Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 08:20
- Nahlásit

kachna_
No jo, v podstate jsem snad nikdy nemela podprdu se kterou bych byla stopro spokojena, na kazdy je neco blbe a je jedno jestli stoji par stovek a nebo tisice
Xerxová
Teda tak snad bude Najtik v poradku, nemohl na neco slapnout treba?

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 08:42
- Nahlásit

Rumštáááájn
Tak jsem si přečetla slavnou analýzu dotazníku, který dávali unás v MŠ (http://ms-straznice.webnode.cz/news/dotaznikove-s etreni-v-ms/ ale je to nuda). To mohli napsat hned, že chtějí jen pochvalu, jak jsou úžasné. Navíc dotaz z prázdninovým provozem byl tak pěkně napsán (máte zájem o prázdninový provoz? Ale zdůrazňujeme, že děti rodičů na rodičovské nebereme, tak jak se na tohle dá odpovědět, když jsem na rodičovské?). Je to smutný, ale vlastně, co se divím, takovéhle je to u nás v obci se vším.
Sakra, potřebuju najít rozumný důvod, pro který bych se neměla pustit do zakládání obč. sdružení a kandidatury do zastupitelstva

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 08:44
- Nahlásit

A na závěr
V celkovém shrnutí hodnocení vyšla MŠ velmi dobře a jistě najdeme společnou řeč pro další spolupráci. Ještě jednou děkujeme.
aneb ČEST PRÁCI, SOUDRUŽKY!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 08:49
- Nahlásit

kachna_
dam ti rozumnej duvod - je to k prdu, veme to hromadu casu a je to k prdu. Kamarad takhle dela v jeho brnenksy casti... no ale na vesnici by mozna neco zmenit slo snaz nez v nekolika tisicovy casti...

HOWGH!

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 09:07
- Nahlásit

cernej caj
fakt? já bych myslela, že obecně na místní úrovni se něco vyřešit dá? Chápu, že pokud budu sama, moc toho nedosáhnu, že nás tam musí být aspoň třetina (tedy tři), ale tohle mě deptá.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 09:19
- Nahlásit

kachna_
no angazuje se tam uz to bude tak 3-4 roky, mozna i dyl. maji prave nezavisle sdruzeni, vydavaj casopis, ale podari se obcas neco a to spis maleho. co sem se divala, ta cast ma asi 11 000 obyvatel, mozna u vas by to bylo lepsi, kdyz to mate asi mnohem mensi a predpokladam, ze pulka rodicu bude mit podobny problem jako ty?

myslim, ze jeho to taky depta, ale vetsinou z toho co nam vypravi to je jak s tim pribehem chlapika co valil sutr do kopce... (jak se jmenoval?)

nicmene tim te nechci odradit, de spis o to, ze kdyby to nahodou neklaplo, tak abys nehledala chybu v tom, ze si to spatne namyslela...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 09:31
- Nahlásit

video choc s baterkou ve smeru/proti smeru a s reflexni paskou
jak sem chtela dat.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 10:06
- Nahlásit

kachna_
Asi zvazit dukladne jestli jsi schopna zajistit si v zastupitelstvu vetsinu a neco tak prosadit jinak to vidim taky jen na ztratu casu a nervu
cernej caj
Zajimavy video ale vcelku je to jedno kdyz svetlo nesmis mit tady a ten argument ze proto ze by zakon pul roku nepockal je fakt vyzivnej humus

radanova
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 10:14
- Nahlásit

cernej caj
klasický odtržení od reality a vodění za ruku lidí co se sami o sebe nestarají. Taky chodím v černé, neosvětleným úsekům se vyhýbám, nebo sleduju provoz a uhýbám mimo silnici. Se psy i sama. Na příští bundě už nějaký reflexy budou při koupi.
Skvěle jsem se bavila u diskuze pod článkem.

radanova
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 10:17
- Nahlásit

Xerxová
taky doufám, že Najt nic nemá, se jen třeba víc lekl při šlápnutí na ostrej kámen. Taky se mi to už u psů stalo, vyjeknutí jakoby bez příčiny i následků. Včetně to ho chvilkového opatrného chování.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 10:31
- Nahlásit

Maya
tak clanek sem necetla, myslela sem spis jen obecne jakoze video na ten reflexni pasek

radanova
jak sem davala ten clanek na dfens... potrebuji nejaky novy obeti co budou platit do statni pokladny asi predevsim...

jinak obcas co mam psi veci z fleru od lidi, co siji i na deti SS veci, tak tam reflexni packy mam uz od koupi a nejaky sem si koupila pro nazehleni na nejaky psi obleceni (hodne chodim za tmy do poli, bydlim na kraji vesnice, a fakt nepotrebuju od nejakyho blbe dostat flastr 2 tacy jen proto, ze du 3 metry na konci vesnice od posledni lampy), i kdyz vetsinou se snazim neco mit (blbci jezdici zakazem vjezdu a nekdy pres stromy nejde uhnout)

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 11:21
- Nahlásit

cernej caj
Spousta lidi ma nejakej reflex na batohu obvykle napisy vidavam a ze to zepredu neni videt nikdo resit nebude

Balicek dnes poslan

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 11:34
- Nahlásit

Maya
to je vec cislo dve - dostanes flast kdyz to budes mit na spatne strane (treba zezadu batohu) nebo ne protoze mas reflexni prvek, i kdyz nelze videt?

podle me stejne castecne blbost, protoze to je proste takova *patlanina* i kdyz pro ridice urcite to prinos mit bude. taky jak se vyrojili davy lidi a kazdej ma na tasce a baglu pasky, takze urcite to trochu k necemu dobry bude

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 11:51
- Nahlásit

cernej caj
Zadna spatna strana neni protoze v tom zakone neno kde je mas mit nebo ze by meli bejt viditelny zepredu, proste je jen mas mit nekde
Ja teda zadny davy navic nepozuruju ale pravds v Praze he to jaksi bezpredmetny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 11:53
- Nahlásit

Maya
no jasne, proto to rikam - vlastne fakt, ze neco mas stejne neznamena, ze ses viditelnejsi, ze ten zakon stejne neni asi uplne domyslenej

ja si toho vsimla uz pred par dny, ze fakt hromady lidi stojicich na zastavkach maji na taskach a kabelkach ty pasky

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 13:03
- Nahlásit

cernej caj
No ja si koupila pripinaci kytku a visaci kocku ale ta kytka je blba zepredu na tasce, chyta se za ni rukav, tak ji asi sundam a spokojim se s povkavajici kockou
Ted koukam na pocasi a zmenili to na stejnej hnus jako minulej tejdem
Zejtra mam dovolenou a chtela jsrm uklizet a tak, tak to asi presunu na sobotu kdyz zejtra ma bejt posledni den slunicko
A taky budu nadale zapasit s tou kamerou mi cinan poslal jinej navod a dost slozitej pro me teda D

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 13:12
- Nahlásit

Maya
tak si aspon uzijes venku krasnyho pocasi a prace pocka

tak snad ji rozchodis

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 13:27
- Nahlásit

Radanova Radko, dík za klidnění - on se naštěstí ani pak opatrně právě nechoval. Jen to dechzastavující zakvílení. Teď jsem přišla domů (závěrečná zpráva o činnosti se dá psát doma) a pes mě přivítal standardně - výskoky vysoko nad hlavu - bezdotykově - levituje vysoko nad zemí. Snad opravdu bude dobře.

ale stejně se maličko stále bojím.... Podrbej Argouše i zbytek smečky

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 13:35
- Nahlásit

radanova
se jen třeba víc lekl při šlápnutí na ostrej kámen.
můj lehce hysterickej špic je v tomhle směru umělec, tuhle vykvíkla protože se lekla, když šlápla na pískací hračku
Xerxová
no jo, s dogou je asi člověk permanentně paranoidní, co?
Mayacernej cajradanova
vodění za ruku lidí co se sami o sebe nestarají
chápu vaše argumenty, ale coby řidič jsem za ten zákon prostě ráda. A taky se těším na kokořínské maskáčové trampy se zářivýma odrazkama

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 13:37
- Nahlásit

Jinak špic vede. Už týden hledáme, kudy zdrhá

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 13:50
- Nahlásit

kachna jednou Xerxes za mlada takhle zařval a "bloknul" záda. Když jsme po třech dnech dorazili na Jagy do Brna, tak nám sdělili, že pes už je skoro dobrý (to jsem věděli - opravdu špatný byl jen jeden den- to i překluboval tlapky) a že to vypadá na woblera (průšvih neléčitelný, u dog častý) a že při příštím "záchvatu" udělají kontrastní RTG... Zrušili jsme elegantní obojky a přešli na nehezké na zakázku šité kšandy... Bála jsem se o něho ze začátku mocmoc... Postupně jsem se uklidnila... Nikdy víckrát se to nezopakovalo. Až do smrti žádné pohybové problémy neměl. Ale ten žalný kvil jsem od té doby slyšela až včera. I proto spíš hledám problém v pohybu, než banalitu prokouslého pysku či cvaklého jazyka...
On je hodně uječený, je temperamentní, ukníkaný... ale tohle bylo jiný... Ale je fakt, že od té doby, co jsem přišla se ještě nezastavil a lítá tady s míčem...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 13:56
- Nahlásit

Kachna dávno předávno za Aronou chodil "Oranžový expres" - vořech všech vořechů - jednobarevný, zářivě rezavý. Uměl se protáhnout neuvěřitelně malou škvírkou. Uměl šplhat po pletivu jako veverka - zcela bravůrně zvládal i vysoké ploty, nevadilo mu ani, když se s ním pletivo prolamovalo a houpalo ze strany na stranu. Uměl lézt po žulovém sloupku zády opřený o starý jeřáb (strom). Uměl pacičkama i tlamou rozmotávat spodní drát v pletivu... Prostě prošel úplně všude...
Případně se schoval ve velké boudě s předsíní a počkal, až sousedi dovedou hárající berňačku z procházky a zavřou za ní dveře kotce... Ráno se divili...

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 14:02
- Nahlásit

kachna_
Nezbude nez poridit kameru na obojek?

Jako ridici je ti ten zajon k nicemu protoze dovoluje mit ty odrazky tam, kde je ridic ani nezahlidne, kdo si je dobrovolbe da na viditelny misto, dela to sam od sebe a tak k tomu zadny zakon nepotrebuje
Muj nazor je ze ted se lidi ovesi paskama at uz pro ridice viditelne nebo ne., do roka a do dne se ty pasky znici a osoupou a novx uz nikdo neporidi bo to nebude v tv zpravsch a v tichosti se na tenhle zakonnej paskvil zapomene
Jedine snad ze by se poslanci probrali a udelali novelu, ale to se mi moc nezda

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 14:03
- Nahlásit

Xerxová
Tak Najt bude urcite dobrej kdyz takhle radi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 14:09
- Nahlásit

kachna_
ale dyt ja to vubec tak nebojkotuju jako maya tak me s ni nehaz do jednoho pytle jen rikam, ze je to nedomysleny, ze kdyz ho mas, tak je to OK a nikoho nezajima zda viditelne

ti trampove budou bozi

Xerxová
tak to jen spis znaci, ze by to fakt melo byt OK tak ho jeste par dni pozoruj ale asi kdyby ho to bolelo, tak o poznas

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 14:43
- Nahlásit

cernej caj
No fuj ja taky nebojkotuju
Bych byla i pro kdyby to bylo smysluplne udelany
Jen rikam ze zakon kterej dovoluje pokutovat chodce bez pruhu a ne i toho s pruhem na zadech kdyz pro ridice jsou neviditelni oba stejne, jr zakon jen buzeracni a nic neresici a tudiz zbytecny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 14:48
- Nahlásit

Maya

jasny, no. urcite tam ta jedna svetla vec je (pro ridice lepsi) ale hromada tech naprd k tomu no...

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 15:04
- Nahlásit

cernej caj
Me to naopak prijde pro ridice horsi protoze si budou muset davat bacha stejne jako driv kvuli tem s pruhem na zadech a kdyz takovyho srazej tak budou za vetsiho hajzla bo chodec prece mel ten reflexni prvek a to ze nebyl videt nikoho zajimat nebude a nejaky ty kamikadze kteri s pruhem na batohu ztratej pud sebezachovy a ziskaj pocit nesmrtelnosti bude dost jak bylo vidno v kauze prednost chodcu na prechodu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 15:24
- Nahlásit

Maya
nevim o jaky kauze mluvis

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2016 15:34
- Nahlásit

cernej caj
Kauzu zavedeni prednosti chodcu na prechodech cimz se zvedl pocet zabitejch protoze spousta lidi se zacala vrhat na prechody rovnou a bez rozhlizeni
tesne pred autama protoze proc ne kdyz maj tu prednost
Ani nevim jestli pak se ten pocet srazenejch vratil alespon na pivodni uroven, snad jo

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání