Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 14:34
- Nahlásit

kachna_
a co lucka, te se tam libi jak?

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 15:13
- Nahlásit

cernej caj
a co lucka, te se tam libi jak?
tak ony chuděry (děti obecně) nemají s čím porovnávat, navíc Lucka má dost šťastnou povahu.
Ale mě to sere neskutečně.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 15:19
- Nahlásit

Kachna tuhle mě překvapila moje kolegyně. Má děti šikovné, pilné, bezproblémové. A ta mi sdělila, že nejlépe se ve škole mají děti matek lvic - že čím častěji matka dělá ve škole dusno, tím víc se vedení i učitelé bojí a děti se kupodivu mají jako v bavlnce. Že tomu z počátku nevěřila, ale ať se jedná o jakoukoli třídu (i zkušenosti jejích kamarádek z jiných škol) tak to platí.

Já bych to neudělala - ale ona by ti řekla - seber ten email, běž za ředitelkou a omlať jí ho o stůl... A že takto tedy ne - tak že si spolupráci nepředstavuješ... A ať to řeší ředitelka...

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 15:34
- Nahlásit

Xerxová
A ať to řeší ředitelka...
ředitelka je kamarádka učitelky a stojí za nima i zřizovatel (starostka).
Ano, je to velká motivace založit to sdružení a kandidovat do zastupitelstva.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 16:12
- Nahlásit

kachna znám dost lidí, kteří kandidovali (třeba i švagrová, jinde její nejlepší kamarádka, několik zvířetnic...) a úspěšně... je s tím spousta práce a hodně věcí v malých obcích měnit jde. Hodně taky nee. Jde o to, jakou partu kolem sebe dokážeš postavit - protože sama hlavou zeď neprorazíš. Ale pokud se chce, tak to jde.

Tím spíš, že jsou kamarádky můžeš po ředitelce chtít vyjádření ke stížnosti. Prostě chtít vyjádření k tomu jasně napsanému textu...

birma
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 21:02
- Nahlásit

Zdravíme, žijeme v sobotu Posázavskej dogtrk, včera procházka se dvěma kamarádkama, vzornou blabradorkou a magorskym čévéčkem. Příští sobotu se bude Adam kultůrnit - půjdem na komentovanou procházku do prvorepublikový nouzový kolonie. Já se moc těšim, on to ještě neví
Vy jste všichni zdraví a hodní?
Fajce gratuluju k úspěšný kontrole

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 21:21
- Nahlásit

tady začalo před chvilkou sněžit - už máme asi centimetr sněhu... Čtu si o kalamitě, sem to má teprve dorazit... Jdu to naposled oběhnout s Nightem - a pak se odebereme do duchen...

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 22:00
- Nahlásit

Xerxová
u nás už sněží od tý doby, co jsem jela domů z práce, pěkná vánice, ale je z toho břečka, jestli to do rána přimrzne, to bude veselo

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2016 22:00
- Nahlásit

birma
si teda užíváte a i kultůru, tak ať se vám to líbí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2016 06:15
- Nahlásit

birma
to zni paradne, tak si to moc uzij! to bude urcite moc zqjimavy

u nas teda v kuse prsi od vcerejska

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2016 06:19
- Nahlásit

tady je umrzlo - ale sněhu troška. Předpověď nevyšla - házet není co. Rozcvička s hrablem se nekoná

birma
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2016 07:23
- Nahlásit

Tady sníh je, ale je to spíš maskovaná bílá břečka, jak je to mokrý...

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2016 08:06
- Nahlásit

máme asi 7 cm mokrosněhu. Doufám, že to vydrží do odpoledne a půjdem stavět huhuláka.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2016 08:09
- Nahlásit

Kachna tady by huhulák nešel... málo sněhu a není mokrý. Stále ještě jsou dva pod nulou.

Mizím do lesa - dneska jdu až na desátou (mám tam toho hodně odpoledne) a tak z toho psík bude mít procházku navíc...

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2016 08:09
- Nahlásit

Xerxová
ted koukám na ty fotky s těma schodama. Je zajímavý že Najtík se svou vyrovnanou povahou je z nich vyplesklej a na druhou stranu jelito hysterické labilní zrovna tohle zase miluje a nevynechá jedinou příležitost vylést nahoru na vyhlídku. A když mu to znemožním je děsně nakrknutej...

ale přesně na takovýdle schody, lávky, mostíky, vyhlídky mě přímo rve nahoru jak blbej...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2016 08:16
- Nahlásit

Fajka
jelitko je supr. ferina nahoru jo, dolu ne

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2016 08:21
- Nahlásit

cernej caj
ferina nahoru jo, dolu ne

jo tak to ještě dodám že on nadšeně nahoru i dolu ..prostě na zabití

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2016 08:25
- Nahlásit

tak ten je fakt hustej, u nas jedine takto

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2016 08:27
- Nahlásit

cernej caj
u nas jedine takto
tak ta je boží nahoru jo a dolu si mě sneste

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2016 08:31
- Nahlásit

Fajka
on teda vokoun nerad i nahoru, ale dolu neee. Ja se na tech schodech bala i sama, ze by me pes prevazil ale muz se chopit situace nastesti a snesl oba. Jen chudak musel nahoru 2x

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2016 09:10
- Nahlásit

kape mi sníh z ofiny do klávesnice Ale hezky bylo na procházce Psisko vzorné - sice na dlouhém vodítku (psí lesopark volně neriskuji), ale šla jsem podle něho, určuval si rychlost i směr... jsem pěkně udýchaná

Fajka ony ty schody byly hodně úzké, tak 12 cm - a když byly některé strmé, tak se i překrývaly - tudíž on to má se svojí obří tlapou složitější, než malé psisko. Fakt leze jak po žebříku. Dolů by je rozhodně nedal.
Jakmile jsou schody kamenné - třeba v Prachovských skalách - tak je zvládá nahoru i dolů - ale jsou širší, vyšší a hlavně kamenné...

Jinak že by byl zcela vyrovnaný... o tom bych pochybovala. Závislák jeden ukníkanej

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2016 09:11
- Nahlásit

cernej caj
Jen chudak musel nahoru 2x
tsss jakej chudák..měl posilovnu zadara!

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2016 09:15
- Nahlásit

Xerxová
úzké, tak 12 cm - a když byly některé strmé, tak se i překrývaly - tudíž on to má se svojí obří tlapou složitější, než malé psisko
a tak to asik jo, tadle technická část mě nenapadla, já myslela že nechce jen hlavou a nějak mě nenapadlo že se tam chudáček nevejde

Jinak že by byl zcela vyrovnaný... o tom bych pochybovala. Závislák jeden ukníkanej
ale tak muška sem muška tam, ale určo je víc v poho než don debilitos jelitos ....

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2016 09:23
- Nahlásit

loňské Prachovky (v zimě tam neývá ani noha), teď nedělní Příhrazy, a podzimní Frýdlantské cimbuří - nic z toho neřešil. Nahoru vůbec, dolů někdy stávkuje - ale dá se přesvědčit, že to dá

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2016 09:33 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Xerxová
loňské Prachovky (v zimě tam neývá ani noha),
no já stihla ted v sobotu proťápku a za půl dne jsem potkali tři lidi na vyhlídce a dva zbloudilé německé tůristy... uplně pusto prázdno jak po vymření..
jo to Frýdlantský cimbuří jsme taky šli, to je moc pěkný!

ono právě třeba i Fajfka nemá ráda to jak je vidět skrz ty schody když jsou to ty z pletiva... a jelito to miluje a naopak mě příjde že se mu líbí že víc vidí..
si pamatuju jak jsme šly j Fajfkou jednou trek a šlo se přes řeku po tomdle kovovým mostku a jakou my jsme tam udělaly zácpu než jsem jí přesvědčila a dotáhla přes most tak jsem byla durch bo ona nepude a nepude a ne ne ne...

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2016 09:45
- Nahlásit

Fajka
Jelito je asi milovnik vysek
Tyhle diraty mostky mame u nas pres potok a psiska pres to taham od stenete, takze to ani nestihnou zacit resit

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2016 09:51
- Nahlásit

Xerxová
a Prachovky jsou v zimě placené, nebo ne?
(mně by nevadilo je platit, ale platit Prachovky + parkovný, to už mi vadí)

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2016 09:58
- Nahlásit

Maya
Jelito je asi milovnik vysek
on je hříčka přírody... ovce co se měla původně narodit jako horolezec

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2016 10:12
- Nahlásit

Fajka
to bylo na nemecky strane a ten zebrik byl HOOOODNE vysokej a dlouhej

ale jo, to jeste byl ochotnej s psama na prochazku jit, to ne jak ted

prachovky by me dost lakaly nekdy...

birma
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2016 10:48
- Nahlásit

Fajka
on je hříčka přírody... ovce co se měla původně narodit jako horolezec
Ano, mám doma již druhý exemplář téhož jak je odněkud rozhled do dálky, musí tam

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání