| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 00:09
- Nahlásit
Tušíte někdo, kam mizí všechna potvrzení potřebná pro vyplnění daňového potvrzení??? A proč se záhadně objeví po odeslání přiznání na místě jim určeném, kde ale před tím rozhodně nebyly?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 07:06
- Nahlásit
/na-sibiri-nasli-12-tisic-let-zamrzle-stene-ma-vel mi-zachovaly mozek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 08:41
- Nahlásit
cernej caj
na-sibiri-nasli-12-tisic-let-zamrzle-stene-ma-vel mi-zachovaly mozek
týý bláho!
kachna_
am mizí všechna potvrzení potřebná
za obraz se slunečnicema
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 08:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
au au, sem pizizubka. Normalne se mi rozlomil zub vejpul,
a do háje!!!!! Tak to teda velký litylity, obří litylity!! A držím palce, ať to máš co nejdřív za sebou!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 09:16
- Nahlásit
PetraK
tak jeste, ze to strasidlo byla jen stara prenosilka
zmerila ses krz bundu?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 09:18
- Nahlásit
jinak ses proste nezmar, ja mit tvoji energii, neuveritelny co se da stihnout za jedno popracovni odpolednea OPAKOVANE
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 09:42
- Nahlásit
cernej caj
zmerila ses krz bundu?
jééžiš, ne!! tak na tohle jsem teda zapomněla úplně!! Můžu dneska?? To bude klidnější, jdu si to dát radši do telefonu!!
neuveritelny co se da stihnout za jedno popracovni odpolednea
tentokrát jsem byla zaskočená i já , šlo to ráz naráz. ale je fakt, že vyrobit omáčku není zas tak složitý, základ je pro všechny stejnej,t akže jsem měla habakůk cibule nakrájený, rozpálený postupně všechny plotýnky a jelo to, cibulka do hrnce osmažit, zaprášit, zalít vývarem, vkydnout krenex a míchat, nechat provářet, další hrnec,cibulka, kořenová zelenina, koření do perníku, zaprášit, vkydnout rajčatovej protlak, promíchat, nechat provářet, další hrnec.... cibulka,zaprášit, zalít namočenýma houbama, zašmrdlat, provářet a je to. Vývar z kuřecích prsouch /masíčko do těch omáček) se vařil sám : No a jak se to postupně dovářelo, tak šup s tím na balkon, vychladit, nasáčkovat a umývat nádobí (a že ho bylo). K tomu hráli hošíčci, a popíjelo se žampuňský. Ale ráno jsem byla mrkef, to jo. Ale i tak jsem stihla do těch balíčku naporcovat to maso a frknout to do mrazáku. Ono je to o dobrý organizaci, pak to jede samo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 09:42
- Nahlásit
BRUSEL!!!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 09:56
- Nahlásit
PetraK
Brusel blbej ale co chteli to tam maj a bude hur
Jinak si fakt nezmar byxh chtela mit alespon pulku tvy energie
cernej caj
Ten pasek je nadhernej jeste ze nenosim pasky jinak bych ho taky musela mit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 10:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
Brusel blbej ale co chteli to tam maj a bude hur
No hůř bude, teď jsme to tady zrovna probírali se šéfem, naše kultura si podřízla větev sama pod sebou.
Jinak si fakt nezmar byxh chtela mit alespon pulku tvy energie
no hele ono když musíš, tak ti stejně nic jinýho nezbyde. Já jsem odcházela od mámy původně s tím, že se do toho vrhnu asi až druhej den, tak padesát metrů od jejího domu, jsem to přehodnotila, že možnáá.... bych si mohla udělat malýho strýčka Příhodku.... stavila se v Tescu, pro křeník, abych na něj pak nějak nezapomněla, no a když už jsem ho měla, tak jsem to rozbalila ve velkým, proč se crcat s jednou omáčkou, když to můžu odbýt všechno najednou. Je výhoda v tom, že jak máma nemůže moc to maso, tak jedeme hlavně kuřecí, takže to je ujednodušení,
jakej pásek?? taky ho chci vidět, co jsem přehlídla??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 10:11
- Nahlásit
PetraK
muzes i dnes
jenze ono s tim "musis" to je taky tak, ze si na veceri furt muzes vzit jogurt z lednice a nemusis varit lasagne s majdou
sem davala rano pasek, co mi prisel z fleru novej
Maya
jj, je bozi, ja je nosim hodne kvuli sirokym bokum a uzsimu pasu mi fakt vsechny kalhoty padaj (protoze musim mit vetsi cislo), takze pro me je to jediny reseni. ted mam dva, tenhle a ten cernej ze svatby a muzu je stridat (tenhle byl mustr, akorat tam mam vlky. barva stejna.
jo, ten brusel je naprd, ale holt
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 10:12
- Nahlásit
PetraK
Tak je jasny ze kdyz clovek musi tak se vybicuje ale ty to mas tak nejak dlouhodobe furt
Pasek mas fotku od caje vejs na tyhle strance
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 10:16
- Nahlásit
V sobotu mi doktorka dala nejakou hojivou mast jednou denne potukat a fakt super dneska uz mi odpadavaj strupy akorat blby ze je to asi jen na predpis takze pro psy jedine ukecat nejakyho doktora
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 10:20
- Nahlásit
m-n- ě !! se ten pásek NE-VO-KA-ZUJE!! tak až doma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 10:21
- Nahlásit
Maya
ala nejakou hojivou mast jednou denne potukat a fakt super dneska uz mi odpadavaj strupy
mast na co?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 10:23
- Nahlásit
i tohle má rád Rumíček
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detai lpage&v=m4URIYxAyVY#t=112
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 10:27
- Nahlásit
PetraK
No je to hojiva mast na rany urychlujici hojeni nazev nevim to bych se musela kouknout az doma ale jako fakt super
Jsem si v sobotu nechala vypalit nejaky znaminka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 10:32
- Nahlásit
Maya
ááha - a můžeš se mi číhnout, jak se to jmenuje? Pokud se s tím nepoperu sama, tak mě něco podobnýho čeká taky, tak že bych se rychle zahojila.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 10:38
- Nahlásit
PetraK
tak snad bude mama s jidlem spoojena. lasagne byly priklad, ale ty toho za jeden vecer navaris vic nez ja za mesic
akorat misto medvedu a jelenu sou vlci a spona je taky s vlkem, akorat z toho dropboxu nemuzu vlozit primo obrazek toho myho rovnou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 10:46
- Nahlásit
cernej caj
ty jo to je prácička ten pásek!!! Jak je někdo šikovnej! máš z něj radost, co? Miluju, když se mi podaří koupit něco takovýho výjimečnýho!
le ty toho za jeden vecer navaris vic nez ja za mesic
no jo, taky mám jiný podmínky vkůchni. Počkej, až budeš mít svou, to půjde všechno snadnějš.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 10:59
- Nahlásit
PetraK
si nemyslim, roky sem zila v byte s kuchyni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 11:06
- Nahlásit
PetraK
Jj kdyz tak se vecer pripomen
cernej caj
To sou holt ty lidi co budou radsi stat hodinubu sporaku aby si mohli nasledne pochutnat nez by si vzali jogurt z lednice nebo namazali chleba
Taky znam takkovy a fakt tyhle dve sorty lidi se nikdy nepochopi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 11:21
- Nahlásit
cernej caj
si nemyslim, roky sem zila v byte s kuchyni
áále ... však jsi říkala, že se těšíš na novou kuchyň a až si tam zakuchtíš normálně.
Tak jasně, že člověk nemusí vyvařovat, ale.... dvoumetrový cvičící Brtnik má hlad 24/24 a ač by si klidně ten chleba máznul, tak.... no mám pak radost, když vidím, jak se futruje a jak mu to chutná. Ale neboj, na chleba občas taky dojde. Tuhle jsem z prác přitáhla vynikající škvarkovku, kterou tu dělali, jelítka a jitrničky. mňááám. A nebo když si koupíme pepřenky, zavináče...
Maya
budou radsi stat hodinubu sporaku
no a jak si pak ale člověk pošmákne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 11:42
- Nahlásit
PetraK
jasny, ale zakuchtim obcas o vikendu, kdyz budu doma, upecu na vanoce, obcas v tydnu kdyz bude nalada neco udelam, ale ne ze budu kazdej den stat hodinu u sporaku
ale tak kazdej to ma nastaveny jinak, ja kdyz uvarim na dva dny, muz to zfutruje klidne naraz, jak se oblizuje, presto ho klidne necham o chlebu
mnam, vcera sme se bavili o cerstvych teplych skvareccich, takovych tech hodne vyskvarenych tvrdsich mrnousich
ty ses dneska velmoc youtubova
Maya
no prave, me staci si posmaknout obcas, za to posmaknuti samo o sobe mi to ale vetsinou nestoji
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 11:49
- Nahlásit
cernej caj
ale ne ze budu kazdej den stat hodinu u sporaku
to neeeee, to nejsem. to bych nestihla vůbec nic Vařím ve velkým. když mám toho velkýho chlapa. A taky vařím často věci, který se dělají samotinký.
vcera sme se bavili o cerstvych teplych skvareccich, takovych tech hodne vyskvarenych tvrdsich mrnousich
hmm taky bych si dala. Za chvíli je obídek...
ty ses dneska velmoc youtubova
mám časový meziprostory, kdy můžu něco dělat a při tom číhnout. A potřebuju si nahodit něco veselejšího. A vižla vždycky náladu zvedne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 11:51
- Nahlásit
cernej caj
No prave ja to mam taky tak, ale tak kdyz se clovek spokoji s malem takvto ma taky neco do sebe
Treba u nas v jidelne ja si vetsinou pochutnam a kolega je schopnej furt mlit o tom jak jevto jidlo hrozny a neda se to jist
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 11:52
- Nahlásit
PetraK
no hlavne ty jeji vyrazy
musim vybalit bagl po dovolene a zabalit se, v patek rano smer vylet
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 12:02
- Nahlásit
cernej caj
no hlavne ty jeji vyrazy
no!! Voni mají příšerný gezichty proto by mi to u dráťáka, nebo vlasáče hrozně chybělo.
v patek rano smer vylet
kam to valíš? a na jak dlouho?
ešivá Nadbůch dá, tak my bychom měli mířit do Kérkonoš. Zrovinka jsem dneska volala paní Kolečkový, ešivá můžu zasejc přitáhnout maso, nebo mám jít shánět granulovaný bobky. Má místo u Kvantíka v mrazáku, tááákže můžu, tak pejsci budou mít masénko.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 12:13
- Nahlásit
PetraK
tak at vam to klapne
na dva dny broumovsko
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 12:41
- Nahlásit
PetraK
to urcite nemam, spis hranicni cast, hrebenovku pl/cr co sla predloni birma uz beze me, pac sem mela nove opraveny boty, ktery me totalne odrovnaly a ja byla rada, ze sem se dobelhala na vlak
za dva dny se toho moc stihnout neda, hlavne to neni uplne u sebe ale diky za odkaz, mrknu
|