Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2016 13:49
- Nahlásit

fifi
tak co pacient?

petrak
tak co jeli ste?

xerxova
peknej vikend si yzijte a at mate ten snih

my mame zdravornich 5 km za sebou, feri to zmakla s prehledem, timicek mel buldozeriho kamose, slunicko, muz sel s nama

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2016 16:03
- Nahlásit

cernej caj
Pacient je zcela fit, chtela radit s pneu. Jen ma mirnou srajdu, asi ty atb.
my mame zdravornich 5 km za sebou, feri to zmakla s prehledem, timicek mel buldozeriho kamose, slunicko, muz sel s nama
Sikovna Ferinka, ze to utapala. Tyjo, fiha, i muze jste vyvencily. To je u nej co rict.
Xerxová
vítězí každý kdo projede cílem a cílem projede každý, neboť pokud to vůbec nejde, projede cílem v náručí trenéra
To je hezky.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2016 16:41
- Nahlásit

hmmm - dopoledne slůňo a umrzlo - nyní fujavice a ledový déšť se sněhem. Hnusně je...

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2016 16:56
- Nahlásit

Xerxová
Hnusně je...
Tady taky, zase zacla padat voda. Nic proti, jen je opruz davat hnata do igelitu.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2016 17:25
- Nahlásit

nezávidím... bandáž na noze je otrava, i když je ralativně hezky...

takhle krásně bylo ve středu Nevím, jestli se budou obrázky hýbat - je tam dost bláznivejch Najťounů...

dnešní polední procházky je tady:

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2016 17:31
- Nahlásit

Xerxová
jestli se budou obrázky hýbat
Hybaji. On je fakt stenatko prasteny, nektery fotky s hrackou vypadaji, jak kdyby nosil v hube zemekouli. A s hrablem, to si maknete, paninko.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2016 17:56
- Nahlásit

Fifi já odhazuju sníh opravdu ráda - taková pěkná rozcvička. Jasně - když byla ladovská zima - tak toho už taky bylo moc, ale v posledních třech letech žádné pořádné házeníčko nebylo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2016 20:14
- Nahlásit

fifi
tak snad budou brzo pevny hovnoty to mokro je v tomhle dost ne prd.

xerxova
je videt, ze snehu ubyva... a to he pulka unora, klidne i v breznu by mohla byt jeste hromada... ja dneska promazavals fotky a kdyz sme si privezly ferinku, kincem ledna 2010, tak i v brne na zahrade bylo pres 20cm snehu.

jojo, vyslo to dneska vsehovsudy paradne

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2016 22:25
- Nahlásit

leje a leje
Fifi
to je super že je Kremylek hodná pacientka a může být bez límce
cernej caj
my přivezli Dorina skoro v půlce března a mám fotky, jak sedí na hromadě sněhu

Brtníkojc teda odjeli se rekreovat? doufám, že jo

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2016 08:56
- Nahlásit

Přehrávám dětem pohádky stažené z ČT a dostala mě

Škola ve m
lejně.avi

No nečetla jsem napoprvé "mlejně"

Měla jsem úspějšný kulinářský víkend
Pes mi sežral půlku králíka a já jsem vyškvařila na čtvereček pět kotlet

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2016 09:45
- Nahlásit

tak lyžák dneska zrušen - leje a ze včerejšího sněhu se stala hrozná břečka. Že by se špatně lyžocalo a hlavně by ty děti byly hrozně promáchané z pádů i z deště...

S psíkem jsme tedy byli alespoň v lese - za hodinu mi promokla tlustá zimní bunda...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2016 11:31
- Nahlásit

xerxova
tak nebylo ditko zklamane?

dfens-cz.com/jste-pripraveni-na-novy-zakon-o-silni cnim-provozu/
clanek ke kafi o tom novym zakone

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2016 15:09
- Nahlásit

čaj on tenhle starší Trpajzlík je velmi rozumný (na rozdíl od té mrňavé ředitelky zeměkoule) - takže si nechá vše docela dobře vysvětlit... Uznal, že s mokrým zadkem by se mu blbě lyžovalo (že si občas sedne připouští). Tvrzení dědy, že by mu promokla v tom lijavci i plastová přilba - vyvrátil - kupodivu pochopil, že je to vtip - odvolání akce vzal dobře

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2016 15:22
- Nahlásit

Xerxová
tak to je supr, ze z toho nevznikly zadne ujmy a snad teda si ten zaver jeste stihne letos uzit jindy, za lepsich podminek

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2016 19:23
- Nahlásit

Bry vecir. Hlava boli jen me nebo jsou i jiny pripady?
kachna_
Pes mi sežral půlku králíka
Ciraty? Aspon pulku vam nechal...
já jsem vyškvařila na čtvereček pět kotlet
Jejej, kotletovy skvarky, to asi nic moc?
Xerxová
by mu promokla v tom lijavci i plastová přilba

Tak jim usporadaj konecny zavody, az budou lepsi podminky?

Tady taky prsi a prsi. Nastvala me smecka - zase kocka na ne doplatila. Asi chtela chytat ptacky a nevyslo ji to. I kdyz rachtam dverma dostatecne dlouho, abych zivocichy varovala... Ach jo.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2016 19:43 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

Fifi chápu, že tě to trápí, život kočce nevrátíš... ale nedá se nic dělat. Kočka je šelma - lovec. Holt měla smůlu, že narazila na většího predátora... Dogy lovci nejsou - alespoň žádná z našich 4 nebyla - všechny čtyři někdy cizí kočky na zahradě překvapily - a všechny vrtichvostěly - že jako je tady kámoš...

Lyžákovatou poslední lekci ještě nevíme. Nyní jedou organizátoři na dva týdny na lyžařské zájezdy do Alp (koukala jsem na nabídku - velmi drahé, velmi luxusní - ale zase dětská školka v češtině, rodiče můžou lyžovat po svém, nebo se přidat do dětských skupinek podle své výkonnosti... pro malé děti lyžující jen chvilku "hlídačka" v herně na hotelu, večerní sáňkování... prostě pro lyžující rodiny asi fajn... Až se vrátí - tak buď v Jizerkách bude sníh - a pak lekci dodělají, a nebo vrátí kus peněz a nebo to promění na slevy na příští sezónu... Uvidíme. Je fakt, že s prťavci to opravdu umí. Náš není dvakrát šikovný, na lyžích stál s nimi poprvé a včera (popáté na lyžích) už jezdil na vleku a prý dětskou sjezdovku sjede obloučky celou bez pádu... Nevím, neviděla jsem - ale pokud ho pustí na vlek... tak se nějak dolů dostat musel Jednou se na ně byl Pepa podívat, a smál se, že jedna slečna neustále jen dělala čůrací asistenci - neb v rukavicích si prťavci bundu nerozepnou... kombinézáci se vůbec sami nesvléknou... prostě dvacet předškoláků... Ráno jsme dítě odevzdali v 8:20, od devíti do dvanácti lyžovali a v půl jedné byli zase v centru. Pauzu s teplým čajem a možností se ohřát v chatě měli v půlce pobytu na sjezdovce - ani ne půlhoďku. Docela zápřah - ani ne pro děti, jako pro ten dozor

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2016 19:44
- Nahlásit

cernej caj
pěknej článek a to tam ani není všechno, že třeba reflex na batohu na zádech zepředu neviditelný je ok, kdežto blikačka na rukávu je na pokutu například
asi někdo potřeboval dát vydělat výrobci reflexních prvků
a řidičům teda taky nezávidím, to jsem ani všechno nevěděla, že tam je, jen ty techničáky se celkem probíraly
ty cyklostezky na chodníku budou asi někde dost masakr, bude stačit pár cyklistů v zasupitelstvu a bude vymalováno
Xerxová
tak to je škoda, že si nezalyžoval, ale tak hlavně že to vzal v pohodě, se obávám, že u nás už to se sněhem asi moc lepší nebude
brácha odjel dneska do Alp a prej tam kde budou je -10

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2016 20:10
- Nahlásit

Xerxová
že tě to trápí,
Me to primo sere. A je mi z toho vzdycky doslova fyzicky zle. Ale jak rikas, nic nenadelam
jedna slečna neustále jen dělala čůrací asistenci - neb v rukavicích si prťavci bundu nerozepnou... kombinézáci se vůbec sami nesvléknou...
Ty jsou roztomili, kombinezaci.
už jezdil na vleku a prý dětskou sjezdovku sjede obloučky celou bez pádu...
Sikula malej.

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2016 20:20
- Nahlásit

Fifi
vecir. Hlava boli jen me nebo jsou i jiny pripady?

hlásim se taky do party..dneska jsem totálně KO...

Me to primo sere. A je mi z toho vzdycky doslova fyzicky zle. Ale jak rikas, nic nenadelam
fakt nic nenaděláš... tenkrát když se to povedlo Fáje tak jsem byla taky hotovson takže chápu..

Xerxová
Docela zápřah - ani ne pro děti, jako pro ten dozor
ježiš a ta zodpovědnost za ty všecky blešky na lyžích...aby se někomu něco nestalo!

Aduš má zrovna taky lyžák ještě ho má mít dva dny... nějak nechápu že to maj takhle ..my měli od pondělka do pátka..a ne takhle rozmrzkaně do dvou týdnů...

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2016 20:26
- Nahlásit

Fajka
hlásim se taky do party..dneska jsem totálně KO.
Vyborne, nejsem sama, muzem se polity navzajem.
ežiš a ta zodpovědnost za ty všecky blešky na lyžích...aby se někomu něco nestalo!
To teda. Ja coby mala byla na svahu pecena varena, tenkrat jeste bez prilbicek. Divim se, ze se nam nic nestalo. Takova namrzla "Turisticka", uzka a mezi stromama, pripadne sjezd na Plane...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2016 20:27
- Nahlásit

Fajka no - taťka včera ani dneska žádná hitparáda - a taky to svádíme na počasí... Já naštěstí na hlavu (tedy bolesti) netrpím... takže naštěstí s vámi v tomto nejedu.

Co asi Ešuska?? Jestli jsou v tom Béďově - tak myslím že dneska spali a spali a spali - neb lilo a lilo a lilo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2016 20:31
- Nahlásit

Fifi všechno je jinak. Bez přilby ti je pochopitelně na kurz nevezmou. A třeba hůlky zase vůbec s sebou nechtěj - kdo by jim je hlídal... že je vůbec na začátku nepotřebují. Oblouk se učí bez nich...
Já byla vždycky spíš běžkařská - už jako malá jsem měla raději průzkum lesa mimo cesty na běžkách (lesy kolem Lesního koupaliště jsem měli dobře prozkoumaný) , sjezdovky jen na povinných akcích (jedny jarní prázdniny a jeden lyžák)

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2016 20:36
- Nahlásit

Fifi
Vyborne, nejsem sama, muzem se polity navzajem
mamina taky skuhrá že jí je divně :-/
to počasí je fakt jak na houpačce... čím jsem starší tím horší fakt...

tenkrat jeste bez prilbicek. Divim se, ze se nam nic nestalo. Takova namrzla "Turisticka", uzka a mezi stromama, pripadne sjezd na Plane...
si kolikrát říkám že je zázrak že se ta neše generace dožila dospělosti bez všech těch bezpečnostních prvků

Xerxová
taťka včera ani dneska žádná hitparáda - a taky to svádíme na počasí... uuž aby bylo jaro..hned bude všem veselejc !

tak myslím že dneska spali a spali a spali - neb lilo a lilo a lilo

jo dneska bylo a je fakt megahnusně... ani jelito nechtělo ven a to je co říct..

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2016 22:51
- Nahlásit

Fajka
u nás teda dneska tak nelilo, spíš včera, ale dneska strašně fučí, i když teplej vítr, je to hnus taky
a je skoro úplněk, tak vlkodlaky bolí hlava

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2016 07:13
- Nahlásit

Fifi
ale holt udelala si maximum, tezko krome naskoku jeste neco delat... ale chapu, ze ti z toho dobre neni

takze kremylek se hoji asi dobre?

Xerxová
tak ale supr, ze prtavci to tak jde a snad to teda jeste letos klapne urcite ho to bavi, kdyz mu to jde

pokud esusum lilo a lilo, aspon maj jeste oddech pred dovolenkovym zaprahem

Fifi Fajka
doufam, ze dneska je to uz lepsi a hlava ok?

ja teda na sjezdovkach vzivote nestala, ale stoupnout si nekde na kopec tak mam uz smrt v ocich

Maya
zkusim dohledat to video, kde sou reflexni prvky X celovka a tak.

jinak dneska bylo rano svetlo! a krasnej vychod slunce,i kdyz jeste bez slunce a prej ma byt 18 stupnu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2016 07:48
- Nahlásit

jedna moje znama dala povidani z vyletu... tohle musim prdnout sem

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2016 08:06
- Nahlásit

cernej caj
To je super cedule
Celej vikend hnusne a dneska to vypada na jarni den
Taky uz mam rano trochu videt a odpolko uz nekdy jdu za svetla

zbrnd
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2016 08:15
- Nahlásit

cernej caj
to je tak na kriminal... navod k sebevrazde ..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2016 08:28
- Nahlásit

Maya
v kanclu uz 25 stupnu a to neni ani 9hodin

zbrnd
tak zas asi co clovek co leze ke psum do cizi zahrady muze cekat ? obecne asi by mel vedet, ze se tam s pejskama asi mazlit nebude

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2016 08:58
- Nahlásit

cernej caj
Jen si zvykej az zas budou tropy tak jako kdyz to najdes
Ty cedule takovyhle jsou u nas v pripade pruseru pritezujici okolnost, ale vtipny to je, to jo
No my se spicema se bat nemusime

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání