| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 14:47
- Nahlásit
denyk
o černý na rameni mám cca 15let a nepříjde mi moc vyšislý
Jasny, tak cerna drzi asi lip. Sem zvedava na barvicky treba po roce, to bude zajimavy srovnani.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 14:52
- Nahlásit
Fifi
Jakou operaci? Mamce neco delali?
oči - zákal, jedno už měla hotový, jela z BN sem na to druhý.
Vono tezky to vydejchat vsechno. Tak na vas budu mysleti, drzte se.
no, musím se snažit, jinak nás to sežere. a to nechci, vážim si toho, jak to doma je.
Az se prochrupne a zvojti, tak ji pres igelitku dam este fusku sirokou na ven.
jojo, já myslela právě na tu dobu dál, na teď mě to ani nenapadlo, páč co by kde člověk sehnal. Nevím jak se to bude hojit dlouho? Máma mi tehdy pro Ešínka spíchla takovej návlek - pak jsme ho bohužel ztratili. ale bylo to fajn, že se tím voda nedostala.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 15:02
- Nahlásit
PetraK
oči - zákal
Ahaa, tak to neni nic vaznyho, huf. Nenechejte se pozrati. Vyrazite nakonec do bedricha o vikendu? Doufam, ze jo, at si odfrknete.
Nevím jak se to bude hojit dlouho?
Ja doufam, ze bambule bude jen do stehu, v po to pan dochtour prevaze a to zase do ct vydrzi. Ty vlastne nevidis foto, on navlek neni zadnej treba, jde jen o to, aby ji to venku nenavlhlo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 15:10
- Nahlásit
Fifi
Ahaa, tak to neni nic vaznyho, huf.
ne-e. tohle je relativně v pohodě. Tam hrajou roli jiný věci.
Nenechejte se pozrati. Vyrazite nakonec do bedricha o vikendu? Doufam, ze jo, at si odfrknete.
no rádi bychom,otázka je, jak se Brtnik vykřeše z toho nachlazení či co má.
Ty vlastne nevidis foto, on navlek neni zadnej treba, jde jen o to, aby ji to venku nenavlhlo.
ááha, tak to je dobře, že to není až tak složitý. Tak ať hezky srůstá Křemýlek náš libezný.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 15:22
- Nahlásit
PetraK
Tam hrajou roli jiný věci.
Tak zadny hlavni role, at si laskave hrajou naky vedlejsi!
Brtnikovi rychly uzdraveni, bez hepca.
ať hezky srůstá Křemýlek náš libezný.
Zatim je total tuhos, chrni a chrni. Sice se pan dochtour ptal, jestli ji nema "pribudit" - ale lepsi, at si to v klidu vydejcha, zmetabolizuje. Pinda knuci pres mriz a nutne by ji potreboval oblemcnout.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 15:39
- Nahlásit
Fifi
Tak zadny hlavni role, at si laskave hrajou naky vedlejsi!
no to bych taky byla ráda, ovšem to nezáleží vůbec na mě. Osoby a obsazení viz pan režižér
ale lepsi, at si to v klidu vydejcha
Pinda knuci pres mriz a nutne by ji potreboval oblemcnout.
Bratřík jeden zdravotnickej!! Rumouš taky pečuje o Bubobouli
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 15:41
- Nahlásit
Tak mě dneska zastavila policie. Já to auto (Karneval) ještě nemáám úplně v ruce, takže klasika, stáhla jsem okýnko u kačenky a při natahování se pro doklady spustila stěrače. Vypnout blinkr se mi nepovedlo, zřejmě to při určitý poloze klíčku nejde. Policajt se výborně bavil, já musím říct že teda taky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 15:49
- Nahlásit
kachna_
takže klasika, stáhla jsem okýnko u kačenky a při natahování se pro doklady spustila stěrače. Vypnout blinkr se mi nepovedlo, zřejmě to při určitý poloze klíčku nejde. Policajt se výborně bavil, já musím říct že teda taky.
Jedte?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 15:50
- Nahlásit
kachna_
Tak mě dneska zastavila policie
mooooje noční můra!!
Fifi
Jedte?
vole!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 15:57
- Nahlásit
kachna
PetraK věřím, že se ještě mamka zvedne - vždyť po někom být palice tvrdohlavá a cílevědomá musíš
Fifi držím palce, ať je pacientka brzy ve formě. Zároveň ať se ale díky dobré formě k ráně neproblemstá...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 16:06
- Nahlásit
Xerxová
Zároveň ať se ale díky dobré formě k ráně neproblemstá...
Neboj, bude pod dozorem statneho osetrovatele. A tim nemyslim Troldika.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 16:18
- Nahlásit
Fifi
Jedte?
spíš to "Chudák", páč se ptal, jestli všechny ty děti jsou moje
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 16:25
- Nahlásit
kachna_
spíš to "Chudák", páč se ptal, jestli všechny ty děti jsou moje
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 19:19
- Nahlásit
Toz Kremylek spal a spal a spal, pak se prisel cuchnout se zbytkem muzstva pres zabranu, zavrtulila vrtuli, nandala sem igelitku a sla si sefka obejit barak, i s tim svym drustvem. To bylo sondazi, vitani, cmuchani. A jako vzdy, ta zabehla smecka podpori pacose, jojoo, tu kocku pres plot dame zase vsici, dobehnout, vorvat.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 19:39
- Nahlásit
Fifi
už trajda kolem baráku? tak to je super
he, já dneska přišla k bankomatu a v něm karta a rozjetá vybírací transakce a nikde nikdo, jsem si mohla vybrat z cizího
sem nevěděla co s ní, tak jsem jí nechala na bankomatu a až v metru mě napadlo, že prej snad když se tam něco blbě nacvaká, že jí bankomate sežere nebo co, sem to mohla alespoň zkusit, ale holt jí někdo ukradne a nebo se pro ní dotyčnej vrátí, ale jako teda odejít uprostřed výběru z bankomatu, to musí bejt už teda něco
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 20:03
- Nahlásit
Maya
to je super
Jo, uz se i napucla a ted ji zacina ta bakule obvazana zajimat. Grr.
á dneska přišla k bankomatu a v něm karta a rozjetá vybírací transakce a nikde nikdo
Ja bych teda volala cajty.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 20:17
- Nahlásit
Fifi
zase takovej obětavec nejsem, při tý jejich rychlosti by mi akorát ujely všechny busy domů
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 20:43
- Nahlásit
Maya
by mi akorát ujely všechny busy domů
Njn, to chapu.
Zdravotni bratricek jiz je po kremylovem boku, jemne vedle ni ulehl a aspon hlavu na ni polozil. Az mu tahle cerna teta odejde, bude to mit, hosicek, tezky moc.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 20:56
- Nahlásit
Děti jsou taky dobrý kanystrterapeuti. Jeden takovej malilinkatej kanystr jsem potkala v nemocniční chodbě, při odchodu z pokoje od mámy. Úplně pidimidi dítěto, ale už to chodilo a "vykládalo" I oslovila jsem dítěto, coby zkušenou lékařku a daly jsme se do "hovoru" sranda byla a doma pak ti dva poděsové. Joj to byla vítačka. I Danušku jsme přepadli. Měla návštěvou kamaráda, co se známe. Moc nemusí psy...... a koho to prej zajímá?? Bubinu ani trochu a Rumouše už vůbec ne. Je přece Družimil Dobrotivý . Každopádně potěšilo, že kamarád pravil, že je Rumouš moc hezkej. Od člověka, co psy moc ne, to potěší.
Fifi
To bylo sondazi, vitani, cmuchani. A jako vzdy, ta zabehla smecka podpori pacose, jojoo, tu kocku pres plot dame zase vsici, dobehnout, vorvat.
jééé a to je moc dobrý čtení, moc. A co pánčičce, ulevilo se jí trochu už?
Zdravotni bratricek jiz je po kremylovem boku, jemne vedle ni ulehl a aspon hlavu na ni polozil. Az mu tahle cerna teta odejde, bude to mit, hosicek, tezky moc.
hoodnej něžnej bratřík tak s ním černá teta musí bejt moc dlouho. Ale je mi to jasný, Rumouš i když s Bubi to je jinak, tak to taky nebude jen tak.
Škoda, že lidi nejsou víc jak zvířata. Kdyby se ségra chovala jen z desetiny jako malý pruhatý zdravotní bratr, nebyla by máma tak na lopatě.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 21:21
- Nahlásit
PetraK
oslovila jsem dítěto, coby zkušenou lékařku a daly jsme se do "hovoru" sranda byla
Voni sou to ementalove, vid?
tak s ním černá teta musí bejt moc dlouho
Bude muset, protoze on potrebuje ten kontak tuze a to Bajitko nerado. Ono ho celkove nejak nerado, relativne, jak je hrrr hovado. Bubi vila je carovna, ta tu bude este dlouho.
nebyla by máma tak na lopatě.
K tomuhle ja nejak nemam, co rict, dodat. Jestli segra nejak neumi fungat, podporovat? pritom vse bere do svych rukou...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 21:34
- Nahlásit
Fifi
Voni sou to ementalove, vid?
hele tohle byla vrchní ementálka. Vejška sotva něco málo přes půl metru nejistý krok opilého námořníka ovšem ve vysoké rychlosti a proslov římského řečníka , naprosto boží stvoření
Ono ho celkove nejak nerado, relativne, jak je hrrr hovado.
tak to maj s Bubi dost podobný.
pritom vse bere do svych rukou...
přišla jsem na to. Aby měla čistý svědomí. No, to má divný přestavy o čistým svědomí.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2016 06:02
- Nahlásit
fifi
doufam, ze noc s pacientem probehla dobre, zdravotni bratr maximalne poskytoval moralni podporu ale zasahy sam neprovadel
petrak
tak doufam, ze se mama jeste zpravi. je to urcite narocny, kdyz ji nemuzete pomoct. aspon teda brtnik je lepsi, at muzete frcet na dovolenou?
tady solidne prsi od vcera, zitra mame s vero zdravotni prochazku ale mozna na ni nepudem, pokud busem vod bahna vsude, tak se nehodi tak jit pak na oslavu a feri muze byt bahno pes i u nas a ne ve meste
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2016 07:44 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
proslov římského řečníka
Martin zatím jen štěká. Umí máma, táta, Ája (Mája), ham, ne, haf haf haf haf haf haf, ua ua ua ua ua (to když nás přepadne s nějakou hračkou)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2016 08:09
- Nahlásit
kachna_
doufam, ze nestekal na toho policajta
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2016 08:13
- Nahlásit
Fifi
Tak co pacientka a hlavni osetrovatel? Doufam ze ok
kachna_
No jo voni kluci jsou holt v tom mluveni takovy vopozdenejsi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2016 08:24
- Nahlásit
Maya
voni kluci jsou holt v tom mluveni takovy vopozdenejsi
maličko
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2016 08:58
- Nahlásit
tak pokud nebude stekat do 18 tak dobry
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2016 09:31
- Nahlásit
cernej caj
tak pokud nebude stekat do 18 tak dobry
no a proč by nemohl? dyk některý báby štěkaj celej život!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2016 09:36 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fifi
zdravíme pacientku a přejeme rychlé hojení
A jako vzdy, ta zabehla smecka podpori pacose, jojoo, tu kocku pres plot dame zase vsici, dobehnout, vorvat
vorvat nebo vořvat??!! jakej pěknej dvojsmysl bez toho háčku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2016 09:38
- Nahlásit
Fajka
ale martinek urcite bude pohodar
|