| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2016 15:48
- Nahlásit
Maya
a tak, snad, okurková sezona je každej rok, tak to snad připomenou, ne?
Ani nevim jestli pak se ten pocet srazenejch vratil alespon na pivodni uroven, snad jo
sebevrazi byli eliminováni
To mně přijde mnohem horší přednost pro cyklisty na přechodech
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2016 15:48
- Nahlásit
Maya absolutní přednost chodců na přechodu je blbost... Ale nesrovnávala bych to s bezpečnostními prvky. Kdyby se jen část lidí stalo viditelných... je to výhra. A stejně řidič dál pozorný být musí (srnčí a zajíci světelné pásky nemají a blbců bude stále dost i mezi chodci) - ale každý viditelný navíc je fajn.
Navíc i výrobci oděvů začnou bezpečnostní prvky používat v míře větší, než dosud - takže se to časem stane téměř automatickou součástí všeho svrchního ošacení...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2016 15:50
- Nahlásit
Ta apka duolingo je teda promakana napisu blbe predlozku v lekci Time a uz me to hodi zpatky opacko lekce predlozek mam dojem ze takhle budu vecnej student protoze bez chyby to nedam asi nikdy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2016 16:00
- Nahlásit
Xerxová
Neverim ze se to bude davat na jiny nez sportovni obleceni a navic ta reflexni vrstva nevydrzi vecne
Ja nevim ale na ten argument Kdyby to melo zachranit jeden zivot tak je to dobre, ja tak moc neslysim, tim se omlouvaji akorat nejvetsi sv....y
Ale to uz je jedno, ten paskvil je schvalenej jako spousta jinejch podle toho clanku na dfens jsou v nem i mnohem horsi veci nez tohle
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2016 17:01
- Nahlásit
Maya
neboj, case se ti pokazi telefon, tak te to prestane vracet do lekce predlozek
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2016 19:05
- Nahlásit
tak jsem dneska pro svůj klid dala psisku na procházku jeho kšandy XXXL ... místo obojku. Závěr: jsou mu malé - bojím se, že kdyby zabral, tak se ten cenťáček za sponkou vytáhne... Takže je zase uklidím. Pořád mi připadá hubený a evidentně výrazně od léta zmohutněl
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2016 19:20
- Nahlásit
Xerxová
Tak to snad nic nebude, chapu, ze ses vyblaznena. Troldik je hysterka, kdyz mu omylem prislapnes nohu - jekot. Pritom sam si pri litani kolikrat natluce, kotrmelcuje a to ani nepipne.
Pořád mi připadá hubený a evidentně výrazně od léta zmohutněl
Mohutni, hosicek. Vetsi na nej sezenes? nebo nechas nekde na miru udelat?
kachna_
Jinak špic vede. Už týden hledáme, kudy zdrhá
To je potvora. Zkusit si pujcit obojek s gps a sledovat ji?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2016 19:41
- Nahlásit
Fifi on je Night taky hysterik - jako jediné dogátko třeba kvíklo u prvního očkování... Je hodně uječený, uhoukaný, ukvičený - ale tenhle zvuk byl prostě jiný, tohle byl výkřik bolesti. Ale už se poměrně klidním - neb se chová stejně praštěně - a hlavně se včera ihned uklidnil - žádný strach z následného pohybu, neklid, nic... jako by si sám srovnal v hlavě, že se to nezopakuje...
Kšandy teď řešit nebudu. Nerada je používám na cestách - v autě nechci, aby ho tlačily, jezdí jen s obojkem. Celé Španělsko kšandy neměl (byť se vezly s sebou) - obojek stačil, byla jsem líná ho na parkovištích oblíkat a svlíkat. Nyní pro můj klid v civilizaci nosí stahovák.
Teď volala mlaďaska z Prahy, že odložený kurz lyží je teď v sobotu... Takže zítra kromě švagrovky a šváry dorazí i lyžníci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2016 19:56
- Nahlásit
Xerxová
tak uz teda konecne nabira i poradne na mohutnosti na dogatko malinke?
tak snad si to trpajzlik poradne uzije
Fifi
co kremylek? porad ji ten prevaz vadi?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2016 20:13
- Nahlásit
Xerxová
nechci nic říkat, jako chudák lyžník, ale už změnili předpověď v sobotu má bejt jako minulej tejden, 10 nad nulou a lejt
zbrnd
my technicky vybavený máme k telefonu i tablet
Fifi
nebo nějaká sledovací apka a přivázat mobil k obojku
nám se to směje, ale nechtěla bych bejt v kachny kůži
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2016 20:14
- Nahlásit
Maya
my technicky vybavený máme k telefonu i tablet
taky vodejde
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2016 20:30
- Nahlásit
Xerxová
ale tenhle zvuk byl prostě jiný, tohle byl výkřik bolesti.
Fuj. Tak zabolelo a dobry to je, neboj.
odložený kurz lyží je teď v sobotu...
Jen aby se to zase nerusilo...
cernej caj
porad ji ten prevaz vadi?
Jo, furt ji to stve. Zejtra ji to sundam, dle dohody s vetem a budu vazat po svym. A jistit fuskou.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2016 20:35
- Nahlásit
počasí se uvidí - dneska ráno na Jizerce bylo mínus patnáct... a zítra má slůnit (a mrznout) a v sobotu dle Norů má slůnit a mrznout... Uvidíme - podle jiných má teplá fronta přecházet až v sobotu během dne - a on lyžuje od 9 do 12...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2016 08:30
- Nahlásit
Fifi
tak snad uz na tvuj prevaz se nebude tvarit jako ze je nutny se ho zbavit
Xerxová
no drzim palce, at vam to vyjde, v horach by mohlo byt lip
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2016 10:48
- Nahlásit
Maya
prisel svicinek, jeste jednou moc dik, je paradni
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2016 10:51
- Nahlásit
cernej caj
jeh to jsem ráda že je mosaznej a né ze dřeva!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2016 11:03
- Nahlásit
Fajka
tak ja fakt myslela, ze se ty dreveny delaj s nehorlavou upravou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2016 11:11
- Nahlásit
cernej caj
fakt myslela, ze se ty dreveny delaj s nehorlavou upravou
já se teda přiznám že jsem o týdle variantě neslyšela ale i kdyby se dělala...tak kde máš jistotu že to opravdu nehořlavá úprava je a že to není vojebaný v tom smyslu že někdo řekne že lak je nehořlavej a on by nebyl bo to koupil v číně a nevěděl ale nakuká ti jen aby prodal.......? přece jen podvody se dělaj všude žáno a jde o to že i tak dřevo hořlavý furt je...
a podle mě i u toho laku půjde o to že má jen delší dobu než se vznítí než u obyč laku...ale furt tam to riziko hoření je velký... kdežto u kovu tohle eliminuješ na uplně minimální mez. A ono nejde jen o hoření ono to může jen čmoudit a čék nechtěně usne u filmu a začne ti to čmoudit a můžeš se lehce přiotrávit...
Myslím že si udělala fakt dobře!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2016 13:49
- Nahlásit
trávník ještě zmrzlý, teplota jen těsně nad nulou, občas slůňo - kvetou mi krokusy, sněženky, talovíny... psisko řádí jak tajfun... inventura na zahrádce je u konce - jdu uklízet ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2016 15:37
- Nahlásit
fajka
tak urcite se na to divas z dobryho uhlu, nasi meli nejak stoletej krasnej prave drevenej a byl nejak s kovovym tim vnitrkem ze sem si rikala, ze to je asi ok.
xerxova
tak uz mas radost ze zahradky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2016 15:39
- Nahlásit
Pekny vikend vsem, lyznikum dostatek snehu.
|
radanova
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2016 15:55
- Nahlásit
Xerxová
Tak koukám že Najt asi ok. To Vám přeju.
Kolem půlnoci jsem zase hledala v Lbc psa. Tentokrát ne svýho. Nějaký mladý lidi měli štěndo a ťululumové mu nedali vodítko,tak jim frnk. Na Sokoláku. Našla jsem ho já s Argoušem, protože mi víme, že štěňata se hledaj i po hospodách přeci. Byl dole v Široký, někoho potkal a ten se s ním uchýlil do báru. Já kdysi v děsných závějích, při stejný chybě v Olešnici našla Argouší mimčo taky u hospody. Ovšem já za 20min. A včerejší štěndo tak za 2hodiny.
Přeju hezký víkend všem a pršení ať si prší tam kde ho potřebujou. Na horách není třeba Krakonoši.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2016 16:14
- Nahlásit
Radanova třeba se majitelé poučí. Nepoučitelný je páník voříška, který bydlí v sídlišti naproti... Night bývá ráno na zahradě stále ve stejný čas... a pána vždy překvapí, že jeho psisko s řevem přelítne rušnou silnici (dneska brzdil autobus) a jde nadávat Najtidlu za plotem. Ještě lepší byla dnešní psíka cesta zpátky - v půlce silnice mu došlo, že páník běsní a submisivně ulehl. Uprostřed silnice. Stála auta shora, stála auta zdola, jeden i troubil... a páník nemohl psa ulovit. Nebylo to poprvé a zdá se - že ani naposled...
Ať už budeš trávit víkend v Liberci a nebo doma v Krkonoších - přeji jen příjemné psí zážitky...
Fifi zdá se - že sníh je. A je zima - na horách celý den mrzne. takže sjezdovku by prťavci měli mít připravenou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2016 16:20
- Nahlásit
radanova
Nějaký mladý lidi měli štěndo a ťululumové mu nedali vodítko,tak jim frnk.
Jejda, tak hlavne, ze se stenik nasel. Nepochopim teda lidi, kteri cizi stene sbali a do hospody s nim? Zavolat mestaky by bylo mozna jednodussi pro vsechny zucastnene?
Xerxová
takže sjezdovku by prťavci měli mít připravenou
At to klapne a uzijou si to.
Tak, Kremyl bandaz sundanou, rana ji malinko tekla, ale vcelku pekna. ALEE - jak ty se ulevilo, zjevne ji svedilo meziprsti, jak ho mela vycpany bunicinou, nebo co to tam davaj. To byla udrzba, to bylo blemcani prsticku. Neco jak kdyz cloveka svedi pod sadrou a nedosahne tam jehlici.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2016 16:29
- Nahlásit
Fifi
tak to je skvely, ze se ji ulevilo, prstik si oblemvala a uz snad dobry
radanova
dobre, ze ste nasli
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2016 16:29
- Nahlásit
Fifi to je fajn, že už nemá bandáž. Snad do stehů neprovede žádnou samostatnou ošetřovatelskou akci Night s Pepou stříhají hrušeň (poslední neostříhaný strom) - já mám vytřeno... takže se těším, až zase budu v kýbli odmývat bahno... Ale on naštěstí je vzorně spolupracující (Betka byla větší mrcha - ta tvrdila, že má nohy maximálně dvě... výjimečně tři )
Kachýnka se pomalu peče, vařím brambory na knedlíky, Night má vývar s drůbky připravený k snídani (když má vývar s masem na granulích, je ochotný snídat) - a já mám chvíli volno
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2016 16:35
- Nahlásit
Xerxová
Snad do stehů neprovede žádnou samostatnou ošetřovatelskou akci
Taky budu doufat. Oblemcala si fakt jen polstarky a prsty, spokojene odfrkla a nic si ted nedoube. Do utery to nejak vydrzime.
Kachýnka se pomalu peče
Nezavidim, tu ja nemusim. Ja mam v planu rostenky.
cernej caj
Tobe prijemnou protapku, beres teda Feri?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2016 16:52
- Nahlásit
já si v mase nevybírám - brknedlík, červené zelí a klidně vepřík, jehně, kačena, husa... Roštěnky taky dobrý... hmmmm... na houbách že by byly příští týden ??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2016 17:03
- Nahlásit
Xerxová
já si v mase nevybírám
Ja krome kaceny a husy taky ne.
Oujee, prisel zdravotni bratricek, velmi ho zmena hnatu zaujala, to je manas.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2016 17:16
- Nahlásit
Fifi
na protapku s feri a vero pujdeme v nedeli, zitra nakonec ani jedno, zato budou mit oba vlci protapku ve ferinci delce aspon za humnama
ps: kdo si koupil nejakou zeleninku a zakysanku si prorazil v batohu rohem (nastesti ne knizky neceho ostrejsiho?
je dobre, z eji to prestalo zajimat. v utery dalsi kontrola? i kdyz teda bratricek by kontroloval hned, co
Xerxová
to zni paradne teda, hned bych si kvam zasla na obed a teda zeli hrozne miluju, dneska k obedu s kuratkem sem si fakt posmakla, nezahsteny je hodne vyjimecny
|