Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 15:25
- Nahlásit

Fajka
Hezky si to napsala
PetraK
No uvidime ted jsem ve stadiu ze vlciho spice uz ne protoze vsechno je to bud kees a nebo nic moc hezkej typ jako ty Tabora ale to jsem predtim rikala taky a nakonec to byl Kim
cernej caj
Jj buhunda bych brala hned a jsem i dost velkej magor vysolit za nej 1500 eur ale nastesti furt nejsem a asi uz nikdy nebudu dost velkej magor na to poridit si psa jehoz hlavni charakteristika je very active and need lot of excercise

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 15:28
- Nahlásit

Xerxová
No ja bych z lesa neodnesla ani Kimovych 25 kg

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 15:43
- Nahlásit

maya
tak hlavne proti spicovi by to byl i hodne velkej skok... a tak lapinku?

ja se obavam, ze bych daleko neodesla ani vokouna s jeho 20, jako kousek jo ale 10 km taky ne...

jinak vokoun vupada jak totalne tyranej spic, ani do auta nechyel prinpoobedove pulhodince s dvema psama a celou dobu se tvaril fakt hrozne, chudak

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 15:51
- Nahlásit

Maya
No uvidime ted jsem ve stadiu ze vlciho spice uz ne protoze vsechno je to bud kees a nebo nic moc hezkej typ jako ty Tabora ale to jsem predtim rikala taky a nakonec to byl Kim

je mi to jasný, já jen tak číhla, nemám vůbec ponětí jednak jak a co u špiců a hlavně právě, ešivá špica chceš. No a máš představu jaký jiný plemeno případně? Jsem zvědavá co? Ale chci tě přivést trochnu na jíný myšlenky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 15:51
- Nahlásit

cernej caj
dobu se tvaril fakt hrozne, chudak

foto?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 16:01
- Nahlásit

petrak
to asi nemam, alw fakt nestastnej vyraz, casto je vysmatej a ted takovy semkly rty a fakt nestastnwj pes

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 16:04
- Nahlásit

PetraK Páje začíná rodit Nasťa. Konečně se povedlo a Pája bude mít vysněné štěníky po Terýnkovi a Carevně Nastě... Držím moc palce, ať je vše o.k. a mimíši se vykulí bez problémů.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 16:04
- Nahlásit

cernej caj
chudera nebohý pohybem na čerstvém vzduchu týraný

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 16:26
- Nahlásit

cernej caj
Chudak Vokounek
Asi po velikonocich necham vyndat voko kocourovi tak budu mit taky vokouna

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 16:34
- Nahlásit

PetraK
V poho ja se hledanim taky odreagovavam a uklidnuju tak nejak mi to ponaha prohlizet fotky a tak
Zatim kouksm na sttedni spice ale nikde nic kdyz nechci nic jednobarevnyho ani otanzovyho snad az v cervenci
A na lapiny a to je akorat jeden vrh ted nakryto takze takyvaz nekdy v cervnu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 16:38
- Nahlásit

maya
tak snad dopadne kocourovi vsechno ok, to je kterej?

tak su zvedava, jak bude hledani uspesny, ale tak do leta bude z ceho vybirat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 17:03
- Nahlásit

tohle je u sousedů
http://www.dcnh.de/index.php?site=welpen_huete

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 18:24
- Nahlásit

prvňačka píše naše jména - "Mrtínek" mě dostal
A moc mě potěšila Lůca.
Byla u nás kamarádka, učitelka, a říká jí:
kolik máte králíků?
- 8
No a kolik jich potřebujete do deseti?
- nic, my už máme všecky
Správně došla k závěru, že nemůžeme mít víc králíků, když máme jen osm kotců

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 18:37
- Nahlásit

Kachna Mrtínek hezká zkratka - jen se obávám, že by tuhle přezdívku za pár roků špatně snášel

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 18:46
- Nahlásit

Xerxová
jen se obávám, že by tuhle přezdívku za pár roků špatně snášel

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 19:13
- Nahlásit

kachna
tak to je lucka sikovna po dovce se muzes tesit na par momentek, s kacenkou i mrtinkem to slo hur

kdo za mnou prisel vysmatej s vrticim ocaskem do me stouchat tlapou? dali sme ai prochazku ke konci pod rouskou tmy, dneska 1,6 +2,6 km, coz celkove nic moc ale pohodicka. akorat muz cwlej den prospi, ja nechapu, jak muze spat 11h v noci, vstane k teple snidani, ja su 2h s vokounem, pak jedem na obed, kolem 3h sme na chate tak si de lehnout, prospi se do 7, a v 9 de se mnou spat. to nexhapu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 19:17
- Nahlásit

čaj že by se potkal s mouchou tse tse ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 19:29
- Nahlásit

asi jo, ten cas co nespi telefonuje

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 20:09
- Nahlásit

kachna_
Lucka je dobrá
Xerxová
tos mi neměla ukzaovat, ta mutter to je celej zakrslej buhund
a to hřiště fakt super

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 20:12
- Nahlásit

Maya jim zavolej

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 20:16
- Nahlásit

jinak i ti islanďáci jsou ze stejných stránek - prostě jsem si našla německý klub zastřešující severská plemena... a tak, jako i německé dogy mají skvěle udělanou nabídku štěňat, tak tady taky Němci nezklamali. Jen se mi líbí, že pod ten klub patří i akity

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 20:34
- Nahlásit

kachna
budu si muset pockat asi do vikendu, nemam zas tolik dat na tahani yt videi

xerxova
maj tam krasny psi, to je fakt. i kdyz sem to jen proliyla

muz mi zlomil jedinou varecku, co tu byla asi zitra budem v treboni hledat domaci potreby a rano holt bez michanice

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 21:23
- Nahlásit

Xerxová
černá s znaky i s bílými znaky je u lapin nejrozšířenější barva, ale jinak mají snad všechny, jsou lapiny i oranžový, krémový, bílý, vlkošedý atd. mě se nejvíc líbí hnědí se znaky, už jsem taky našla dokonce dvoje štěníky kde jsou, ale zas Finsko, u nás jsou v podstatě jen ti černí se znaky až na výjimky
jako islanďan je super, ale ještě málopočetnější plemeno než buhund, se obávám, že ty štěńata už jsou dávno zadaný
a navíc jsem se dívala, to je až někde u hranic s Francií, pro mě fakt nereálný
cernej caj
tak to zamíchej něčím jiným
jinak díky za nabídku na ten odvoz, ale tady po čr to snad nějak pořeším, doufám teda

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 21:29
- Nahlásit

Xerxová
na špice maj taky Němci takový stránky, ale dělá je víceméně jeden soukromník, nic oficiálního
bohužel s tím, že neumím německy se mi fakt německý stránky blbě hledaj
nejlepší databázi na všechna plemena má finská plemenka, tam je prostě všechno, včetně vrhů, odkazů atd.
by u nás taky měla plemenka to dát takhle veřejně

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 21:39
- Nahlásit

Maya těch islanďáků mají momentálně nakrytých v Německu devět. To mi tak málo nepřijde... Víc než lapin

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 22:45
- Nahlásit

tak jsem se pokochala fotkama psů, co nikdy mít nebudu
a taky Kimíčkovejma starejma fotkama a můžu jít spát

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2016 00:16
- Nahlásit

Maya
Ty spicoidi jsou si vsici hodne podobni. Ono na neco natrefis, nahodne treba.

Ja ostrihala drapky coklum, zejmena u Pruhu to bylo zase jak kroceni hadiho klubka, on je zkratka hysterickej.
A pak sem radne zkoumala, proc se Kremyl vic venujel svy jizve a ono voila, jeden pidisteh z kraje jizvy vet prehlidnul. Takze zadny chlupiska dorustajici. Po hmatu leda slo steh nahmatat, tu tvrdou nit, tak jsem se ji v tom nimrala nuztickama vydenzifikovanyma a snad se ho povedlo presmiknout a zbytek pujde uz z tela ven jejim blemcakem. Po dobu osetrovani Kremyla vedle v pokoji Troldak plakal, ne tichounce jako dogacek droboucky, ale na plnou hubu jak debil, co mu s dvojcetem provadim.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2016 06:28
- Nahlásit

Fifi tak přeju, aby se steh podařilo brzy dostat ven a dáma se přestala stresovat nedokonalou rankou.

Night umí taky někdy zvýšit hlasitost kvilu - ale většinou je jak papiňáček tichounký, sotva slyšitelný.

Maya a to já bych jim klidně e-mail napsala - často jim na poslední chvíli zájemce o dlouho zamluvené štěně odřekne. Jedny lapiny se mají narodit hned za hranicí v Krušných horách... A myslíš, že by třeba brácha s tebou pro štěníka nezajel, kdyby to bylo dál ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2016 07:53
- Nahlásit

maya
oranzovou a barevnou se znaky bych brala hned, libi se mi i hneda, ale je fakt ze vetsina tech stenat je cernych co sem videla ale asi by se dalo.

zvazuju lzici ale mame nasi panev na kterou se kovem nesmi, tak se to ve me pere

fifi
tak sikivna s hadim klubjem i kremylkovou tlapou, zes steh basla a zvladla prestrihnout, ses dobra!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2016 08:56
- Nahlásit

tak hladem sme neumreli a za chvili vyrazime smer trebon, zas 7km s timickem, navazem 4km okruhem s feri a pokud se mi bude jeste chtit, tak jeste dojdu cca 6km s timickem a kdyz nebude, taky se nic nedeje. dneska i zitra ma byt krasne

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání