| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2016 10:53
- Nahlásit
birma
zatim mam info, ze pojedem asi ze soboty na nedeli, protoze na patecni spoje sou lupeny vyprodany i 3 mesice predem a na sobotni se da dobre koupit s mensi rezervou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2016 11:43
- Nahlásit
cernej caj
což znamená mnohem víc dovolený nešlo by jet třeba ze čtvrtka na pátek a využít tak tu sobotu?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2016 11:49
- Nahlásit
birma
to by v tomto pripade bylo vic dovoleny, protoze by se musel brat i patek, ne? ze by se prislo i vyhodu tech dvou vikendu. Ale napisu vlastikovi a zeptam se ho, ale pak by byla nutnost se vracet ve stredu v noci/ctvrtek pres den, protoze ja vic nez 5dni mit nemuzu (tak mi so-so prijde lepsi, nez ct-ct), ale v principu je to celkem jedno. zjistim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2016 11:56
- Nahlásit
cernej caj
já myslela, že to chcete jet celý na 5 dní, počítala jsem pá - st max čt.... udělejte to asi jak chcete bez ohledu na mě, vůbec nevim, jak na tom s dovolenou budu, takže pak prostě uvidim, jestli to půjde nebo ne...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2016 12:00
- Nahlásit
birma
ja pocitala dovcu po-pa s tim, ze kdy se vratime, tak se vratime, nejpozdeji v sobotu nasledujici, ale driv kdykoli, podle situace, ktera nastane.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2016 17:12
- Nahlásit
Rrrumstajn,
Kremyl ma stehy venku. Rana moc pekna, uz nemusi mit obvaza, jupi. Ma to jen nastrikany nakym zelenym tentononc, zdravotniho bratricka to nesmirne zajima. Jo a tomu je vlastne dneska 11 mesicu. Toto leti.
cernej caj
u nas jedine takto
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2016 17:25
- Nahlásit
konečně jsem dorazila domůůůůů. Psisko mi skákalo vysoko nad hlavu - prý páník u oběda a babička s dědou (měl k nim odpoledne otevřené dveře) mu nestačíííí. Blbeček
Fifi to je dobře, že rána bez komplikací srostla a je vše v pořádku
Kachna v zimě se vstup do Prachovských skal neplatí, neplatili jsme loni v lednu o víkendu ani parkoviště. Pak jsme tam byli s Trpajzlíky v březnu - a taky se parkovné neplatilo - ale to bylo ve všední den a na parkovišti jsme byli úplně sami
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2016 19:34
- Nahlásit
fifi
tak yo je sipr, ze se tak krasne zhojila a za par dni bude nozka i zarostla
tyjo, to leti, troldik bude mit za chvili narozky.
dornovku dneska sme nezvladli kvuli moji praci, muz moh jet sam ale me to zajima, tak sme preobjednany za tyden.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2016 19:45
- Nahlásit
Fifi
tak to je skvělý, že má Kremylek zahojeno
Trolda bude mít teda za chvíli naorzky? to to letí, vždyť je to nedávno, co byl malý štěkaátko
kdybyste se někdo chtěl účastit průzkumu a získat nějaký ceny z katalogu, tak paneldomacnosti.cz/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2016 19:48
- Nahlásit
cernej caj
dornovku dneska sme nezvladli kvuli moji praci,
S Feri se chystate?
Maya
Trolda bude mít teda za chvíli naorzky?
No jo, on je muj nejlepsi aprilovej zertik pruhatej.
Tady teda vcera chumelenice a vichrice, celkem sila. Vyrazili jsme na nocni vychazku, bylo to skvely. Jen at bilo jeste vydrzi.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2016 19:53
- Nahlásit
dneska zapomněl táta zavřít vrata asi v 6, teď si toho všimnul synovec když odcházeli, spratek Dorin samo šel bez dovolení vyzitýrovat k sousdům, projde jim vratama mezi sprušlema, naštěstí mají asi 15letého labraouše, kterej už skoro ani nechodí, tak se nic nestalo, Kim zůstal spořádaně doma, toho bych teda po tmě hledat nechtěla, když na něj člověk ani nemůže zavolat a ve tmě není vidět
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2016 20:15
- Nahlásit
maya ufff - hlavně že jsou oba špičlíci v pohodě zase za plotem. Nějak ty "nepovolené" výlety nemám ráda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2016 05:57
- Nahlásit
fifi
jj, s feri.
tak dobre, ze vam to drzi.
tady dest se snehem a mokrej snih cely odpoledne, dneska prituhllo ale ne moc, je tesne kolem nuly alw vytahla sem uz zimni bundu zase. jeste ze,. jede vaclav, co usetri litr benzinu na sto kdyz bude v buse stejna zima jak venku. akorat v buse je clovek 30min bez hnuti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2016 09:09
- Nahlásit
cernej caj
U nas uz si na kosu v buse lidi tak stezovali ze uz i nekteri trochu topej, jinak mi mame zase otuzilce Tondu ridi v tricku topeni na minimum a celej bus klepe kosu v bundach
A to nejsem zadnej zhejckanec, co mam tu meteostanici tak jsem zjistila ze normos teplota u me kdyz se topi je 20-21 a po ranu 17
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2016 09:16
- Nahlásit
Maya
to se mi zas na mobilu nejak nezobrazilo, tak hlavne, ze teda se nic nestalo
u nas topi vseci az na vaclava ale jeste bych pochopila, kdyby mu bylo dobre, vaclav tam sedi ve svetru ale usetri 1l benzinu na 100km, ono kdyz to zere 38l/100 tak to asi dostane pak 200kc premii
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2016 09:20
- Nahlásit
cernej caj
Spis co jsem slysela mu neseberou kus vejplaty alespon tak to podle reci maji ridici u nas , limit a kdo ho prekroci tak to zacvaka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2016 09:29
- Nahlásit
Maya
ja sem slysela ridice, jak se o tom bavej - u nich to maj zrejme tak, ze kdyz neco usetri, tak to ma jako bonus a nejakou penalizaci jen v pripade, ze maj echt moc moc velkou. prave ten jeden rikal, ze nema smysl setrit, protoze obcas se stane, ze je brno zarvany, on hodne stoji, ma 2x za den 10minut sekeru a naskace mu treba kdyz je strojirenskej veletrh neco, co ma jako "ke strzeni", a rikal, ze kdyz pak jezdi a setri, tak to, co by dostal jako bonus za setreni mu strhnou, ze jindy byl stratovej. tak rikal, ze nema moc smysl to resit, protoze stejne zadny prachy nikdy neuvidi a ten jeden rikal, ze kvuli stovce nebude celej den jezdit ve vymrzlym autobuse jako vaclav
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2016 09:31
- Nahlásit
cernej caj
jakoze za vetsi spotrebu maj cernej puntik, ale ne srazky z vyplaty a kdyz neco nazene, smaznou mu akorat ten puntik, takze
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2016 09:35
- Nahlásit
Maya
jinak ten panel domacnosti vypada zajimave, ale asi nejsu vhodnej vzorek, moc toho nenakupuju v supermarketu, dost veci si nechavam delat na miru treba v ramci obleceni a nevim, z ceho bych moc brala ty carovy kody a z kosmetiky kupuju v obchode jen zubni pastu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2016 09:51
- Nahlásit
cernej caj
A tak jidlo kupujes, boty batohy a takovy veci ne? Treba bys nakonec na nejakej darek nastradala, jestli to ovsem neni neco jako ibod kde tech bodu musis mit tolik ze ja na nejakej smysluplnej darek nastradam tak za 10 let
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2016 10:12
- Nahlásit
se dneska dovolenkuju (stále mám starou dovolenou...). Ráno jsem místo do práce šla k našim - taťkovi teď zkrátím kalhoty (dost zhubnul, tak musí mít nové - mám radost, i když je mu nedobře, dbá o sebe - takže je to vlastně dobré)
Zdrbla jsem s nima dvě hodiny (nafasovala balíček jahod a mandarinek - prostě nemůžu odejít s prázdnou...) a teď jdu sednout k šicímu stroji.
Psisko spí - že prý co lezu domů dopoledne... Je trocha sněhu, fouká, teplota kolem nuly
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2016 10:56
- Nahlásit
Maya
jidlo jo, ale kdyz si koupim farmarskou 98% sunku bez konzervantu, tezko na tom bude carovej kod a bagly a obleceni mam zas docela dost, boty nekupuju kdyz mi zadny nejsou, jako ne ze bych nekoupila nic, ale vetsinu kosmetiky mam bez kodu, cast obleceni taky a pulku jidla taky...
Xerxová
sikovna svadlenka ses, dobre, ze to tatinek zvlada .
ted jahody, jo? tak to si pochunate paradne.
to je pes
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2016 11:02
- Nahlásit
Xerxová
Zavidim dovolenou dneska je i docela pekne
cernej caj
No jo bys jim delala bordel ve statistikach
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2016 11:06
- Nahlásit
Nevis co tohle dela s tou wifinou? Asi tezko ji to vyrabi z niceho
http://s.aliexpress.com/yeiiytmUF
Jo a uz vim jakej chci novej mobil akorar stoji 8500 tak doufam ze nez se rozmyslim tak alespon trichu zlevni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2016 11:14
- Nahlásit
cernej caj
Koukam ten odkaz je nejakej blbej, tak nic
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2016 11:29
- Nahlásit
Maya
no prave
ten odkaz me hodi obecne ale na nic konretniho co chces? kvuli cemu?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2016 12:07
- Nahlásit
cernej caj
Zkusim znova
Zajimalo me co tohle dela s tou wifinoi
http://m.aliexpress.com/item-desc/32391137539.html
|
cernej caj
Člen |