| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2016 20:43
- Nahlásit
Maya
ani nemá bundu!!
ani El-bundu!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2016 21:30 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fajka
stihli jsme s jelítkem, menší proťápku
Jelitko vypada jak kamzik, na skale.
Edit - nerikej, ze si lezla podel toho retezu? Bych sjela po zadeli rovnou, zavrati.
Jak bedrichove, potkate se nejak?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2016 21:38
- Nahlásit
Fifi
nerikej, ze si lezla podel toho retezu? Bych sjela po zadeli rovnou, zavrati.
jj lezla, jinak bych se na vyhlídku nedostala ale jako slést dolů byl vážně problééém
Jak bedrichove, potkate se nejak
já doufám že joo, ale zatím sem se ani nijak nedomlouvla páč mám ve čtvrtek dpháčko a k tomu to nový debilní kontrolní hlášení, tak mám hlavu v pejru a s časem jsem totál v řiti...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2016 21:43
- Nahlásit
Fajka
jinak bych se na vyhlídku nedostala
Jsem si pak prohlidla vsechny fotky, brrrrr.
páč mám ve čtvrtek dpháčko a k tomu to nový debilní kontrolní hlášení, tak mám hlavu v pejru a s časem jsem totál v řiti...
Lity lity, hlavo. Kdyztak pozdravuj, snad to nejak stihnes.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2016 21:45
- Nahlásit
Fifi
Jsem si pak prohlidla vsechny fotky, brrrrr.
ale bylo to krásný tam nahoře to zase jo
Lity lity, hlavo. Kdyztak pozdravuj, snad to nejak stihnes.
doufám, chci, musím !
ok vyřídím
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2016 21:55
- Nahlásit
Fifi
lity, hlavo
já už hlava lepčí fronta už se asi odsunula tlak vyrovnal...a co ty? a co Křemýlková hnátička? dobrý?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2016 22:48
- Nahlásit
Fajka
Kremyli hnatek viz minula strana, vypada to dobre. Ale vis jak, nezakriknout. Hlavu v pejru sem tentokrat tvoji myslela, ja nemohla vcera spat, asi jak psala maya, ty vlkodlaci. Dneska uz o drobek lepsi, mozna aj naky krcisko blokly v tom hralo roli. Pocasi pitomy, jak na houpacce, jaro, zima, jaro, leto, zima.
doufám, chci, musím !
Tak je to spravne, tak to ma byt!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2016 06:33
- Nahlásit
včera jaro, dneska zima. Máme všude bílo... Hezké fotky od Fajky...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2016 10:50
- Nahlásit
Maya
pls ty mas jakej ten mp3 prehravac ?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2016 12:51
- Nahlásit
cernej caj
Tak jim tam napis at ti ten svicen sezenou ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2016 12:53
- Nahlásit
Maya
to me nenapadlo tak to zkusim, ja su totalne vypatlana dneska
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2016 13:40
- Nahlásit
cernej caj
ty čajdo... a když chceš mít ten svícen nahoře na skříňce já myslím že není dvakrát rozumný aby byl ten svícen dřevěnej nechtělo by to z bezpečnostních důvodů raději kovovej kovanej bezpečnej prostě nehořlavej ?
když oslovíš nějakýho kováře z Fleru určitě ti udělá vyšší než ja na čajovku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2016 14:03
- Nahlásit
Fajka
Ja si koupila paradni kovovej na aukru a u s patinou paradni a stal me asi 50 kc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2016 14:05
- Nahlásit
Maya
Ja si koupila paradni kovovej na aukru a u s patinou paradni a stal me asi 50 kc
tak se tam zkus juknout jestli tam něco pro čaj nenajdeš, já už nemám čas hledat..hlavně at si nekupuje dřevěnej ...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2016 14:06
- Nahlásit
Ja sem zapomnela na ten debilni referat t angliny ny zejtra, jdyby sem nenakoukla kolegyne s dotazem ......
Jdu neco sesmolit ale teda bude to asi husta improvizace
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2016 14:08
- Nahlásit
Fajka
Ja uz tam koukala vcera ale dreveny maji jeb klasika vysoky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2016 14:53
- Nahlásit
Fajka
ten s ouskem je moc hezkej. ja chci prave takovej typ + ten bodec uvnitr, jako dva bezpecnostni prvky. protoze nekdy ten vosk muze prasknout nebo tak, tak aby to snadno nespadlo na zem
s tim drevenym - ja to myslela, ze sou lakovany a osetreny prave proti tomu, aby to zacalo horet? jinak ty kokovy se mi taky libi, tak zkusim pripadne nekde se optat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2016 18:39
- Nahlásit
a tady je zase mrtvo... já se těším, že si po práci počtu - a kromě svícínků nic... Víme něco o paní domácí?? Jak se jí na horách líbí??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2016 19:02 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Xerxová
Nojo, hlavni grafomanka chybi.
Víme něco o paní domácí?? Jak se jí na horách líbí??
Nevim nic, vy se za nima stavovat nebudete?
Jestli maji pocasi jako tady, tak nic moc na dovolenou. Dneska chcije a chcije, doslova.
Kremyla dneska nejak trapila ta zadni haksna, jestli v kycli? jak se ji to prevazovalo. Zkoumala jsem, jestli nema bandaz moc utazenou, ale vypada to dobre. Tak nevim.
Jo a udelala sem kotel coleslaw salatu, recept mam ze zviretniku. Je vynikajici, to bude prezer. Asi si telo reklo, ze je treba mrkev, cibul a zeli.
cernej caj
akovej typ + ten bodec uvnitr, jako dva bezpecnostni prvky. protoze nekdy ten vosk muze prasknout nebo tak, tak aby to snadno nespadlo na zem
Ja sem palicova dcera, kazdej den hori svicky. Ale netroufam si na stojanek. Mam ruzny ozdobny siroky a vysoky kalisky, kovovy i skleneny, do kterych sednou cajovky nebo ty velky kulaty svicky z ikey. Z otevrenyho plamene bych mela strach, jednak jak rikas, ten vosk odkapavajici (nic moc to pak dloubat z nabytku), druhak staci drcanec nejakej a je to na zemi.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2016 19:28
- Nahlásit
Fifi stavovat se za nimi nebudeme - Rumajzlík se Nighta bál (a nemyslím si, že by se tohle moc s věkem měnilo), o Bubitku se bojím já (přeci jen Night je hromotluckej a ona křehká babuška)...
Navíc zastávám názor, že dovolená je těch dvou (tedy čtyř). S Fajkovýma se znají roky a myslím, že ti jim jako společenské zpestření dovči stačí. Já jen na letní i zimní dovolené Jizerskohorské Petře psala různé varianty výletů - krátké, dlouhé, z Béďova i z jiných míst...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2016 19:57
- Nahlásit
Xerxová
že dovolená je těch dvou (tedy čtyř).
Jasny, tak pokud nejste predem domluveni...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2016 20:13
- Nahlásit
dneska zážitek v krámě s mobilama, jdu kolem, tak si říkám poptám se na origoš kabel, když ty kupovaný mi nenabíjej mobil, tam paní a chlap, oba to nejni možný, pouze ajfouny musej mít origoš kabel jionak všechno jde nabíjet vším, paní vytáhla postupně asi 3 kabely a ani prt, tož jsem byla za exota a co prej to mám za nenormální mobil, to jsme v životě neviděli a tak
tak říkám dejte mi teda power banku, přinejhorším budu k ní nosit ten origoš kabel, donesu to domů a co myslíte? tím pidikabelem od power banky to nabíjí, mě fakt picne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2016 20:21
- Nahlásit
Fifi
tak snad to bude v pohode u kremylka a zadny problemy s prevaz nebudou.
teda salat si uzij moc, budu ti ho zavidet
Xerxová
je fakt, ze pocasi je hnsny i tady, ale snad jestli to maji na 14 dni se to jeste zlepsi
Maya
to sou neznalci, fakt sou i kabely pro konkretni typy, ten kabel ma jinou konstrukci, zatimco u powerbanky vetsinou je ten "lepsi" pac si to kazdej kupuje jasne k nabijeni telefonu
http://aukro.cz/prenosny-mosazny-svicen-c-3-i59997 54229.html by mohl byt to, co hledam.
nebyla bys tak hodna a neprihodila mi? ja nakupovat nemuzu. bych to pak zaplatila a nechala bys to na moji adresu prosim?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2016 20:48 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
by mohl byt to, co hledam.
ten je krasnej. At to klapne.
teda salat si uzij moc
By sis ho mohla udelat sama, netreba zavist. Snad tam neni nic, co bys nemohla.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2016 22:33
- Nahlásit
cernej caj
ale kolik chceš maximálně přihodit?
ta aukce za chvíli končí, adresy tam zadat nejdou, ale můžu napsat prodejci ať to pošle k tobě, tak snad by to poslal
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2016 22:51
- Nahlásit
Zdravím. Ještě žijem. Minulej tejden mě skolil vir chycenej od kolegyně, tak se teprv teď dostávám do normálu. adam prej nedostatkem aktivit děsně trpí, takže všechno při starym Co vy?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2016 22:52
- Nahlásit
cernej caj
tak jsem tam přihodila, maj to nějak předělaný a nejde tam zadat větší částka, tak na tu co tam je a snad mě někdo nepřehodí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2016 22:54
- Nahlásit
birma
tady taky všechno při starým, akorát velkomajitelka s nachcípaným Brtníkem odjela na hory, tak snad se maj dobře
Kremylek už se hojí a tak
už seš fit?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2016 22:55
- Nahlásit
a jéje, už mám na fb nabídku aukra na všechny možný svícny
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2016 23:25
- Nahlásit
birma
Minulej tejden mě skolil vir chycenej od kolegyně,
Jakyho druhu? Radsi sem pis s rouskou a v rukavicich, at neco nechytnem. A dozdraveni teda preju, at ses fit a adamita happy.
|