Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2016 22:09
- Nahlásit

PetraK
to chápu, ale... že se do toho daly tak jako hromadně
Uz se jim tam nelibilo, asi.
jde proti času, že se zbavuje vošklivostí nějakých. (no jo já vim... idealizace
Zadna idealizace, presne takhle to u Bubu je. Na chaloupce si to moc uzijte.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2016 22:20
- Nahlásit

Fifi

Uz se jim tam nelibilo, asi.

a to by mohlo bejt. Já to beru tak, že prostě Bubrdlína fakt jde proti proudu času a mládne nám (až na ty oči, uši, atd )
Ona si dnešek děsně užívala - většinu času jsem se věnovala jí a tomu, jak krade balonky . Furt něco podnikala a já jí musela v tom lomu hlídat (jak blbě vidí a nic neřeší, tak jde jak ten buldozer.... )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 06:58
- Nahlásit

vcera zdravotnickej koutek koukam, na kremylkovo pred a po mrknu vecer, po rozpisu neduhu mam po ranu dost

fifi
tak to se dohoji otrena tlapicka yz coby dup

petrak
se mbou by to svihlo jen namocit nozku po palec do ty vody, nevlezu ani v lete kdyz neni fakt tepla, je proste neuviretilnej a dobre, ze te poslech a byl u brehu.

byva to slozka dcim/camera vetsinou.

maya
tak uvudime.

vecer zkusim udelat foto.

ted jedem na vylet, zdravotnich 14 km, at pomalu Kousim koleno. vokounovi se chtelo ulickou busu min nez obvykle a nechtel se pak ani usadlit a stal v ulicce napric dost dneska fuci.

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 07:56
- Nahlásit

add. ATB mastičky, doktorka říkala, že framykoin a ještě jedna (název si nevybavím), mají dlouhodobý výpadek ve výrobě.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 16:30 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

tak máme za sebou 14 km, timíček měl hladiče, bylo to dneska fajn, sice zataženo ale aspoň nepršelo a hezká procházka to byla s kulturni vlozkou cumendy na porta coeli

zavrelka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 16:52
- Nahlásit

cernej caj na porta coeli
jsi se měla stavit na kafe

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 16:57
- Nahlásit

zavrelka
vidis, to me ani nenapadlo, tak priste my sme dosli na nadrazi, akorat koupili listky a jel nam vlak, tak to paradne vyslo.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 18:15
- Nahlásit

čaj tam je hezky - tam jsem byli ještě s Betuší (myslím že tak před pěti lety)

birma
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 18:22
- Nahlásit

cernej caj
Nádhernýfotky. Byli jsme tam v létě a moc se mi tam líbilo

PetraK, Maya
Tfuj tfuj, ať to boulovcům vyteče, splaskne a zmizí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 18:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Cíply fšécky pejsčí víly Dopolko jsme si užili váleníčko a odpoledne lítání v polích a hospůdku. Paní hospodská nám rozmazluje pejsky. A já si na hlavu napatlala kadi barvu a barvim, barvim

čajdo - dobrej výletík jste měli, a koleno? dobrý?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 18:37
- Nahlásit

cernej caj
byva to slozka dcim/camera vetsinou.

to jsem prosím také již zjistila.... ale stálo mě to asi sto let života a polovinu nervů co mi ještě zbyly

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 19:10
- Nahlásit

cernej caj
A jak koleno, neboli?
PetraK
Paní hospodská nám rozmazluje pejsky.
Zase byl satecek a Bubitka narcena z kradeze?
já si na hlavu napatlala kadi barvu
Chvili sem dumala, cozeto sis napatlala.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 19:10 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

PetraK
v některých tlf, napríklad v tom mojom a zjistila jsem to asi až po roce , jde přepnout zobrazení při připojení k pc na multimediální a pak se zobrazí v pc jen složky fotky, videa a muzika
a co teda ta kadi barva?
já si musím objendat zase ten dánskej šampon, mám teď konopnej a to je děs běs
černej čaj
to jste si super užili, u nás teda nefučelo, ale bylo zataženo
koleno fungalo dobře?

a mě se udělala na noze nějaká vyrážka, ale tak naštěstí přespříští tejden jsem objednaná na kožní na odstranění nějakejch těch znamínek, tak jí to tam když tak ukážu, zatím zkusím samodomo léčbu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 19:10
- Nahlásit

ráno lijavec, odpoledne i slůňo občas vykouklo a nyní opět lijavec. I když teď je to spíš než lijavec ledavec

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 19:36
- Nahlásit

Fifi

Zase byl satecek a Bubitka narcena z kradeze?

Kdepak, kdepak, tentokrát se nekradlo, jako v Nouzově, tentokrát v Sobíně paní hospodská přinesla přímo pro ty dva chuligány SUŠENOU FLÁKOTU . No a ti jsou oba pochopitelně jak litý, když jí vidí

cozeto sis napatlala.

no jo, Kadí barvu prostě no. NaKadila sem si na hlavu

Maya
jde přepnout zobrazení při připojení k pc na multimediální

cože se to dá udělat? marný, fšecko se mnou marný.

a co teda ta kadi barva?

mi přijde dobrá právě. že se to vlasům dost líbí. a chytlo to tehdy napoprvní dost dobře a to jsem to měla jen těch půl hodiny. Teď jsem to nechala skorem ty dvě, tak uvidíme. Ale přišlo mi, že je to na těch vlasech vidět na kvalitě.

mám teď konopnej a to je děs bě
no já ho mám taky a myslím, že to hodně vysušuje , což nevím,jestli na ten můj problém je úplně to dobrý. Dobře mi dělá ovesnej od 'Weledy.

zatím zkusím samodomo léčbu

zkus po umytí omývat převařenou vodou, nebo černým čajem.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 20:01
- Nahlásit

PetraK
cože se to dá udělat? marný, fšecko se mnou marný.
zkus se podívat v nastavení, jestl itam není něco jako Připojení nebo tak něco
Ale přišlo mi, že je to na těch vlasech vidět na kvalitě.
tak určitě to neškodí tak jako ty chemický barvy
o já ho mám taky a myslím, že to hodně vysušuje
to mě ani nepřipadá, ale blbě se s ním meje, protože skoro nepění a vlasy mi po něm strašně elektrizujou, asi jiný výrobce no ale již nikdy více
zkus po umytí omývat převařenou vodou, nebo černým čajem.
a dík, to můžu zkusit, ale při nejhorším já mám plnou lékárnu různejch mastiček a vodiček, protože problémy z kůží mám furt a když se na alergologii s něčím podělím, tak obvykle něco na recept dostanu a pak to zbyde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 20:08
- Nahlásit

fifi, petrak
jojo, koleno dobry, ale musim na nej pomalu, stejne jak na ferinku. po tom dlouhym vypasku to bude zajimavej start do sezony

fifi
a co zdravotni brtar, porad je musis oddelovat?

petrak
takse kadis, kadis? minule si ji zkousela orvne, ne? tak supr, ze si spokojena a opakovane uzivas. musim se taky vrhnout na henny nekdy brzo.

pejsci museli byt velehodni, kdyz takovou dobroyu jim tam schovavali, to muselo byt radosti, co?

birma
bylas na nejakym tom vylete dneska?

maya
tak to s nohou lity litt, snad to nejak poresis driv nez u dr, ale aspon ses uz objednana

xerxova
tak je to asi zas jiny, nez jak ste zvykly na jizerky. hlavne placaty

birma
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 20:13
- Nahlásit

cernej caj
nakonec ne, měli jsme jet s Martinem a ten mi v půl šestý ráno psal, že leje, tak nikam nejede. O hodinu pozdějc jsem naznala, že leje fakt hodně a kašlem na to taky. Takže jsem přes den akorát doháněla resty a uklízela :/

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 20:23
- Nahlásit

Maya
Připojení

nejni - tetkon jsem koukala, třeba blůtůčko je tam přímo jako samostatnej "čudlik". a já řikám, že jsem fakt marná na tuto.

neškodí tak jako ty chemický barvy

ono se to nabalí na ten vlas a působí to na něj, plus to tím pádem zvětší i objem, což mi vůůbec neva . A vlasy jsou takový - no lepší prostě.

elektrizujou
jo to taky, ale přišly mi po tom takový jako cíplý , což mě dost překvapilo.

pak to zbyde

no jo, ale patlat takhle něco na přeskáčku? problémy s kůží jsou spojený se špatným zažíváním, se zanešením trubek a nervama.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 20:26
- Nahlásit

cernej caj

. po tom dlouhym vypasku

sem četla po tom dlouhým výprasku a dumala, o co šlo

takse kadis, kadis? minule si ji zkousela orvne, ne

kadim, kadim ale orvně jsem to ešče nezkoušela

pejsci museli byt velehodni, kdyz takovou dobroyu jim tam schovavali,

i prt velehodní, oni tam ty naše psi milujou, vždycky něco dostanou. Bblý je, že jo, že si to pak zobecněj na všechny hospody a chtěj se družit s personálem.

birma

že leje fakt hodně a kašlem na to taky.

my chtěli včera, ž epojedem na chalupu, ale díky počasí jsme to taky zasekli a dali to válendo grando.

birma
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 20:32
- Nahlásit

PetraK
já byla včera v práci. Odpoledne jsme byli na komentovaný procházce po nouzovejch koloniích. Pro Adama sice pruda maximální, protože za 3 hodiny jsme neušli ani 6 km, ale pocvičil se v chování v tlačenici a klidnym čekání, což neni nikdy k zahození

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 20:36
- Nahlásit

birma
í, protože za 3 hodiny jsme neušli ani 6 km, ale pocvičil se v chování v tlačenici a klidnym čekání, což neni nikdy k zahození

no Rumouš se včera pocvičil jen v plování v lehce zamrzlý vodě a v hrátkách se ščenátkem. A Bubrdle v padání do lomu
ale každopádně tyhle socializační věcičky je taky dobře unaví, takže pro Adama myslím, vůbec ne marná věc, změna.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 20:37
- Nahlásit

Ja jsem byla smutna, kdyz odesla Ag, ze je doma ticho, ze? Dneska po dlouhy dobe zacal komentovat aj pripravu zradla, ze rybicka moc chutna milaskovi, at sebou hodim, ze rybiska, rybiskaa, deleeej, takuzalekdemamtu rybu? Boze, ukecanej pruh - jsme se tu onehda o tom bavily, ze? Zda lze udelat ze psa tichyho kecaciho, nebo to bylo s blemcanim? Pruh je ukecanej a cloveka blemcajici kreatura, kam se prdi Kremyl se svyma blemcosema.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 20:42
- Nahlásit

Fifi

Ja jsem byla smutna, kdyz odesla Ag, ze je doma ticho, ze?

na vše má CD řešeníčko, ne?
Proužek je boží blbeček Rumouš taky komentuje, když mi to někdy trvá.
Dneska dělal milouška na paní hospodskou,je to příšerník příšernej. Pak vyčuhoval zpod stolu na Brtnika (kterýžto by se po včerejšku asi jmenovat spíš Lední medvěd ), ešivá by jako nemohl zasednout k němu na klín a ovinout se mu kolem krku . No nemohl

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 20:48
- Nahlásit

PetraK
na vše má CD řešeníčko, ne?
CD?
Rumouš taky komentuje, když mi to někdy trvá.
Jsou to ukecancove, ale on je fakt desnej. Uz ted mam obavy, ze pri budouci navsteve veteriny tam z nej v cekarne vsem praskne hlava. Potrebuju ho odcervit, tak az pojedu pro prasky, vezmu ho rovnou s sebou, at se zvazi. Tipuju ho tak 25?? kg.
ešivá by jako nemohl zasednout k němu na klín a ovinout se mu kolem krku . No nemohl
Takova zrada!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 20:56
- Nahlásit

taky plánuju s Najtidlem v dohledné době veterinu (očkování) a nechám si broučka zvážit. Teď žere jak kyselina - dokonce snídá i před výletem (ale pouze granule ve vývaru s masem ) - tedy tak čtvrtkuřátko ve vývaru s nějakou tou granulí místo přílohy. Večeře může být (a bývá) syrové maso v granulích - ale ráno pouze vařené...
Vracím se do časů první dogy - ta byla nežravka a ta byla na vařených slepicích s přílohou... Taky jsem furt obírala nějakého vařeného opeřence. Pepa si to pochvaluje - vývar na polivečku je tak stále k dispozici

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 21:01
- Nahlásit

Xerxová
a nechám si broučka zvážit.
Ani nevim, do kolika ta vaha na veterine bere? Do 100 kg?
Teď žere jak kyselina - dokonce snídá i před výletem (ale pouze granule ve vývaru s masem
Tak at mu snidane varene vydrzi, estetovi. Cheche, jen varena, mozna treba michany vajicka na vidlicku by mu taky vyhovovala?
Kremyla jsem uz vykrmila o kilo, zaplatbuh. Byla fakt jak lunt a porad by este kilo pribrat mohla. Na tohle jsou skvely ty pajsly z jatek, to je materyjal.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 21:08
- Nahlásit

Fifi
CD?

Centrální Distribuje, kterážto ve spolupráci s Ag, krzevá čmelstvo jeho příchod domů zařídila

ale on je fakt desnej
to Rumouš je halt jinak de facto tichý pan pejsek. Jen občas na požádání se učí hovořit. Dnes jsem se ho ptala, jestli mi může říct, jak to celý bylo ....... začal jódlovat

Tipuju ho tak 25?? kg.
chlapínek velikej

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 21:10
- Nahlásit

Fifi

mozna treba michany vajicka na vidlicku by mu taky vyhovovala?

a pěkně ke stolu servirovat, na krček látkový ubrousek, aby si náprsenku nepobrindal.....

Kremyla jsem uz vykrmila o kilo, zaplatbuh

Hurááá, to zní moc pěkně, moc. gratuluju

birma
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 21:12
- Nahlásit

PetraK
Rumouš se včera pocvičil jen v plování v lehce zamrzlý vodě
Adam by si to dozajista rád vyměnil plování je láska, i kdyby si měl vysekat díru v ledu
tyhle socializační věcičky je taky dobře unaví
jojo vysálo ho to slušně jen jsem mu tu prudu chtěla vynahradit dnešním výletem a prd. Tak jsme byli aspoň ráno trochu potrénovat poslušnost. Prvně od podzimu jsem vzala ven činku, čekala jsem, že aport budu muset dělat celej znova a evidentně ne, bude stačit, když zapracujem na rychlosti návratu, jinak to vypadá hezky

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání