Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2016 14:30
- Nahlásit

cernej caj
No ale tu wifinu to stejne musi odnekud vzit ne ? Nebo jako fakt nechapu ten smysl prece ti to nedoda wifinu tam kde neni???

Mi migrujou pocitac a nesmim na nej ani sahnout asi pujdu za chvili domu

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2016 14:36
- Nahlásit

cernej caj
Uz jsem to nasla ze se na to akorat nahravaj data pres wifinu, tou nic

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2016 17:05
- Nahlásit

aha ja nevedela ze te mate ta wigi ale uzs to nasla.bezdratovy uloziste ale v principu nic zajimavyho. ty bys poyrebovala zesilovac nebo opakovac nebo kabelem dotahmnout druhej router jinam

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2016 18:17
- Nahlásit

Maya
Nazev je neco jako wirelesd usb flash drive
To je v prekladu analni robertek pro morcata.

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2016 19:24
- Nahlásit

cernej caj
já mám zesilovač nebo opakovač nebo prostě nějakej takovej bazmek v zásuvce nad stropem, bez toho bych neměla ani ťuk
jo kabel a druhej router by byl ideální, ale to bohužel nehrozí
zbrnd
o ani nejni vtipný

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2016 19:32
- Nahlásit

Maya
o ani nejni vtipný
tak hlavne kdyz funguje ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2016 07:21
- Nahlásit

tady prsi, asi se zas mirne oteplilo ale je uz hromada svetla po ranu

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2016 09:45
- Nahlásit

cernej caj
U nas lilo celou noc ale nastesti rano uz ne a nemrzlo
Rano uz taky chodim za sera je to uz veselejsi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2016 10:02
- Nahlásit

Maya
ja doufam, ze se zlepsi trochu pocasi na druhou pulku brezna na dovcu. nebude mi to vadit ani tak, ale peknej jarni den by nevadil

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2016 11:16
- Nahlásit

cernej caj
No zatim pisou ze v druhy pulce brezna ma byt hezky taky doufam ze na velikonoce bude kdyz uz pak v kvetnu neni zadnej volnej den

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2016 11:32
- Nahlásit

Mame tu ibise, foto viz fb
Volala jsem do zoo ale uz byl nekdo rychlejsi a vedeli to

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2016 11:58
- Nahlásit

Tak odchyt se nezdaril

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2016 12:13
- Nahlásit

Maya
jako u vas u prace, jo? tak husty, tak si letej dal do dzaaa... tak snad je chyti...

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2016 12:34
- Nahlásit

cernej caj
Primo v arealu sedel na potrubi koukali jsme na nej z okna akorat jin holt dlouho trvalo nez prijeli takze po prvnim mavnuti siti odlitnul
A to zustal sedet i kdyz po nem nejakej idiot hazel housku nebo co nektery lidi jsou fakt vypatlany

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2016 12:48
- Nahlásit

Maya
jj uz sem si vsimla, tak to bylo taky asi zpestreni. to by me fakt nenapadlo ze lidi takhle po nem budou neco hazet...

v nedeli dem s vokounem na zdravotnich 14km, tak se tesim, letos prvni vylet (v pulce brezna, tristni

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2016 12:53
- Nahlásit

cernej caj
Tristni jakoze je to moc brzo nebo moc pozde ?
Ale tak si to uzijte

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2016 12:54
- Nahlásit

Maya
abych mela v breznu nachozenych 10km je tragedie kdyz jindy se na prelomu brezen/duben chystam na dt

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2016 14:29
- Nahlásit

cernej caj
mela v breznu nachozenych 10km
to jsem měla prvního ledna dopoledne

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2016 14:38
- Nahlásit

Fajka já až druhého (ledová Kopanina)- prvního jsem dělala velký rodinný oběd a tak jsme byli jen na krátké místní (a ta se podle Nighta jako procházka vůbec nepočítá )

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2016 14:41
- Nahlásit

Xerxová
já až druhého (ledová Kopanina)-
no na nedostatek pohybu si správnej pejskař fakt stěžovat nemůže
ale zas chudák čaj když měla maroda tak je jasný že nemohla...

a ta se podle Nighta jako procházka vůbec nepočítá
ano ano..do 10 kiláků je to kratičký venčení prakticky za rohem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2016 14:46
- Nahlásit

Fajka
ses dobra, no ja se o vikendu nikam nedostala, ale tak snad se to moc nepodepise na kolinku, ze sem mela takovou pauzu a podari se udrzet zbytek roku nejak turisticky zajimavej

Xerxová
proste slapky, no

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2016 14:51
- Nahlásit

čaj prosím nesrovnávat s Fajkou - ji teprve 10 kilometrů rozehřívá... my na 10 kiláčkách často končíme. Málokdy chodíme víc než patnáct kiláků - ale chodíme často a svižně.
Většinou v sobotu i neděli - plus hodinový les tak dvakrát až třikrát v týdnu. Zahrada a vodítkové městské procházky se nepočítají

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2016 14:53
- Nahlásit

Xerxová
no ale i tak, muzu jen zavidet ja ty 10km moc nerada, protoze kdyz mi trva 2-3h nez se nekam presunu, tak kvuli 2h prochajde a pak 2-3h dom, tak se mi to ani nevyplati prave, protoze to sezere uz uplne celej den, tak si dam radsi kolecko u nas a su za hodinku doma, pod cca tech 15km ani moc nevyrazim...

ale na dovce budou kazdodenni 5-10km ferinko bloky, tak se moc tesim tam se da vypadnout hned z chalupy nebo autem vsude kousek

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2016 15:54
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gutn tág majne líbe Kindr.

Dovolená se nekonala, takže fotky a zážitky nésó. Rumíček byl dnes veleščasten, neb jsme po třech dnech našli ztracený žužlobalonek, kterýžto zapadl do závějí sněhu který napadly v pondělí večer a odmítal se zjevit ať jsme hledali jak jsme hledali. Bubrdlína se učila rubat závěje a ukousla mi při tom nadšením ruku. Máma jede příštěí sobotu domů. A Koláče má nový chytrý telefon a tím pádem už nikdy s nikým nebude mluvit, protože je to chytrý telefon a Koláče je blbá jak vantroky. Tak.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2016 16:22
- Nahlásit

PetraK jsem ráda, že jsi vykoukla i tady - vlastně u sebe doma Už jsem se o tě bála Podrbej nejprve tu úžasnou babčuvižlovitou a pak toho sněhorubačeveselého. A pozdravuj i svoji oporu dvounohou...

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2016 16:28
- Nahlásit

Xerxová

Už jsem se o tě bála

děkuju

A pozdravuj i svoji oporu dvounohou...

no tu především, ta si to teď dost zaslouží.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2016 16:32
- Nahlásit

PetraK
s dovolenou to je skoda, ja si rikala, jak urcite paradne dovolenkujete, kdyz si se tu neukazala... ale dobre, ze rumicek ma svuj zuzlobalonek bubinka si uzila zaveji.
Mama se domu urcite uz moc tesi

na ten telefon si zvyknes. Pripadne porad jdou koupit klasiky

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2016 18:00
- Nahlásit

cernej caj
na ten telefon si zvyknes.
já využívám chytrofoun strašně moc. Supr je, že máme s Michalem sdílenej kalendář, takže když pominu připomínku v 11,30 v noci, ví Michal o výstavách, svátcích, narozkách...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2016 18:20
- Nahlásit

kachna_
jj, urcite to ma nejaky vyhody, to nepochybne. Jen pokud chce clovek jen volat a smskovat, tak ho nekdy obtezuje, ze to neni tak "snadny" (me treba dela problem ta dotykova klavesnice moc moc), ale kdyz si clovek zvykne a nauci se vyuzivat ty dalsi veci, je to moc prijemnej pomocnik. z toho duvodu su ja vicetelefonova a firemni, i kdyz bych ho mohla mit na osobni pouziti jako primarni, pouzivam proste jen jako firemni, protoze s dotykacem se nesmirim, ale v batuzku po ruce je porad

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2016 18:50
- Nahlásit

chicht - aneb jak piškot vypne dogákovi mozek

Máme látkovou vycpanou dětskou (tedy už dávno psí) hrací kostku. Na některých bocích má naaplikované tvary, které drží na velkoplošných suchých zipech. Night rád sundává ty sucháče, když všechny obere, donese mi kostku, ať je nalepím zpátky. Sundává je jediným trhnutím zubů... A mě napadlo dát pod sucháč piškot...
Neštěstííííí. On najednou kostku olizuje, snaží se vblízat pod sucháč Prostě se jedná o úplně jiný problém - teď to není hračka známá, teď se tam schoval piškůůůůtéééék
Nojono - má můj chlapec dlouhý vedení - mozek je daleko předaleko... a druhý jako brontosaurus nemá

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání