Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2016 06:21
- Nahlásit

Fifi
Radsi sem pis s rouskou a v rukavicich
živě vidim, jak to birma dělá
Já mám holky už zdravý, ale Píďa v noci dostal teplotu (na cz-psa nepíše). Chjo
A dnes nám nepojde elektrika, páč Čez jí vypne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2016 07:22
- Nahlásit

Maya
nevim, tak 250 jeste bych asi dala, uvidime.

uvidime, dekuju

Fifi
ten vypada fakt chutne dekuju za recept, to budu muset nakoupit a ozkouset

Radsi sem pis s rouskou a v rukavicich

birma
tak snad budes brzo zcela zdrava a pripravena na vikendove radeni
me prekvapilo, ze se ted zacinaj objevovat nachcipani lide, kamaradka asi chytla od rodicu a ja mozna v sobotu od ni, protoze me zacalo dost skrabat v krku a citim se vic unavena, tak sem radsi zrusila vikend a pujdu podle chuti max na prochazku

kachna_
je dobre, ze uz je to za nima tak at mas kolem sebe vsechny zdravi a snad vam ta el nebude moc chybet...

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2016 07:51
- Nahlásit

cernej caj
snad vam ta el nebude moc chybet...
el. mi nechybí, přebývají mi tu děti mající ředitelské volno
add. škola, budu muset dělat rozdílové zkoušky, ale "něco" mi prý uznají (teda jestli mi povolí opakování, což asi jo). Ale zase aspoň mám půl roku na to, udělat si abs. práci.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2016 08:29
- Nahlásit

kachna_
tak to by bylo supr, kdyby se podarilo skolu dodelat

tak si s detma uzijes

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2016 08:51
- Nahlásit

cernej caj
Mas mail
kachna_
Takze budes pokracovat na ty samy skole?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2016 09:01
- Nahlásit

Maya
dik, mas repaj a na fotky mrknu

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2016 09:11
- Nahlásit

Maya
Takze budes pokracovat na ty samy skole?
nemám jinou možnost. Na UJAK mi ty zkoušky neuznají, školu, kam bych mohla přestoupit, jsem nenašla. Takže jediná cesta je udělat rozdílovky a dodělat tuhle školu.

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2016 09:19
- Nahlásit

kachna_
No ale tak dobry ze to alespon jde a nemusis s tim seknout uplne, to by byla skoda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2016 09:29
- Nahlásit

kachna_
tak budem drzet palce o rok dyl a uz to klapne urcite

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2016 11:32
- Nahlásit

Tak jsem vyzkousela tu power banku a vypada to ze celej mobil mi nabije tak 3-4x tak to je super, to mi nabijet po kouskach vydrzi dlouho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2016 11:40
- Nahlásit

Maya
tak supr

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2016 11:47
- Nahlásit

A boli me zub, vypadlo mi kus plomby a zubarka nebere telefon
Asi vi ze se mi tam nechce protoze to budou dohady jestli vytrhnout a nebo ne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2016 11:52
- Nahlásit

Maya
to je ten co te trapil?

ja du dneska na masaz! 3. pokus ve 3 tydnech, i se mi o ni uz zdalo. a taky sem si objednala podprdu z netu (koupila sem si kolem vanoc tak vim co za typ a velikost) a neprisla mi potvrzenka ani mi neodpovidaj na mail tak nevim, ale je to jedinej obchod kde ji maji v ty velikosti

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2016 12:00
- Nahlásit

cernej caj
Ne to je jinej tamten nastesti v poho
Masaz si uzij tak snad uz to vyjde
Ppdprdu bych taky potrebovaka ale byla jsem v krame pred vanoci anic nositelnyho nemeli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2016 12:16
- Nahlásit

Maya
ja byla ve 3 a v jednom sem nasla sedici
taky s tim mam dost problem tak sem si rikala, ze nez obyhat dalsi tunu obchodu tak objednam z netu v jine barve (v tom mym obchode nemeli).

co mam podprdy, tak mam vsechny zapositej obvod a dost me to tlaci a po par dnech vytlaci diru do kuze a pak to boli tak sem si rikala, ze kdyz sem si na pohreb pod halenku koupila novou (sem potrebovala cerny raminka), ze fakt existujou sedici a ze vyhodim postupne vsechny ty zasivany

tak snad te zub nebude aspon trapit dost dlouho.

dneska je u nas krasne, doufam, ze esusovi si uzivaj paradni dovolene

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2016 12:50
- Nahlásit

cernej caj
sedici
ale ta je krásná!!!
add. dovolená
pojedeme na velikonoce sem na třídenní dofču

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2016 12:59
- Nahlásit

kachna_
a drzi!

jee, to vypada krasne na voddech s detma, to si moc uziji a vy snad taky pohadky s nima zazijete detskyma ocima a skorov podhuri sumavy, budu vam zavidet

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2016 14:36
- Nahlásit

kachna užijte si prázdniny - vypadá to pro Vás jako dělané

my teď stihli rychlou lesní zasněženou sluníčkovatou procházku - neb se vracím do školy a Pepa do práce... tak aby zviřoň neprudil. Krásně jsem využila rektorské volno na návštěvu prezidenta... šla jsem do lesa
Night v jednu chvíli poskočil a nadšeně zmizel za obzorem. Upozorňuji, že v místech, kde jsme nikdy nikoho nepotkali - ve stráni plné balvanů... zařvala jsem a brzičko se vynořilo nadšené psisko - říkám si - asi srnčí... a ono nee - on chudák mladý tůrista s krosnou... Prý byl pes vyloženě přátelský (ptala jsem se, jestli ho neotravoval), ale prý šok, když na mé zvolání (neviděl nás, slyšel můj výkřik) se otočil a tryskem k němu letěla ta černá obluda... Bral to s humorem - ještě ho hájil, že je hodný a veselý... Být tam někdo se slabším srdcem...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2016 14:38
- Nahlásit

Xerxová
to ste si paradne uzili ale teda chudak se musel fakt polekat

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2016 14:41
- Nahlásit

Xerxová
rektorské volno na návštěvu prezidenta
u nás bylo něco podobného - ředitelské volno, protože nešel proud

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2016 20:00
- Nahlásit

už jsem doma... studijní plány aktualizovány... večer se dobře pracuje - nikde nikdo - systém nepřetížený, tudíž spolupracující. A tady zase klííídek...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2016 20:20
- Nahlásit

xerxova
tak supr, ze sis dobre vybrala pracovni cas

ja su krasne namasirovana, pani eva fakt umi a vyplati se mi za ni jezdit za brno vlakem. posledni dobou moc nestiham zapinat doma pc ani a vetsinou rovnou odpadnu do postele.

na sobotu mam na vyber mezi 15km s vokiunem a 5km s feri tak uvidim, jak da vedet vero a co pripadny dalsi plany. dneska myz volal na dornovku ale nemela u sebe vetka kalendar tak zitra to zkusi znova. doufam, ze bude vydornovkovana pred dovcou.

fifi
jak se dari pacientovi?

ps: ten krasnej mosaznej svicinek mi diky maye poputuje domu

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2016 20:53 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

kachna_
pojedeme na velikonoce sem
Jee, to je pekny, to se bude deckam tuze libit. Letos plati na velikonoce uz i ten patek volnej, ze?
maya
Jak dopad referat?
cernej caj
krasnej mosaznej svicinek mi diky maye poputuje domu
Jeste kapucku a muzes jit delat permonicka.
Kremyl si to stridave hloda, proste ji to po prevazu stve. Nikde nic odrenyho, nevim, co blbne. A je nerudna, se ji teda nedivim.
na sobotu mam na vyber mezi 15km s vokiunem a 5km s feri
Uvidis, nac se budes citit predevsim ty. A taky podle pocasi, je to jak na houpacce, pakarna.
Ta podprda je krasna!

Troldik je trotlik, velke nebezpecenstvo, mesic zari pres zaluzie. Vyjeknul, az sem se lekla a jeci. Blboun, fakt.

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2016 22:12
- Nahlásit

cernej caj
podprda pěkná, já se ještě neodhodlala objednat z netu bez zkoušení a něco takovýho u nás v krámě nemaj, jako mají i drahý a to už jedna podprda za 2 tácy mi leží v šuplíku, protože jako v kabince dobrý a chodit se v tom moc nedá, tak obvykle koupím nějakou triolu a jsem ráda, že je alespoň jakžtakž
Fifi
Kremylek blbne? snad si to teda nějak nerozhňácá a nebude muset mít límec
referát peklo, jako já a mluvit před lidma, to nedávám ani česky, hned mám cukavku a přiškrcenej hlas, ale sem to nakonec nějak odkoktala a doufám, že to bylo naposledy
ale je vidět jak ty mladý jsou na tohle vycepovaný ze školy, ale je to pravda, že dneska bez znalosti prezentování vejšku neuděláš

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 06:03
- Nahlásit

Maya
jedna podprda za 2 tácy mi leží v šuplíku, protože jako v kabince dobrý a chodit se v tom moc nedá
to je k vzteku, co? Mám to stejný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 06:09
- Nahlásit

fifi
troldik je teda plasan. a pritom to beni jeho prvni mesic...

tak snad to kremylka prestane drazdit a nebude ho to moc stvat, uz aby to b6lo zahojeny

tak asi to vypada na ferinko vylet autobusrm uz at se babizna i povozi

maya
tak ja na ten obchod dostala tip. i v brne se uz rozmahaj obchody s vetsim vyberem a ne jen s beznym pradlem. triolu mam 60g a na to, ze v tyhle velikosti jich par maj, tak strihove mi nesedi krom jednoho special edition typu nic a tu spesl meli v par kusech a uz neni a neplanuji.

je dobre, zes to prezila a snad bude pokoj od podobnych veci

dneska prizemni mrazik, snad esusum nebude uz prset vubec a budou mit hezky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 06:12
- Nahlásit

kachna
teda lity lity i s mayou, ja mam stesti, ze zatim vzdy dobry, pripadne zastehnu obvod/kosicky (ale nesmi byt vyztuzeny) (vlastne v 90% zuzuju doma obvod) ale je to opruz u podprdy za 800

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 07:05
- Nahlásit

vlci hory - dokument z roku 2013 z oblasti, kam se letos snad na par dni dostaneme. I kdyz na dokument jsem narazila az ted, vylet planujem uz delsi dobu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 07:09
- Nahlásit

večer mě vyděsil Night. Vrčel a štěkal na dobrmana za plotem - běžel podle plotu, ale po zadních rozhodně nešel a žádné trysky nekonal. Pak chvíli postál v koutě zahrady a monitoroval psíkův odchod... pak se vydal směrem ke mně a najednou děsně zakvíknul. prostě "bolíííí". Pozoruju ho jak ostříž a nic. Ihned po tom kvilu nebyl nervózní, neměl stažený ocas, nekulhal, nehrbil se... Normálně jsme ještě obešli zahradu, vyčůral se, vyšel schody nahoru do ložnice... spal jak špalek - i na zádech i na obou bocích. Ráno normální - jen trýskal možná méně, než jindy... ale rozhodně se nechová zvláštně.
Tak snad jen špatně šlápnul - byla tma - neviděla jsem ho pořádně (ale kolikrát si v lese blbě šlápne, kolikrát si udělá šrám, sedře nohu... a nikdy nekvílí), nebo si třeba přkousnul pysk...

ale zvuk to byl hodně nešťastný - a uvnitř mám strach... co se vyvrbí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 07:31
- Nahlásit

Xerxová
tak doufam, ze to bylo fakt jen spatne slapnuti, skousnuti dasne nebo neco takovyho a ne nic vaznyho! dobre, ze chrapal a vypada ted dobre, tak at mate klid od nejakych psich neduhu!

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání