Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2016 09:49
- Nahlásit

kachna_
jak byvaj v hospodach ty stary dreveny lyze s kozenejma reminkama... sme to nekde videli a muz - na tom sem se ucil lyzovat!

a co teda sezral? u papriky by ses tak nepodivala asi, a nic jinyho cervenyho me nenapada?

a neni lucinka ten typ, co de do sirky a pak se zas vytahne? ja byla taky tlustci dite, tak do tech 3-4 let asi normalni a pak sem proste skoro dycky byvala ten typ co vypada, ze uzira ostatnim spoluzakum, oni vytahly hubeny ruce, nohy a ja dycky soudecek. Muze to byt proste i stavbou tela a geneticky, je otazka, kolik ma treba v ty vysce dite vazit a kolik vazi lucinka a jestli ma smysl to hrotit, jestli se proste jeste nevytahne, kdyz sportuje a plave a ten druhej extrem ze se detem furt rika ze sou tlusty, omezuje jidlo, nuti sportovat a pak z toho je paradni bulimicka/anorekticka je asi vyrazne horsi, nez mit silnejsi dite...

hlavne pokud byste sami s detma moc na ty lyze ani nejezdili, tak asi nema ani smysl to nutne mit doma...

Xerxová
asi holt tech ditek s pidi nozkou v tom veku zacinacim je tak malo, ze se jim nevyplati to vyrabet... ale ses dobra, ze uz mas nakoupeno

treba neter ve 3 letech je nejmladsi ve skolce ale vetsi nez pulka o rok starsich deti a pritom segra neni moc vysoka a svagr ma takovych beznych chlapskych neco pres 180... ale pokud neni vyrazne, tak jak rikas, bude drobnejsi, to nicemu nevadi.

nahherne ste meli

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2016 10:23 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
stary dreveny lyze s kozenejma reminkama
tak to máme novější
Muze to byt proste i stavbou tela a geneticky
tak geneticky to je určitě, že jo. Já mám jenom strach, že něco dělám špatně. No je po mně, tak snad na něco přijdu, co bude k užitku i jí. Na střední jsem se živila banánama, jablkama a jogurtem, tak teď zkusím ten půlrok, než začnu zase chodit do školy hledat. Blbý je, že na to, aby člověk něco měnil, prostě musí mít čas, i ten psychickej.
nema ani smysl
no ale zas plánujeme to děti naučit, takže na lyžáky budou jezdit všichni, pokud budou chtít. Lyže na týden pro osobu (malou), stojí litr (+-),

Ten debil sežral kečup (normálně se prokousal plastovou lahví, já normálně kupuju skleněné, tak mě vážně nenapadlo to před ním uklízet)

edit. narazili jsme na skvělou českou hru "magnetiko". Martin jí miluje.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2016 11:02
- Nahlásit

kachna_
ono se rika, ze 80% je jidlem, tak mozna zkusit i nejakyho poradce? kdo by dal nejaky doporuceni? aby ten jidelnicek mel alespon dostatek bilkovin?

fuuuuj si mi pripomela jak timicek sezral kilovku horcice to je teda ale koumak

jo a nenazranec ma 16kg, budu ji muset koupit asi zas totw kdyz mi po tom posledne tak zhubli...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2016 11:03
- Nahlásit

tuhle?

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2016 11:19
- Nahlásit

cernej caj
jo
timicek sezral kilovku horcice
bleeeee

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2016 13:03 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

to byla dneska akcička... Jen 8 kiláčků - ale milion kovových schodů - a to moje macho negro je zvládlo (i když jsme původně mysleli, že budeme točit) O schodech jsme věděli - jen jsme nevěděli jak přesně vypadají. Kdybych to tušila, tak tam nejdu - ale i kovové úzké strmé zvládnul (ano - občas tence plakal, ale šel)
Trasa parkoviště u bývalého koupaliště v Příhrazech a pak Stará Hrada, Krásná vyhlídka, Strudený průchod a přes Olšinu po žluté a modré značce zpátky. Za celou cestu jsme dopoledne potkali dva protichodce... jinak ani noha.
fotka je ilustrační z internetu - naše budou až někdy

tak fotku cizí se mi sem nepodařilo procpat - google obrázky na téma "Stará hrada" schodiště nad sebou ukáže...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2016 16:01
- Nahlásit

tak obrázky jsou tady (a je jich mocmoc)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2016 16:55
- Nahlásit

teda, najtik je fakt sikula! na tech schodech bych se bala asi vic, nez on

fifi
vero taky zdravi, ted nestiha moc, buldozer podrban. 5zdravotnich kilacku pro vero i feri sme zmakli, feri sem nechala 5 minut i probehnout navolno, uz muze, ale aby se nepretahla. bahna bylo vic, nez by se nam libilo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2016 17:54
- Nahlásit

Čaj u těch hodně strmých jsem mu občas musela tlapu (když mu projela za schod) postavit na správné místo - ale nezmatkoval, spolupracoval. Psina byla, když se mi občas zadkem opřel o hrudník, evidentně jsem mu sloužila jako pojistka. Já se držela zábradlí, takže to šlo ustát... Dolů by to ale nedal.

Věděli jsme, že od hradu dál by schody být neměly - a další sešup vrstevnicový u Studeného průchodu se dal v případě nouze obejít delší cestou. Ale tam překvapení žádné nebylo a cesta byla v pohodě schůdná.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2016 19:17
- Nahlásit

kde je paní domácí ?? Neměla by už být zpátky ??

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2016 20:18
- Nahlásit

Xerxová
krásný fotky, z těch schodů mě bolej nohy jen se na ně koukám
kachna_
ta stavebnice vypadá pěkně, škoda že už nemám v okolí tak malý děti
sežranej kečup je bomba, asi rád rajčata?
s tou nadváhou je to těžký, třeba švagrová je na tohle u dětí pes, sama má asi 40 kg i s postelí, takže fakt děti drží zkrátka, starší synovec je jak tyčka, ale mladší je takovej podsaditej typ a člověk by řekl, že se víc přežírá a přitom jedí stejně, ale postavou jsou holt každej jinej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 07:37
- Nahlásit

nema to pani domaci na 14dni? nebo sem teda mela za to ze asi joo?

Maya
tak to ja i mam maly deti ale zas nemam tolik penez ale rikam si, ze na vanoce by to mohly dostat holky napul, kdyz je to od 2 let, ale to si na to musim vzpomenout

navic kazdy dite je vetsinou jiny, jedno vic do mamy, jedno vic do taty, jedno preskoci ob generaci a je vic do babicky... jak u xerxu, maji jedno ditko drobne ale v rodine se drobne zeny vyskytuji, tak to proste u nich tak bude, stejne jako u kachny nektery dite silnejsi.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 08:45
- Nahlásit

jedna adelka od darenky

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 09:16
- Nahlásit

cernej caj
Jj videla jsem Darenky fotky uz na fb a jsem si akorat vzpomnela jaky mela bobky z porizeni stenete a jak to ted krasne zvladaj

Vyklepla jsem do hrnku zbytek kafe ze sklenice a bylo to asi nejak moc mi busi srdce a tlak mam tipuju asi 200, snad to preziju : D

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 09:44
- Nahlásit

Maya
je to fesanda, no sem ji davala zbytku, co fb nema, at se pokochaji

to ti fakt kafe dela? tak snad te neklepne

ferinka ze vcerejsi vychazky, chvilku i behala na volno, ale fakt chvilku, at ma zatez navic postupne a je srandovni jak ji roste ta krysi srt po hrane stehna a jinak ma porad sedou a na hrane ty jemny cerny chloupky

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 10:02 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Rumštajn,
mě kleplo málem minulej tejden, jako kontrola z berňáku (nemá nic společnýho se psem) + DPH + Babišlejstro a již jsem si hledala most z kterého půjdu udělat hopity hooop
No, ale přežila jsem celkem se ctí. Dokonce i jako prej na to, že nemám žádný účetní školy ani vzdělání, tak prej to vypadá dobře....
ale jako horor je proti tomu pohádka pro dětičky...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 10:04
- Nahlásit

Fajka
sikovna! hlavne, zes to zmakla a ze zadny prusery, to je moc dobre, je videt, ze i bez tech skol to jde (i kdyz to je zrejme napul peklo)

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 10:09
- Nahlásit

Fajka
Ses dobra ja bych ani nevedela co delat natoz jak
cernej caj
Ferinka super tak hlavne ze uz beha bez kulhani

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 10:14
- Nahlásit

cernej caj
(i kdyz to je zrejme napul peklo)

ne, je to peklo celý páč kdyby jsme měli jen obyč prodej tu u nás tak dobrý ale jak máme vývozy /dovozy z EU a vývozy /dovozy ze třetích zemí tak je to peklo fakt dokonalý
No ale jako zase todle je první ujištění po těch letech co to dělám sama, že to jako není uplně všecko blbě...

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 10:21
- Nahlásit

cernej caj

ferinka ze vcerejsi vychazky,
krásná

chvilku i behala na volno, ale fakt chvilku, at ma zatez navic postupne
za chvilku už bude zase skákat přes kaluže....nebo jako u Kachny přes plot

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 10:45 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fajka
tak ale je dobre, ze to delas spravne, mas to potvrzeny a casem se to peklo taky podda...

nebo jako u Kachny přes plot doufam, ze nebude skakat pres plot

Maya
jj, za 14dni jedem na dovcu a to bude mit doufam 2x 5km blok kazdej den a rada bych treba koncem dovci dala i 10km v kuse

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 12:25
- Nahlásit

Rumštajn.
Přijde vám to normální?
Psala jsem Lucčině učitelce
"Prosím o konkrétní seznam, jaké stromy, keře, byliny má umět. Velice ráda pomos s jeho rozmnožením pro ostatní nebo převodu do .pdf, aby šel dát na Internet. Děkuji moc"
a odpověď?
"Musíte se zeptat Lucky, probírali jsme to v říjnu a listopadu. Nyní opakujeme 2x týdně - musí si to pamatovat z hodiny. Ostatní to umí."
Je to kráááááááááááááááááááááááááááááááááva neskutečná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 12:32
- Nahlásit

kachna_
voe to je fakt inteligence

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 12:57 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
No jako fakt mě nikdy nenapadlo, že mě bude školní docházka mého dítěte už od první třídy stát tolika nervů a sebeovládání
edit. a učitelé se pak diví, že vztahy mezi nimi, žáky a rodiči nejsou dobré, že jim rodiče nevěří a nespolupracují.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 12:58
- Nahlásit

kachna_
Napis ji Z hodiny si to nepamatuje, asi to opakujete spatne, tak pls seznam at to s ni muzu opakovat lepe nez vy
Ale pak dat Lucku na jinou skolu asu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 12:59
- Nahlásit

Maya
tys to teda rozsekla, asi si to jako vtip nemyslela ale me to dorazilo docela...

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 13:07
- Nahlásit

cernej caj
No bylo to mysleno tak nejak vyzne i nevazne, protoze s takovou ucitelkou moc nenadelas a muzes jedine do konfrontace kterou odnese to dite
Jina dalsi smysluplna alternativa je asi rezignace
Asi z podobnyho duvodu chodej oba synovci do skoly ve meste a ne u nas na vesnici

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 13:08
- Nahlásit

kachna_
No jako fakt mě nikdy nenapadlo, že mě bude školní docházka mého dítěte už od první třídy stát tolika nervů a sebeovládání
edit. a učitelé se pak diví, že vztahy mezi nimi, žáky a rodiči nejsou dobré, že jim rodiče nevěří a nespolupracují.

ach jo

Maya
Napis ji Z hodiny si to nepamatuje, asi to opakujete spatne, tak pls seznam at to s ni muzu opakovat lepe nez vy
no a odstěhovat se raději upá na druhej konec republiky...

trefný čék se tomu zasměje ..ale jen když se ho to osobně nedotýká...

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 13:15
- Nahlásit

Maya
Jina dalsi smysluplna alternativa je asi rezignace
ještě jí můžu přejet, až půjde ze školy
Asi z podobnyho duvodu chodej oba synovci do skoly ve meste a ne u nas na vesnici
no, ale my máme všechny školy ve městě zoufale přeplněný.
Doufám, že jí fakt budou mít jen v té první třídě (zbytek prvostupňových učitelek je dobrý)

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 13:23
- Nahlásit

kachna_
Tak prvni tridu uz nejak doklepete to uz je za par a pak se muzes modlit aby mela nejakou lepsi
No u nas se do mestsky dostal starsi synovec v pohode pred sesti lety a ted kdyz je plno tak mladsiho tam brali prednostne ze uz tam ma brachu

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání