| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2016 12:01
- Nahlásit
birma
Ta se mu líbila moc a moc
to je zvláštní, tohleto?? Jak se mu mohla probůh lítbit??? vůbec nechápu!! Vůbec
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2016 12:03
- Nahlásit
birma
Ta se mu líbila moc a moc
trotl, fakt jo. Ale narazil, jen teda prostě já nemůžu pochopit, že je pro něj tak nepochopitlený, že pracovní věc je jaksi přednější, než to, že mu vystydne nahřátej hrnek na kafe, kterej si může nahřát znovu jsem už asi opravdu, opravdu mimo současnou společnost?
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2016 12:22
- Nahlásit
PetraK ak to asi nic pro mě
spokojenypes.cz - myslím 10 nebo 15% ...
Petcentr nebo co to je dárek k nákupu ...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2016 13:08
- Nahlásit
PetraK třeba se jen kolega blbě vyspal a byl namíchnutej... To se někdy stává. Sice náladový lidi nemusím... ale vyjít se musí s kdekým. Tak ať ti zbytek pracovní doby uteče - a bez další srážky s blbcem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2016 13:10
- Nahlásit
A nebo mel kolega abstak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2016 13:33
- Nahlásit
HaZa
ááá díky!! Tak tam kouknu!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2016 13:36
- Nahlásit
petrak
tak snad yo nemelo vliv na dulezitou navstevu, ale nekdh holt clivek zira
haza
jj to je ono. spokojenyho psa sem tam letos nenasla ale pak mrknu jeste z pc a objednala bych grancle
birma
bodejd by se mu nelibila
dneska krasnych slunecnich 12 km a kilak a pul s frri, muz s ni taky byl v me nepritombosti tak je prednejsi obed a celej tyden jikde na trasach ani noha krom rybaru, vcera nudista (to sem si vzpomela na brtnika spis krz to rocni obdobi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2016 13:39
- Nahlásit
Xerxová
ty jo, ale kdo je na jeho nálady a magorský výbuchy zvědavej? Zvlášť, před oficiální návštěvou , ten člověk koukal jak zjara, Takhle si může jednat mimo pracovní dobu, nebo budem-li řešit nějakou pracovní věc, ale dělat scénu proto, že si kvůli pracovní!!! činnosti druhého (navíc fakt před tou návštěvou) nemůže uvařit debilní kafe??? to by umřel, za tu dobu, než bych se vrátila? A že já chodím hodně rychle, takže to opravdu netrvalo. Vždyť je to trapný a neprofesionální. Jak to vypadá. Mně může bejt ukradenej, ale scény před návštěvou dělat nebude, takže sice člověk musí vyjít s kdekým, ale s tímhle jsem fakt vyběhla. Mohl ještě dupat nožičkama že chceachceache. :srmirk: Ta s tím si na mě nepřijde ani Bubina a že ta má hodně velký privilegia
Maya
A nebo mel kolega abstak
jo a ho...no co na práci, tak ať se jde léčit, aby bez toho debilního kafe vydržel dýl než dvě minuty.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2016 13:54
- Nahlásit
PetraK
Ten te vytocil teda dej si panaka a jemu ani kapku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2016 13:55
- Nahlásit
HaZa
pokojenypes.cz - myslím 10 nebo 15% ...
a teď mi ale došlo, že jsem úpablb, vlastně nemám ten kupon žádnej. to je z novin?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2016 14:05
- Nahlásit
Maya
no jako jo, protože mám za to, že jsem tu kvůli práci. Vždyť je to trapný! V podstatě chtět tu návštěvu zdržet - nemohla bych jí odvést - aby on si mohl uvařit kafííčko! je normální????? Zajímá snad návštěvu jeho kafíčko a stydnoucí nahřatej hrnek? Copak mu to nedochází?? Že i sám vypadal jako debil? No nedochází.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2016 14:25
- Nahlásit
jdu si zkrátit vlas... uklizeno, čekáme švagrovku a spol, neb je zítra Josefa... a za dědou se musí...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2016 14:34
- Nahlásit
petrak
prave tam sou hesla co se maji dat do eschopu nebo to slo vytisknout z netu a vystrihnout, realne ty kupony z novin nebyly nutny
xerxova
pevnou ruku
maya
tak aspon des brzo uz dom.
je dneska fakt hezky, snad to vydrzi pres vikend
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2016 15:48
- Nahlásit
čaj já ne sama, já se chodím ostříhat k profíkovi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2016 16:25
- Nahlásit
Pro pobavení
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2016 17:05
- Nahlásit
fifi
tak laskubk pneu maji stejnou
xerxova
aa ja yo pochopila blbe sem si rikala ze ses husta
mame i poradnou ferinko prochazku za sebou dabelskych 6,66 km a uz dneska padla.
birma
nechystas se uz brzo na toulovce?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2016 19:16
- Nahlásit
cernej caj
1. dubna startujem
Zítra jdem s Martinem k Berounce. Ve středu večer dornovka a na Velikonoce budem asi na chatě s výletama okolo 20 km denně, ať se neodvaříme a pak jedem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2016 19:31
- Nahlásit
tak to si zitra moc uzijte a myslim, ze natrenovano mate dost
ja uz pri ferinkookruhu citila kolebo a to bylo celkem tak 18 s pauzou na obed v treboni
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2016 19:45
- Nahlásit
cernej caj
Chodíte každej den dost, to toho musíš mít skorem plný zuby v Třeboni bych si taky dala oběd, naposled jsem tam měla nějaký výborný dančí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2016 20:06
- Nahlásit
birma
zas tak moc ne, pres 20 to zadnej den nebylo, i kdyz po ty dlouhy pauze pravda to je cwlkem nezvyklej zaprah
a vis kde v treboni? my prubli 2 restaurace, oregano a pak jednu na takovym "namesti" a dneska sme objevili cukrarnu pohadku v centru boziiii pohary, to lityju ze sme nenasli driv
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2016 20:15
- Nahlásit
cernej caj
Nevím, už je to pár let. Jen vím, že to bylo někde u náměstí snad směrem k valům?
Poháry jo? Děláš mi chutě
Nám vedle krámu otevřeli sýrárnu (druhou). Na zítra jsem si šla koupit jemnou goudu a odešla jsem s asi trojnásobnym množstvím, než pro jaké jsem šla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2016 20:24
- Nahlásit
mi teda děláte chutě ,dala bych si pohár i sejra
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2016 20:31
- Nahlásit
Maya
Ještě máme masnu a tam maj výběr z cca 10ti druhů šunek s obsahem masa nad 90 %. Nikdy jsem lepší neměla dneska jsem odtud přinesla jitrnice - dělají je tam sami. Mňam
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2016 20:53
- Nahlásit
birma
masnu zavidim a syrarnu taky
maya
me jen mrzi, ze vim o co prichazim. jestli neni lepsi myslwt ai, ze tu nic zajimavyho nemaj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2016 21:25
- Nahlásit
bylo..... KRÁÁÁSNĚ!! Já si dala trojvycházku. Ponejprv s oběma pejscima za dům, hezky povenkat, poprocházet a pohrát si s jinejma pejcima. Pak šla Bubi dom. Dostala žvejkadýlko a ven šel enem Rumouš. S kámoškou Ajdou. Do polích. A krásně tam bylo oba psí dementi se prali a honili A pak jsme si střihli cvičení ve dvouch, Odkládání, jednotlivé odvolání - pěkně jim to šlo, a pak jsme šli hopikat ke koníkům. a pěkně jim to šlo. A pak jsme šli dom. Tam jsem to zase prohodila, vzala Bubrdli, proviant a šla za mámou. Tu jsem zastihla u plotny, kterak si dovyráběla poblifku . Nic velkýho, enem si zavářela nudle, ale dobrý, dobrý. I prej Bubrdli, že vezmeme dovnitř. A naládovala Bubrdli suchým chlebem tak, že bych klidně mohla vypustit večeři Šťouchaný brambory s kůřetem a česnekačka nejsou marný, jako večeře a.......... žampuňský už vůbec ne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2016 21:30
- Nahlásit
Fifi
eden mucicek rtw
a jediti, to je ale velkej pán!!
Rozvin svuj klid, sestro.
hele to moc nešlo. mě takovýhle debilní chování vytáčí. Pracovní spor dobrý, ale debilitu nedávám. Teď jsem to u večeře vyprávěla Brtnkoj a ten nechápal.
cernej caj
a vis kde v treboni?
jestli máte rádi ryby - zkuste Šupinu, nebo Šupinku. Svýho času obě moc dobrý.
cernej caj
ferinko prochazku za sebou dabelskych 6,66 km a uz dneska padla.
no apak že netrénuješ, každej den dvě prochajdy!!
ty kódy už jsem zjistila, díky za radu. Chtěla bych tam takový dva plnící balonky, ale nechce se mi dávat víc za poštovný, než za balonky , zkusím ještě prubnout kolegyni, zda by to tam nevyzvedla. ........ aáá teď mi došlo, že nevyzvedla, páč je na týden fuč.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2016 06:38
- Nahlásit
je šedo, mokro, ale právě teď neprší a naštěstí to ani nezmrzlo - takže klouzačka se nekoná.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2016 07:56
- Nahlásit
petrak
tak to ste meli zazivny odpoledne a mama supr!
supinku si teda na priste ukladam uz jedem sneska brzo krz navstevu tchanu, svagtova je letos asi naposlwd v cr, cekaj dalsi ho potomka a nebude moct/asi ani mit naladu/ litat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2016 11:23
- Nahlásit
haza
kdyz si tu, mas supr bledulovou smecku kamarad me lakal na zitra ale jeho pozdni odjezdy z brna me teda moc nelakahi, nedostatek spanku prednpracovnim pondelkem si odpustim
a rovnou s birmynyma fotkama sjedu pak i tvoje album
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2016 11:30
- Nahlásit
cernej caj
smečka děkuje za pochvalu no víkendy tam jsou masakr ... lidí strašně, od jisté doby jezdíme ve všední dny ... je tam ale úžasně .... o víkendech by tam mělo být i občerstvení, včera měli zavřeno.
|