Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2016 20:14
- Nahlásit

kachna_
žrádlo žrádlo žrádlo.

jo, to v určitým věku přijde. Murphy pak už byl schopnej sežrat nesežratelný . Bubi špatně vidí, takže jde třeba dolů ruka s klíčema a ona si do nich hlodne

Xerxová

myslím, že doga asi do tohodle věkovitýho stavu nepřijde. On ten pes pak dost často fakt propadne chorobný pažravosti.

Maya

ale to je háský!!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2016 21:15
- Nahlásit

PetraK to je fakt - když si vzpomenu na dědova barváře - více méně již dementního... tak to byl proti i dost na dogu staré Betky obří rozdíl. No jo - ale ten barvář přežil skoro tři dogy...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2016 21:18
- Nahlásit

jinak přetrhnu Macho negro - šla jsem obejít naposled zahradu (zkontroluju zamčenou garáž, sklepní dveře a tak...) a on na mě skočil ze tmy a dal mi polibek - tj mi oslintal oko (flus je výborné lepidlo víček) a přerazil málem nos Měl radost, že mě vidí...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2016 21:33
- Nahlásit

táák to zas byl nadupanej čas. Odpolko po prasí jsme si zašli do polí, cestou zpátky jsme se stavili u Olinky, aby zkoukla Bubobouli. Tak do středy betadinujeme a pak posoudíme. Doma jsem udělala vepřový plátky a uvařila kýbly zeleninový poblifky. Pak jsem šla ven s Rumouškem cvičit, pak jsem šla ven s Bubi cvičit. Rozhodla jsem se, že ji zkusím přeučit na chůzi u pravý nohy - jak jdou oba u levý, ona se tlačí na Rumouše a ten začíná chodit jako krab. Nechci dalšího kraba . A taky spíš bude regagovat na znělé syčivé Fussss, než na moc neznělé k noze. Uvidíme no. Máme nový úkol (jestli na něj do zítra nezapomenu ). Teď jsem psíky uplacírovala na pelech a pak už se půjde enem na čůrku.

Xerxová

když si vzpomenu na dědova barváře - více méně již dementního... tak to byl proti i dost na dogu staré Betky obří rozdí

no, právě. Ona ta hlava dělá hodně. Já to vidím už teď na Bubi. Někdy má dny, kdy jí to tolik nemyslí, někdy fungá suprově a někdy má navíc takovou tu stařeckou "zaťatost" ve stylu, já se ti na to už můžu, víš co, viď? (aaaa to bys jí trhla mezi dveřma ) no a někdy stojí a je vidět, že neví. A ta pažravost prostě k tomu věku patří - Murphy pak byl ochoten pozřít nepozřetelné /jako když Brtníkovi tehdá pěnil na tom chodníku, ten si chudák myslel, že přišla Murphyho poslední mintula a ten jemen jen sežral kostku mejdla /. A jak blbě vidí, a jak se bojí, aby o něco nepřišla.... jde po všem jak kobra

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2016 21:34
- Nahlásit

Xerxová

a on na mě skočil ze tmy a dal mi polibek

no jo na čelíčko, na dobrou noc

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2016 21:39
- Nahlásit

Hufstajn, jsem byla nejak placata a ted dohanim resty. Kvetou kocicky, jehnedy, tak asi prvni pylova unava, hepca, jupi.
Xerxová
devítiletej rotvík...
Nevim o nikom. Achjo, to i birmica mi posilala perdela hluchyho, 10 let.
on na mě skočil ze tmy a dal mi polibek - tj mi oslintal oko (flus je výborné lepidlo víček) a přerazil málem nos
Taky ti moh oko do hlavy zarazit a frnak opravdu zlomit. Prdlous. Ja dostala dneska od Kremyla, kdyz jsem tahala maso falko do mrazaku, vohla sem se pro vemeno (ne svoje) a ona piink akorat zvedla hlavu, zuby jen drcly, este ze sem si neprekousla jazyk.
Maya
můj budoucí hrnek
Pekny, se vyradis. Ma to aspon pul litru?
PetraK
Bubi špatně vidí, takže jde třeba dolů ruka s klíčema a ona si do nich hlodne
Udel stari, poridte takovy ty svarecsky rukavice. Co hnusak stehenni, byli jste s nim?

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2016 21:46
- Nahlásit

PetraK
cestou zpátky jsme se stavili u Olinky, aby zkoukla Bubobouli. Tak do středy betadinujeme a pak posoudíme.
Aa, uz to ctu. Tak to bude dobry, musi.
A taky spíš bude regagovat na znělé syčivé Fussss, než na moc neznělé k noze. Uvidíme no.
Taky by mohla dobre reagovat na rycive RRRR, to je vdecna souhlaska. Treba PRRRRava, PRRRRR. Ja kdyz reknu neco s R, stoji to za to coby povel pomocnej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2016 21:51
- Nahlásit

Fifi

Kvetou kocicky, jehnedy, tak asi prvni pylova unava, hepca, jupi.

když jsem četla první půli týhle věty, chtěla jsem Ti nadšeně napsat : "Viď?? To je nádhera!" pak jsem dočetla do konce a došlo mi, že pro někoho to moc nádhera teda není. Tak to přežij dífče. A hele má na průběh třeba vliv to, že to kvete dřív, je jiný, studenější, větrnější počasí?

vohla sem se pro vemeno (ne svoje)

tak na to máš ještě čas, ne?

Udel stari, poridte takovy ty svarecsky rukavice.

však jsem to tu někde psala, že by to chtělo ty železný, kroužkový rukavice, jak se v nich dají krmit žraloci- to by bylo akorát

Co hnusak stehenni, byli jste s nim?

byli zatím ukázat veterinární kamarádce - do středy ať dáme betadinu a pak uvidíme. Ale... trochu mě to lochtá v břiše. Utěšuju se ovšem tím, že... tu bouli měla na stehně už, když přišla, to se nehejbala, nic nedělala stejně jako ostatní. Teď se to dalo do pohybu... ta předtím byla tukovka, nebo něco zapouzdřenýho....... tak snad. Ráno to vypadalo hnusně. Odpoledne líp, teď večer zasejc trochu hůř. Ale je mysli veselé.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2016 21:54
- Nahlásit

Fifi
Taky by mohla dobre reagovat na rycive RRRR,

já si zatím všimla, že spíš reaguje na sssykavky. I proto jsem ze sedni přešla trapně na "SSit". V sedni pochopitelně to s je taky, ale tím zbytkem je takový ztlumený, to Sssit myslím slyší líp. Stejně jako dobře reaguje na takový tichý syčivý pískání mezi zubama, to reaguje spíš, než na normoš písknutí, který je sice hlasitější,a le asi jiná frekvence.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2016 21:57
- Nahlásit

PetraK
nadšeně napsat : "Viď?? To je nádhera!"
Uplna uchvatnost.
A hele má na průběh třeba vliv to, že to kvete dřív, je jiný, studenější, větrnější počasí?
Ja nevim, vliv na funkci alergika z jarnich keru to nema, uz je xta zima, kdy to kvete uz v unoru. Kdyz by byl snih, tak by to asi vliv melo, Mesanyy.
tak na to máš ještě čas, ne?
Ti nevim, rano mne nak troldak na luzku pridupnul, jelito na koze...
byli zatím ukázat veterinární kamarádce
No a ta rekla teda co? Ve st vice badati se bude?

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2016 21:59
- Nahlásit

PetraK
Stejně jako dobře reaguje na takový tichý syčivý pískání mezi zubama, to reaguje spíš, než na normoš písknutí, který je sice hlasitější,a le asi jiná frekvence.
Jo, presne me napadla ta frekvence, ze ssss je asi logicky vejs. Tak prijemny ssssssssyceni, na ssstarenku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2016 22:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
Uplna uchvatnost.

no já vim , vim. je mi Tě líto, protože chápu,že alergie je debilita.
tak by to asi vliv melo,
a na funkci?
(škoda, že to aspoň nemá slabší průběh, když je to takhle brzo)

jelito na koze...

ftipná představa

na

Tak prijemny ssssssssyceni, na ssstarenku.

no jo no, prostě Hado-pasi

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2016 22:29
- Nahlásit

PetraK
tak to jsem zvědavá co budete dělat s tou boulí
já to prokonzultovala s vetem po tlf, však viděl tu první bouli a prej když to není ani hnis ani krev, tak to mám pár dní nechat týct, že by se boule mohla zmenšit a tou atb mastičkou zatím nepatlat
řezat to podle něj nemá smysl když už je to druhá v tak krátký době a to si myslím taky
Fifi
ekny, se vyradis. Ma to aspon pul litru?
jasně, půllitrák na kafe, jak jinak

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2016 23:04
- Nahlásit

Maya
půllitrák na kafe, jak jinak
No ja takovej mam, jinak bezne ctvrtlitrak.
já to prokonzultovala s vetem po tlf,
řezat to podle něj nemá smysl když už je to druhá v tak krátký době a to si myslím taky
A nebylo by precejen dobry, aby to vet videl? Uz jen proto, aby to kolem vyholil nejak, co ti nejde osmikat... Ale jinak chapu, jak to beres a myslis.

birma
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 07:09
- Nahlásit

Včera jsem byla na Hamletovi - přenos z Londýna. Jestli budete mít někdy možnost, tak neváhejte, protože to je fakt bomba (a to Hamleta jako hru moc nemusím)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 07:27 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
tak pak rekni, jestli bude prijemnej na piti, jestli nebude mit moc tlustej okraj

snad teda i kim to bude mit bez problemu

PetraK
tak ono uz jak pes hur vidi, tak je to asi naprd, no...

snad teda bubi boule bude v poradku

Xerxová
jeheee konicek ti dal pusinku skoro na celicko

Fifi
z mensich jak pullitru taky nepiju

lity lity pani, ze ani v zimnim obdobi nemas klid

birma
tak to je supr, ze sis to tak uzila ja bych tomu nerozumela. kamoska jezdila do londyna i primo na nejaky divadelny hry, ze tam hrali herci z sherlocka, byla tam myslim i 2x a myslim, ze se ji stalo, ze jejich mista kymsi obsadili a tak jako omluvu dostali nejaky paradni mista hned u podia vyhrazeny nejakym kritikum a jeste stihla podpis a fotku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 08:08
- Nahlásit

sneziiii (asi si na dovolenou zabalim zimni bundu a zatepleny kalhoty)

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 08:52
- Nahlásit

cernej caj
Tady taky bohuzel vanice
Okraj hrnku teda nevim jak zhodnotit tloustku to me nikdy nenapadlo zkoumat
birma
A bylo to alespon s titulkama?
Ale super ze se ti libilo
Ja celkove na divadlo moc nejsem nejak me to nikdy nebavilo
Jediny z ceho jsem byla kdysi nadsena bylo divadlo s fontanou
Fifi
Tak ono to oholeni nic moc neresi protoze je jedno jestli mu to tece do chlupu rovnou a nebo o par cm niz a ta boule sama o sobe nijak nemokva nebo tak neco
Ale samo uvidim za par dni treba tam nakonec sjedem
Ale popravde tak nejak si nedovedu predstavit co s tim delat jestli to potece a zmensovar se to nebude protoze pak zatahnout to atb mastickou se mi nezda jako dobrej napad

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 09:54
- Nahlásit

Maya
z nekterejch se proste blbe pije jak sou tlusty.

ja mam rada cinohry, humorny. rodice nas hodne brali na operu jako deti, to sem nikdy nemusela ale

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 10:04
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Z Bubrdle je modelína, má kalhotky - že aby neblemtali oba tu bouli. Tak uvidíme. Vidím to tentokrát asi na ATB. ale třeba Bubi zas překvapí.
Bubrdli baví učit se Fuuussss, uvidíme, jak nám to půjde , páč kombinace její snaživosti a pomatenosti moc prostoru na spolehlivý naučení nedává

cernej caj
tak ono uz jak pes hur vidi, tak je to asi naprd, no...

jo, jo. ono u ní hodně záleží na světle, jaký je. Tuhle jsem čuměla, jak dobře zaregistrovala Brtnika, s takovou vzdáleností už jsem ani nepočítala. Taky její momentální rozpoložení v tom hraje roli - někdy se jí nic moc nechce, tak je prostě ten den za starou pani a nebude reagovat, páč se jí nechce (no má na to nárok). Včera a dneska ráno byla snaživá cvičenka - učíme se po chvilkách to Fusss. Na ní je vidět, jak jí cvičení a učení hrozně baví, vždycky hrozně pookřeje.

(asi si na dovolenou zabalim zimni bundu a zatepleny kalhoty)

no podle toho co bylo u nás za vánici tak asi jo.

snad teda bubi boule bude v poradku
doufám, doufám - je to o dost větší, než bylo tamto.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 10:11
- Nahlásit

cernej caj
rodice nas hodne brali na operu jako deti, to sem nikdy nemusela ale

moje máma má ráda operu a operetu. Plánovala mi kariéru kulturního jedince. Ta skončila velmi záhy. V mých asi třech letech. Máma poslouchala Prodanou nevěstu, já jsem ležela na gauči na břiše, kopala se nožkama do zadnice a do jakési pro mámu úchvatné árie jsem se zcela primitivně dotázala "A mami? proč tam ta ženská tak vyje?" Mámě došlo, že s tímhle exemplářem nemá cenu cokoliv kulturního zkoušet

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 10:14
- Nahlásit

PetraK
taky se mi zda, ze akorat vyjou

tak ale supr, ze je bubi porad takova akcni ja si rikala, ze na tech 75km dubnovejch na vandr vemu okouna ale kdyz sem ho videla jak mrtvolu ted po 15ti, i na zacinkani misek nevyskocil svizne ale napred zvedl hlavu a pak lezerne vstal, si rikam, ze uz mi taky asi zacal trochu starnout a pres 20/den ho urcite "trapit" nebudu

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 10:19
- Nahlásit

cernej caj
Ja prej jako dite chtela jit furt na operu a nasi me nikdy nevzali
Na divadle me neberou ani komedie ani tragedie, ja nevim me proste divadlo prijde tak nejak nudny, jediny na co bych asi byla ochotna koukat vy byl cimrman
Ale me moc nebavej ani filmy tak asi proto tenhle typ zabavy nemusim asi nejsem koukaci typ

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 10:38
- Nahlásit

cernej caj

taky se mi zda, ze akorat vyjou

viď? Rozumět tomu nejni, co pějou, tóny to má takový, že to táhne uši.... to je kuldůra? todle je kuldůra!

https://www.youtube.com/watch?v=k3ddb_Jf8wo

jak mrtvolu ted po 15ti, i na zacinkani misek nevyskocil svizne ale napred zvedl hlavu a pak lezerne vstal, si rikam, ze uz mi taky asi zacal trochu starnout a pres 20/den ho urcite "trapit" nebudu

a tak ono s ním taky jinak asi moc na dlouhý štreky nechodíš, ne? Spíš jsi chodila s Ferčou? Takže nemá našlapáno?
No ale my jsme u Bubi už taky zkrouhly trasy. Přizpůsobujeme to jí - terén i dýlku a nedáváme tolik dlouhých za sebou, aby měla možnost regenerovat. Blbý je, že jí si nelajsnu nechat třeba na pokoji, což se šiklo- prospala by se, odpočinula si a my bychom mohli vyrazit, ale v cizím prostředí to na dlouho moc nedá, zůstat tam úplně sama(večeři, nebo naše posezení večer někde jo, ale celej den ne). Což u ní i chápu no.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 10:45
- Nahlásit

Maya

Ja prej jako dite chtela jit furt na operu a nasi me nikdy nevzali

si divná! no vidíš, u nás zas obráceně .

ani komedie ani tragedie, ja nevim me proste divadlo prijde tak nejak nudny, jediny na co bych asi byla ochotna koukat vy byl cimrman

já teda nejsem v divadle pečená vařená, protože prostě preferuju bejt se psima někde venku a když nemůžu, tak mi to přijde jako marnej čas (úchylka nějaká a navíc neopodstatněná, že jo, když divadlo je večer..... no ale jako musela bych to procházkování ten den zkrouhnout, že ano... ), ale je pravda, že když už, tak mě to bavilo - nebo třeba mě bavil i přenos v TV - Brouk v hlavě s Dvořákem, Můj báječnej rozvod s Eliškou Balzerovou. Miluju Cyrana s Hanzlíkem a v origoši Depardiem - to bylo super, fakt úžasný, bylo to se Sládkovým překladem ! To bylo myslím to nejúžasnější co jsem "v divadle" viděla. No a stará dobrá https://www.youtube.com/watch?v=hVB7-ngA8_4 to mě vždycky rozebere. Hlavně Lumča s Bivojem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 10:49
- Nahlásit

Maya
to je mozny, ze asi obecne to neni tvuj salek caje. ja si na dobrou cinohru zajdu rada a jednou bych hrozne chtela do prahy na nejakou chylkovou, tu mam fakt celkem rada i kdyz jinak se moc nevyznam v cz scene (ani jakekoli jine teda)

PetraK
presne, usi to taha, prd tomu rozumis ale hosicky teda moc nemusim. i kdyz pravda hosicci lepsi nez opera

ted nema naslapano ani jeden, ale zas driv sem po okruhach u nas vzala klidne jednoho psa/ oba psy na 20/25 km a pohoda a ted mi prislo, ze tech 15 bylo tak akorat. ale tak treba se to trochu zlepsi, se vic rozchodime do leta, ale na tech 78km za 3 dny mam fakt obavy, jestli by to bylo dobry pro nej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 10:58
- Nahlásit

cernej caj
i kdyz pravda hosicci lepsi nez opera

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! TO JE SLOVO DO PRANICE!! ŠKODA, ŽE TU NEJNI BRŮŮTKA!! BY ČUMĚLA!!

prd tomu rozumis
to mi na tom vadí hrozně - nemáš šanci de facto vědět o co tam jde, dyž furt enem ryčej a ty sis nepřečetla náležitě program, nebo nebyla poučena z předchozích zážitkůch /kulturní návštěvníci prominou, je to nadsázka, jsem si vědoma toho, že to asi nějakou hodnotu má, jen jí nevidím, páč jsem v tomto ohledu tupo. /
Já třeba mám ráda Mozatra, Vivaldiho - to je optimistická hudba, to můžu, ale třeba Bach - to na mě okamžitě spadne strop. To nejde.

ale na tech 78km za 3 dny mam fakt obavy, jestli by to bylo dobry pro nej.
no to asi jo. Přemýšlím, kolik toho ale tehdá s námi Bubi našlapala v těch Jizerkách v zimě. Vím, že tam bylo jednou 21 km a ty předchozí výlety byly taky takový delší, ale bylo to rozložený do víc dní- zas na druhou stranu jí bylo o hodně víc, než Vokounkovi. Ale v tu dobu na ní bylo vidět, že jí to baví,užívala si to. No to musí člověk posoudit sám právě, jak na to ten pes má.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 11:39
- Nahlásit

PetraK
cernej caj
Ja videla v tv S pidlou v zadech s Dvorakem tusim, jako sranda to jr,ale tak jednou za desetileti staci
Operni arie ja nektery muzu a nerikejte ze nevite i cem je treba Prodana nevesta
Co vy me asi unudilo k smri je balet

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 11:42
- Nahlásit

On na tech psech je pak znat kazdej rok vsak je to skoro deset let lidskejch a clovek i deset let starsi je taky zdrchanejsi

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 11:44
- Nahlásit

Proooooč je kruci takovej problém vytisknout pět dopisů?? Proč?? No protožě někdo fundovanej měl za úkol napravit to, že zrušili možnost tisku ze dvou prostředí. Tak to sice napravili, a můžu tisknout z obou míst, ale de facto tisknout nemůžu, protože to celý pošahali, takže mě z toho hrábne a věc, která by měla trvat max. pět minut ještě stále po půl hodině není hotová!!!!!!!!!!!!!!

Potřebuju koberec, moc, moc koberců!! Jeden na toho kdo to dělal, druhej na jeho šéfa, kterej všem těm umělcům toleruje flákání se a zbytek koberců na zbytek tý elity tam.

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání