Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2016 21:45
- Nahlásit

cernej caj
na nastavení routru jsou odborníci, si snad myslíš, že já si to dělala sama?
a od věci není ani zálohování fotek na gůglu, což se dá nastavit na wifině automaticky, takže na to člověk nemusí myslet a může se k nim pak odevšad

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 08:00
- Nahlásit

Maya
si nemyslim, ze by na to esuska mela asi tolik casu a ze by hlavne se ji ta investice vubec vyplatila. to uz se spis da koupit za 200kc wifikarta a nastavit sdileni wifi pres pocitac s internetem a je to levnejsi

24,8 v 8:00

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 08:27
- Nahlásit

cernej caj
Dalsi tropicky den?
ale zas ani nemusis jezdit k mori
Ja tady spoustu prace a zkolabuje celej system a kdyz volam do IT tak se divej ze jim ti funguje celej barak vodpojenej jen voni zijou v jinym vesmiru

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 08:50
- Nahlásit

Maya
je tu takovej hic, ze se mi zpoceny rifle lepi na nohy a k zidli a zpocena ruka blbe jezdi po stole, je to hnus.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 09:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Táákle by spinkalo Koláče, tááákle, jako strejda Tilda páč se blbec koukalo po sto letech na ty kretény z Partičky a pak nemohlo spát a tetkon už to nedožene!

[imgs]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/24 /a1/de/24a1de64d01e62290d7b936337d4c8ca.jpg[/imgs]

A Koláče doma nemá ani jednoho špačka!! Fčéécky je dneska ráno utloukli Bubinka a Rumíček, když čekali na pelíšku, až konečně Koláče vypadne do prasé! Bože jak já jim záviděla. Dali jsme si dneska trochu jinou procházku, vydali se do sídláku, Rumouš tam potkal frbulku černou. A vůůůbec nevědíl, vůůbec nevědíl co si jako mysliti. Bylo vidět že ne všechny komunikační kanály fungují, protože slečna má nakrčenej ten čumes a to je divný. Taky nevrtí ocáskem - čim taky, když žádnej nemá. A vydává divný zvuky.... byl Ftipnej. Teda podle Bubiny otravnej, protože jí nebavilo tam stát a čekat, až von sepíše dizertačku na téma: Je nebo neni ta frbulka teda načtvatá?
Spim, spim, asi budu dneska dělat Růžofku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 09:36
- Nahlásit

PetraK
az jinapises, rekni, pudu si ji precist

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 09:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya
přece takovej tydlifoun nenecháš ladem

no.... ehm... znám se.

včera jsem nesměla zmáčkla "čudlík" s názvem Wlan. jela jsem v tramvaji....ukázalo se tam několik nápisůch - vůbec jsem netušila wocogo. Adresy nějaký či co? Názvy nějaký tý wifiny či co? A co s tim? Klikla jsem na jeden, chtělo to heslo - no tak leda bobky křeslo sneslo. Nic nevim, tak jsem to zavřela

1) udělej si účet na google, to je jednoduchý jak všude jinde, to dáš

juž něco vytvořil kolega.A stáhnul mi pak ten slovník a začali jsme ty mapy.

2)najdi si tam ty apky co chceš postahovat, obloh, mapy, hry atd a ulož si to na pozdější stažení

kam?
3) zajdi na kafe někam do kavárny s wifinou nebo na nádraží a postahuj si to a máš to zadara bez sežrání dat
no ale jednak neznám to heslo - kdo mi ho řekne? a druhak prej ne všechny ty připojení či jak to říct, jsou bezpečný

tak . no a Koláče má bramboračku

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 09:48
- Nahlásit

cernej caj

spis da koupit za 200kc wifikarta a nastavit sdileni wifi pres pocitac s internetem a je to levnejsi

o čem to hovoří můj počítačový guru?

hele a to nejde, že si tlf připojím přes kabel počítadlu a postahovala bych to nějak přes ten kabel?

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 10:16
- Nahlásit

cernej caj

hele, co že tam máte takový hice? To tam není nikdo, kdo tu klimošku nějak spravuje? Je fakt, že já tady musela urgovat urgovat a urgovat, že to blbě fungá, že tu je naopak zima i když jinde při stejným nastavení tam mají příjemno. Dva roky!! mi to trvalo, že pravil servismén - jee, ono tady nefunguje čidlo (či co) , vyměnili a už to chodi dobře-zatím. Tak prudit správu budovy?

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 10:54
- Nahlásit

PetraK
No ja mam wifinu normalne v roletce, jeden tuk zapnuto jeden tuk vypnuto v kavarnach atd ti heslo rekne obsluha
Bezpecnost treba resit pokud by ses pres tlf pripojovala k bance nebo platila tlf to fakt jen na overeny wifi jinak je to myslim vcelku jedno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 10:59
- Nahlásit

PetraK
1) na bezpecnost pripojeni zvysoka, co v telefonu mas tak supr? cisla kreditek? no takze zvysoka, jak rikam
2) v tech kavarnach je to bez hesla anebo je heslo u obsluhy ci v jidelnim listku

o čem to hovoří můj počítačový guru?
to sem psala spis maye, proste sem chtela rict, ze je pro tebe jednodussi chodit do ty kavarny nebo k sousedovi s wifinou nez kupovat domu takovy veci, pokud necitis sama potrebu je mit

TEORETICKY to jde. na google play (to je ta sluzba pro stahovani aplikaci) se muzes prihlasit i pres internet z pocitace tim stejnym mailem co mas v telefonu nastavenej. No a pak si muzes nainstalovat samsung kies nebo tak neco, software co je pro telefon a ty si to muzes jakoze stahnout do toho softwaru a pri pripojeni tlf do pocitace by to mel synchronizovat = nahrat do telefonu.

ja vsechno stahuju z telefonu, takze s touhle moznosti nemam osobni zkusenosti, ale nejak tak to funguje.

no protoze kolegovi vadi, ze se pousti klima a porad ji vypina. mame tu tak 40m2 a je nas tu 11 lidi a 11 dost vykonnych masin, prosklenej kancl a smazi tu slunko pak po obede do oken

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 10:59
- Nahlásit

PetraK
Kdyz mas v google obchode otevrenou nejakou apku tak uplne dole vlevo je Seznam prani nebo tak nejak tak na to tuknes a ulozi se ti to tam
Svy prani si pak otevres v ty vysouvaci liste vlevo jak tam mas svoje apky a tak, tak dolejc jsou i ty prani

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 11:07
- Nahlásit

cernej caj
No me ten kies vubec nefachal navic myslim ze s naslednou instalaci apky to bude daleko slozitejsu nez proste v tlf kliknout na stahnout a instalovat v googlu, protoze je to primarne urceny na multimedia
Ja teda bych na jejim miste dala doma ten router vzdyt stoji par korun a je vystarano
Jako podle me mit smartfoun a nemoct v podstate pouzivat wifinu a apky je tak nejak uplne mimo

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 11:19
- Nahlásit

Překvápkooo!! JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NEJSEM ÚPLNEJ DEBIL, HELEJTE - sem sama sebe překvapila. víte co? Zjistila jsem že UPC má pro svý klientíky Wifinu zadáčo . Takže já nemusim nic asi. Doma se tam zaregistruju, udělám nějaký výkony, úkony a pak už v prahé a ve velkých městech budu mít wifinu k dispozici . No tak to jsem na sebe večír teda zvědavo

Maya
v google obchode otevrenou nejakou apku tak uplne dole vlevo je Seznam prani nebo tak nejak tak na to tuknes a ulozi se ti to tam
Svy prani si pak otevres v ty vysouvaci liste vlevo jak tam mas svoje apky a tak, tak dolejc jsou i ty prani

áááha - tak tohle si musim někde uložit to si nezapamatuju

wifinu a apky je tak nejak uplne mimo
no jo dífče,, ale když já jsem úplně mimo , to je neoddiskutovatelnej fakt.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 11:30
- Nahlásit

Maya
ale kdyz si tu wifinu neumi ani pustit na telefonu, tak vyhodi 500 za router, na kterym to neumi nastavit taky je prece blbost, ne?

a ty apky by si prave stahla nekde

PetraK
bacha, mapy.cz sou online a musi se jako ofline pak doinstalovat, aby byli vsude bez internetu pristupny

Zjistila jsem že UPC má pro svý klientíky Wifinu zadáčo
a vis proc? protoze pokud mas UPC a platis si za pripojeni tak muze kdejakej zakaznik UPC stat pred tvym domem a tvoji plaecnou wifinu vysavat od rana do vecera... coz me v globale prijde jako hnus.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 11:35
- Nahlásit

PetraK
Ale to jsou ty soky prvnich dni to ja mela taky :
A pak zjistis ze je to par jednoduchch ukonu furt dokola a budes jak starej mazak
S tou wifinou to mas dobry ono ti chce zkouset v Bn je treba wifina zdarma na nadrazi a v nemocnici kdyvys potrebovals

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 11:39
- Nahlásit

cernej caj
A tak predpokladam ze wifinu na tlf se poustet nauci to umi i moje 4leta neter
A nevim ja nevidim problem v tom koupit si routet a pozvat si nejakeho manika at to ta dve stovky zapoji a nastavi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 11:44
- Nahlásit

Maya
jasne, ale me prislo, ze ji radis, ze kdyz nemuze jit do kavarny na net zdarma, at si koupi routr, coz mi prislo trochu ujety

jinak jako nerikam, ze se to nehodi, ale to clovek pak musi posoudit sam. treba ja doma s telefonem na wifi skoro nechodim. proste bud zapnu kompl nebo na to pecu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 12:21
- Nahlásit

nekdo prisel z obeda a vypl klimu, kterou se mi podarilo na hodinu zapnout

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 12:47
- Nahlásit

cernej caj
Musis ji zapnout a pak rozbit ovladani
Ale teda lity ja kdybych kazdou chvili neotevrela okno tak tu mam tropy taky

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 13:27
- Nahlásit

cernej caj

coz me v globale prijde jako hnus.

áha no ale tak je to jejich síť ne? Takže jakoby každej s každým? Že tam zas má přístup jen ten, kterej někde něco platí už? Takže se to vyrovná? Nebo jako je to o tom, že někdo mi pak třeba ten internet zpomalí či jak?

nekdo prisel z obeda a vypl klimu, kterou se mi podarilo na hodinu zapnout

no jak říká Maya, jedině zapnout a rozbít. To je k po...

Maya
v Bn je treba wifina zdarma na nadrazi a v nemocnici kdyvys potrebovals

do BN a spešl nemocnice nikoliv. nerada bych tam potkala svou sestru

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 13:33
- Nahlásit

PetraK
kazdej, kdo plati UPC za SVUJ internet (tzn. ty mas doma internet od UPC) dostane heslo k teto UPC wifine a vyzira ostatnim lidem jejich domaci kapacitu. Predstav si, ze si platis 500kc mesicne za internet a potrebujes treba kvuli praci z domu stabilni rychlost pripojeni, ale protoze UPC se rozhodlo, ze modemy jejich zakazniku vytvori "verejnou" wifi sit, tak najednou nemuzes delat z domu bez potizi protoze ti hromada sosacu s telefonama vyzira tvoji linku.

obrazne. samozrejme ty takhle zas vyuzivas linku nekoho jinyho, navic jen pro zakazniky upc, ale ja s tim nesouhlasim, protoze si tu linku platim pro sebe a radsi si dam 200 za mobilni internet mesicne nez aby mi kde kdo vytezoval sit.

(asi nekde u verejnych mist je to horsi, v panelaku asi to hrozi min)

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 13:43
- Nahlásit

cernej caj
Jakoze to je jedno heslo pro celou upc? To by mi teds mega vadilo navic neni to ted tak ze za kazdej modem zodpovida majitel tudiz kdyz si tam nekdo nasosa neco nezakonnyho tak zavrou tebe?

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 13:46
- Nahlásit

cernej caj

a to můžou sosat i lidem, který NEJSOU zawifinovaný? Tím myslím, jako , že bez mýho svolení a bez toho, abych tu službu třeba využívala já, si doteď toho někdo užíval?? (počítač se občas dost vlekl,takže asi jo )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 14:10
- Nahlásit

Maya
tak jiste, na tom principu ta sluzba funguje. ale muzes se z ni odhlasit = tvuj modem neni dostupnej s tim heslem a ty nedostanes to heslo, abys mohla vyuzivat tu upc wifi

PetraK
pokud to umoznuje modem, tak tu wifinu zapnou klidne i vzdalene. Je otazka, zda tvuj modem wifi umi nebo neumi a tys to jen treba nemela zapnuty... a nektery stary typy modemu asi wifi nemaj, takze tam asi dobry

nicmene pocitac se muze vlect z milionu duvodu. Musel by se ti vlect internet, ne pocitac. A i to ale muze byt z milionu duvodu (pretizena sit, pretizenej server, lokalni vypadek na serverech v tvy lokalite).

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 14:16
- Nahlásit

cernej caj

jsem dneska ultra blbá - je to teda tak, že I když jsem já nebyla zatím nikdy do wifinování v upc zapojená, mohli oni bez mého svolení využívat moje připojení??
Nebo je to myšleno tak, že až v momentě, kdy se tedy taky do jejich sítě přihlásím, tak pak se ke mně ale může nasomrovat kde kdo?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 14:19
- Nahlásit

PetraK
teoreticky ano - ale oni posilali mam dojem nejakej dopis a pokud si na nej nereagovala, tak si souhlasila. Pokud ale tvuj modem wifi neumi, pak to ani technicky nelze.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 14:21
- Nahlásit

neco z UPC webu a tady clanek z internetu

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 14:23
- Nahlásit

cernej caj

dopis mi žáden nepřišel a modem už máme nějakou dobu, takže je to možný, no pak by to ale nefachalo ani mě teda. No a to by mi snad ale po tlf řekla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 14:27
- Nahlásit

PetraK
je mozny, ze obecne pokud si zakaznik, tak proste se do te site pripojit muzes. bud vyjimku nemaji anebo pokud maji, tak ti to nerekla ja podrobnosti nevim, sice nasi UPC maji, ale ten modem ma asi 10let a urcite wifi neumi, takze nevim

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání