| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 11:51
- Nahlásit
birma
to sem cetla vcera a docela sem se pobavila, s tim jak ti nabidli vzit si i adamka
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 13:07
- Nahlásit
hezký výlet jsme si udělali - našli jsme jak smírčí kříž u Písečné, tak Svojkovský vodopád (a docela tekl - to jsou takové ty vodopády, co většinu roku netečou )
Psisko bylo poměrně často na stopce, neb jsme potkali cestou tak sto kusů srnčího... Jo a krásně na nás zahrozil labuťák - až jsme přestali fotit na hrázi a raději opustili jeho výsostné vody Ono přece jenom pololetící, polobrodící bílé ptačisko letící (nahoře letěl, dole brodil) přímo na nás - pocit nicmoc. Rozpětí to má veliké
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 13:12
- Nahlásit
Xerxová
tak to ste meli celkem stesti u nas je dneska slunecno, doufam, ze ste taky meli hezky
jeste, ze vas labutak nesezral
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 13:17
- Nahlásit
jojo - hezky bylo. Teplo, místy trochu bahna - ale docela pohoda.
Jdu na nádobí - je tady (hlavně u dědy s babčou) neteřka s dítky maličkými - a Night je vzorňas největší. Miminko nechává zcela mimo svůj vliv a k té dvouapůlleté se chová moc hezky a opatrně. Jakoby věděl, že musí ještě opatrněji, než k našim vlastním Trpajzlíkům
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 14:09
- Nahlásit
Xerxová
je to zlaticko takze rodinny vikend, taky nas ceka.
svete div se, muz dosparoval linku a ted sklada prvni skrinku!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 16:58
- Nahlásit
tan Brtník je fakt otužilec A ty jsi neuvěřitelně dobrá telefóóónistka - takhle přesvědčit telefon k focení
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 18:05
- Nahlásit
cernej caj
Cajdoo, co se staloo? Jak je to mozne? Gratuluju k prvnim krokum pri vyrobe linky.
Xerxová
dostal povel sedni a zůstaň...
To je nestastny pef!
PetraK
Covece, na tebe prekvapive slusny fotky.
a............. trocha vody s .......
Silenec! Jak dlouho si tam pobyl? Ma muj obdiv. Coby zachranu si mela pripravenej kruh nebo by ses pro nej probrodila?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 18:14
- Nahlásit
Fifi to víš, přišlo mu líto těch (dle pověsti) dvou navzájem srpy posekaných a vykrvácených mladých dívčin...
Jinak se ke kříži nic neví...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 18:57
- Nahlásit
PetraK
tak nejen velkomajitelka fory ale už i velkofotografka, gratuluju
fotky moc pěkný a teda z Brtníka je mi zima jen se na tu fotku koukám
prosím tě čím vomejváš Bubici tu prasklou bouli? Kimovi z tý na zádech taky něco teče
Xerxová
Najtík týraný psisko, to by mu člověk dal piškůtek
ten vodopád je hezkej
cernej caj
tak bude linka a autoškola? nebo už je po termínu?
ně se ta S6 taky právě zdá drahá, ale S7 se prodává chvíli, tak přemejšlim jestli třeba ještě chvíli nepočkat, že by mohla zlevnit, no uvidím a když tak to taky dojdu omrknout někam do krámu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 19:09
- Nahlásit
Maya
vomejváš Bubici tu prasklou bouli? Kimovi z tý na zádech taky něco teče
Idealni je Betadina. Koupis v kazdy lekarne. Naredit do vody primerene, at mas svetlejsi roztok a ideal strikackou (bez jehly) pak bouli proplachovat.
Ale jestli je puvod boule u Kima nejakyho osklivyho druhu, chtelo by to mozna nejdriv konzultaci u veta.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 19:13
- Nahlásit
Xerxová
hezky fotky, teda kriz je v porovnani s najtikem docela malej
Fifi
to vis, tece mu do bot jinak bych nesla do ty autoskoly
co pacientka?
PetraK
brtnik je fakt hustej! brrrr teda, ma muj obdiv. A ses sikovna! s telefonem, vidis, uz se kamaradite
Maya
manipulativnima technikama, revem a odebiranim polozek ze seznamu dela kulovy, vcera zacal ale jeste ma jeden vikend. ale kdyz se nastve a nadava, tak mu ten mesic co chtel dam jen proto at mam pokoj...no ale to neznamena, ze tu autoskolu musim dodelat. ja se fakt hodne bojim a kdyz to nepude, bude mit smulu.
tak uvidis, pockat chvili taky muzes, no
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 19:37
- Nahlásit
cernej caj
co pacientka?
To uz zadna pacientka neni, ma to krasny. Akorat si blemcala nohu nad jizvou, mela to chudak do krve odreny, bud od bandaze nebo jak jsem ji vazala fusku. Udelam maly pred a po srovnani, radsi odkazem jen, at utlocitnejsi se rozhodnou, zda to rozkliknout ci ne.
Pred to bylo hodne hnusny. Po uz je to dobry, cerstve po vyndani stehu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 19:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
kecáš, nebos požila? gratuluju dífče, za chvíli budeš vyvářet
Fifi
Silenec! Jak dlouho si tam pobyl? Ma muj obdiv. Coby zachranu si mela pripravenej kruh nebo by ses pro nej probrodila?
můj obdiv má taky - a taky mu závidím, že je tak pevnej, že to dokázal. Byl to první pokus (a ešče je smutnej, že to nestihnul v únoru ) takže tam nebyl nějak dlouho, nepřeplavával na druhou stranu, vyrobil pár temp a dle pokynů své semetriky se nevzdaloval moc od břehu . Připravená jsem byla spíš skákat, páč tam to moc k brodění není. Ale je tam krásná voda. Měla jsem strach docela. Říkal, že pumpa mlátila hodně. Šel tam dost zostra - dobrý to bylo do podhrudí, to prej bylo překvapivě "snadný", ale jak se potopil, už to začlo říkal, že si vůbec neuvědomuje, že tam s ním Rumajzlík byl, že tě úplně ovládne ta zima. Zjistil to až z fotek. Je velestatečnej a veleodvážnej, a jeho žena si ho veleváží.
No a Bubiboule teda vypadá, že pomašírujem na veterinu. Včera se mi podařilo z toho vymáčknout humus, ale dneska nic. A ona si to blemcá, Rumouš jí to blemcá (teda v naší nepřítomnosti), zalepit se to nedá. TAk betadinuju. Co Křemýlonožka? Už úplně dobrý??
Covece, na tebe prekvapive slusny fotky.
to já ne, to von , za to má dost významný plus. Ale!! Najít to pak v tom telefonu, když jsem to připojila k počítadlu!!!!!!! Myslela jsem, že to rozšlapu . Oboje
Xerxová
A ty jsi neuvěřitelně dobrá telefóóónistka
viď??? Překvapilo mě, jak to skvěle vzalo ty záběry v pohybu .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 19:59
- Nahlásit
Maya
tak nejen velkomajitelka fory ale už i velkofotografka, gratuluju
hehehehéé, dobrý co? to tetkons budou tlapičky jedna radost""
Bubici tu prasklou bouli? Kimovi z tý na zádech taky něco teče
betadinou, trošku vymačkávám - bojím se zabrat, nechci jí způsobit bolest, a pak nakapu hodně betadiny na papírovo utěrku a připlesknu a matlám jí to s tím a zase trošinku mačkám. ale nepatrně. Zatím jsem se neodvážila do toho něco vrazit.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 20:01
- Nahlásit
Fifi
ale to se jí pěkně zahojilo a rozblemcaná noha se zahojí taky za chvíli
Kimovi proprachovat ta boule nejde, on tam nemá žádnou viditelnou ďouru nebo možná má, ale není vidět,sice jsem co šlo ostříhala, aby to větralo, ale furt má na tom tu vatovitou podsadu, s kterou nic neudělám a není skrz ní vidět, tak jsem myslela něčím to natírat zvrchu, tak možná zkusím toho veta, aby mi dal tu mastičku, co měl na zklidněný tý první boule, i když teda to bylo nějaký atb
zas na druhou stranu se mi ta boule zdá menší, tak možná je to dobře, že to teče
cernej caj
no rozhodně se tý autoškoly nebojíš jako já, to byly nervy strašný,ale zpětně to vidím, že autoškola s tou cedulí na střeše a učitelem vedle, kdy si každej kolem dává bacha a tak nějak víš, že se nemůže nic stát, to byla brnkačka
si myslím, že řidičák určitě uděláš, otázka je pak to samostatný ježdění
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 20:04
- Nahlásit
Fifi
hele já tu betadinu neředim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 20:05
- Nahlásit
PetraK
tak betadinu zvrchu? to by šlo
doma jí teda nemám, ale v pondělí můžu zakoupit a zkusit to a případně si u veta vyzvednout i tu mastičku, doma to může bejt
uvidím ještě zejtra jak to bude vypadat
si pamatuju že kdysi jsem minulýmu psovi něco podobnýho zasypávala takovým tím atb pudrem, už nevím jak se to jmenovalo, neprodává se ještě něco podobnýho? ono to pak tak jako pěkně zaschlo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 20:10
- Nahlásit
Maya
hele u nás průběh následující:
Boule na krku léta, volně v kůži. Jak zhubla, tak se boule našponovala, zvětšila, byla jak obří klíště, pak olysala /tipuju, že tomu pomohnul Rumajzl, jak o bouli pečoval) a pak z toho najednou tekl humus a občas světlá krev. Vymačkávala jsem, betadinovala, boule se zmenšovala. Byla tam pak ďurka, posléze se objevila ještě jedna - jako by od hadího kousnutí. Nemá to ještě dohojený. Praktikovala jsem tak na radu Olinky, kamarádky, která pracuje na veterině. Je možný, že tam bylo něco zapouzdřenýho??? Podobně se začínala chovat boulička na zádech,ta je zatím ve stádiu zvětšení, napjatosti a je trošku růžová. Předevčírem se zničehož nic aktivovala ta boule na zadní nožičce, co mě vyděsila tou čerstvou krví. Teď je to megaošklivý. Bubi se chová jako že nic. Že žádný problém. Běhá, honí míček, terorizuje Ajšu, která se jí musí pokořit až k zemi , štěká a žere jak prokopnutá. Furt jí sleduju, jestli něco. A v průběhu dne furt betadinuju.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 20:11
- Nahlásit
Maya
jestli mu z toho teče humus, vymačkávej. ať to jde ven. a tu betadinu tam prostě nakapej a přidrž chvíli třeba tou papírovou utěrkou, či hadříkem.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 20:11
- Nahlásit
Maya
furt má na tom tu vatovitou podsadu, s kterou nic neudělám a není skrz ní vidět, tak jsem myslela něčím to natírat zvrchu, tak možná zkusím toho veta, aby mi dal tu mastičku, co měl na zklidněný tý první boule, i když teda to bylo nějaký atb
K vetovi zajdi, treba mu to dukladne vyholi, ono lepsi takovy mista odchlupit, aby se to tam este nezaparilo, kdyz to tece.
ono to pak tak jako pěkně zaschlo
At to posoudi vet, u neceho je dobre, kdyz to zaschne, u neceho naopak.
PetraK
hele já tu betadinu neředim
Zalezi na problemu, u neceho taky neredim, ale na proplachy jakoby vnitrni mi vet sam rikal, ze trosku radsi naredit.
Je velestatečnej a veleodvážnej, a jeho žena si ho veleváží.
No to teda je, smekam!
A ona si to blemcá, Rumouš jí to blemcá (teda v naší nepřítomnosti), zalepit se to nedá. TAk betadinuju. Co Křemýlonožka? Už úplně dobrý??
Blemcadla obecny, co ji dat naky triko? Taktez doporucim radsi navstevu u veta, vis jak, at to skoukne. Kremylohnat viz vyse.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 20:17
- Nahlásit
Fifi
Zalezi na problemu, u neceho taky neredim, ale na proplachy jakoby vnitrni mi vet sam rikal, ze trosku radsi naredit.
aha aha, díky, trochu jsem se lekla, že jsem něco poto..
y, co ji dat naky triko?
hm..... ešivá to bude stačit?? Má to na stehně.... jak to provést, nápad někdo? Když jsme tu, tak dobrý, oba stačí upozornit, ale v nepřítomnosti, blbý. K vetovi asi jo, myslím, že to pak bude chtít steh??? Je to velky docela - myslím. Uvidíme.
Kremylohnat viz vyse.
jo akurát jsem to našla, dobrý, pěkně to vypadá!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 20:18
- Nahlásit
Huráááá, naučila jsem Brtnika jíst polentu Vyrobila jsem kaši polentovou. Na cibulce, česneku, paprice a rajčeti. To už mu chutnalo. Spolu s plátkem vepřovýho to nemá chybu a je to velerychlý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 20:19
- Nahlásit
cernej caj,
uz se kamaradite
nikolivěk, zavládlo jen příměří. Mělas to vidět, když jsem se snažila vymlátit z něj fotky
Jsem zvědavá na fotky kůchně. Budou?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 20:26
- Nahlásit
PetraK
Má to na stehně.... jak to provést, nápad někdo?
Ideal mozna pruban, kterej by ji vadil nejmin. Jinak ja je musela rozdelovat v nepritomnosti, neb zdravotni bratricek by ji i obvaza zblemcal.
Nebo triko s dlouhym rukavem ji natahnout na zadni haksny, uzel na zadech?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 20:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Ideal mozna pruban, kterej by ji vadil nejmin
nemám představivost - jak ho nandat? Upevnit? ale stejnak - přes něj by se k tomu dostala
Nebo triko s dlouhym rukavem ji natahnout na zadni haksny, uzel na zadech?
hm to asi spíš.
Když jsme šli ven, tak jsem jí přes to hodila kabátek, aby to měla trochu krytý.
Jinak ja je musela rozdelovat v nepritomnosti, ne
jojo, taky nás to myslím čeká. Jsou to pečovatelé
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 21:10
- Nahlásit
PetraK
jak ho nandat? Upevnit? ale stejnak - přes něj by se k tomu dostala
A z jaky strany stehniska to ma? Zvenku ci zevnitr? Nafot, kdyz mas chytrej tlf.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 21:43
- Nahlásit
Fifi
zvenku to má. fotit to nebudu, nejni to vůbec hezké
já furt dumám, co vede k tomu, že se to teď začíná takhle chovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 21:49
- Nahlásit
Rumouš je tuháčkemping. šel i dobrovolně spát a nechal Bubrdlínu noustáčovat. Pánik od Ajšadla mu koupil novej žužlobalonek a RUmouš z něj byl úúúúúplně vyrvanej. Ty raketový starty ho zničily . Já zas zničila Ajšadlo, protože jsem na ní dost ale hodně dost zvostra houkla, když byla ostrá na štěndo, který se k nám přišlo družit. Ona je důra netýkavá a žárlivá a já to nemám ráda, takže jsem netaktně ořvala "cizího" psa, kterej tam měl vlastního páníčka , ale byl to reflex, nechci, aby si štěndo odneslo něco nepříjemnýho. Dost se to v tom lomu neslo . A pak ještě jednou, to když Bubi vyrazila bez mý podpory nekontrolovaně za klukama a protože blbě vidí, blbě odhadla cestu a málem se mi zřítila do vody. To jsem taky zařvala .
D: přímej přenos z českýho lva rozdurdil Bubrdli zpívali tam operně Proč bychom se netěšili, netěšili, netěšili a to jí dost nasralo teda, takže jim začla nadávat. ASi se nechce těšit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 21:49
- Nahlásit
PetraK
já furt dumám, co vede k tomu, že se to teď začíná takhle chovat
Dumanim nic nevymyslis, Kremyl mel ten "otlak" zevnitr leta letouci. Stejne jako ma svy ruzny taky tukovky a boule. To se proste ten utvar jednoho dne rozhodne, ze se vyda do sveta. ;)
Tak zitra bez vasi pritomnosti nebudou, aby neprobehlo dalsi blemcani. A ideal v po na veterinu a tam poradi vice. Neboj, nic to nebude.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 22:04
- Nahlásit
Fifi
To se proste ten utvar jednoho dne rozhodne, ze se vyda do sveta. ;)
to jo, to jo, to chápu, ale... že se do toho daly tak jako hromadně . Tak já to beru, že jako se jí uleví a bašta fidli , že jde proti času, že se zbavuje vošklivostí nějakých. (no jo já vim... idealizace )
Tak zitra bez vasi pritomnosti nebudou
ne, ne nebudou, berem ještě Ajšadlo a jedem na chalupu
|