| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 09:50
- Nahlásit
Asi nebudu u Kimova konce prozoze to slo rychlejc nez jsem myslela, to me bude mrzet hodne dlouho
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 09:54
- Nahlásit
Rumštajn ves polek,
nestíííháááám...fňuk...
Xerxová
no vida - to bylo o fous - my na parkoviště u Vidláku dojeli první - vycházeli jsme ve čtvrt na devět a přesně po 4 hodinách jsme dorazili zpátky. A to už tam bylo aut mocmoc
taky jsme vyráželi ve čtvrt na devět ale od Hlavatice a než jsme došli oklikama na Vidlák bylo půl druhé. A ráno jsme potkali celý dva lidi a davy jsme začali potkávat až u toho Vidláku..a aut tam bylo moře páč měli zvěřinový hody ..takže nás nepustili dovnitř ani na polívku což nás teda dost nakrklo...ale bylo krásně..a podle fotek koukám že jsme šli kus stejný trasy a fotili stejný věci
Hodim sem ale aspoň tydle dvě fotééčky.... jak na vyhlídce pozují inteligenti
a jak pozuje jelito
JInáč doufám že ostatní si i přes adrenalínovej zážitek zmraženinu užili my zas někdy příště...
čajdovic přeju hááskou dovču a krásný počasí !
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 10:05
- Nahlásit
Maya
Asi nebudu u Kimova konce prozoze to slo rychlejc nez jsem myslela, to me bude mrzet hodne dlouho
co je s Kimíkem? něco mě uteklo ?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 10:19
- Nahlásit
cernej caj
tesim se pak zbpc na zbytek fotek
už jsem je přesdílela k sobě na FB
Maya
Jste meli borderku s sebou?
jj borderáčka a tervičku. Borderáček je jeden ze psů kamarádky, co s náma šla Vokoberg a s Adámkem spolu úplně bezvadně vycházej Jel v sobotu prvně metrem, tramvají i vlakem, prvně byl na velkym výletě a byl naprosto boží
co se děje???
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 11:01
- Nahlásit
Maya
Co je s Kimem? Týjo, před týdnem ještě vypadal krásně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 11:07
- Nahlásit
Maya
Co je, co se stalo, proboha??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 11:22
- Nahlásit
maya
jestli je to fakt takhle. tak snad to stihnes z prace...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 12:36
- Nahlásit
Já jsem tu jak na jehlách, jak Kim, vždyť se teď řešily jen ty boule? nebo něco víc?? Ach jo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 13:00
- Nahlásit
tak ono u kima mozna obecne i krz to stari a zhorsovani pohybu uz je mozny, ze nadesel jeho cas
my meli celou prochajdu (7km) zatazeno, fucelo, dali sme si v hospudce obed a cestou na chalipu zacalo smazit slunko... tak u chalupy, ze se vybehaji na slunicku, v chalupe vlezly chladnobpo zime a feri hned zacala kulhat. doufam, ze je to jen znavenych 7km a odpo pujdem jen kousicek radsi, ale rano sem hlidala a ani naznak odlehceni. tak delaj mrtvy psi v chalupe ted chvili.
petrak
jedna zepredu tam asi bude, mazly sem uz smazla ale ta jedna vypada na fotaku pouzitelne
fajka
jelito je teda hustej model
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 13:31
- Nahlásit
ufff - adrenalin silniční Vám nepřeju - hlavně že to dobře dopadlo
Maya drž se holka... odchody kámošů jsou vždy smutné
čaj přeji hezkou dovču - má Vám v noci dost nachumelit Tady zatím krásně jasno...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 13:39
- Nahlásit
cernej caj
kima mozna obecne i krz to stari a zhorsovani pohybu uz je mozny, ze nadesel jeho cas
ale když kruci to není možný, hergot
celou prochajdu (7km) zatazeno, fucelo,
ne?? kruci, tady je hezky, tak snad se to dovalí i k vám.
já jsem právě psala Brtnikoj, že se hrozně těším ven, že doufám, že počásko vydrží a vypadnu se psima a ešivá se přidá. Tak přidá, páč je fakt hezky. Takže ať aspoň zítra máte hezky.
ale ta jedna vypada na fotaku pouziteln
takže malej zázrak?
jo a včera ten chlupatej alarm ten byl dobrej. myslím, že nemusíte zamykat auto,co?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 13:48
- Nahlásit
cernej caj
Tak ať Ferinka nekulhá, ty už z toho musíš mít tiky určitě.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 13:58
- Nahlásit
cernej caj
feri hned zacala kulhat.
žiš tohle jsem přehlídla asi bych odpolko zůstala na zahradě radši, nechodila nikam a nechala jí klid.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 14:47
- Nahlásit
petrak
uzijte si to odpolko koc vsichni 4
birma
no je to naprd, celou prochajdu dobry a jak se rozbehla na zahrade... takze sme byli s timickem na slunicku chvilju sami a zitra ma byt hnusne tak zvazuju ze si taky vyrazime sami a muze necham doma v posteli
xerxova
no uvidime, uvidime.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 14:54
- Nahlásit
cernej caj
celou prochajdu dobry a jak se rozbehla na zahrade.
hm.............. no a nemůže být prostě unavená?
zitra ma byt hnusne t
zase? jak moc hnusně?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 15:04
- Nahlásit
určitě může být jen unavená. Doma má stále spíš klidovku - a už včerejšek (i když hodně v autě) je o něčem jiném. Navíc nové podněty, nové prostředí... a ona má svalíky unavené. Nebála bych se, že je to něco vážného - spíš jen znamení, že se zatěžovat musí pomaličku. Pokud ráno bude dobrá, tak jít normálně na výlet... a odpoledne holt prolenošit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 15:28
- Nahlásit
Maya
Jezis, to snad ne. Drz se pani, achjo.
Kremylek musi pruhy furt vychovavat. Modelka jedna.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 15:34
- Nahlásit
Fifi
tak já zas nic. Nemůžeš mi to hodit do emíla? ať se taky pobavim?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 15:40
- Nahlásit
PetraK
Mas to tam, ty bezrajcataku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 15:49
- Nahlásit
cernej caj
a na te druhe fotce takova mila dama
viď??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 15:54
- Nahlásit
jsem si tu první ještě zvětšila
"hochu, hochu, ty dostaneš takovou, že se ti makovice otočí kousavým dozadu!"
"tetí a ty se na mě zlobíš? a proč?"
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 19:17
- Nahlásit
Fifi ta se tak kouzelně kření A vypadá neuvěřitelně mladě - babka jedna rotvajleří
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 19:48
- Nahlásit
Tak Kima jsme nechali uspat dneska dopoledne, mrzí mě, že jsem nebyla doma, ale to nešlo čekat, měl bolesti, nohy v křeči a tak z toho nádoru z zadní nohy. Ale jsem na druhou stranu ráda, že to šlo tak rychle, v sobotu ještě nic, až včera začal bejt trochu špatnej, ale dneska dopoledne už to nešlo, takže původní plán že zavolám veta k nám domů dneska večer se musel urychlit.
Teď tady smutníme s Dorinkem, teda ještě že ho máme.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 19:59
- Nahlásit
Maya
Achjo, zrovna jsem na vas myslela, co se vlastne stalo.
Jak rikas, na jednu stranu dobre, ze to slo tak rychle. Dorinkovi pohlazeni a vam vsem hodne sil a casem krasnych vzpominek.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 20:01
- Nahlásit
Maya
To je mi líto
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 20:09
- Nahlásit
maya
bude mu uz dobre za duhovym mostem... dobre, ze mate dorinka tam, hodne sil vam preju
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 20:19
- Nahlásit
Maya Dorin bude asi taky smutnej. Přišel o parťáka... Ach jo - je to krutá daň, za ten fajnový čas strávený s chlupáčky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 21:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Nemohl by, prosím, někdo tomu ichtylovi malýmu vysvětlit, že NENÍ PAPOUŠEK???? Právě mi vlezl na klín a hodlá se mi usadit na rameni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 21:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
Mayo - je mi to moc líto a mrzí mě doopravdy moc, že člověk tomu druhýmu v takovou chvíli nepomůže. Je jen dobře, že to šlo takhle rychle, že ho nečekalo trápení a vás hodně těžký rozhodování. Foukám na dálku bolavou duši tobě i Dorinovi, kterýmu bude chybět .
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 21:37
- Nahlásit
PetraK
Právě my vlezl na klín a hodlá se mi usadit na rameni
Jak jednou povolis, trpet budes. My podle vzoru pruhy? Vzhledem k Troldim chapavym prednim noham a vtiravosti ma uz davno podobnej kontakt zakazanej.
Maya
Pri svicce vzpominam na psiska, co nejsou a moc chybi, i po letech. Tak moc by me zajimalo, jak by vypadalo setkani Doroty a Kremyla. Baz a Agaty...
Az to preboli, treba poridis Dorinovi novyho kamose.
|