Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 12:13
- Nahlásit

Maya
si napises poznamku do telefonu

to se budu muset taky vecer mrknout na najti povidani.

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 13:41
- Nahlásit

cernej caj
Jako to upozorneni v tlf je super vec ale ne vecer kde se obvykle nachazi tlf jinde nez ja
Ja to rikam furz ze uz potrebuju novej tlf a k nemu naramek

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 13:43
- Nahlásit

HaZa

čas nevím .... i s chytáním a vařením masové majdy nebo špenátu tak do hodiny je to v troubě ... Panzzani jsou teď v akci v Albertu tak kouknu jestli mají i lasagne ....

no tak uvidím příště, jak mi to půjde. mám tam ještě jeden balíček, tak šance na reparát bude

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 16:31
- Nahlásit

oblíbená rychloverze "skorolasagní". Razmasakruju kousek hovězího, hodím na osmaženou cibulku. Přidám česnek, koření, zaleju rajčaty či protlakem, můžu kápnout smetanu... promíchám s uvařenými fleky (či libovolnými těstovinami), pokladu to mohutně sýrem a dám na chvilku zapéct... Je to hned, i Trpajzlíci to jedí moc rádi... a na lasagnové placky se můžu vybodnout (Trpajzlíci je neumí krájet a tak je to piplačka ještě při servírování)

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 18:06
- Nahlásit

Rumstajn,
au au, sem pizizubka. Normalne se mi rozlomil zub vejpul, sestka - nebolela (a ani neboli), nezlobila a najednou ji je snad pulka pryc. Bojim, bojim, zitra volam zubarce, co s tim udela... Uz ted mi je na omdleni, nesnasim zubare.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 18:16
- Nahlásit

Fifi
lity lity!
snad to bude dobry, ale naprosto te chapu. kdybys mela doma levandulovy eterak, muzes cuchat na noc, abys trochu spala

Maya
brain on it zajimava hra na telefon

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 18:25
- Nahlásit

cernej caj
eterak nemam, ale redidlo by se tu naslo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 18:26
- Nahlásit

Fifi
to se hodi asi cichat hlavne pred navstevou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 18:42
- Nahlásit

Fifi a proč to děláš ?? Lámat si zuby ??? Tak ať se to povede co nejrychleji opravit.

Potřebuju pracovat a nemůžu se k tomu dokopat, vůůůůbec to dneska nejde... Asi skončím u skotských výletů... a budu optimalizovat Mám akciček tak na měsíc a ne na týden...

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 18:57
- Nahlásit

Xerxová
Tak ať se to povede co nejrychleji opravit.
Uvidime, kdy mi da termit.
Potřebuju pracovat a nemůžu se k tomu dokopat, vůůůůbec to dneska nejde..
Sme na tom naprosto stejne. Radsi bych optimalizovala taky skotskej vylet, zavidiiim, nez furt jazykem narazela na vykotlany zub...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 19:15
- Nahlásit

Fifi Skotsko znáš. Co bys preferovala - objezdit za den větší kus krajiny třeba se čtyřma zastávkama po hodině a nebo jednu pořádnou věc (třeba 4 hodiny výlet) a pak už max. fotící zastávky ?? Stavět u každého vodopádu, pláže, útesů, hradu... fakt nejde. A to si ještě ze mě Pepa dělá srandu, že jdeme nahoru na Beníka Nevisů... (což by byl celý den v pohorkách, mrtvý pes i my všichni )

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 19:18
- Nahlásit

Xerxová
Ja bych byla, zejmena u Highlands, pro delsi vylet. V peknym miste, radna protapka. Ale zase vzhledem k pocasi, ktery muze stat za prd, je dobry mit v zaloze treba ty castejsi zastavky a ujet desti. U Benika Nevisu jsme my zrovna chytly to nejhnusnejsi pocasi.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 19:25
- Nahlásit

my budeme bydlet kousek od Beníka. A právě podle aktuálního počasí chceme střídat autovýlety (asi Skye, Mull s Ionou) a ty místní chodivé - Glen Coe, Ardnamurchan...

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 19:26
- Nahlásit

Fifi
lity lity paní, ale tak vyroběj korunku a bude zub jako novej, akorát ty prachy no
příště hlodat něco měkčího
Xerxová
zapečený těstoviny jdou i s kuřetem nebo salámem když je nejhůř
lasagne jsem snad nikdy nejedla, ani nevím jak to vypadá
cernej caj
to vypadá dobře ta hra, to vyzkouším

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 19:32
- Nahlásit

Xerxová
my budeme bydlet kousek od Beníka.
Aaach. No proste at klapne hlavne pocasi, jinak to bude naprd.
Maya
ale tak vyroběj korunku a bude zub jako novej, akorát ty prachy no
Kolik tak zhruba? Ja tenhle problem nikdy nemela, tak sem z toho rozhozena.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 19:32
- Nahlásit

Maya
ja parila v autobuse, je to navykovy, ukazal nam to kolega, protoze mu neslel jeden level, tak sme parili ve trech

me teda lasagne nechutnaly aniv mych lepkovych dobach, ale to je asi tim, ze ani testoviny v omajde nemusim

Xerxová
uz ted se tesime na fotky!

jo a vokoun je nejakej hubenej, tak jako na jeho hubenejsim standardu, i kdyz sme zvysily davku asi o 1/4 denne a granule v podstate porad stejny (sem tam zmena, ale dlouhodobe acana). tak ho budu sledovat, asi mu jeste zkusime pridat, ale prekvapuje. sem si myslela, ze by nekdy od toho ledna mohl nabrat ale je furt stejnej. mozna treba preventivne odcervit?

jo dneska nestihl muz veterinu o 10 minut, takze ani krev, ani ockovani (pokud by teda delal oboji naraz, kvuli ockovani si nejsme jisti)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 19:40
- Nahlásit

Xerxová
naaaadhera, zavidim teda moc ty vyhledy

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 19:41
- Nahlásit

čaj Night je taky nevykrmitelný. Dostává výrazně víc, než všechny předchozí dogy - a je jak radiátor. Chtěla jsem štíhlou dogu - ale nemusel by mít takovou spotřebu na tak hubenej výsledek

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 19:44
- Nahlásit

Fifi my byli ve Skotsku s Betkou v dubnu - a skoro každej den nám pršelo i svítilo slůňo, byla mlha i duha, ledový vítr i krásné teplo... tak nějak s tím počítáme - a patří to k té krajině. Jen by bylo blbý, kdyby bylo hnusně trvale - kamarádka byla na Skye a nemá jedinou fotku - po celý den viditelnost na dva metry... Mlha jak mlíko. Byli s cestovkou a neviděli vůůůůbec nic... No tak budeme u krbu, budeme drbat koníky (podle fotek sdílíme farmu) a popíjet (já whisku nee)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 19:57
- Nahlásit

Xerxová

tak je fakt, ze vokoun byl vzdycky spis hubenej, ale urcite byval nekdy i obalenejsi a ne jen kosti a chlupy. I kdyz urcite v utulkove "forme" neni, to mu asi 2kg chybi

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 19:58
- Nahlásit

Xerxová
nemusel by mít takovou spotřebu na tak hubenej výsledek
jo, to mi taky pije kref. Cir žere jak doga (kilo masa + příloha, pravda teda nevelká) a furt 2D. Ale tak na druhou stranu si říkám, že nebýt toho, tak už asi nechodí.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 20:07
- Nahlásit

kachna co tábor ?? Našla jsi něco ??

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 20:08
- Nahlásit

cernej caj
sem si myslela, ze by nekdy od toho ledna mohl nabrat ale je furt stejnej. mozna treba preventivne odcervit?
Preventivne neodcervuj, udelej sber bobku tak ze tri dnu do sklenicky (staci trosicka!) a nech mu udelat rozbor. Muze bejt hubenejsi treba jen z toho, ze si ted s nim vic tapala, oproti zime?
Xerxová
No tak budeme u krbu, budeme drbat koníky (podle fotek sdílíme farmu) a popíjet (já whisku nee)
Opakuju sve aaaaaaaach!
kachna_
Cir žere jak doga (kilo masa + příloha, pravda teda nevelká) a furt 2D.
To mam s Kremylem. A ac prilohy fakt nerada davam, este z duvodu jeji hrci v ceciku, jinak ji nevykrmim - teda vykrmit tak, aby nebyla jak lunt. Takze kilo masa a halt priloha, jinak by snad skrz ni bylo videt. Ale jak rikas, na klouby je to dobry.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 20:16
- Nahlásit

Fifi
me prave prijde, ze mu nepomohlo ani to zvyseni davky a to sou 2 mesice, ale tak budu pozorovat a uvidime. on ty sklony hubenouri ma, i kdyz je taky jak kyselina

Xerxová
ten krb zni skvele, my se ted pred nim zahrivali celej tyden a taky paradicka, az na bludickolustr

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 20:19
- Nahlásit

cernej caj
Nebo mu zmen bobule, za nejaky vydatnejsi.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 20:21 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

na té farmě dole v údolí bychom měli bydlet... sem prý budu ráno běhat venčit Nighta... než vyjedeme na výlety...

hmmm - tak konkrétní obrázek to vytáhnout z alba neumí...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 20:24
- Nahlásit

Fifi vyzkoušela jsem kde co - a s chutí žere a má minimální odpad a je lesklý a aktivní (byť hubený), když krmím maso (ráno vařené ve vývaru, večer syrové) a jako přílohu má vždy granule (obilné). Má víc granulí než Beta a k tomu tak kilíčko masa každý den

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 20:25
- Nahlásit

Fifi
jj, to asi taky. aspon ferinka mozna je ted trochu stihlejsi, asi toho pul kila dolu ma od zimy

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 21:53
- Nahlásit

Xerxová
co tábor ?
našla, ale nevím, jak to celé splácat dohromady, zcela nevýchovně - pokud pojede Lucka na tábor, bude nám tu čtrnáct dnů fňukat a hysterčit Kačaba (a pro tu se mi tábor fakt zajistit nepodařilo a a nejspíš nepodaří) a já na to prostě nemám nervy.

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 22:16
- Nahlásit

Fifi
Kolik tak zhruba? Ja tenhle problem nikdy nemela, tak sem z toho rozhozena.
no mě tenkrát říkali podle materiálu od levný pryskyřice až po nejdražší keramiku tak 3-7 tisíc
ale ono se to asi dost liší zubař od zubaře
já mám nakonec provizorní prej tak na 3 roky kvůlivá tomu zánětu a ta stála 7 stovek

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání