Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 13:11
- Nahlásit

PetraK
Ja teda nevim ale to jsou ty lenovo fakt tak slozity tlf?
Jako treba samsung ma v Nastaveni polozku Zvuk a tam nastavim veschny zvuky co ten tlf vydava jako blbejsi uz to snad ani pro nas blbce bejt nemuze
A s tim primrznutim a timto jsem si ted vzpomnela na film Blby a blbejsi se slavnou primrzaci historkou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 13:12
- Nahlásit

PetraK hlavně že jsi zábradlí neolizovala

Zase si u mě našplhalo kardiocentrum v nemocnici. Přístupem všeho personálu. Pomůžou i se sebeobsluhou či doprovodí z čekárny do ordinace, poklábosí, přitom vždy s úsměvem a na úrovni (nedělají z těch staříků a babiček malé nesamostatné tvory - i když vlastně jsou ) Dědu jim předám "z ruky do ruky" - a oni mi ho zase přivedou.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 13:18
- Nahlásit

kazda znacka muze mit jinaci nastavbu androida (svuj uzivatelskej design) a muz ma prestigio a to je treba jinaci nez samsung

Xerxová
to je supr

v kanclu mi chybi jen more. 26.7stupnu.

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 13:39
- Nahlásit

Fotky co maj lakat do Laponska no nevim ale me by pulka spis odradila
Celkem me zarazil ten udaj o viditelnosti polarni zare to jsem teda myslela ze je videt min casto

http://matadornetwork.com/trips/12-images-will-mak e-want-visit-lapland/

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 13:41
- Nahlásit

Xerxová
Tak to si toho vaz takovej pristup je fakt rarita
cernej caj
Tropy zadara? Otevrit okno nemuzrs? Jako to uz je fakt vedro

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 14:00
- Nahlásit

Maya
kolega ho furt zavira, to co je do pruvanu, sedi v mikine a nadava

PetraK
zkusila bych soft na strihani (v pc/v mobilu), nekdy to i ten telefon umi ufiknout tu pisnicku i tam, kde se dava jako zvoneni v tlefonu

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 14:01
- Nahlásit

Maya

ale me by pulka spis odradila

že jako krzevá zimu?

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 14:11
- Nahlásit

PetraK
Ano vopejkat si burty na snehu nebo se koupat v ledu teda nemusim
Pisen asi strihat v pc a nebo pohledat jestli uz ji nekdo do tlf nenabizi videla jsem uz i na strankach kapel ke stazeni

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 14:22
- Nahlásit

PetraK
Tady mas popis apky na to orezavani songu tak si ji stahni

androidmarket.cz/aplikace/nastroje/ringdroid-zkrat te-si-skladbu-primo-na-mobilu/

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 14:27
- Nahlásit

A hele taky treba pro nekoho zajimava apka
http://androidmarket.cz/aplikace/nastroje/lazydroi d-web-desktop/

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 14:48
- Nahlásit

Maya
Ano vopejkat si burty na snehu nebo se koupat v ledu teda nemusim

tak ona to bude realita, nemožou tam střihnout fotku s tím, že si ty buřty opíkají za tropický noci. Ta slečna jak tam leze do tý vody - je ešče statečnější než Brtnik.

Maya
dík za tu aplikaci - uloženo do emila a stáhnout to budu moct až bůhví kdy, páč mi dneska operátor napsal, že vyčerpáno 80% dat a to jsme jen stáhli jeden slovní, brtnik se dneska kouknul na jízdní řád a pak jsme stáhli mapy. A prej fertig.

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 14:57
- Nahlásit

PetraK
Ono tech apek je vic tuhle jsem ted zkousela a nejak to ovladani moc nechapu
Kolik mas dat? Stahovat veci musis na wifine a co jde ostatni tak taky wifi

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 15:01
- Nahlásit

PetraK
Jako koukani do jizdnich radu nebo slovniku skoro zadny data nestoji ale treba stahnouz ten slovnik je jina to uz jen pres wifinu
Melo by ti tam jit i nekde nastavit ze aktualizace jen na wifine jinak ti to taky sezere dost dat protouzr vono se furt neco aktualizije

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 15:06
- Nahlásit

Maya

Kolik mas dat?

už asi žádný do konce života, nebo co vůbec vlastně nevím od kdy se to počítá... jestli od začátku kalendářního měsíce, nebo ode dne, kdy jsme kartu vyměnili /kredit za tarif/ vůbec nevim nic a děsně mě to otravuje. Zlatý doby, kdy jsem tesala do kamene klínový písmo!!!

Stahovat veci musis na wifine a co jde ostatni tak taky wifi

neeeeeeeeeee, nenenenenenenenene, zabije mě to

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 15:07
- Nahlásit

Maya

jak se ta mrcha může aktualizovat, když mám furt vypojení připojení??? Nebude si dělat co chce, bude dělat co chci já. Jen teda nevim jak toho docílit

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 15:26
- Nahlásit

PetraK
No me se pocitaj data od 12. Takze podle mesicu to nepude, u t- mobile odkdy dokdy vidim kdyz se prihlasim na stranky akespon to tam teda bejvavalo a v tlf mi taky jde nastavit zobrazeni spotreby dat jak chci tak to mam nastaveny stejne

A nerikej ze nemate doma wifinu???? Js mam mobil data furt vypnuty a zapinem je jenom z nutnosti

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 15:30
- Nahlásit

Maya
a v tlf mi taky jde nastavit zobrazeni spotreby dat jak chci tak to mam nastaveny stejne

v mym telefonu určitě nejde! ty vole to je hrozná vyšší dífčí

A nerikej ze nemate doma wifinu

ne. máme normoš připojení počitadla enem. na co wifinu?

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 15:43
- Nahlásit

PetraK
Na co wifinu? No na co asi
A zkouselas ji doma jestli treba nejakej soused nema heslo 1234 a nebo holt si budes muset chodit stahovat do mekace a nebo jiny podobny hospody

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 16:01
- Nahlásit

Maya

JÁ SI NECHCI CHODIT NĚKAM NĚCO STAHOVAT!! NEJSEM ÚHYL!

Navrch do mekáče!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 16:13
- Nahlásit

PetraK doma máme wifiny dvě - a ta druhá pokrývá i celou zahradu - takže se dá dělat venku (tedy nee teď - nejsem Eskymák). V práci máme taky wifinu všude. Takže mobil mám připojený optimálně. Ale zase pro změnu nic nenastavuju, nestahuju, nehraju... Na sms a občasné volání wifiny netřeba
A mapy a připojení v případě nouze má vždy Pepa - a na rozdíl ode mě to má vše funkční a umí s tím zacházet...

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 16:20
- Nahlásit

Xerxová

tak u nás - nebyl k wifi nikdy důvod, počítač normoš připojen, ntb nemáme a telefony byly vždycky normální - tedy bez nutnosti připojení. Tož pak na co. aaaachhjoooooo, bože to je kompliací s krámem jednim.
Mapy jsou jedna z mála věcí, který bych chtěla a který mě s tím smiřujou. Plus nějkaý trasování, noční oblohu chci, ten slovník a pak šachy a mahjong, když si budu potřebovat vymejt mozek. Eto fsjo. Vůbec nechápu o čem se mluví, když se nahodí synchronizace, účty, účet na gůůůůůůglůůů (účet mám sakra jen v baňce! ) ach bože, bože.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 16:23
- Nahlásit

PetraK a to nemáte v práci technika - který by ti s tím pomohl?? Většinou je to baví, umí to, nedělá jim to starosti a mají radost, že se můžou předvést

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 17:34
- Nahlásit

prid v nedeli a mapy do telefonu ti stahnu. neni to vyzva?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 19:31 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

jo a muze mi nekdo poradit, jak s timhle materialem mam parovat ponozky?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 19:36 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

čaj krásný obludky máš - a jak ti hezky pomáhají skládat prádlo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 19:40
- Nahlásit

já už si zase hraju s dovolenou... Třeba pokud bude hezky... tak by tenhle výlet mohl být hezký . Hledám správný poměr mezi autovýlety (vidí se hodně stihne se moc) a pěšovýlety... Bude záležet na počasí. Ale alespoň dva dny chceme hodně pěšoturistovat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 19:50
- Nahlásit

Xerxová
teda to vypada nadherne se ti nedivim, taky bych si uz planovala kam se na dovce mrknem, i kdyz jen tady u nas, ale nestiham, nestacim

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 20:06
- Nahlásit

cernej caj
super fotka

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 20:09
- Nahlásit

PetraK
přece takovej tydlifoun nenecháš ladem
1) udělej si účet na google, to je jednoduchý jak všude jinde, to dáš
2)najdi si tam ty apky co chceš postahovat, obloh, mapy, hry atd a ulož si to na pozdější stažení
3) zajdi na kafe někam do kavárny s wifinou nebo na nádraží a postahuj si to a máš to zadara bez sežrání dat
pak tu wifinu vypni a zapomeň na ní

a nebo plán B
kup si router a můžešto všechno udělat v klidu doma

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 20:11
- Nahlásit

Maya
nezapomen, ze by ten router musela nastavit to uz se nauci s telefonem a usetri

ale jak pise maya, na pocitaci si zaloz proste google ucet, na telefonu se prihlas a pak muzes vesele stahovat free aplikace do aleluja

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání