Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2016 14:00
- Nahlásit

cernej caj
SS bundickaaaaa
ss mikinkááá, ss kalhotýýýý a pak se lidi divěj, že na Slovensku maj nacionalistí 10%

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2016 14:02 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

kachna_
a to sme v praci meli narocnej SS ukol, kterej sem dneska dodelala

PS: ty bys tu SS tasticku nechtela nahodou?

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2016 14:18
- Nahlásit

cernej caj
Jo chlast kdyz tam maj prohibici normalne doslova sladkost vypadalo to jak kysely zele s cukrem takovy kosticky barevny ale bohuzel to byl pouze optickej klam

Naramek jsem videla ale na naramku me takovyhle tema a zpracovani pripada infantilni a ja uz jsem na infantilitu moc stara

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2016 14:32
- Nahlásit

v lese střídavě sníh a střídavě bahno. A ledovej vichr... Psisko vylítané, spokojené

birma
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2016 16:08
- Nahlásit

cernej caj
rikal neco o tobe
a cooooo?
víš asi víc než já

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2016 17:46
- Nahlásit

birma
no jako ze v sobotu asi de s tebou rikal

Xerxová
prihodila sem do batohu zimni bundu a zvazuju pro jistotu o zateplenych kalhotach

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2016 18:36
- Nahlásit

čaj jedeš na Jih a ne na Sever. Když budete chodit - zima nebude a v penzionu vám určitě zatopí Já bych moc zimní věci nevezla...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2016 18:58
- Nahlásit

Xerxová
budeme ve stare chalupe, tam si musime vehementne topit sami a v kuchyni je vzdycky hrozna zima

jinak vzala sem si chlupaty teplaky, prece jen kdyby hodne fucelo, tak urcite neni moc prijemny, kdyz cloveku je zima. U nas rano byva kolem 0 a myslim, ze hodinova courava prochazka v tehle teplote (at rano nebo vecer) jen v mikine asi neni uplne idealni jinak ji moc neplanuju pouzit, ale nakonec auto to uveze a hodit se muze.

mas pravdu, ze tam urcite nebude chladneji, nez u nas. Ale ochladit k nule se jeste muze a nerada bych byla v tenkych letnacich a mikine zaskocena

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2016 19:48
- Nahlásit

mnohoúčelná váha
driml-napajecky.cz/cz/kralici-mysi-cincily/tetovan i/digitalni-vaha-vs-20-pro-kraliky-a-deti-13800.ht ml

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2016 20:01
- Nahlásit

králík nebo kojenec Prostě domácí zvířectvo

Máme jet zítra do Ráje a nebo do Středohoří ?? Nevím... plán je asi 15 kiláčků, trasy mám obě - možná spíš bledule v Ráji a Středohoří nechat až na kvetoucí stromy...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2016 20:29
- Nahlásit

Xerxová
uzijte si to mooooc ty bledule

kachna_
tak ty bys tam mohla vazit fakt oboji, to je supr

birma
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2016 23:29
- Nahlásit

cernej caj
Tak Martin s náma nejede, nakonec se rozmyslel a pojede radši testovat foťák. Docela mě to mrzí, mohl testovat na psech...

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2016 08:16
- Nahlásit

Maya
to je super pes, toho si nechám, je dost děsivá
no počkej a jak si myslíš, že si vybíráš psa v útulku?
Já určitě nejsem reprezentativní vzorek, ale zjistila jsem, že mně to vyhovuje (Mája, Hasky, Sany). Dospělý pes s jasnou povahou a jen odstranit některé, pro mě nevhodné, návyky (nebo akceptovat)

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2016 08:25
- Nahlásit

Paralyzér jsem někde vytratila, budu muset koupit novej, ikdyž ...když čék drží dva čokly proti sobě, nemá třetí ruku aby ho vytáhl, že....
Lidi jsou fakt magoři.
Jinak co nového tadyk? Máte se?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2016 08:32
- Nahlásit

birma
tak to je skoda, reklas mu to? ze mohl testovat na psech?
uzijte si paradne vylet i tak!

kachna_
me to u vokouna asi taky celkem vyhovuje normalne, jako stenatko je stenatko, ale timicek je timicek

denyk
to sou fakt pripady... a teda sobotenka v praci taky naprd, ale snad to aspon na leto pak bude lepsi

ja jedu za chvili makat na zahradku a dobalit par kramu na dovcu a zitra huraaa na tyden do dzaaa

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2016 09:07
- Nahlásit

cernej caj
leto pak bude lepsi
léto, bléééé

A kde budete dovolenkovat?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2016 09:14
- Nahlásit

tak snad nebudou takovy hice...

klasika jizni cechy. moc chodit asi nebudem, uvidime. ale kdyby se podarilo denne 10km budu rada a v patek treba 15 zkusit

zbrnd
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2016 13:49
- Nahlásit

Maya
https://newsroom.uber.com/czech-republic/ubersten a tka-cz/
dost humus...za chvili se budou stenatka chovat na mazleni a pak .... a vytezek jakesi pochybne rozpoctovce...fuj ..

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2016 13:50
- Nahlásit

16 kiláčků, přesně 4 hodiny venku. Od Vidláku na Hrubou skálu, a za vyhlídkou u Lvíčka jsme odbočili na zelenou do údolí Čertoryje. Až dolů k Věžáku jsme nepotkali ani nohu - jen na Hrubé skále jednoho cyklistu. Nikdy jsem nezažila liduprázdný úsek mezi Hrubicí a Valdštejnem... Pravda - v poledne pak na závěr mezi Věžákem a Vidlákem to bylo jak na Václaváku - plno tůristů a psů.
Bylo nádherně - slůnilo tam od rána.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2016 14:08
- Nahlásit

tak to se tesim na fotky, venceni teda zni paradne a slunicko zavidim

ja mam za sebou 3h galeji na zahradce ale 15let svym zivotem zijici dzungle byla castecne zkrocena a hlasim uspesne odhaleni nekolikametru zahonku. skoda, ze sem neudelala fotku pred a po. celou donu zataxeno a ted se zacali hnat tmavy mraky, ale me uz vyhnal hlad.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2016 17:21
- Nahlásit

Maya vozit za lidmi psíky na mazlení se mi nelíbí ani maličko. Ještě ta poznámka - můžete i do práce - kolegové budou mít radost
Nemám ráda nátlak na lidi "vezměte si pejska"... mám pocit, že k tomuto rozhodnutí musí každý dospět po opravdu zralé úvaze. A pokud psa chce, tak ať si ho sežene. Je jedno jestli u chovatele či v útulku - ale ať se aktivně stará. A ne že mu někdo přiveze štěňátka či mazlíčky až domů. A chudáci štěníci - jestli s nima jezdí jak s potulným cirkusem...

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2016 17:52
- Nahlásit

Kdo by si chtel promrskat aj, a mrknout za kanal, tak Crufts Live.
Spatne se pri tom pracuje, jeste, ze je pauza.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2016 18:00
- Nahlásit

Fifi
v sobotu nemas pracovat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2016 18:41
- Nahlásit

a kdo by se snad nudil (nebo si chtěl od práce odpočinout...) tak tady jich je asi 120...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2016 18:45
- Nahlásit

Xerxová
ty prvni tri sou bozsky, du se uklikat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2016 18:56
- Nahlásit

tady bych ho nepoznala, jak sedi a nejsou videt utly boky, tak je to cizi pes

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2016 19:33
- Nahlásit

Xerxová
jak pije z umyvadla to tam má trvale vodu?
abyste to nedopracovali jak pigie tady kdysi když jí pes pak vyžadoval pouze pití z kohoutku

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2016 19:38
- Nahlásit

kachna_
vybírat psa v útulku je podle mě něco jiného když už se k tomu člověk rozhodně, ale kolik myslíš že se najde lidí, co psa ani nechtěli, ale když on je tak roztomilej a super jsme si hráli, tak si ho nechám, no a až potom začnou řešit co s tím psem budou dělat?
teď se po pár dnech vrací do chovky štěně japonskýho špice, že ho nezvládaj, 8týdenní štěně malýho plemene, a to je cíleně pořízený štěně a se zeptej chovatelů jakej to má narůstající trend, tihle donešení chudáci dopadnou ještě hůř
mě se tohle prostě nelíbí
cernej caj
takže budeš letos zahradničit na záhonku?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2016 19:55
- Nahlásit

maya nemá ji tam trvale. Ale jak vidí někoho v koupelně - hned somruje ledovou, čistou, čerstvou... Máme díky tomu čoklovi určitě větší spotřebu vody

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2016 20:15
- Nahlásit

Maya
tezko, pripravovala sem dzungli pro kamaradku, ktera o zahradku ma zajem a bydli kousek. Pro me by to bylo narocny pravidelne jezdit, kdyz to mam pres hodinu, to si muzu chodit na zahonek za barakem, az me popadne chut ale obcas ji tam asi zajedu pomoct, ja tam driv jezdivala rada ale uplne samotnou me to taky furt nebavi

Xerxová
takovou taky miluju, tak ho chapu

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání