| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2016 15:11
- Nahlásit
cernej caj
díky moc čajdo!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2016 15:15
- Nahlásit
no neni zac, nacist/vyzistit si to musis sama
jo a kdo de po mesici tancovat? sice doma sem si trochu zopakla prvky, ale neni to ono kdyz uz ma velkou absenci a zapominam i co umim
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2016 15:43
- Nahlásit
kráááásně slůůůňovato je tady dneska. V krokusech se pasou včelky, ptáci řvou a je skoro jaro. V lese teď bylo taky fajn - psisko je vylítáno, užíval si vrstvy čistého měkkého sněhu, moc hezká procházka.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2016 17:31
- Nahlásit
xerxova
tak to je dobre, ze ste oba spokojeni. yo by byly paradni jarno fotky, foti pepa i jiny veci nez najta a dovolenou? ze bychom se pokochali.
tady ted taky krasne teplo.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2016 21:49
- Nahlásit
cernej caj
jestli ten modem PetryK dělá wifi, tak by se jí ten telefon připojil a žádal heslo ne? jestli ten tlf nic nenajde, tak nejspíš tam podle mě žádná wifina není
ale je to teda sviňárna
no já mám pár dní už net dost pomalej chvílema, tak jsem tam dneska volala a voni mi řekli, že zrychlili připojení a já mám zastaralou venkovní anténu, když se jim upíšu na dva roky, tak mi to vyměněj zadara, akorát blbý, že kvůli tomu podpisu u toho musím bejt, tak si snad budu muset vzít dovolenou nebo co, protožže chvílema je to fakt děs běs
Xerxová
se máte, tady teda celej den nic moc, i když pravda dneska jsem stejně došla domu za tmy, tak je mi to jedno
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2016 06:41
- Nahlásit
Maya
tak holt wifi je wifi, no... na doma ok, ale do baraku je dycky lepsi kabel, takze obcas s tim potize byvaj (rychlost, odezva) vetsi
nekdo nechal otevreny obe okna. 14 stupnu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2016 08:48
- Nahlásit
cernej caj
Nekdo???? Nechal otevreny okna?
Ted mi tu kolega vypravel jak bylo na dovoleny v emiratech se mi zda ze tam ted jezdi kdekdo
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2016 08:58
- Nahlásit
nebojte devcata, az vas ocipuji bude v tom urcite integrovany i pripojeni k siti, takze tyhle problemy vam odpadnou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2016 08:59
- Nahlásit
Maya
uz mame vyhrato a paradne prijemne
tak tam to asi neni spatny, teploucko muj pribuznej delal v SAE tusim velvyslance nebo neco takovyho. Videla sem ho jednou v zivote a je tak spis ve veku prarodicu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2016 09:24
- Nahlásit
PetraK
a co ta jeji boulicka?
uzijte si vikend, i kdyz budete zaneprazdneni rodinnejma povinnostma, tak v tu nedeli doufam...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2016 09:25
- Nahlásit
cernej caj
nekdo nechal otevreny obe okna. 14 stupnu
no vidiiiiš, dneska se rozhodně nepřehřeješ!!
a já hlásim, že UŽ! umim udělat si svoji vlastní rychlou zprávu! heč! Páč dycky, když píšu panu nám. píšu pochopitelně oficiálně a zdvořile a než na tom kreténským přístroji napíšu dobrý den pane náměstku, prosím vás a bláblábláá, už je skorem zbytečný to pstá! tak jsem si ten úvod a podpis Pe+ra už tam předpřipravila a budu vždycky mastit už je o co go!! Sem velešikovná. A dnes jsem si začala konečně vytvářet svůj vlastní seznam písniček - šichta to bude to tam zase nasáčkovat. A než jsem zjistila, jak se to tam dělá!! vraaaždááá!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2016 09:27
- Nahlásit
cernej caj
Bubi boulička se zmenšila, ale už z ní nic neteče . Tak uvidím.
Ad rodinný povinnosti - mám nakoupíno, včera jsem ještě uvařila další poblifku a goulage, dovalim to zítra k mámě, dojdu pro dort a uvidíme.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2016 09:28
- Nahlásit
cernej caj
ad ta neděle - vedu to v patrnosti - Brtníkovi jsem říkala. Kouknu teď ještě na to na čem jste se dohodli aktuálně na časy a místo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2016 09:43
- Nahlásit
PetraK
to ne a je to mnohem lepsi, salku a mikcu si necham a je to prijemnejsi nez se skvarit ve vlastnim potu
sikovna, supr ja na tom psat ani nemuzu, ses opravdu velesikovna, ze ses tim nenechala zastrasit
tak to je dobra zprava, to se lepsi
tak hlavne, at to je v klidu a snad teda bude nejak doma fungovat.
uvidite, jak to vyjde
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2016 09:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
a je to prijemnejsi nez se skvarit ve vlastnim potu
já tu zas hrozně dlouho měla takovou vlezlou zimu, nebo ani ne tak zimu, ale studený foukání z tý kraksny, To bylo horší, než zima samotná, furt jsem měla ledovýruce, nedalo se nic.
Je to na houby ta klimačka, ať už tak nebo tak.
Psaní na tomhle telefonu je smrt!! Pro mě o to větší, že já jsem zvyklá na klávesnici - tedy počítačový - psát všema deseti. Tady jsou písmenka poskládaný jinak než na obyč telefonu - tedy je tam neumím tak automaticky hledat jako na mým původním telefonu a zároveň ale mě to sestavení písmen vede mozek k tomu, abych psala a pokládala prsty tak, jak jsem zvyklá zcela automaticky za ty roky. Tomu, kdo klofe na klávesnici dvěma prstama to jde mnohem líp, než moje zautomatizovaný psaní všema deseti, který tady ale není možný . Mimochodem tohle zautomatizovaný psaní všema deseti je pro mě třeba problém u noťase, kde je malá klávesnice a prsty běží zcela automaticky (nedívám se na klávesnici, ani na to co píšu, píše to samo, můžu dělat něco jinýho, třeba u toho telefonovat )
No s tou boulí uvidíme - jak to bude dál, na veterinárni radu jsem na to pleskla višňovku, aby to vytáhlo případný zanícení. A čistím to betadinou. A Bubrdle má tanga no
Ostatně Rumoušek měl včera taky tanga a k tomu jsem ho zas navlíkla do mikiny, ať si zvyká a nejdřív jsem ho v tom nechala hledat dobrůtky ve špuntokrabici a posléze jsme v tom dokonce i cvičili. Super, neřešil to, což jsem fakt ráda. A byl hrozně ftipnej v tý mikině s kapucou a bombarďákama u kolen, když mastil sedni-lehni-vstaň a ke mně .
Když to jen trooošku půjde, přijedem, ráda vás všechny uvidím.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2016 09:58
- Nahlásit
PetraK
u nas by byla bozi, kdyby sme ji mohli mit zaplou. na to mam navleky na ruce, pleteny
jinak myslim ze klavesnici muzes nastavit i klasicky telefonove jak si byla zvykla a tukat vickrat
chudak malej vyfocenyho ho nemas?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2016 10:01
- Nahlásit
Maya
nechces tasku pres rameno se spicem reflexnim?
PetraK
uz mas vencici bundu? budu mit jeste jednu bazarovou
Sko klimatexi SS bundu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2016 10:22
- Nahlásit
Zdravím
Mám podezřele vzornýho psa (a to přesto, že ho poslední dny dost zanedbávám, protože nestíhám ani spát skoro) Zítra se chystáme na trochu hromadnější výlet, tak doufám, že mu to vydrží
PetraK
gratulace k malý bouli a velešiškovnýmu oblečenýmu Rumidlu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2016 10:25
- Nahlásit
cernej caj
Máme novou mikinu, nafocení jí dost ubralo, ale myslím, že tobě by se mohla líbit, protože je super dlouhá Jen nevím, jak by ti byla příjemná na dotyk, nějak nepoznám ten flís co ti vadí od toho, co ti nevadí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2016 10:33
- Nahlásit
PetraK
SS bundickaaaaa
birma
tak si moooc uzijte vylet, martin bude testovat novej paradni fotak tam, tak at vam klapne pocasi
ta vypada hezky, takove tepla mestka prodysna "bunda"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2016 10:44
- Nahlásit
Maya
ja to chtela hlavne na fotak ale to ma blbej rozmer a fotak tam nepasuje tak dobre
jinak ji nabidnu asi na spicich
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2016 11:13
- Nahlásit
cernej caj
Tasticka je moc pekna ale ja bych ji nevyuzila takze ani ne, ale
dik
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2016 11:15
- Nahlásit
cernej caj
U Martina pořád nevím, jestli jede zítra s náma nebo s kamarádem do Lužek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2016 11:19
- Nahlásit
cernej caj
u nas by byla bozi, kdyby sme ji mohli mit zaplou. na to mam navleky na ruce, pleteny
takhle nějak?
jinak myslim ze klavesnici muzes nastavit i klasicky telefonove jak si byla zvykla a tukat vickrat
joooo?? - koukla jsem aktivně hnedle do nastavení, ešivá nenajdu někde odkaz na klábosnici, a nevybádala jsem ničehož. Takže zase asi aplikace co?
vyfocenyho ho nemas?
no nemám, mě to nikdá nenapadne .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2016 11:21
- Nahlásit
cernej caj
Sko klimatexi SS bundu
neukazuje mi to žádnou esesáckou bundu, enem tabulku velikostí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2016 11:37
- Nahlásit
Fifi
předevčírem jsem tu potkala nádhernou rtw fenku, byla strašně podobná Křemýlkovi - stejně krásnou hlavu, lehčí kostru, štíhlá Hned jsem si na vás vzpomněla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2016 11:39
- Nahlásit
birma
rikal neco o tobe ale je mozny, ze je zmena
PetraK
to by tam nekde byt melo nativne, ale nevim presne kde
jiste, tabulka velikosti aby ses podivala, zda Sko bys chtela a v tom dalsim prispevku je bunda (mam cernou).
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2016 13:06
- Nahlásit
Maya
privesek spic
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2016 13:38
- Nahlásit
cernej caj
To je peknej privesek akorat ja na krku nic nenosim leda to dat na kuzi nebo tak neco
Dal mi kolega ochutnat nejaky emiratsky sladky tentononc doufam ze se ty priserny chuti zbavim alespon do vecera
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2016 13:41
- Nahlásit
Maya
ma i naramek hypoalergenni
jako chlast?
|