Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 11:11
- Nahlásit

Maya

odkud bys vybírala? ať můžem vybírat s tebou.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 11:14
- Nahlásit

PetraK vždyť píšu - máš-li možnost a náladu... To je jasné, že někdy to nejde... A i chápu, že to má někdo nastavené jinak (jasný protiklad jsme my dvě )

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 11:21
- Nahlásit

Xerxová
To vam to teda krasne vychazelo se stenatama
Jako mam to asi podobne ze jako cim driv tim lip tak jsem uz trochu koukala a ono nikde nic ted neni tak je to vyreseny
kachna_
To se obavam u nas nezabere ale muzu to zkusit
PetraK
To jste si pekne uzili
Maminka s mobilem je vtipna
S Dorinem fakt nevim on ma psy celkem rad ale nesmej si na nej moc dovolovat takze to pak je akorat sazka do loterie

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 11:29
- Nahlásit

Rumštajn
- Flekatá čůza se pravděpodobně rozhodla, že mě přivede definitivně do blázince a bude hárat.
- Včera jsem mluvila s mamčou. Viděli nás zjevně všichni obyvatelé Lahovic. Mamča musela odpovídat na četné otázky. Což bylo poměrně složité, vzhledem k tomu, že vůbec nic nevěděla
- nechcete někdo strašlivě mazlivou (cca 2-3letou) černobílou venkovní kočičku? Zbyla tu po sousedovi

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 11:44
- Nahlásit

Maya co mi to připomíná ?? My nakonec jeli za hranice všedních dní...

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 11:45
- Nahlásit

Maya
To jste si pekne uzili

jojo, vylezli jsme ven a tam docela kosa a ledovej - ne vichr, ale silnej vítr. Sem si říkala, no to se dneska teda povenčíme..... Bubu bude chtít jít brzo dom-a ani se jí nedivím..... no a nakonec jsme venku hrozně řádili dýl než bylo zamýšleno a já zas letěla na poslední chvíli (ešče mě přepraly při oblíkání punčošky, mrchy hnusný, protože se mi překroutily a vzhledem k tomu že jsou pruhatý, bylo nutno pruhy srovnat (asi bych bejvala ale potřebovala tedy Křemýla, aby srovnal pruhy )

Maminka s mobilem je vtipna

no tjo nevim, jestli to pro nebohou Danušku bylo ftipný, když jí tam zvoní v půl šestý de facto cizí člověk!! Střílela bych. Dana má svých starostí dost, takže dneska bude tvrdej pohovor, tohle dělat nebude. grrr.

S Dorinem fakt nevim on ma psy celkem rad ale nesmej si na nej moc dovolovat takze to pak je akorat sazka do loterie

hm, tak to by štěndo dal, ne? když není trhač. A vzhledem k tomu, že si štěndo může vychovat dle svýho, tak to si na něj dovolovat nebude. Zvlášť, když to bude podpořeno tebou. A zas ty mi díš hranice kam už u štěněte nesmí zajít on. Však nemáš prvního psa.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 11:57
- Nahlásit

PetraK
Jj dneska fucel peknej severak ze by psa nevyhnal
No sice ne prvni pes ale prvni porizeni k takovemu sverazovi, Kim byl pohodar tam me ani nenapadlo uvazovat o nejakym problemu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 11:57
- Nahlásit

xerxova
paradne vam to vychazelo

pettak
fajn, xe mate nivy hry, test snad bude ok

fajka
lity lity, gtatulovat k prvnimh v sezone vvyomrlto pripade bg bylo o koberec

maya
tak to muze byt asi celkem narocny s neteri, ale snad jak rika kachna.
ale vlxouni soh povahove vetsinoubok, ne? by se mohli s dorinem krasne szit, ale xhapu, ze stakovou povahou je to tezsi.

musim rict. ze su panicka na zabiyi. vcera snih zespoda i z vrcha, dneska 2km prez slatiniste

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 12:00
- Nahlásit

Teda chci rict ze ja jako katastrofista si uz maluju ty cerny scenare

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 12:01
- Nahlásit

Xerxová
Ne ze bych byla proti ale u me fakt cesta za hranice vsednich dnu je nerealna

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 12:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya

Jj dneska fucel peknej severak ze by psa nevyhnal

no jak kterýho, jak kterýho. Bubi měla kabátek a Rumajzlík ten počasí neřeší. hlavně že se je venkůůůůůůůůůůůů a může se běháááááát, lítat, prát se a dělat brajgl.

ale prvni porizeni k takovemu sverazovi, K

jo jo chápu, člověk bude rozmýšlet. A mělas možnost vidět jeho reakce u štěňat třeba. a je reaktivní ve smyslu, bojím se, nebo zřežu tě?

cernej caj
vcera snih zespoda i z vrcha, dneska 2km prez slatiniste

ty si vrah nebohejch špiclíků

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 12:05
- Nahlásit

maya
kdybys potrebovala, domluvim to s muzem, kdybys chtela treba ostravu nebo tak, a byl problem zaridit odvoz

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 12:11
- Nahlásit

Maya

a vlčí špic, nebo sáhneš trošku jinam?
vyhodila jsem si štěňata vlčích špiců a překvapivě vyjela i nabídka ( dokonce s PP a i kees - myslela jsem, že nebude vůbec nic. Chápu, že máš jasně daný asi chovky odkud jo a odkud ne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 12:16
- Nahlásit

maya čajda

blbý?

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/58152018/Nemecky-s pic-VLCI-s-PP.php

http://www.leoniaspicove.estranky.cz/clanky/stenat ka-vlcich-spicu.html

a zde kees?

http://www.annonce.cz/inzerat/nemecky-spic-vlci-ke eshond-33321785-w4b6cj.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 12:24
- Nahlásit

petrak
tak ja bych si asi vybrala ale jw otazka, co ma maya za pozadavky i treba krz chovatwle a jeatli nechce treba tu lapinku nebo buhunda ci tak?

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 12:30
- Nahlásit

cernej caj

co ma maya za pozadavky i treba krz chovatwle a

no jasně, já se ve špicech vůbec nevyznám, nedokážu posoudit, co je a co není kvalita.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 12:43
- Nahlásit

petrak
treba na ty z tabora sem se divala uz v minulosti ze maj vlcouni typy a to bych ja treba zvazovala, ale maya se v tom pohybuje vic a ma lepsi prehled.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 12:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

tož uvidíme, co přinese čas. třeba ani ne vlčisko.

edit - ten tábor právě na můj první pohled nevypadal špatně, ale říkám, je to úplně první pohled někoho, kdo je zvenčí.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 13:07
- Nahlásit

petrak
sem prehlidla ten tvuj poznatrk, ze su vrah spicliku ale mi prijde, ze se ted ochladilo, tak na yom moh byt jeste hur

me chladno nevadi, ale 4dny v kuse, ja chci slunickoò

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 13:45
- Nahlásit

cernej caj
tak na yom moh byt jeste hur
tak to je pro něj určitě velká útěcha

ale 4dny v kuse, ja chci slunickoò

no- nic moc teďko, taky mi chybí sluníčko už.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 13:50
- Nahlásit

tady od rááána slůůůnííí

Byli jsme teď na veterině - očkovat. Brouček má zpátky svých 75 kilo (v létě výrazně zhubnul) - myslela jsem si, že bude mít víc. Nemá - nevadí. Je krásně nasvalený, holt bude asi vždycky hubený. Na klouby dobrý...
Byl prohlédnut od hlavy k patě, shledán zdravým a přítulným...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 14:10
- Nahlásit

xerxova
tak to je supr, ze je plnej sil a 75kilicek, to je fajn ze pribral a golt budes mit hubenoura

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 14:26
- Nahlásit

Xerxová
tady od rááána slůůůnííí
jj a je azůůůro

Brouček má zpátky svých 75 kilo
týjo to mě do něj patnáct kilo chybí ..to je fakt brouček

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 14:33
- Nahlásit

Fajka Xerxes měl skoro osmdesát - když ke stáru zmohutněl

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 14:36
- Nahlásit

Teď čtu zpětně Mayu, je mě to moc líto nadruhou stranu to byl šťastný pejsa, dlouho živ, do posledka v celku zdráv, dobře se měl a za duhový most odešel sprintem bez dlouhého trápení.... šťastný to pes... tak až to půjde pořiďte Dorinkoj parťáka... ono když to bude od štěnítka tak si ho otesá k obrazu svému...já už bych po zkušenostech z toho takovej strach neměla páč když to zvládla naše Fajfka s Jelitem zvládne to i Dorinek

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 14:39
- Nahlásit

Xerxová
Xerxes měl skoro osmdesát - když ke stáru zmohutněl

krasavec
jako mě se líbí velkej pes ale mít bych ho z praktickýho hlediska nemohla, bo moje velikost končí na 30 kilech..víc prostě neunesu a jak to neunesu tak to vidím jako strašnou komplikaci .... ale zase ono když je pes zdravej tak ho není potřeba nikde nosit přenášet a zvedat...

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 14:40
- Nahlásit

Fajka

ale zase ono když je pes zdravej tak ho není potřeba nikde nosit přenášet a zvedat...

pokud si nepodřízne nohu v polích pár km od auta. Jako Ešus.

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 14:42
- Nahlásit

PetraK

pokud si nepodřízne nohu v polích pár km od auta. Jako Ešus.

no nebo tak...jak ted hodně chodíme tak si prostě řikám že když se pak takhle něco někde stane v divočině dál od silnice, tak jto může bejt fakt problém...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 15:15
- Nahlásit

PetraK tak jasně že je to potíž. Malého nepohyblivého psíka člověk zvládne - velkého ne. Ale to bych nemohla chodit ven ani s Pepou (taky ho neunesu, kdyby se mu něco stalo)
Ve dvou se doga zvládnout dá - a mezi náma - je skoro jedno, jestli pes je obří a nebo "jen" velkej... Ovčáka, zlaťáka ... taky dlouho nikdo neunese

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2016 15:22
- Nahlásit

Xerxová

však jo. Jen říkám, že když na to pak dojde, je to blbý.

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání