| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2016 19:27
- Nahlásit
Xerxová
chudacek a ty z nej mas jeste srandu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2016 20:00
- Nahlásit
tak jsem sfoukla svátek bráchy i synovce objednáním lístků na Shaolin show, ale byl to porod teda objednat to, jsem v tomhle neznalec :
já teda telefon využívám fakt hodně a ten můj už mi nestačí, tak plánuju pořídit něco pořádného, akorát mám vybraný dva a oba maj nějaký mínusy, bych potřebovala tak hybrid, tak teď se budu dloooho rozmejšlet, co oželím
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2016 20:02
- Nahlásit
Xerxová
on chudák neví na co má zuby? bych mu půjčila Kima, on by mu to předvedl jak dostat pišklůtek v 5 vteřinách
PetraK
takže fakt žádná dovolená? jste se kurýrovali?
a jakej máš telefon?
teď na každým vyzvídám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 05:59
- Nahlásit
maya
a co mas vybrano a co maj ten kterej za minusy?
mame diru v okapu a ja nevim. co s tim. vymenovat okap asi nezvladnu ani
ty mrtvoly se z postele rsno ani nehnou, asje venku ziminka
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 06:49
- Nahlásit
tady bezsněžno a mínus tři. Alespoň bude mít psisko čistá tlapátka. A slůňo se už chystá vykouknout do červánků (spíš žluťánků)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 07:58
- Nahlásit
Xerxová
cisty tlapatka zavidim, ja prevlikla nekdy pred tydnem postel a uz zas je pulka od bahna, ze muz neni proste schopen ty psy do postele pustit cisty
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 08:15
- Nahlásit
Tady krasne slunecno dneska doufam ze to vydrzi i na vikend
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 08:21
- Nahlásit
Maya
u nas zatazeno, v kanclu hic jak nekde v karibiku. doufam ale, ze na nedelni prochazku s vokounem bude dobre
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 08:29
- Nahlásit
cernej caj
Okap by mel jit asi nejak zaletovat nebo svarit si myslim
No tlf mam vybrany lenovo vibe p1 a samsung galaxy s6
Lenovo ma extra silnou baterku coz je fakt pro me velky + ale blbej fotak i kdyz pravda lepsi nez mam ted, slabsi procesor, ctecku otisku jen na dva prsty coz je trochu neprakticky, nema bezdrat nabijeni a vubec takovy drobnosti
Samsung je celkove vymazlenej a ma fakt vsechno super, ale jako kazdej samsung ma k nicemu baterku, takze to je fakt nabijet jednou nebo dvakrat denne, zase to ma teda rychlonabijeni i bezdrat nabijeni, ale i tak je to vopruz a samo velky - je taky cena ktera uz je pres caru toho co jsem puvodne myslela ze do toho vrazim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 08:30
- Nahlásit
cernej caj
No tak to budete mit to nase dnesni slunecno asi zejtra tady fakt azuro
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 09:00
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Tak majne líbe Kindr. BuboRumíčci jsou Ajnštajni. Přineslo jim včera Koláče nový hlavolam - víko od odpaďáku, ne takový to proklápěcí, ale vytahovací
a těšilo se KOláče, jak budou BuboRumíčci dumat a dumat. No.... tak jo. Kulový. Stačilo každému dát 2x pištkůta do otevřenýho víka a potřetí víko zaklapnout a.......... oba jedním tahem víko vysunuli a byli u piškůta . A bylo po hlavolámání asi jim pořídím sejf na číselnou kombinaci. To by je mohlo na chvíli zabavit.
Naopak Bubi zabavila Koláče. Protože najednou Koláče kouká a po kuchyni krev . V Koláčeti škublo, první co mě napadlo bylä pyometra (vzpomněla jsem si na Fajfku, byla jsem tehdy u toho, pamatuju si to dobře). Následně jsem zjistila, že jí praskla jedna z těch jejích boulí (stejně jako ta na krku - nejdřív se to zvětšovalo, teď se to vypouští), když se Koláče uklidnilo, že nepyometříme, rozdalo pejskům žřádlo. A protože Bubrdle je kopyto a neumí jíst, nahltala do sebe celou misku, aby vzápětí chodila bytem, vlnilo se jí břicho!!!!! a "dusila" se (páč kus toho žrádla vdechla, koza pitomá!). Poté se zeblila jak prase, aby to o chvíli později celý spořádaně sežrala. JEDNOU JÍ UBIJU! a nebo mě radši někam internujte do klidnýho pokoje bez dveří a s polstrováním
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 09:03
- Nahlásit
Maya
a jakej máš telefon?
Lenovo a2010 - myslim.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 09:09
- Nahlásit
Maya
mam s5 a ta ma setrici mod, kterej si muzes nastavit taky a podle me to da aspon celej den, kolega ji ma, zeptam se ho.
jinak pravda, cena je dost vysoka na telefon... je otazka, jestli slabsi procesor realne poznas a ctecka prstu jen na dva vadi cemu?
PetraK
holt vidis, ze to nejsou blbci
teda ta krev musela vydesit hodne, nastesti teda "jen" ta boule, bude doufam v poradku teda ta ti dala vcera zabrat, tak snad dneska uz bude pohodicka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 09:18
- Nahlásit
cernej caj
holt vidis, ze to nejsou blbci
to ne, to nejsou. Ale že to odhalej hned z první, mě nanapadlo. Čekala jsem, že budou muset hledat řešení. Nejdřív jsem to víko musela sehnat, pak jsem si ho musela sletovat, protože bylo rozbitý a oni mají vyřešeno ve vteřině, zatímco já s tím strávila půl dne
vydesit hodne, nastesti teda "jen" ta boule, bude doufam v poradku
vyděsilo mě to hodně, nebylo to pár kapek jako když si třeba zatrhne dráp nebo nějaká banalita, otevřela si to asi o hranu zdi, jak tam blbli se Štajnem. Brr. No tak jsem to zadesinfikovala, trochu vymačkala a dneska to probádám, jestli je tam otvor, aby se tam ta betadina dala dostat.
V pohodičku taky doufám, je krásně slunečno, bylo umrzlo jako u Xerxových (takže ráno čistá procházka), mohlo by to vydržet do odpoledne, než vyrazíme do polí.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 09:22
- Nahlásit
PetraK
holt jim to budes muset ztizit
tak at to vydrzi a mas v polich krasne
ps: je mozny, ze sem vcera v polich videla hejno capu? velky bily ptaci s docela dlouhejma krkama ale moc dobre sem nevidela, byly docela daleko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 09:57
- Nahlásit
PetraK
Fuj to bych se taky vydesila tak jeste ze to neni ta pyometra
Ajnstajni jsou dobry
Ale tak neprislo viko nazmar, zabavila ses ty
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 10:00
- Nahlásit
cernej caj
polich videla hejno capu? v
nebyly to spíš volavky? I když co člověk ví, možná už tu jsou?
holt jim to budes muset ztizit
no jo, ale jak? Spešl RUmouš je hroznej myslitel. On kouká, co a jak dělám a pak to prostě zopákne. Bubi jde na většinu věcí silově - když jsem jim třeba každýmu dala měkkou hrací kostičku, kde jsem uvnitř zašpuntovala korkem pamlsky, tak zatímco Rumouš to studoval, kutálel, zjišťoval. Bubi brutálně kostičku zakousla, špunt vystřelila a měla vyřešeno tak. jsem čekala, že tak nějak půjde i na tohle, ale překvapila, okamžitě čumáčkem nazdvihla víko, otevřela a byla tam.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 10:05
- Nahlásit
Maya
Fuj to bych se taky vydesila tak jeste ze to neni ta pyometra
no já jsem teď tak rozhrkaná, že za vším vidím všechno, takže jsem na to fakt úspěšně skočila, ale podařilo se mi sebe samotnou dost rychle uklidnit, brrrrr ta krev měla stejnou barvu, jako tehdy u Fajfky, takže to bylo první co mě napadlo.
Ad ten telefon - já mám navíc ještě dvousimkovej, moc ho ještě nemám v ruce /a nikdy mít nebudu / takže nevím, zdaliž Ti můžu podat nějaký relevantní informace, to je pro mě neznámá technologie. Ale!! už jsem se naučila rozlišovat odkud chci volat, odkud poslat sms, mám zprovozněnou svítilnu!!!! Zkoušim se seznámt s fo'ťákem - nejde mi včas fotit pohybový fotky. krzevá to, že to je dotykový, ne na čudlík . Ad baterka - pro mě dost nezvyk, jak krátce to vydrží a to nejsem furt na netu a teď ani nepouštím muziku, takže to podle mě vydrží tak jeden den????
zabavila ses ty
to jo , a taky kolega, kterej se bavil tím, jak jsem tu letovala ten zlomenej rám. ASi jim to zaletuju celý, ať si to vyřežou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 10:09
- Nahlásit
cernej caj
No ono to ma i nejakej ultra setrici mod kdy funguje jen volani a sms ale proste kdyz s tim tlf dost delas a net tudiz zapnuta wifina tak to je fakt na nabijeni 2x denne to mas za 4 hodky vybity kdezto to lenovo podle ohlasu vydrzi v pohode makat dva dny a bez wifiny i tejden
Slabsi procesor poznas v ty odezve jsem mela moznost si osahat posledni ajfoun a to reaguje snad v setine vteriny
Ctecka na dva prsty je blba v tom ze tam muzes zadat jen jednu ruku, palec na odmykani v ruce a ukazovak na tlf na stole samo mnohem pohodlnejsi je mit tam obe ruce
Kolegy se zeptej jak je spokojen
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 10:18
- Nahlásit
PetraK
Muzika z prehravace moc baterku nezere, spotify to je jina
S samo krome wifiny nejvic displej ale ja uz na to blbe vidim takze nejaky velky ztazeni jasu pro me neprichazi v uvahu
No je to dilema
A uvidis ale jak se nakonec s chytrym tlf skamaradis
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 10:20
- Nahlásit
Maya
spotify
TO JE CO? pomoooc
skamaradis
NIKDÁ!!
Páč např:SMS kolegyňce, která se mi tlemí, jak jjsem z toho zoufalá:
" Čus Kristýno, to čumíš, co? že Ti píšu! A sama, bez pomoci!!"
"No to čumim! TŘIKRÁT čumim, páč mi píšeš třikrát!!"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 10:23
- Nahlásit
PetraK
Čus Kristýno, to čumíš, co? že Ti píšu! A sama, bez pomoci!!"
"No to čumim! TŘIKRÁT čumim, páč mi píšeš třikrát!!"
ještěže číf už pochopil, že kdyby mě obstaral tento čertův nástroj, tak už se mě nikdo nikdy nedovolá a ani já nikomu , tak mě tohodle ušetřil...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 11:09
- Nahlásit
PetraK
ahaa, takže minulej týden jsi mi nevolala ty, ale telefon sám??
to vysvětluje, proč když jsem volala zpět, už to nebral - asi jsem ho naštvala
a zdravim a zas jdu, páč ničeho nic nestíhám
tak nezlobte dědečka!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 11:19
- Nahlásit
Fajka
staral tento čertův nástroj, tak už se mě nikdo nikdy nedovolá a ani já nikomu ,
no, to mě s tím taky dost smiřuje , jednoho dne to hodim do stoupy a odříznu se definitivně .
Hele a můžu se připomenout s tím, že mi do emila pošleš časem ty data co mám fůůč?
Vůbec si neumíš představit, jak namáhavý je na tý krasně něco napsat!! MInulej pátek mi tu kolegové uspořádali super oslavu k narozkám. tak jsem si vymyslela, že jim všem udělám v pondělí obří snídani. A sepsala jsem oficiální úřední SMS s tím, že podle směrnice úřadu č. 9235621/953715 mají pracovníci našich oddělení pro pondělní ráno zákaz jakýhokoliv požití potraviny v domácím prostředí a že snídaně je POvinně podávána formou bufetu v mojí kanceláři. platí pro všechny vč. náměstkůch . Hrozný to sepsat, trvalo to asi tejden, další tejden trvalo vybrat všechny ty lidi, a pak jim to rozeslat. Tentokrát už jen dvakrát ovšem ze soukromýho tlf. ach jo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 11:21
- Nahlásit
Janiii
ahaa, takže minulej týden jsi mi nevolala ty, ale telefon sám??
a to je klidně člověče i možný
třeba včera zničehož nic začal hrát - nikdo nevolal, ale začla hrát R+ písnička, kterou jsem se dva dny před tím snažila zadat jako vyzváněcí a nepovedlo se mi to a pak si to začlo jen tak hrát .
JÁ TO ZAHODIM!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 11:30
- Nahlásit
Maya
Já mám lenovo P70 (myslím) a ta baterka je prostě boží. Focení v místnostech žádná sláva, ale Michal se stejným founem, jen o půl roku mladším, to má lepší.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 11:54
- Nahlásit
Maya
me ten muj telefon s tim trochu setricim rezimem kdy jen omezi vykon ale necha ti vse dokaze treba trasovat 30km, byt 2hodky na internetu, nekolikrat denne kontrolovat mapu s gps uplne vpohode a mam porad 60% baterky. az uvidim kolegu, tak se ho zeptam. ten ultra setrici mod o kterym mluvis ty da telefonu vydrz 14 dni, ale zas to behem par vterin prepnes
PetraK
bud v klidu, i kdyz ten cudlik zmacknes vcas, telefon ti zvire v pohybu rozumne nikdy nevyfoti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 11:59
- Nahlásit
kachna_
No jak tak koukam ten muj vybranej ma baterku jeste vetsi ale fotak stejnej skoda no ze tam nedali lepsi
PetraK
Ale prosim te alespon procvicujes mozkovy bunky a nebude Rumicek chytrejsi
Spptify je online music poslech se super vychytavkama hlavne pro toho kdo nerad posloucha svych par stazenych pisni furt dokola i kdyz samo to tam jde taky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 12:09
- Nahlásit
Maya
Spptify je online music poslech
áá ha, takže na spotify kašlu, to je dobře, to nepotřebuju aspoň něco nemusím zkoumat. Mám svý hošíčky a s těma si vystačím. Zaplať nadbůh. a díky za osvětlení.
Já tam nechci moc věcí. zatím tam mám jen slovník - germánsko českej, pak tam budu chtít nějaký trasování, když chodíme venku, tak ať víme. Plus noční oblohu a šachy a mahjong. Das is alles. Víc nepotřebuju. Myslim teda.
nebude Rumicek chytrejsi
hele to už dávno bohužel je Bože jak já bych potřebovala víc času, je hrozně chytrej.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 12:09
- Nahlásit
PetraK
vidíš, a eště jsem zapomněla na narozky, tož dodatečně vše nej, pani
|