| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 21:42
- Nahlásit
Fifi
My podle vzoru pruhy?
FUJ HNUS!! DÍK jdu to opravit. To je asi ta příprava na germánštinu či co.
Houby - jen trapná výmluva, chjo.
No jo, když já sem ta chovatelka, furt chovám
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 22:25
- Nahlásit
Díky všem. Je to prostě takový divný, chystat jednu mističku, jednu ňamku a tak. Holt si budem muset zvyknout.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 22:29
- Nahlásit
Maya
Je to prostě takový divný, chystat jednu mističku, jednu ňamku a tak.
Mayo - držte se. Bych ráda řekla něco, co pomůže a dává smysl, ale tak nějak chybí v tuhle chvíli slova, který by to skutečně uměla.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 22:35
- Nahlásit
Maya
Je to prostě takový divný
Tyhle zazity stereotypy jsou nejhorsi. I za x dni automaticky jdes a... Huf. Trvalo mi dlouho se ze 4 preorientovat na tri. A nezvykat si na jednu misticku, casem urcite pribude druha a bude zase veselo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 22:48
- Nahlásit
Fifi
Tyhle zazity stereotypy jsou nejhorsi.
ani nemusí být stereotypy,když odešel Murphy, tak i po dvou letech jsem promluvila na hromadu černejch hadrů připravených na praní v předsíni na zemi. I dneska po dvou letech Štajnovi řeknu Ešátore.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 23:03
- Nahlásit
PetraK
I dneska po dvou letech Štajnovi řeknu Ešátore.
A ja zovu obcas Bajitko Agatou, kdyz je nasrana na pruhy... Proste achjo. Ale patri to k tomu zivotu se ctyrnozcema, ze maji bohuzel kratsi zivotnost.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 23:10
- Nahlásit
Fifi,
A ja zovu obcas Bajitko Agatou, kdyz je nasrana na pruhy.
. Je to špatně zařízený, moc špatně.
Jedinou výhodu má Bubi. To je tak prudkej originál, že se člověk splést nemůže.
Ráno mi udělala mega radost. SAMA od sebe!! nesla domů míček, jakej "kus cesty!" , donesla až na podestu, tam se Koláče veleradovalo a tak ho odnesla i po schodech až k bytu. Já vím, že to někomu může připadat pitomý, ale pro mě to byl zážitek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 23:17
- Nahlásit
Fifi
No jo, Kim ten tak první rok dva slyšel i na Arana, protože mu tak říkal kdekdo a já samo taky, navíc i stejně vypadal, tak cizí lidi si mysleli, že je to furt Aran.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 23:21
- Nahlásit
Mayo, to mě hrozně mrzí, ale Kimovi přeju, že si užil krásnej život a rychlou smrt.
PetraK
I dneska po dvou letech Štajnovi řeknu Ešátore.
my tohle máme v rodině. Můžu si gratulovat, když jsem za den u mamči jen jednou Dana nebo Lucka.
i po dvou letech jsem promluvila na hromadu černejch hadrů připravených na praní v předsíni na zemi
to dělám taky, byť z jiného důvodu. Děsim se dne, kdy jednou hadry fakt do tý pračky dojdou samy, to už to bude faaaaakt špatný.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 23:22
- Nahlásit
kachna_
kdy jednou hadry fakt do tý pračky dojdou samy, to už to bude faaaaakt špatný.
proč? buď to bude znamenat, že máš kvalitní zboží a nebo čistotný psy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2016 23:30
- Nahlásit
PetraK
Já vím, že to někomu může připadat pitomý, ale pro mě to byl zážitek
Mne to pitomy nepripada. Nenechas ji duchodcovat. A ze fura lidi by si rekla, jen se projdem, at chudaka utulkovyho staryho nepretahujeme.
Maya
Kim ten tak první rok dva slyšel i na Arana, protože mu tak říkal kdekdo a já samo taky, navíc i stejně vypadal, tak cizí lidi si mysleli, že je to furt Aran.
To jsou pak ti dvacetileti pejskove, od sousedu.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 06:08 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
je krásně nasněženo - jen tak na efekt - ne na házení (na dlažbě toho je nejmíň - asi to dlouho odtávalo).
Já myslím, že Maya netrénuje tu finštinu jen tak - že prostě nepodceňuje jazykovou přípravu na diskuzi se štěníkem Přála bych Dorinovi, aby měl brzy koho vychovávat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 07:19
- Nahlásit
xerxova
treba makiu lapinkoiru, finsky mluvici?
tady je taky trochu snehu, presne jak si predpovedela. ranni curani msme z krku a po snidani asi vyrazime s timickem ven, ale zatim se valim v perinach.
maya
bohuzel, taky bych rada rekla neco, co ulevi...
petrak
tak to je sikovna bubitka
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 08:10
- Nahlásit
čaj co vaše pajdalka ?? Je to lepší ??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 08:21
- Nahlásit
jojo, vypada dobre, holt bude mit zakaz honeni s timickem a po vychazce hned dom. uz se chystame s vokounem na cca 7km, a hromadne pujdem po obede
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 08:32
- Nahlásit
cernej caj
A co dofča?
Fňuk, viděla jsem včera dokonalý botky, zahlédla nápis, zapamatovala a on to NENÍ název značky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 08:36
- Nahlásit
kachna
dovca dobry
sis je mela vyforit tydlifounem ale podle modelu se neda znacka dohledat?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 09:20
- Nahlásit
ale zas tolik snehu sem nevidela od pulky ledna nejak se mi chystani protahlo, nanosit drevo, uvarit caj, udelat snidani spicimu muzi, aby me jen hodil autem na druhej konec trasy a mel vsechen servis
holt bubrdle je akcni stara dama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 09:21
- Nahlásit
Fifi
Nenechas ji duchodcovat. A ze fura lidi by si rekla, jen se projdem, at chudaka utulkovyho staryho nepretahujeme.
dík. No já se jen bojím, abych to nepřetáhla, to se bojím furt. Ale zase si říkám, že když během procházky jí baví balonkovat a dělat hopiky, pravda, kvůlivá žrádýlku se přetrhne , tak ale snad to jedem dobře. A když jen tak půjdem, tak to je myslím i pro ni taková nuda. Ona si to občůrá na začátku a pak co, pak by nebylo nic, jí nebaví si tak nějak moc počuchávat okolo, když už to tam zná /v novém prostředí to je jiný/ . Tak to snad jedu dobře.
kachna_
dokonalý botky, zahlédla nápis, zapamatovala a on to NENÍ název značky
tak ale to na..... naštve! Páč jak to jinak hledat?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 09:22
- Nahlásit
cernej caj
aby me jen hodil autem na druhej konec trasy
áá to je dobrá vychytáfka!! že se nemusíš trmácet, jen se prostě de facto od začátku hned rovnou vracíš!! Kam jdete?
holt bubrdle je akcni stara dama
moc bych chtěla, aby jí to vydrželo.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 09:32
- Nahlásit
cernej caj
podle modelu se neda znacka dohledat?
tam bylo soft dream nebo soft dreams, jenže to je spíš asi motto, než název
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 09:35
- Nahlásit
kachna_
a jakej typ bot to byl?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 09:44
- Nahlásit
nebo zavolat do obchosu? alw i posle motta se snad da znacka dogledat?
dem kolem nezarky na veseli a pred veselim pak uhnem na piskovny nebo kolem koleji z druhe strany, podle chuti a nalady a mnozstvi snehu a mokra v botach
uz jedeeeem tak pekny dopoledne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 09:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
nebo zavolat do obchosu? alw i posle motta se snad da znacka dogledat?
jediný čemu rozumim, že by se mělo někam zavolat... pak už začíná jazyk zcela cizího kmene
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 09:51
- Nahlásit
ze by se to podle motta mohlo dat najit na netu pokud je to moto te znacky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 10:45
- Nahlásit
PetraK
a jakej typ bot to byl?
červená, kožená, uvnitř květovaná podšívka. Měla je Doubravčina babička na tanečkách (zula si je před tělocvičnou)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 10:55
- Nahlásit
kachna_
hmm jsem vyhledávač na prt , no a nemůžeš se zeptat Doubravčiný babičky / maminky, když víš, kdo ty boty měl a není to někdo na ulici?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 11:43
- Nahlásit
kachna
tak to byly urcite mox hezky, tak snad budes mit stesti...
sme z vychazky, zacalo slunit a kdyz uz padaly velky kusy rozbredlyho snehu na nas z lesa a meli sme togo akorat dost, tak uz sme byli doma on to timik nema rad to mokro, obzvlast zezhora. ted sluni a vsude je rozbredla brecka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 11:49
- Nahlásit
cernej caj
on to timik nema rad to mokro, obzvlast zezhora.
se mu nedivím. na mě dneska v tramvaji paní oklepala nános rozčvaňhanýho sněhu ze svý kapuce a taky jsem nebyla nadšená
Teď bude odpočívando grando?
tady se teprve místama dělá modrá obloha.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 11:58
- Nahlásit
tady to taky de ve vlnach mezi mraky
jj, obidek a leharo, jen nesmime jit v dobe pauzy do jedine slusne hospody v okoli, vypadalo to na stojaka
|