ale tak to je prostě vižla. U ní je "nevýhoda" hodně to, že ona dělá všechno prostě se mnou a pro mě. Takže by rozhodně byla schopná se odrovnat. Ale jak říkám, zatím to, že doma ještě čile prudí, tak si říkám, že ten režim je zatím snad dobrej. Je to s nima fakt ftipný. Rumouš přijde a fakt je schopnej si dáchnout (jasně, že taky venku maká víc jak ona. on letí pro balonek do plnejch, dělám mu všechno těžší, Bubi si pro balonek docupitá, nemusí letět - ani by balonek neviděla , hledání taky nemá vzhledem ke zhoršujícím se smyslům nějak moc složitý - i proto, že nemá výdrž dlouho hledat, vzdá to, páč prej proč hledat něco, když už vlastně ani neví co to hledá ), ale i tak, čekala bych, že po příchodu domů buchne na pelšíek a dá si aspoň dvacet. Jenže jak říkám, to by mohla něco propásnout, to nejde. Nejradši by mi stála za zadkem a asistovala celej večír

fotku nevidím

birma
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 14:11
- Nahlásit

cernej caj
ja bych tomu nerozumela
bylo to s titulkama
kamoska jezdila do londyna i primo na nejaky divadelny hry, ze tam hrali herci z sherlocka
To byl asi Cumberbatch, na tom jsme právě včera byli naživo to musí být úchvatný, on je prostě naprosto neskutečnej herec a šíleně charismatickej chlap

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 14:13
- Nahlásit

PetraK
Asi nevidis fotky z nahrajto, ale jinak sem fotku z fb nedostanu

Tak urcite ma Bubice rezim dobrej kdyz je v pohode
Jsem vlastne jen chtela rict ze to clovek musi mit ten odhad a ne dat jen na to jak se momentalne tvari pes

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 14:33
- Nahlásit

Maya
Asi nevidis fotky z nahrajto, ale jinak sem fotku z fb nedostanu

hm, já toho právě tu moc nevidím, tak až doma někdy.

Tak urcite ma Bubice rezim dobrej kdyz je v pohode

snad jo, snad jo, ale to víš- jak píšu, furt špekuluju. Na druhou stranu ji nechci nechat jen tak , protože to pak je cesta z kopce. když má pes i člověk kondičku a jede, jede dýl, než když se bude jen tak flákat.

Jsem vlastne jen chtela rict ze to clovek musi mit ten odhad a ne dat jen na to jak se momentalne tvari pes

přesně! To je hrozně důležitý

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 15:24
- Nahlásit

je tu hnusně - padá voda se sněhem - vlhko, mokro, šedo, chladno... i jsme všichni tři vyrazili jen obejít psí lesopark. Hned u vodárny začali na Nigzta z druhého chodníku řvát dva velcí černí psi - neměla jsem ho nakrátko - nebyla jsem připravená... ale on už ví... Sice energii vypouštěl skákáním vzhůru - což blbě vypadá (a páník pochopitelně fotil) ale nesnaží se jít za psy. Pak jsme ještě další psíky potkali v lese (ti pejskaři jsou fakt děsný - takový nečas a je jich venku plno ) a opět docela pohoda.
Co se zlepšilo výrazně je "výskyt" psů na větší vzdálenost. To už vůbec neřeší. Takže i já jsem v klidu a ani nezkracuji vodítko a nesvírám ruku v pěst
Kde vím, že dělám chybu (a co s tím ??) je to, že jsem ho odměňovala vždy za pozornost směrem ke mně a ne ke psům - a on ve své živelnosti nyní skáče na mě a chce odměnit ... Dřív stále po očku pozoroval psíky - a nyní pozornost věnuje podstatně radostněji mně... Hlavně za toho bahna je to výživné, když mi vletí do náručí - a ať navalím piškůůůůtek, když je tak vzornýýýý

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 15:31
- Nahlásit

Xerxová

co takhle odměňovat až v sedni

každopádně ich gratulíre, je to velký pokrok.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 15:53
- Nahlásit

xerxova
5ak to je supr pokror;)

petrak
myslim, ze takhle to mas dobrou sanci na bubi poznat

maya

birma
tak to je supr, ze takovyho herce sis v predstaveni uzila, je to asi jinaci zazitek divadlox film

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 15:55
- Nahlásit

PetraK když on má tak velikou radost, že mi dělá radost, že tou radostí mě celou zavalí On na mě pazoury neodkládá - on se snaží levitovat výskokem vedle mě - ale bahno lítá na všechny strany... a občas i hrudníčkem narazí...
Odměnit v sedni by šlo - ale asi počkám, až setkání s psíky na blízko zvládne stejně pohodově - jako na větší vzdálenost. Tam už nelevituje - a odměnit se nechá a myslím že ví, za co To na blízko je ještě o velkých emocích (na obou stranách)

ty fotky jsou malý a tmavý a blbý - ale jen na ukázku - když má to hovado radost. To s ním neblbnu, nic mu neházím, to jen řádí a raduje se...
Když na něj zvýším hlas, okamžitě dělá týraného mláceného psa. I proto je těžké s ním vyladit komunikaci - je to uzlík emocí. Betka (o Xerdovi ani nemluvě) mi jasně rozuměla a já jim - se Španělákem máme stále komunikační drobné nesoulady

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 16:02
- Nahlásit

Xerxová
Kdyz tak vidim ty fotky tak jsem rada za svoje prizemni psy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 16:18
- Nahlásit

maya
i ja, se bojim, ze mit takovy zvire, do fiatky se vsichni nevejdem

v 18 dem na dornovku

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 16:23
- Nahlásit

Xerxová

To na blízko je ještě o velkých emocích (na obou stranách)

no jasně, musí to jít postupně po krůčkách, kdy to zvládá. Když zvládne dobře to odměnění v sedni ve vzdálenosti nějaký, tak se pak přibližovat situaci, kdy to zvládne i v blízkosti.
Je fajn, že se takhle raduje, on má radost sám ze sebe, to má Rumouš taky, jen se to trochu musí uvést do patřičných mezí (ale ne tak, že mu tu radost člověk bude brát, chce ho to k tomu dovést, hlas bych nezvyšovala, spíš bych ho klidnila, chválila tichým hlubším uklidňujícím hlasem mu říkala, že je šikovnej pán, můj nejšikovnější pejsek...)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 16:29 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

čaj byli jsme Korsičkou (Opel Corsa) na čtrnáct dní ve Francii - a uvnitř my dva, doga (Aronka) a dvě jedenáctileté cácorky (ta naše a neteřka). A šlo to (pravda - nohy si nikdo nenatáhl - ale hodně jsme chodili po výletech a památkách, tak v autě to holt pohodlíčko nebylo
Ve Skotsku jsme byli Yariskem s dogou a třeba i golfovým nádobíčkem. V Dánsku s dvouletým vnukem (tj. i s nočníkem, kyblíčkem, odrážedlem...) a dogou... taky Yarýskem... Doga je skladný pes.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 16:31
- Nahlásit

PetraK když on jde hrozně rychle z extrému do extrému - on se klidní obtížně - protože když ho nenechám radovat, velmi snadno "zvadne"... Závislák ukníkanej, protivnej...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 16:50
- Nahlásit

xerxova
vesel se do kufru? nam se do kufru teda hodne omezene narvou oba spicove ale moc se tam nehnou. ale teda v puzlicich si asi cvicena

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 17:11
- Nahlásit

Arona jezdila na sedadle. Ostatní už vždy v kufru.

birma
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 17:33
- Nahlásit

cernej caj
je to asi jinaci zazitek divadlox film
tak mě na divadle přijde naprosto neskutečný, co všechno ten herec dokáže. Když někde soplí a brečí opuchlej ve filmu, tak za tim vidim to, že ho ópuchli, něčim ho osoplili, pokapali slzama a poslali na scénu, kterou točili chviličku. Tady ty přechody máš před sebou a snad prvně jsem na divadle viděla prožívat zoufalství tak, že jim fakt teklo nejen z očí, ale i z nosu. Navíc to je i velkej fyzickej výkon, říkal v rozhovoru o tý roli, že když hraje Hamleta, tak celej den žere jak protrženej, že má furt strašnej hlad.
Ale on mě fakt dostává. V pubertě jsem neprožívala nějaký idoly, který bych si věšela na zeď a slintala nad nima a zbožňujícně na ně koukala a teď k tomu ve svym už skorem stařeckym věku začínám mít sklony, protože z toho pána proudí charizma všemi směry

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 19:00
- Nahlásit

jo, to chapu, kamoska je prave zboznuje oba, byla i na jiny hre v londyne. kde hraje ten druhej z sherloka a prej sou oba skveli

tak mamte dornovku za sebou, mela hlavne prsty (coz prej maj vsichni psi) a vic levou predni tlapu horsi (ze to byva do krize k spatny noze) a malinko akorat cosi v kostre u operovany nohy, ale ze malinko jenom. za 3 mesice se objednat jeste jesnou isealne a 3dny klid, at neskace, nebeha. nevim, jak to s kleci zvladnem krz curani, muz. musi byt vic v praci kvuli dovce a me by propadla dalsi lekce,ale snad to vyresime

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání