Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
HaZa
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2016 11:33
- Nahlásit

třeba to bude vidět ....

komplet album:
URL

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2016 11:39
- Nahlásit

Sedim v cekarne u kozare o objednana na pul 12 a preds mnou jeste 5 lidi ja to tak nesnasim tohle vyysedavani v cekarnach

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2016 11:46
- Nahlásit

maya
to se ti nedivim, zabita sobota k tomu

haza
tak me to zas za dovolenou nestoji, ale nekdy 2 roky zpet sme meli stesti, ze skoro ani noha.
videla sem odkaz na fb ale z telefonu prave je yo naprd, navic to zere data a kulovy tam vidis z displeje

tak sme ai dali obed v 4* hotelu, 200g tataraku z vlastniho chovu za 150kc, to v brne dostanu 100g max, mnam

HaZa
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2016 11:54
- Nahlásit

PetraKva plnící balonky, ale nechce se mi dávat víc za poštovný, než za balonk byla by jsi schopná si je vyzvednout 16.4. v horních Počernicích? asi budu objednávat scalibory tak ti je tam přihodím ...

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2016 12:13
- Nahlásit

cernej caj
Ha vzala .me pred tema lidma tak uz to mam ty injekce boli jak svine jsem myslela ze mi ti opicha jehlickama jako kdyz mi vyndavali tukovou bulku a vono ne vono normalni injekce do ksichtu
Jessfe ze tu nemam zrcadlo
Za sedm stovek bezva sobotni zabava
A vyrazky v sobotu nedela toz si o neco reknu v lekarne na samolecbu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2016 15:05
- Nahlásit

maya
tak hlavne, zes tam nebyla celej den... ale teda naprd, ze vyrazku nemuze okouknout, kdyz uz tam si

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2016 15:10
- Nahlásit

parááááda Když odjela ve dvě švagrovka se švárou, tak jsme hned sedli do auta a odjeli na procházku. Už nepršelo, dokonce i trochu slůňo prosvítalo. A že jen dojdeme k Martinské stěně a zpátky - půlhoďka po pohodlné cestě...
Tak za prvé jsme potkali kousek od auta protichodce - tři lidičky a DOGU. Modrou hezkou fenku - a pak už bychom se mohli rovnou vrátit, neb po chvilce šílení dvou pablbů byly obě doguše uslintané a mrtvé Úžasně se vyřádily.
No a za druhé jsme kousek od Martinské studánky objevili na větvi sedící sovičku. Buď kulíšek a nebo spíš sýček (menší než špaček mi to nepřipadala - kulíšek je fakt mrňous). Sned i nějaká soví fotodokumentace bude - i když teláč Pepa na tu chvilku neměl...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2016 15:18
- Nahlásit

xerxova
tak to he skvely, ze si najtik mel moznost zaradit s dogusi, tobproboba musela byt skvela hra, kterou si asi moc uzivali

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2016 18:50
- Nahlásit

Xerxová
když se doga k doze vine, tak se dílo podaří. Ti jsou boží , škoda že se zadaří jen tak málokdy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2016 18:55
- Nahlásit

Xerxová
ti sou paradni! a posledni fotka krasna

HaZa
paradni jaro uz tam v bledulovym raji je

hlasim navrat po vcelku dobre ceste, uz mi pere jedna pracka, na uklid ceka bambilion veci objednano ze spokojenyho psa je taky

jo a v klimatexu je snad 50% sleva ted kdyby nekdo chtel veci na ven

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2016 19:03
- Nahlásit

Xerxová
krásný fotky, konečně měl Najtík pořádného parťáka
sovička moc pěkná

cernej caj
tak už po dovolený? to to uteklo
já ani nic na spokojenempsu objednávat nebudu, mi právě došlo, že ani už nebudu moct brát velký pytle granulí, to by Dorin žral rok
a ani ňamky moc nechce, když mu je nikdo nekrade

HaZa
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2016 19:06
- Nahlásit

na klimatex jsem koukala včera v práci a maj to parádně probraný ... na mě nic
u spokojeného psa mám nachystanou objednávku, čekám jak se vymáčkne PetraK jetli bude ochotná doje za mnou 16.4. po H.Počernic - tak jí balónky přihodím - ale nevím jaké chce ...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2016 19:18
- Nahlásit

Maya chůdě Dorin...

Ta modrá čubina byla dobrá dračice Řezala Nighta od první minuty - žádné rozkoukání nebylo potřeba, najela na něj jak buldozér (a on se nenechal k řádě ní pobízet), dokonce na něj naskakovala - jako že ona je jasně ta důležitější. Byli oba dvouletí, oba se solidní fyzičkou - takže ten kus cesty, kde si hráli, pak vypadal jak tankodrom

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2016 19:29
- Nahlásit

Xerxová
jj,vypadá to podle fotek, že si to super užívali

a jedna boží fotka, co na mě koukla dneska na fb, něco takového bych mohla vyfotit jedině jako Dorina ve tmě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2016 19:35
- Nahlásit

Maya
to je taky fakt, s dorinkovyma 8kg ci kolik...

jee, ta je paradni tak su zvedava na tu dorin in the dark fotku

HaZa
ja se na nej du prave mrknout, ale stejne nic nepotrebuju

Xerxová
konecne partak, co za to stoji, jo

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2016 19:36 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Xerxová
wau!
Hrátky, alaaaa souboj titánůůů
Boží!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2016 19:42
- Nahlásit

Fajka všechny fotky jsou tady - to bylo tóóóčo

Maya krásná fotka

v těch fotkách z dneška jsou tři fotky té sovičky (kvalita nicmoc) - je to kulíšek a nebo sýček???

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2016 19:51
- Nahlásit

Xerxová
užasný konečně rovnocennej spoluhráč pro Najtíka, a o to líp že to byla baba nerozbitná
a je to někdo místní ? že by jste se mohli domluvit na občasný vypuštění páry? a nebo nějaký přespolňáci...?

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2016 19:52
- Nahlásit

Xerxová
Krasny fotos, obzvlast tech mastodontu. Skoda, ze nepotkavate podobny spoluhrace casteji.
je to kulíšek a nebo sýček??
Netusim. Zkus se optat na nakym ornitologickym foru, naprosto rozumim, jak te stve, ze nevis. Zahada livancu stribrnyho smrku pro me taky zustala nerozresena.
cernej caj
Ti ta dovolena nejak utekla. Takze v po hura do prace se svazackym nadsenim.
Maya
a ani ňamky moc nechce, když mu je nikdo nekrade
Achjo. Ja mrkla na zdejsi inzerci a tam jsou naky pidispici na prodej, fenka vypada krasne, ale i ten pes je moc hezkej.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2016 20:01 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
taky mam takovou

jo ajeste kulky sem, kulky tam, co ja s nima udelam

Fifi
akorat to nadseni bdu muset dost predstirat

jo kremylova tlapa?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2016 20:02
- Nahlásit

Fajka vypadali, že jsou místní - tudíž z Kateřinek. Ale moc jsme se nebavili - spíš jen kochali Když my máme tak nepravidelný časový rozvrh dne - Pepa se řídí klienty, já taky mám každý týden jiný... to se hrozně špatně domlouvají nějaké pravidelné akcičky.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2016 20:16
- Nahlásit

čaj povedené fotky. Obě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2016 20:29
- Nahlásit

Xerxová
dík, i když teda ještě tak moc zběhlá v těch sběsilých psech nejsu a mája byla pořád někde v křoví

už sem promazala fotky z akce, zítra je hodím na net, ještě bych měla převlíct postel, ale nevím, zda se na to zmůžu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2016 21:01
- Nahlásit

tak tady to mate - fotky z nedele ale je to takovy jednotvarny, maja byla porad v krovi a rumajzl ukazoval koule a bubi byla taky furt z boku zas, moc ne zepredu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2016 21:21
- Nahlásit

a jedna ferinkova jeste

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2016 22:30
- Nahlásit

cernej caj
ty jo krásný fotky, si úplněj profík už ve focení psůch
Fifi
pidišpiců je na prodej mraky, ale to je pes do postele a ne na ven, střeďáků je bohužel silnej nedostatek

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2016 22:31
- Nahlásit

cernej caj
Ferinka je krasavice a jak se směje

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 00:07
- Nahlásit

můžete někdo zkusit, začátek je celkem vtipnej
http://www.sanglictinoukolemsveta.cz/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 06:55
- Nahlásit

maya
neni ten nedostatek stredaku i tim, ze hodne lidi chce stredaky?

dekuju za pochvalu, jeste bude paradni vysmatej timicek. ten nestastnej vyraz bemam, nechctel se se mnou bavit a tak mam foto jen zezadu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 07:06
- Nahlásit

my kráčíme na kulturní výlet... po stopách Bedřicha Smetany (tedy k Jabkenicím - to že do obory psi nesmí - to víme)

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání