| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 20:43
- Nahlásit
PetraK my dneska byli venku (tedy mimo zahradu - na ní řádil několikrát) jen chvíli - všude břečka sněhobahnitá, na chodnících navíc slanosněhobahnitá... zítra má být hezky, já mám dovolenou (a v pátek taky - hečheč), tak se vydáme do lesíka...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 20:51
- Nahlásit
Xerxová
já mám dovolenou (a v pátek taky - hečheč),
no aaaa??nám všem je to fučik!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 20:51
- Nahlásit
petrak
vic jich neni, to jen ochutnavka, bez pc je to narocnejsi proces. ale chtela sem ti dat ty pizlicky pro poteseni a jednu doufam ze zdravou! maju
kachna
byli ste u toho veta?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 21:00
- Nahlásit
cernej caj
Krasny fotky z akce, hlavne zrzounku. Ale happy spic je taky moc peknej (myslim toho pod perinou ).
Xerxová
Obdivuju, ze tu jeho vahu usedis. Kdyz se takovej kulisek prijde zkontaktit, to je spis o zdravi. Ale co jsem znala dogy, takovou telesnou kontaktaz mely/i fakt vsichni, furt se nejak v klidovym rezimu dotykat deti, panicku...
cernej caj
me napada co pruhatec a to tvoje masirovani, ma to efekt?
Ma to efekt, ze pak musim cvicit na svoje zada tim vice. Ale pravdu rict, dost to ted flakam, tak 2x tydne ho zmasakruju. Prestalo mu krupat v kyclich, zacina se nasvalovat - tak uvidime casem. Za tetama dornovskyma jsem ted dlouho nebyla.
PetraK
A propos, diky za ten mailik, super, ze to pesanovi pomaha.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 21:06
- Nahlásit
cernej caj
bez pc je to narocnejsi proces.
to je jasný-teda to jsem pochopila. Ale jak jsem ta matla,nechtěla jsem propásnout,kdyby toho bylo víc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 21:07
- Nahlásit
Fifi
(myslim toho pod perinou
kde je špic pod peřinou??Zas nic nevidim. sem chudáky!
A propos, diky za ten mailik, super, ze to pesanovi pomaha.
no já díky za konkrétní kontakt.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 21:16 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
PetraK
kde je špic pod peřinou??Zas nic nevidim. sem chudáky!
Ty byly uz vcera, zacatek 57. stranky - koukam, ze to nejde kopirovati. Ty chudaky jedny.
no já díky za konkrétní kontakt.
Me tenkrat nasmerovala birmica, takze chvala patri asi tam.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 21:17
- Nahlásit
Fifi, PetraK asi mi došlo, o jakého pesana jde. O trojnožáka veselého
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 21:20
- Nahlásit
Xerxová
asi mi došlo
Jsi bystra zena.
všude břečka sněhobahnitá, na chodnících navíc slanosněhobahnitá... zítra má být hezky, já mám dovolenou (a v pátek taky - hečheč), tak se vydáme do lesíka...
Dovolenou vam preju, se nekdo ma. U nas dneska ani vlocka, spis vitr a ochlazeni. Ale od posledniho mereni stoupla voda ve studni o necelyho pul metru, tak kez by tenhle trend vydrzel.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 21:32
- Nahlásit
fifi
s vodou je to supr. se zadama hur. ale dobey, ze slysis zmwmenu
to vis. po tezky obedovy drine si museli dat dvacet
petrak
neboj, vsecko bude stejne po dovci v kuse. tak o noc neprijdes
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 21:47
- Nahlásit
Xerxová
Fifi, PetraK asi mi došlo, o jakého pesana jde. O trojnožáka veselého
ano ano, psala mi panička,že děkuje za nápad a že si to moc užíval.Jsem ráda.
Fifi
Ale od posledniho mereni stoupla voda ve studni o necelyho pul metru, tak kez by tenhle trend vydrzel
a huráá!!
a dík birmě za kontakta.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 21:48
- Nahlásit
cernej caj
neboj, vsecko bude stejne po dovci v kuse. tak o noc neprijdes
no a já to chcu vidět tetkon, jdu hledat na 57.stránku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 21:50
- Nahlásit
našláá našlá špica v peřinách.jaksi užívá!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 21:50
- Nahlásit
PetraK
Co ta hrca blanikovita, uz je to lepcejsi a vubec nejlepsi? Kremyl si zacal nak hnoutat tu zoperovanou hnatu, nic extremniho, snad ji jen svedi dorustajici chlupy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 22:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
hm boule si znás dělá prču.Nejdřív zlepšení,teď spíš stagnace.
Se bojím,že navrhnou řezání,a to se mi herdek nechce.
snad ji jen svedi dorustajici chlupy.
ajo,vidíš,taková přirozená věc! a já bychse hned bála.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 22:11
- Nahlásit
PetraK
Se bojím,že navrhnou řezání,a to se mi herdek nechce.
Treba se boule boulovita odstehuje ci zastagnuje nafurt. Jen se nebat predem, vis prd, co vam reknou.
ajo,vidíš,taková přirozená věc! a já bychse hned bála.
Se furt neboj, covece. Jak mamca vlastne, secko rychtig?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 22:17
- Nahlásit
Fifi
secko rychtig?
no.....ehmn....buduradši zticha
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 22:25
- Nahlásit
Máma má mísu,Ema má maso a Bubi má problém Rumouš zcela zničen lítáním s kámoškou tu hodlá pokácet celý les. a chrápe Bubrdlíně do zad.Což jí dost pochopitelně nedá spát
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2016 23:33
- Nahlásit
Maya
Dorin je takovej trochu přešlej, tak snad si časem zvykne.
Je to ted cerstvy, uvidis za tyden, dva, tri. Baz si nezvykla a importovany pruhy ji taky tuplem nepotesily, ale aspon vythly z tehdejsich chmur. Nicmene pokud ji to hovado nepase na zahrade, i hezky si s nim hraje bez pritomnosti Kremyla. Dvojpsi pes bude dle myho moc smutnej, bejt najednou sam. Radsi ho nezvykat na jedinackovskou verzi, pokud to jen trochu jde.
PetraK
a chrápe Bubrdlíně do zad.Což jí dost pochopitelně nedá spát
A pak, ze nevnima ty hluboky tony, blanice.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2016 06:37
- Nahlásit
je pod nulou, slůňo vstává - asi se teď nechám Pepou hodit kousek do hor a půjdu s Najtidlem pěšky domů.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2016 08:11
- Nahlásit
xerxova
uzivejte si to!
fifi
tak snad fajt jen ty chlupy ale to vetsinou svedi dost...
petrak
a kdy jdete k vet na obhludku?
nojo, to je pes s pp, postelym povalecstvim
maya
tak dorin si taky casemzvykne. vim ze je brzo ted, ale partaka bys casem porizovala?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2016 08:31
- Nahlásit
kráááásně bylo. Výhledy na ojíněný a sluncem zalitý Ještěd byly jak z reklamních plakátů (můj foťáček spinkal doma - odvykla jsem ho nosit - běžně stačí Pepův). A ten nízkým sluníčkem sníh přebarvený na žlutooranžovo (a na odlehlé straně na modro). Krása. Jen se na můj vkus kochalo na stejných cestách moc lidí Sportovci běhají z Liberce na Českou, dole v Liďákách se ve velkém venčí psovstvo... takže byl Night víc na stopce a pak i vodítku, než jsem předpokládala. Ale netváří se, že by mu to nějak vadilo - akcička to byla povedená
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2016 08:57 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
xerxova
tak to he fajn, ze sis uzila oaradnich vyhledu a najt vypada spokojene i pres voditko
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2016 09:15
- Nahlásit
Milé velkokynoložky, na streamcz je dnes fantasticky porad s pany Vankem a Sokolem na tema spatne a hnusne granule vs vysoce kvalitni psi konzervy Falco .....ma to ale hacek...je dobry dokoukat to az dokonce, kde se dozvite. ze vlastne celo dobu byla rec o konzervach za 100czk/1kg, za kterouzto cenu uz muzete krmit masem z vyseku ci od lidskeho reznika. Od pana veterinare majitele firmy pana Sokola se tam dozvite ale i jine dulezitosti, jakoze treba pes je seroslepy..nerozlisuje cervenou a zlutou ...proste lahudkovy porad ))
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2016 09:32
- Nahlásit
A je to tady !
Sundala jsem z Jelita první klíííštěěěě
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2016 09:44
- Nahlásit
Fajka hmmm - tak to jde zviřoně prohlídnout... Hezky spinká (na koberci na sluníčku), lesní dlouhá procházka po ránu ho zdá se unavila
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2016 09:48
- Nahlásit
zbrnd psisku (a nám) kupuju kuřata, slepice, kachny... vždy pod padesát za kilo. A když se chytne třeba končící trvanlivost u mraženého masa - tak i levněji. Alespoň nemusím řešit, který vývar je pro nás a který pro psa... případně můžu vařené maso určené do psí misky ujídat Jediné, kde pro psa volím výsek je hovězí...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2016 10:07
- Nahlásit
zbrnd
Tak nebude pan velkomajitel svoje konzervy hanet
Xerxová
To jste si pekne uzili
Dovolenou zavidim
cernej caj
No stene nejaky asi bude casem akorat mam obavy ze takovou trpelivoat se sverazem Dorinem jako Kim uz zadnej mit nebude a jestli jednou skoncim s nejakym oddelovanim tak me klepne natrikrat
Kazdopadne neter to asi zaslechla doma ze si koupim stene a ted za mnou furt chodi kdy to bude ze ae strasne tesi a jaky bude a kdyz nevim tak at ji dam atlas psu ze mi nejakeho hezkeho vybere doufam ze ji to brzo pusti protoze je to fakt trochu na nervy
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2016 10:19
- Nahlásit
Maya jestli máš možnost a náladu - začni hledat brzy. Bude jaro - hezky, dlouhé dny... prostě jaro je ten správný čas na štěně.
Když jsme přišli tak trochu nečekaně z veteriny bez Arony, uklidila jsem všechny psí věci... a mezitím Pepa vytelefonoval Xerína - a ještě ten den v podvečer jsme jeli do České u Brna... a bez dogy jsme byli asi tak 9 hodin... Byla to klika - chtěli jsme psa, žíhaného - a Xerdovi bylo přesně 9 týdnů - věk skvělý.
Xerdův odchod byl šok... Měli jsme před dovolenou a tak štěník nepřipadal v úvahu - přišel náš nejdelší bezpsí úsek - 7 týdnů bez doguše.
S odchodem Betky začalo ihned intenzivní hledání vhodného nástupce... a 14 dní po uspání Kosatky dravé dorazil domů malý Španěl co není kokršpaněl
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2016 10:22
- Nahlásit
Maya
ted za mnou furt chodi kdy to bude ze ae strasne tesi
tak jí to skus vysvětlit, že nejdřív musíš přestat být smutná po Kimovi.
ji to brzo pusti
no moje by to nepustilo, ale kdyby věděly, žeš smutná, tak by se snažily o tom nemluvit.
|